Jump to content

Αν σας απατούσε...

sakaflias
 Κοινοποίηση

Αν σας απατούσε...  

425 members have voted

1. 1. Αν σας απατούσε...

• Θα έφευγα (δεν το αντέχω,δεν αξίζει)
      279
    • Θα έμενα (τον/την αγαπώ)
      40
    • Θα το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα
      70
    • Αδιαφορία
      36

Recommended Posts

Ναι, αυτο λεω κι εγω. Δεν υπαρχει ωραια σχεση με κερατο, εννοειται αυτο.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

• Απαντήσεις 689
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φυσικα και υπαρχει αλλα δεν λεγεται σχεση αυτο...

δεν μπορω να σου πω πως λεγεται γτ κυκλοφορουν και μικρα παιδακια.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αν η σχεση ειναι πολυ ομορφη και σε καλυπτει, τοτε δεν ξενοκοιτας. Βεβαια υπαρχουν(φανταζομαι) και οι ελαχιστες περιπτωσεις (αχαριστων ή σεξομανων) ανθρωπων που θα κερατωναν και σε μια τετοια σχεση. Για να φτασεις να κερατωσεις κατι δεν παει καλα, καπου δεν παταει γερα η σχεση, καποιος απ'τους 2 ή και οι 2 εχουν αφησει ενα κενο αναμεσα τους κι εκει χωθηκε το τριτο προσωπο...;)

Προσωπικα αν με κερατωνε δεν ξερω τι θα εκανα...Παλιοτερα ημουν πιο απολυτη. Χωρισμος με την μια. Πλεον δεν ξερω. Πιστευω οτι υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις απιστιας(αν και δεν δικαιολογω καμια) θα επραττα διαφορετικα αναλογα με την περιπτωση. Γενικα, μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην λες... Ποτε δεν ξερεις σε κατι στο οποιο εμπλεκονται τοσο πολυ αισθηματα και γκαρδια πως θα πραξεις.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη αν το κοριτσι σου περναει υπέροχα βραδια με εναν γαλανοματη παιδαρο κι οταν σε αγκαλιαζει σκεφτεται εκεινον, δεν σε πειραζει αρκει να μην το μαθεις???????.

αυτο που λες δεν γινεται.εγω την εχω απο κοντα την κουκλα μου(κοιμομαστε αγκαλιτσα) ;) :D

Ή εσυ αν τρεχεις απο δω κι απο κει με τη μια και με την άλλη, εχεις καθαρη συνειδηση να αντικρισεις τον ανθρωπο σου ενω ξερεις οτι τον εχεις κατακερατωσει?

Και ας μην ξεχναμε οτι ΟΛΑ καποια στιγμη ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ και ειναι κριμα να χαλασει μια ωραια σχεση επειδη καποιος δεν μπορει να συγκρατησει το τετοιο του, γιατι στο τελος θα μεινει με τον τετοιο του.

σε αυτο ομολογω οτι εχεις δικιο.ολα βγαινουν στη φορα αργα η γρηγορα

εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι αυτα ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.και μου τα χουν κανει,και τα εχω κανει.ανθρωποι ειμαστε,οχι ρομποτακια chill out ;) :D

Δεν λεω πως ειναι σωστη η απιστια!Σιγουρα το καλυτερο ειναι να τα ζυγυσεις κ επειτα ειτε να το ξεπερασεις κ να μεινεις στη σχεση ειτε να χωρισεις!Κ σε σχεση με κατι που ειπωθηκε πριν,για εμενα τουλαχιστον ειναι το ιδιο δυσκολο το να απατησω με το να χωρισω!(κ μη σου πω οτι το να απατησω θα μου ηταν πιο δυσκολο γιατι δεν αντεχω να κοροιδευω τους αλλους οσο περιεργο κ αν ακουγεται.ουτε να με κοροιδευουν βεβαια)Αυτο που κατηγορω ειναι το να ειμαστε τοσο απολυτοι κ να λεμε κ καλα "εγω δεν συγχωρω ποτε την απιστια","θα χωριζα αμεσως","την π******" κλπ.Ενταξει κ εγω θα πληγωνομουν παρα πολυ σε τετοια περιπτωση αλλα αν ο αλλος ηταν πολυ σημαντικος για μενα δεν θα βιαζομουν να παρω αποφασεις!

well actually no... Πως μπορει να ειναι καποιος τοσο σημαντικος για σενα και να σε απαταει? Η εστω πως ειναι... Για αυτην/αυτον εσυ τι εισαι? Και δεν ειναι και κατι που το κανεις χωρις να το θελεις... Και οταν ειμαι σε μια σχεση απαιτω το "αλλο μου μισο" να ειναι σπαθι απεναντι μου οπως ειμαι και γω σε αυτην. :)

well actually no... Πως μπορει να ειναι καποιος τοσο σημαντικος για σενα και να σε απαταει? Η εστω πως ειναι... Για αυτην/αυτον εσυ τι εισαι? Και δεν ειναι και κατι που το κανεις χωρις να το θελεις... Και οταν ειμαι σε μια σχεση απαιτω το "αλλο μου μισο" να ειναι σπαθι απεναντι μου οπως ειμαι και γω σε αυτην. :)

Βρε κ εγω το απαιτω!εννοειται αυτο! ;)

αλλα αν ειμαι με καποιον που σημαινει πολλα για μενα κ δεν θελω να τον χασω κλπ κλπ κ επισης μου εχει δειξει κ αυτος τα ιδια πραγματα κ με απατησει δεν θα τον χωρισω ντε κ καλα!θα ζυγισω πρωτα πολλα πραγματα!το αν μου το ειπε ο ιδιος..το αν εγινε μια φορα η περισσοτερες..κ πολλα αλλα που για μενα ειναι σημαντικοι παραγοντες!

Πιστευω πως το να μπορεις να συγχωρεις ατομα που αγαπας κατι το πολυ σημαντικο!

Αυτο που θα κοιτουσα σε μια τετοια περιπτωση ειναι αν θα μπορουσα να τον ξαναεμπιστευτω!Αν θα μπορουσε να συνεχιστει η σχεση χωρις να αμφιβαλλω κ να ζηλευω η να νιωθω την αναγκη να τον πληρωσω με το ιδιο νομισμα!Κ σε αυτο θα επαιζαν ρολο κ οι παραγοντες που ειπα!Φυσικα αυτο ειναι η δικια μου γνωμη..Το καταλαβαινω οτι μπορει καποιοι να μην το αντεχαν κ να χωριζαν.Ισως κ εγω να χωριζα..δεν μπορω να ειμαι απολυτη κ σιγουρη καθως δεν μου εχει συμβει(ευτυχως)!Κ βασικα αυτο κατηγορω:το να ειναι καποιος απολυτα σιγουρος χωρις να του εχει συμβει!Γιατι εχει ο καιρος γυρισματα...Ισως αυτος που τα λεει αυτα φτασει στο σημειο να απατησει ο ιδιος καποια στιγμη!Γιατι λαθος επιλογες μπορει να κανει ο καθενας μας κ η απιστια ειναι μια λαθος επιλογη!

Για μενα το-θεωρητικα-σωστο ειναι να τα σκεφτεσαι ολα κ να μην παιρνεις βιαστικες αποφασεις στην οποιαδηποτε περιπτωση! :) Στην πραξη ολα δυσκολευουν! :p

πολυ σωστο αυτο φιλε μου,κι εγω το ιδιο απαιτωαπο την στιγμη ομως που θα μπει απατη στη μεση τοτε αντε γεια οσο σπουδαια κι αν ηταν για μενα.

οσο κι αν ζοριστω θα το ξεπερασω ακομα κι αν χρειαστω και ψυχολογο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πιστευω πως το να μπορεις να συγχωρεις ατομα που αγαπας κατι το πολυ σημαντικο!

Αυτο που θα κοιτουσα σε μια τετοια περιπτωση ειναι αν θα μπορουσα να τον ξαναεμπιστευτω!Αν θα μπορουσε να συνεχιστει η σχεση χωρις να αμφιβαλλω κ να ζηλευω η να νιωθω την αναγκη να τον πληρωσω με το ιδιο νομισμα!

Nαι βεβαιως να τα συγχωρισω για οτιδηποτε αλλο πλην αυτου η επειδη καναν κατι ΠΟΛΥ κακο σε καποιο αλλο ατομο που αγαπαω. Αλλα για το αν θα τον συγχωρεσω απαντησες μονη σου. Γιατι να το κανω? Για να ζω σε μια σχεση που θα νιωθω ανασφαλης απο παντου? Για να ζω σε μια σχεση που καθε πεντε λεπτα που θα λειπει ο αλλος θα ψαχνω το κεφαλι μου μην φυτρωσει τιποτα? Ευχαριστω δεν θα παρω... Την σχεση την κανω για να ειμαι ευτυχισμενος και για να νιωθω πως η κοπελα μου ειναι οντως η κοπελα ΜΟΥ και οχι καποιανου αλλου, οπως και εγω θα ειμαι δικος της. :)

Σε καμια περιπτωση δεν θα συγχωρουσα την απιστια γιατι σιγουρα θα την ξαναεκανε(τουλαχιστων ετσι πιστευω).Οσο για το τι θα εκανα.....Θα της εριχνα μια σφαλιαρα και αντε γεια.Δεν ειμαι υπερ της βιας,ουτε φυσικα μου αρεσει να χτυπαω κοπελες αλλα σε μια τετοια περιπτωση το χρειαζεται.

Υ.Γ Χρανια πολλα katy!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαι βεβαιως να τα συγχωρισω για οτιδηποτε αλλο πλην αυτου η επειδη καναν κατι ΠΟΛΥ κακο σε καποιο αλλο ατομο που αγαπαω. Αλλα για το αν θα τον συγχωρεσω απαντησες μονη σου. Γιατι να το κανω? Για να ζω σε μια σχεση που θα νιωθω ανασφαλης απο παντου? Για να ζω σε μια σχεση που καθε πεντε λεπτα που θα λειπει ο αλλος θα ψαχνω το κεφαλι μου μην φυτρωσει τιποτα? Ευχαριστω δεν θα παρω... Την σχεση την κανω για να ειμαι ευτυχισμενος και για να νιωθω πως η κοπελα μου ειναι οντως η κοπελα ΜΟΥ και οχι καποιανου αλλου, οπως και εγω θα ειμαι δικος της. :)

Βασικα ειπα οτι θα κοιτουσα να δω αν οντως συμβαινουν αυτα!Αν και εμενα χανοταν η εμπιστοσυνη μου,θα χωριζα.Αλλα θεωρω οτι υπαρχουν περιπτωσεις στις οποιες η εμπιστοσυνη δεν χανεται αν ο αλλος δεν εχει δωσει αλλα δικαιωματα κ αν παραδεχτει μονος του οτι σε απατησε μια φορα.Ισως υπαρχει ανασφαλεια στην αρχη αλλα μετα φευγει.

Παντως αποψεις ειναι αυτες.Αλλωστε η απιστια ειναι πολυ ασχημο φαινομενο σε μια σχεση κ δυστυχως συνηθησμενο!Ο καθενας το αντιμετωπιζει οπως νιωθει εκεινος καλυτερα!Κ φυσικα αν εσυ θα ενιωθες οτι εχανες εντελως την εμπιστοσυνη σου ασχετα με την περιπτωση της απιστιας,εννοειται πως θα χωριζες!Το παν ειναι να'ναι η σχεση ευτυχισμενη.Αν δεν ειναι,δεν υπαρχει λογος να συνεχισεις! :)

Ευχαριστω zyp3r! :)

αν με απατουσε θα ηταν εκτος ....δλδ αντιο ασε που υπηρχε περιπτωση να το ανταποδωσω με τον καλυτερο δυνατο τροπο,απλα οσο εγω ειμαι πιστος σε καποια για οσο διαστημα ειμαι μαζι της περιμενω το ιδιο αλλωστε σε μια σχεση απαιτουνται θυσιες και το να εισαι ειλικρινης και πιστος ειναι σημαντικο ,αν δλδ υποχωρουσα και την απατουσα θα την χωριζα για να ειμαι καλα με τον εαυτο μου

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Βασικα ειπα οτι θα κοιτουσα να δω αν οντως συμβαινουν αυτα!Αν και εμενα χανοταν η εμπιστοσυνη μου,θα χωριζα.Αλλα θεωρω οτι υπαρχουν περιπτωσεις στις οποιες η εμπιστοσυνη δεν χανεται αν ο αλλος δεν εχει δωσει αλλα δικαιωματα κ αν παραδεχτει μονος του οτι σε απατησε μια φορα.Ισως υπαρχει ανασφαλεια στην αρχη αλλα μετα φευγει.

Παντως αποψεις ειναι αυτες.Αλλωστε η απιστια ειναι πολυ ασχημο φαινομενο σε μια σχεση κ δυστυχως συνηθησμενο!Ο καθενας το αντιμετωπιζει οπως νιωθει εκεινος καλυτερα!Κ φυσικα αν εσυ θα ενιωθες οτι εχανες εντελως την εμπιστοσυνη σου ασχετα με την περιπτωση της απιστιας,εννοειται πως θα χωριζες!Το παν ειναι να'ναι η σχεση ευτυχισμενη.Αν δεν ειναι,δεν υπαρχει λογος να συνεχισεις! :)

Κοιταξε, γνωμη μου ειναι πως το να λες πως απατησες τον αλλο αφου το εκανες, το κανεις μονο για να εχεις καθαρη συνηδηση και οχι για να του διξεις πως πρεπει να σε εμπιστευεται... ;)

Χρονια πολλα κιολλας :D (Δινεις πανελληνιες φετος? αν ναι καλη επιτυχια κιολλας :P)

Κοιταξε, γνωμη μου ειναι πως το να λες πως απατησες τον αλλο αφου το εκανες, το κανεις μονο για να εχεις καθαρη συνηδηση και οχι για να του διξεις πως πρεπει να σε εμπιστευεται... ;)

Χρονια πολλα κιολλας :D (Δινεις πανελληνιες φετος? αν ναι καλη επιτυχια κιολλας :P)

Μαλλον,δεν ειπα το αντιθετο..Εγω αν το εκανα θα το ελεγα για λογουσ συνειδησεως αλλα κ επειδη δεν θα αντεχα να κοροιδευω τον αλλο ειδικα αν σημαινε πολλα για μενα!

Ευχαριστω πολυ!!Δεν δινω πανελληνιες,ειμαι ακομα β λυκειου! :happy:

θα πηγαίνα για ένα βράδυ με την καλύτερη της φίλη!!!

Είναι θέμα εγωισμού και όχι ανωτερότητας ή κατωτερότητας;)

Έτσι το βλέπω εγώ!!!Δεν μου χει τύχει και ευχομαι να μην μου τύχει!!!

Φιλικα

Νικόλας:love:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Απο ενα φιλο μου.... Στην φιλη του: Μωρο μου παω σε μια δουλεια εσυ;

Εγω θα βγω για ψωνια. Μετα απο λιγες ωρες παει το παλικαρι στην σχολη και του λενε οτι ειναι και η κοπελα του εκει. Ψαχνει και την βλεπω στον πανω οροφο και καποιον να την χαμουρευει::: :blink:

Φευγει και επιστρεφει σπιτι. Οταν ερχεται αυτην την ριχνει 2 λουτσους μα τι λουτσους και μετα βγαζει ενα 5ντακοσαρικο (τοτε) και το πεταει στα μουτρα της και την λεει πουτ@..να και φευγει!!!

Αρε γυναικες.....

Η καλύτερη revenge!!!!

Ευχαρίστως θα έπαιρνα μαθήματα από το φίλο ς:)

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Η καλύτερη revenge!!!!

Ευχαρίστως θα έπαιρνα μαθήματα από το φίλο ς:)

Ναι αυτος ειναι ο πιο συνιθισμενος τροπος.Το ειχε κανει και ενας γνωστος μου στην πρωην του αλλα το πενταευρο της το πεταξε οταν ηταν εξω απο ενα club μπροστα στο κοσμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα πηγαίνα για ένα βράδυ με την καλύτερη της φίλη!!!

Είναι θέμα εγωισμού και όχι ανωτερότητας ή κατωτερότητας;)

Έτσι το βλέπω εγώ!!!Δεν μου χει τύχει και ευχομαι να μην μου τύχει!!!

Φιλικα

Νικόλας:love:

Αμα εχεις εγωισμο σε αυτο το θεμα ομως, θα εχεις και σε ολα τα κομματια μιας σχεσης. Κι αυτο μονο κακο μπορει να ειναι...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αυτος ειναι ο πιο συνιθισμενος τροπος.Το ειχε κανει και ενας γνωστος μου στην πρωην του αλλα το πενταευρο της το πεταξε οταν ηταν εξω απο ενα club μπροστα στο κοσμο.

αυτα τα σκηνικα τα εχω ακουσει κι εγω. μου το εχει πει μια φιλη μου... η φιλη μου παντως που της το εκανε ενα παιδι, την επιασαν τα γελια... μπορει να γινει και πολυ γελοιο επισης!!! οποτε μην το παιρνετε και με σειρα το κολπακι!:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Αγορια, αλλαξαν οι ταριφες. Με 5ευρο ουτε ματι δεν παιρνεις. Οποτε αν ειναι να πεταξετε κανενα χαρτονομισμα, πεταξτε κατι παραπανω, μην μας παρουν και για μ@λακες.

Φροντιστε επισης να βαλετε να παιζει στο σι-ντι και κανενα τραγουδι απο το παιδι του λαου Νικο Ξανθοπουλο και αφου παρετε το Πρεκειο υφος πεταξτε και κανενα "Παρτα, πουτ@να, εγω γυριζω στη μπετονιερα μου".

Περα απο την πλακα, εμενα αυτο μου κανει "κατσε να ριξω ακομη ενα, μιας και θα με φαει η @γαμια προσεχως".

Αξιοπρεπεια ρε... (αντε και καμια φαπα) :-p

einai mia klassiki erotisi pou pote den 3ereis pos 8a antidraseis.eimai tis apopsis oti i agnia einai areti.ean to ma8aina bebaia pos egine i antidrasi 8a mporouse na einai opoiadoipote.den 3ero.otan agapas kaneis pragmata pou isos den einai sosta.

einai mia klassiki erotisi pou pote den 3ereis pos 8a antidraseis.eimai tis apopsis oti i agnia einai areti.ean to ma8aina bebaia pos egine i antidrasi 8a mporouse na einai opoiadoipote.den 3ero.otan agapas kaneis pragmata pou isos den einai sosta.

Σε βρίσκω πολυ σωστο...εξω απο τρον χωρό πολλα τραγουδια λέμε και εχεις δικιο δεν ξερει πως θα αντιδρασεις....και ποτε δεν περιμενει να συμβεί σε σένα

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Μου αρεσει που συμφωνεις βρε πατριδα Σακαφλια!Εννοειται οτι οποιος αγαπαει δεν κανει λαλακιες. Δηλωσεις του τυπου "δεν ξερεις τι θα σου συμβει" τις θεωρω τουλαχιστον αηδιες μικρου παιδιου. Και να σου κατσει, απλα δεν κανεις τιποτα. Ειναι θεμα επλογης. Αν κανεις, βρασε ρυζι, για ποια αγαπη μιλαμε?

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Μ αρεσει που ειστε ολοι απολυτοι, αλλα αν αγαπας τον αλλον πραγματικα εκει να δουμε ποσο ευκολα τον παρατας ή αν τυχεις σε στιγμη αδυναμιας και απατησεις εσυ(παιζουν πολλοι παραγοντες και δεν μιλαω για "ημουν μεθυσμενος" δικαιολογιες) ποσο περιπλοκα ειναι τα πραγματα. Δεν λεω οτι κι εγω δεν θεωρω το κερατο τον σοβαροτερο λογο για χωρισμο αλλα μην λετε μεγαλα λογια.:);)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μ αρεσει που ειστε ολοι απολυτοι, αλλα αν αγαπας τον αλλον πραγματικα εκει να δουμε ποσο ευκολα τον παρατας ή αν τυχεις σε στιγμη αδυναμιας και απατησεις εσυ(παιζουν πολλοι παραγοντες και δεν μιλαω για "ημουν μεθυσμενος" δικαιολογιες) ποσο περιπλοκα ειναι τα πραγματα. Δεν λεω οτι κι εγω δεν θεωρω το κερατο τον σοβαροτερο λογο για χωρισμο αλλα μην λετε μεγαλα λογια.:);)

Να σου πω την αλήθεια για μένα δεν έχει σημασία πόσο αγαπάω. Αν με απατήσει, σημαίνει πως έστω και για ένα δευτερόλεπτο δεν ήμουν αρκετός. Αυτό θα σκέφτομαι πάντα και δεν πρόκειται ποτέ να νιώθω όπως πριν, όσο και την αγαπάω.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind