Jump to content

Max τιμή: 280Ε με -> καλή κάμερα, μεγάλη οθόνη

yorgos00
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαινεται να εχει αρκετό ενδιαφέρον και προσωπικά αναμένω με ενδιαφέρον τα φωτογραφικά του δείγματα.

Τα πρώτα που έχω δει μου καναν πολύ θετική εντύπωση. Κανε υπομονη ομως αν μπορεις να πέσει η τιμή (βγήκε μόλις τώρα).

Βεβαια ειναι παλι μεγαλύτερο απο το moto x style αλλά μικρότερο απο nokia 7 plus.

Βασικά καλύτερα να βλέπεις τις διαστάσεις που γράφει στο gsmarena. Έτσι θα καταλάβεις ποσο μεγαλύτερα ειναι απο το δικό σου.

Στο view 10 αναφέρεσαι φίλε μου; Εχω διαβάζει καλές κριτικές άλλα όπως σωστά λες είναι καινούριο ακόμα. Σε αυτά που είναι πάνω από 350 και αξίζει να περιμένω να πέσουν οι τιμές τους (νομίζω!) έχω σημειώσει τα εξής. (τιμές απο σκρουτζ)

Honor view 10 = 490E

Sony Xperia XA2 Ultra = 430Ε (λίγα reviews και για αυτό)

Honor 8 Pro = 425E (λίγο πιο παλιό από τα άλλα)

Nokia 7 plus = 407E (αμφίβολη κάμερα)

Huawei P20 Lite Dual = 350Ε (μεγάλη ζήτηση και πέφτε πολύ γρήγορα η τιμή του)

Προτιμώ το πρώτο αλλά για αυτό μάλλον θα πρέπει να περιμένω 3 μηνες+ για να πέσει στα 400. Δε θέλω να δώσω 500 (αν ήταν θα τα έδινα για το S8 τώρα). Ο 2χρονος γιος μου είναι πολύ πιθανό να το διαλύσει αν το πιάσει στα χέρια του και δε θέλω να κλαίω τόσα λεφτά. :(

Edited by yorgos00

Οχι για το nokia 7 plus μιλαγα.

Το honor 8 pro εχει μέτρια κάμερα για τα λεφτά του.

Το p20 lite ειναι Mid range οπότε δεν νομιζω να σε καλυψει. Επιπλέον επειδη ειναι αναλογίας 18:9 πρεπει να ειναι σαν 5.3 ιντσες τελικά.

Για το view 10 δεν ειμαι σιγουρος. Εχει μεν τον αισθητηρα του mate 10 pro αλλα χωρις το OIS (το οποιο ois εριχνε πολύ το shutter speed). Ισως ειναι καλη περίπτωση αλλα ψάξου και για το Nokia 7 plus. Επιπλεον τσεκαρε διαστάσεις. Το δικο σου ειχε μηκος 153mm περίπου. ;)

Edited by Antretng

Οχι για το nokia 7 plus μιλαγα.

Το honor 8 pro εχει μέτρια κάμερα για τα λεφτά του.

Το p20 lite ειναι Mid range οπότε δεν νομιζω να σε καλυψει. Επιπλέον επειδη ειναι αναλογίας 18:9 πρεπει να ειναι σαν 5.3 ιντσες τελικά.

Για το view 10 δεν ειμαι σιγουρος. Εχει μεν τον αισθητηρα του mate 10 pro αλλα χωρις το OIS (το οποιο ois εριχνε πολύ το shutter speed). Ισως ειναι καλη περίπτωση αλλα ψάξου και για το Nokia 7 plus. Επιπλεον τσεκαρε διαστάσεις. Το δικο σου ειχε μηκος 153mm περίπου. ;)

Εντάξει μπορώ να γίνω flexible στο μέγεθος. Θα το ψάξω για το Nokia 7 plus και θα σας πω τι θα βρω. Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σου! Είσαι φοβερός.

Στο view 10 αναφέρεσαι φίλε μου; Εχω διαβάζει καλές κριτικές άλλα όπως σωστά λες είναι καινούριο ακόμα. Σε αυτά που είναι πάνω από 350 και αξίζει να περιμένω να πέσουν οι τιμές τους (νομίζω!) έχω σημειώσει τα εξής. (τιμές απο σκρουτζ)

Honor view 10 = 490E

Sony Xperia XA2 Ultra = 430Ε (λίγα reviews και για αυτό)

Honor 8 Pro = 425E (λίγο πιο παλιό από τα άλλα)

Nokia 7 plus = 407E (αμφίβολη κάμερα)

Huawei P20 Lite Dual = 350Ε (μεγάλη ζήτηση και πέφτε πολύ γρήγορα η τιμή του)

Προτιμώ το πρώτο αλλά για αυτό μάλλον θα πρέπει να περιμένω 3 μηνες+ για να πέσει στα 400. Δε θέλω να δώσω 500 (αν ήταν θα τα έδινα για το S8 τώρα). Ο 2χρονος γιος μου είναι πολύ πιθανό να το διαλύσει αν το πιάσει στα χέρια του και δε θέλω να κλαίω τόσα λεφτά. :(

Το HTC ultra εχει ακριβως το μεγεθος του Sony xa2 ultra αλλα λιγο μικροτερη οθονη.

Το HTC ultra εχει ακριβως το μεγεθος του Sony xa2 ultra αλλα λιγο μικροτερη οθονη.

Διάβασα reviews του. Λένε πολύ καλά λόγια για την αυτονομία του και την οθόνη του αλλά βασικό μείον την κάμερα (και σε indoor and outdoor conditions). Οπότε το έκοψα. :)

Διάβασα reviews του. Λένε πολύ καλά λόγια για την αυτονομία του και την οθόνη του αλλά βασικό μείον την κάμερα (και σε indoor and outdoor conditions). Οπότε το έκοψα. :)

Αυτο το καιρό εχω στα χέρια μου ενα U Ultra. Αν θες μπες εδω για δείγματα https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums/72157666026532977/with/41605880881/

Σιγα σιγα θα το εμπλουτίσω.

Αυτο το καιρό εχω στα χέρια μου ενα U Ultra. Αν θες μπες εδω για δείγματα https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums/72157666026532977/with/41605880881/

Αξιοπρεπέστατες (για τα λεφτά του) μου φαίνονται! Σε βραδινές λήψεις παίζει να βγάζει και καλύτερα απο το Moto μου.

Από το moto x style ειναι σίγουρα καλύτερο στις βραδυνές. (το είχα και το moto x style ;) )

Επιπλέον έχει πολύ συμπαθητικό ήχο.

Να σημειωθεί ότι επειδή η δεύτερη οθόνη εμφανίζει ειδοποιήσεις, εικονίδια κλπ ειναι σαν να χεις 5.9 ίντσες οθόνη.

Το αρνητικό σε αυτό το κινητό ειναι η μετρια αυτονομία. Νομιζω ειναι παρόμοιο με moto x style σε αυτό το τομέα.

Δοκιμασες με google camera; Την εβαλα και τραβηξα μερικες φοτωγραφιες στο u ultra thraed

Δοκιμασες με google camera; Την εβαλα και τραβηξα μερικες φοτωγραφιες στο u ultra thraed

Ναι δοκιμασα. Αλλα δεν με τρελανε η διαφορά. Βοηθάει μεν αλλα ως εκει.

Μέσα στα δειγματα αν δεις εχω και μια με hdr+

Nokia 6 2018

Το έχεις φίλε μου να μας πεις εντυπώσεις; Τώρα είδα ότι έχει 3GB μνήμη (για κάποιο λόγο νόμιζα ότι ήταν 4)

Επίσης έχει αντιπροσωπεία εδώ;

Edited by yorgos00

Το nokia 6 εχει κατώτερη κάμερα και κατώτερο επεξεργαστή.

Ναι! Το 7 φαίνεται πιο καλό σε όλα (και πιο ακριβό φυσικά). Την Τετάρτη που θα έχω χρόνο θα πεταχτώ να τα δω όλα από κοντά να σας πω εντυπώσεις, ειδικα για τα καινούρια μοντέλα απο αυτά που συζητάμε.