jog Δημοσιεύτηκε May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 17, 2005 Μια γερή κόντρα των 2 αρχέτυπων συγκροτημάτων της δεύτερης γενιά του heavy metal. Και οι 2 έχουν γράψει ύμνους,και έχουν χαράξει ανεξίτηλα τό όνομα τους στην metal μουσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Iron Maiden Και οι Black Sabbath πολοι καλυ αλλα οι Iron Maiden ειναι πολυ καλυτεροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Maiden και απο μένα. Έχω ακούσει και διαθέτω στη συλλογή μου την πλήρη δισκογραφία και των 2 ιστορικών συγκροτημάτων. Μπορώ να θυμηθώ σε λίγες στιγμές 50 τουλάχιστον τραγούδια των maiden που με συγκλόνισαν. Αντίστοιχα μπορώ να θυμηθώ ανετότατα καμια 30αρια τραγούδια των Black Sabbath που είχαν το ίδιο αντίκτυπο. Επειδή η δυνατή, και συνάμα αισθαντική φωνή του Bruce με ανατριχιάζει, επειδή το μπάσο του Harris με αφήνει αναυδο (μα τι γράφει ο άνθρωπος!!!!) η ψήφος μου πάει στους maiden. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 IRON MAIDEN !!! να πάει να νανανα ο Ozy :) Παράθεση Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 What? Κάνεις πλάκα; Πως μπορείς να συγρίνεις αυτά τα 2 συγκροτήματα; Δεν έχει καμιά σχέση ο ήχος των Sabbath με των Maiden...το καθένα στον "τομέα" του...μόνο εγώ βρίσκω τόσο άτυχη τη σύγκριση αυτή;! Είναι σα να συγρίνεις τους Led Zep με τους Metallica..τόσο άκυρο μου φαίνεται...αν μπορούσα θα ψήφιζα και τα δυο :) Ξέρω πως έχουν παίξει και μαζί στη σκηνή αλλά...δε μπορώ να τα συγκρίνω... :confused: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 What? Κάνεις πλάκα; Πως μπορείς να συγρίνεις αυτά τα 2 συγκροτήματα; Δεν έχει καμιά σχέση ο ήχος των Sabbath με των Maiden...το καθένα στον "τομέα" του...μόνο εγώ βρίσκω τόσο άτυχη τη σύγκριση αυτή;! Είναι σα να συγρίνεις τους Led Zep με τους Metallica..τόσο άκυρο μου φαίνεται...αν μπορούσα θα ψήφιζα και τα δυο :) Ξέρω πως έχουν παίξει και μαζί στη σκηνή αλλά...δε μπορώ να τα συγκρίνω... :confused: symfwnw! den mporei na ginei kammia sygkrish. Μια γερή κόντρα των 2 αρχέτυπων συγκροτημάτων της δεύτερης γενιά του heavy metal. ...ths deyterhs genias oi Sabbath??????? :blink: mallon la8os se exoun plhroforhsei, oi Sabbath htan oi prwtoi pou epai3an th mousikh pou onomazetai shmera heavy metal kai malista to onoma ayto ofeiletai stous Sabbath!! an h erwthsh htan gia to poio sygkrothma sympa8oume perissotero (oxi omws kai oti einai kalytero) h pshfos 8a phgaine dagkwth stous Sabbath!! Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 symfwnw! den mporei na ginei kammia sygkrish. ...ths deyterhs genias oi Sabbath??????? :blink: mallon la8os se exoun plhroforhsei, oi Sabbath htan oi prwtoi pou epai3an th mousikh pou onomazetai shmera heavy metal kai malista to onoma ayto ofeiletai stous Sabbath!! an h erwthsh htan gia to poio sygkrothma sympa8oume perissotero (oxi omws kai oti einai kalytero) h pshfos 8a phgaine dagkwth stous Sabbath!! Φίλε πρώτη γενιά θεωρούνται οι Led Zeppelin και οι Deep Purple!Εντελώς κουφό ακούγεται,το άκουσα και έπεσα από τα σύννεφα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Φίλε πρώτη γενιά θεωρούνται οι Led Zeppelin και οι Deep Purple!Εντελώς κουφό ακούγεται,το άκουσα και έπεσα από τα σύννεφα! Led Zeppelin και Deep Purple Metal; Σε λιγο θα μας πουνε οτι ο Μπουγας ειναι εντεχνος και η Βιση λαικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Up The Irons! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Φίλε πρώτη γενιά θεωρούνται οι Led Zeppelin και οι Deep Purple!Εντελώς κουφό ακούγεται,το άκουσα και έπεσα από τα σύννεφα! file mou prwth genia 8ewrountai oi Zeppelin, oi Floyd kai oi Purple sto ROCK. sto metal oi prwtoporoi einai oi Sabbath. 3analew oti to onoma HEAVY METAL proekypse otan enas paragwgos, akougontas ton hxo twn Sabbath, eipe "their music sounds like metals rubbing themselves together... like Heavy Metals"!!! ;) opote an mia mpanta exei onomasei ena idiwma (opws oi Venom to Black Metal klp klp) den mporoume na milame gia 2hs genias sygkrothma :rolleyes: Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Led Zeppelin και Deep Purple Metal; Σε λιγο θα μας πουνε οτι ο Μπουγας ειναι εντεχνος και η Βιση λαικη Έτσι θεωρούνται φίλε από πολλούς.Εγώ δεν συμφώνω με αυτήν την άποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Οι δύο μπάντες δεν είναι τόσο αντίθετες όσο λέτε, το κάνατε λες και έβαλε Slayer ή Vivaldi :P Παράθεση Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Psifizo me diskolia Iron Maiden... :) Episis, oi Black Sabbath einai sthn 1h genia ths Metal mousikhs kai oi Maiden sthn 2h... Oi Sabbath einai twn 70s kai oi Maiden twn 80s... Asxeta an ola ta alla sigkrotimata ths 1hs genias epaizan Rock, me eksairesi isos tous Judas Priest... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Psifizo me diskolia Iron Maiden... :) Episis, oi Black Sabbath einai sthn 1h genia ths Metal mousikhs kai oi Maiden sthn 2h... Oi Sabbath einai twn 70s kai oi Maiden twn 80s... Asxeta an ola ta alla sigkrotimata ths 1hs genias epaizan Rock, me eksairesi isos tous Judas Priest... Επίσημα οι Sabbath ιδρύθηκαν το 1968 ενώ οι Maiden το 1976 και οι Maiden επηρεάστηκαν κατά πολύ από τους Sabbath(έφεραν στην μόδα την αναφορά σε δαίμονες σατανάδες κτλ κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 3analew oti to onoma HEAVY METAL proekypse otan enas paragwgos, akougontas ton hxo twn Sabbath, eipe "their music sounds like metals rubbing themselves together... like Heavy Metals"!!! To heavy metal πρωτοειπωθηκε στο "born to be wild" tων steppenwolf (heavy metal thunder). Γι'αυτο, αν και οι steppenwolf δεν θεωρουνται heavy metal, το συγκεκριμενο τραγουδι θεωρειται απο πολλους θεωρητικους της ροκ σαν το πρωτο μεταλ τραγουδι. Κατα τα αλλα, το 1ο μεταλ συγκροτημα ειναι οι σαμπαθ, και οι ζεπελιν, περπλ, κλπ σαφως και ΔΕΝ ειναι μεταλ συγκροτηματα. Το ηταν προδρομοι του μεταλ δεν λεει τιποτα. Με την ιδια λογικη μεταλ ειναι και ο τσακ μπερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 symfono apolita .pali proti genai einai oi theoi oi motorhad Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 pali oi aerosmith. Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Ειναι τα 2 αγαπημενα μου...δεν μπορω με τιποτα να ξεχωρισω...αντε ας πω black sabbath λογω ozzy :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Μάλλον αργά το ανακάλυψα το θρεντ... Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να διαλέξεις... Διαλέγεις τους πατέρες!!! Δύσκολα θα υπήρχαν και οι maiden και όλοι αν δεν υπήρχαν οι sabbath. Γι αυτό το λόγο αλλά και επειδή προτιμώ την μουσική των sabbath (πιο heavy και doom) ψηφίζω Sabbath. Αν και οι maiden φυσικά είναι πάρα πολύ καλοί... :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 SABBATH....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Δεν είμαι λάτρης της μουσικής των δύο συγκροτημάτων. Μεταξύ των δύο βέβαια,προτιμώ τους Black Sabbath.Έχουν κάποια κομμάτια που μου αρέσουν,όπως το Paranoid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Black Sabbath gia mena giati mu ''milane'' perissotero aptous maiden....vevaia k oi 2 exun trela komatia pu exume xtypi8ei alypita!!!;-pppppppp Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Den sigkrinontai ta duo sigkrotimata.telos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ripper7 Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ των δύο συγκροτημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Μπορείτε να πείτε όμως ποιο από τα δύο προτιμάτε, χωρίς να τα συγκρίνετε. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts