billmes1981 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Εγω την εχω απο προχθες την 174.. Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 https://www.huaweicentral.com/emui-9-0-beta-is-available-for-the-huawei-p20-lite-and-y9-stable-update-coming-in-may-2019/ Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Ευχαριστα νεα και πολύ θετικη η κινηση της Huawei να αναβαθμίσει την συσκευη. Εχω διαβασει οτι ηδη οι beta εκδοσεις τρεχουν στην Κινα.Κανενας τολμηρος να μπει στο beta program υπαρχει;Εγω παντως ψηνομαι αρκετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Μπα οχι πειραματα..αναμενουμε την κανονικη Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Μπα οχι πειραματα..αναμενουμε την κανονικη Συμφωνώ, άλλωστε είναι θέμα χρόνου πια να βγει η κανονική... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Παιδιά καλησπέρα σας...θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματακια για τη συσκευή μιας και θα προβώ σε αγορά για τη γυναίκα μου. Καταρχήν θα ήθελα να μου πειτε αν στην καθημερινή χρήση είναι άνετο και δεν κολλάει...να ενημερώσω ότι δεν έχω ασχοληθεί με το emui της hwawei οπότε για αυτό ρωτάω πως είναι το λειτουργικό του.επισης πειτε μου σας παρακαλώ αν το nfc λειτουργεί απροβληματιστα μιας και θέλει να το χρησιμοποιεί για τον ΟΑΣΑ. Επίσης βγαίνουν διαοφορετικες rom που πρέπει να προσέξω να μην πάρω όπως της Xiaomi? Εννοώ global ,china κλπ?Και κάτι τελευταίο: με τις συσκευές της Huawei και την εγγύηση τι παίζει ακριβώς;θέλω να πω αν αγοράσω από σκρουτζομαγαζο έχω κανονική εγγύηση αντιπροσωπείας ή έχω θέμα όπως με τα κινητά της Xiaomi? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Άνετο είναι δεν κολλάει καθόλου. NFC δεν έχω άποψη. Αν το πάρεις απο Κίνα ναι προφανώς πάρε global rom. Αν το πάρεις από Σκρουτζ δεν έχεις θέμα με εγγύηση. Τσεκαρε κ αμαζον εγώ απο κει το πήρα της γυναίκας μου. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Το κινητό "πετάει". Κανένα κόλλημα. Το NFC το χρησιμοποιώ ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΑ για να ανανεώνω τις κάρτες μετακίνησης της γυναίκας μου και της κόρης μου. Κανένα πρόβλημα. Μόνο για την ιστορία, να σου πω ότι την κεραία του NFC δε την έχει στην πλάτη (πάνω στην μπαταρία) όπως πχ τα Samsung, αλλά στο πάνω μέρος πίσω. Στην αρχή έβαζα την κάρτα στην πλάτη, δεν έπαιζε και είχα ανησυχήσει. Αλλά τελικά βάζοντας την κάρτα ψηλά παίζει καμπάνα... Επίσης η εφαρμογή του ΟΑΣΑ παίζει απροβλημάτιστα. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Από κάμερα είστε ικανοποιημένοι; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Η καμερα ειναι μια χαρα ειναι για τα λεφτα του. Και γενικότερα για τα χρηματα του ειναι μια πολυ καλη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Από κάμερα είστε ικανοποιημένοι; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δε βγαζεις τις φωτο που θες να ανεβασεις μεσω εφαρμογων instagram ,messenger, twitter κλπ ειναι μια χαρα ικανοποιητικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Αν δε βγαζεις τις φωτο που θες να ανεβασεις μεσω εφαρμογων instagram ,messenger, twitter κλπ ειναι μια χαρα ικανοποιητικεςΣυγγνώμη φίλε μου αλλά δεν καταλαβαίνω τι λες.... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Συγγνώμη φίλε μου αλλά δεν καταλαβαίνω τι λες.... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οταν θελεις να ανεβασεις μια φωτο στα σοσιαλ να βγαζεις τη φωτογραφια πρωτα χρησιμοποιώντας την εφαρμογη καμερα που εχει το κινητο και μετα να την ανεβαζεις, αλλιως η διαφορα στη ποιοτητα ειναι εμφανης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Ειμαι μεταξύ του p20 lite και mate 20 lite. Ποιο αξίζει πιο πολυ ,τουλαχιστον ως προς τη καμερα που με νοιαζει περισσοτερο ? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Ρε παιδια αληθεια τωρα..γιατι το δικο μας το τηλεφωνο το πανε τον Μαιο για το 9.0 και το P10 που ειναι ποιο παλιο μοντελο εβγαλαν την 9.0 κιολας?:blink: Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Γιατι το P10 ηταν η περσινή ναυαρχίδα, ενω το δικο μας είναι η οικονομικη εκδοση της ναυαρχίδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Καταλαβα.. Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 νεο update .188 περι ασφάλειας ο λογος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Οι φωτογραφιες το βραδυ ειναι καλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Γενικότερα οι φωτογραφίες του δεν ειναι καλες. Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Γενικότερα οι φωτογραφίες του δεν ειναι καλες. Προσωπικά θα διαφωνισω. Μια χαρα ειναι φωτο του(για την τιμη του παντα). Μην περιμενουμε επιδοσεις Ρ20 pro σε αυτη τη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Οντως ειναι μια χαρα οι φωτο του σε αυτη την τιμη μιλαμε.. Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπείς αλλά ως εκεί, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Απ την άλλη για σκανάρισμα εγγράφων που την χρησιμοποιώ κυρίως εγώ είναι άψογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Εχω το samsung s6 που ειναι 3 χρονων κινητό & οι φωτο του ειναι καλύτερες.. για μενα δεν βγαζει καλες φωτο.σαν κινητακι καλο ειναι για τα λεφτα του αλλα μην το επιλέξεις αν θέλεις καλες φωτο.προσωπική μου αποψη. Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Στα παιχνιδια κολλαει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts