tifozi13 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Εγώ πάντως παίρνω τζαμακια απο το εξωτερικό (κινα) "με το κιλο" και ειναι μια χαρά. Και παρα πολυ φθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 εγω απο Ebay.UK παιρνω και ειναι οκ Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Το καλύτερο τζαμακι που έχετε δοκιμάσει παιδιά; Sent from my ONEPLUS 6T Πιστεύω της Nillkin είναι μονόδρομος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosssss Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Χαίρετε παιδιά.. Κάτοχος του κινητού και αρκετά ευχαριστημένος για να πω την αλήθεια αλλά αυτό που με εκνευρίζει είναι...η μουσική :p Έχω ένα κόλλημα να περνάω τα εξώφυλλα του άλμπουμ στο οποίο ανήκει κάποιο τραγούδι και το κάνω κατεβάζοντας τη φωτογραφία του άλμπουμ αλλά όταν κάνω εκαθάρριση cache τα εξώφυλλα εξαφανίζονται :p (μόνο όσα πέρασα εγώ, όσα υπήρχαν ήδη από τότε που τα πέρασα συνεχίζουν να υπάρχουν) Έχει κανείς καμιά ιδέα ;; :p Ευχαριστώ (εντωμεταξύ έφτιαξα αυτόν τον λογαριασμό πριν 9 χρόνια που ήμουν 13 και ποστάρω πρώτη φορά (νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Χαίρετε παιδιά.. Κάτοχος του κινητού και αρκετά ευχαριστημένος για να πω την αλήθεια αλλά αυτό που με εκνευρίζει είναι...η μουσική :p Έχω ένα κόλλημα να περνάω τα εξώφυλλα του άλμπουμ στο οποίο ανήκει κάποιο τραγούδι και το κάνω κατεβάζοντας τη φωτογραφία του άλμπουμ αλλά όταν κάνω εκαθάρριση cache τα εξώφυλλα εξαφανίζονται :p (μόνο όσα πέρασα εγώ, όσα υπήρχαν ήδη από τότε που τα πέρασα συνεχίζουν να υπάρχουν) Έχει κανείς καμιά ιδέα ;; :p Ευχαριστώ (εντωμεταξύ έφτιαξα αυτόν τον λογαριασμό πριν 9 χρόνια που ήμουν 13 και ποστάρω πρώτη φορά (νομίζω) Η καλύτερη επιλογή είναι μέσω προγράμματος να περάσεις την εικόνα στο mp3. Ψάξε για id3 tag editor προγράμματα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosssss Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Η καλύτερη επιλογή είναι μέσω προγράμματος να περάσεις την εικόνα στο mp3. Ψάξε για id3 tag editor προγράμματα. τελεια, θα το δοκιμάσω ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Καλημέρα. Επειδή δεν μπορώ να δω αγγελίες, αναζητώ το συγκεκριμένο κινητό για τη σύζυγο, όχι σε μαύρο χρώμα, από Ελλάδα με εγγύηση. Μέχρι 160 ευρώ, αφού σφραγισμένο βρίσκω στα 190. Είμαι στην Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Καλημέρα. Επειδή δεν μπορώ να δω αγγελίες, αναζητώ το συγκεκριμένο κινητό για τη σύζυγο, όχι σε μαύρο χρώμα, από Ελλάδα με εγγύηση. Μέχρι 160 ευρώ, αφού σφραγισμένο βρίσκω στα 190. Είμαι στην Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ. Τελικά είχα δυνατότητα και έβαλα αγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Χθές μου γύρισε 3η φορά απο το σέρβις (μέσω του καταστήματος αγοράς) Το ανοιξα πέρασα google accounts και έσβησε ξαφνικά. Απο εκεί και μετά δεν μπουτάρει :!:. Δοκίμασα hard reset τίποτα. Επιπλέον δείχνει να μην φορτίζει (0% αμα συνδέσω τον φορτιστή) Ακόμα κάτι μωβ νερά στην οθόνη εκεί που δείχνει το Huawei σήμα. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Χθές μου γύρισε 3η φορά απο το σέρβις (μέσω του καταστήματος αγοράς) Το ανοιξα πέρασα google accounts και έσβησε ξαφνικά. Απο εκεί και μετά δεν μπουτάρει :!:. Δοκίμασα hard reset τίποτα. Επιπλέον δείχνει να μην φορτίζει (0% αμα συνδέσω τον φορτιστή) Ακόμα κάτι μωβ νερά στην οθόνη εκεί που δείχνει το Huawei σήμα. :X Δεν ξέρω αν έχεις δικαίωμα να πας εκεί να τους εξηγήσεις όμορφα και ωραία τι συμβαίνει και να ζητήσεις αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Δεν ξέρω αν έχεις δικαίωμα να πας εκεί να τους εξηγήσεις όμορφα και ωραία τι συμβαίνει και να ζητήσεις αντικατάσταση. ειμαι μακριά δεν εχω πρόσβαση στην Αθήνα. Πήρα τηλέφωνο, μου ειπαν οτι όσο φτιάχνει δεν γίνεται αντικατάσταση αλλά βρίσκεται στο τι θα εκτιμήσει ο τεχνικός....... Ταλαιπωρία πάντως γιατί ειμαι χωρίς τηλέφωνο 2.5 μήνες, δεν το εχω χρησιμοποιήσει πάνω απο 10 συνεχόμενες μέρες... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 ειμαι μακριά δεν εχω πρόσβαση στην Αθήνα. Πήρα τηλέφωνο, μου ειπαν οτι όσο φτιάχνει δεν γίνεται αντικατάσταση αλλά βρίσκεται στο τι θα εκτιμήσει ο τεχνικός....... Ταλαιπωρία πάντως γιατί ειμαι χωρίς τηλέφωνο 2.5 μήνες, δεν το εχω χρησιμοποιήσει πάνω απο 10 συνεχόμενες μέρες... :( Δεν δοκιμάζεις να μιλήσεις απευθείας με Huawei? Καμιά φορά είναι καλύτερα απότι με το κατάστημα αγοράς. Σε φίλο (Ολλανδία όμως) ενώ το κατάστημα αγοράς τον παίδευε με επισκευές και το πρόβλημα εμφανίζοταν ξανά, όταν μίλησε με Huawei του έκαναν αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) Και εγω πιστευω οτι καλύτερα να μιλησεις με τη Huawei Ελλας κατευθείαν. Εχει στη σελιδα τους και live chat, οποτε πιστευω οτι θα βγαλεις ακρη. Edited January 31, 2019 by tifozi13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 μας ήρθε και η 170. ενημερωσεις κωδικα ασφαλειας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Χαίρετε παιδιά.. Κάτοχος του κινητού και αρκετά ευχαριστημένος για να πω την αλήθεια αλλά αυτό που με εκνευρίζει είναι...η μουσική :p Έχω ένα κόλλημα να περνάω τα εξώφυλλα του άλμπουμ στο οποίο ανήκει κάποιο τραγούδι και το κάνω κατεβάζοντας τη φωτογραφία του άλμπουμ αλλά όταν κάνω εκαθάρριση cache τα εξώφυλλα εξαφανίζονται :p (μόνο όσα πέρασα εγώ, όσα υπήρχαν ήδη από τότε που τα πέρασα συνεχίζουν να υπάρχουν) Έχει κανείς καμιά ιδέα ;; :p Ευχαριστώ (εντωμεταξύ έφτιαξα αυτόν τον λογαριασμό πριν 9 χρόνια που ήμουν 13 και ποστάρω πρώτη φορά (νομίζω) Κατεβασε το poweramp από το playstore & θα ξετρελαθεις!δεν χανει τις ρυθμισεις ποτε αλλα & μπορείς να κανεις φακέλους κτλ.. το χρησιμοποιω πολλα χρονια & ειναι απλα καταπληκτικό! Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Και εγω πιστευω οτι καλύτερα να μιλησεις με τη Huawei Ελλας κατευθείαν. Εχει στη σελιδα τους και live chat, οποτε πιστευω οτι θα βγαλεις ακρη. Μίλησα αλλά μου ειπαν δεν κάνουν αντικατάσταση εκτός εαν δεν φτιάχνει..... Την 1η φορά το ειχα στείλει μόνος μου στην Huawei επειδή δεν έσωζε όλες τις φωτογραφίες.... Μετά οι επόμενες 3 το πήγα στο κατάστημα και το στέλνει στο άλλο εξουσιοδοτημένο σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 μας ήρθε και η 170. ενημερωσεις κωδικα ασφαλειας... Ηρθε η 170 και σε καποιον αλλο; Γιατι σε εμενα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Ηρθε η 170 και σε καποιον αλλο; Γιατι σε εμενα ακομα. Οχι ούτε εδώ έχει έλθει... (Αλλα θα έλθει) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Οχι ούτε εδώ έχει έλθει... (Αλλα θα έλθει) Ούτε σε μένα έχει έρθει.Πως γίνεται αυτό να πηγαίνει επιλεκτικά κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Ούτε σε μένα έχει έρθει.Πως γίνεται αυτό να πηγαίνει επιλεκτικά κάπου. πρωτη φορα ειμαι απο τους πρωτους που παιρνουν μια αναβαθμιση. μη με ματιασετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Ουτε σε μενα :D Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Εφτιαξα ενα καναλι στο telegram για το p20 lite στα ελληνικα. Οποιος θελει μπορει να ερθει και εκει για πιο αμεση επικοινωνία. http://t.me/huaweip20litegr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Η 170 ήρθε σε μενα πριν απο 3 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosssss Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Γεια σας παιδια.. Στη διαχείριση τηλεφώνου όταν κάνω βελτιστοποιηση ενω μου έβγαζε 98% ξεκίνησε να μειώνεται και φτάνει τα 80%..υπάρχει θέμα; με τι έχει να κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Κάνε scan με το antivirus και θα σου φτιάξει Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts