Jump to content

Sony Ericsson T630

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον.....οσοι πηρατε το Τ630 πραξατε κακως.......

Το Τ650

που θα παρουσιαστει σε 2 μηνες περιπου θα εχει:

9.5mb μνημη

καμερα με δυνατοτητα εγγραφης βιντεο με χρονικο περιορισμο τα 180sec

camera up to 1.3 megalixels

multimedia player which supports MP3,WAV,MIDI,3GPP,MP4

:eek:

καθως και οθονη 18bit δηλαδη 262.000 και κατι χρωματα :eek:

Οι πρωτες συσκευες θα διατεθουν στην αγορα απο την Τ-Mobile και την Vodafone περιπου ενα μηνα μετα την παρουσιαση του.....αυτα.......ακολουθουν 2 φωτο... :)

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι διαστασεις ειναι ιδιες με του Τ630 καθως και το βαρος του

Η οθονη εχει την ιδια αναλυση και ειναι ΤFT.....

Η τιμη του αναμενεται να ειναι γυρω στα 70€ παραπανω απο αυτη του Τ630.... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fabo114 (13 Ιαν. 2004 , 19:16)

Εξωτερικα ειναι ιδιο με το Τ630 αλλα με αλλα χρωματα :)

Εδώ κάπου έχεις λάθος.. :worry: το Τ650 που αναφέρεις. είναι το τ630 με μαύρο κάλυμμα.. θα βγεί σε μερικές βδομάδες αν δέν κάνω λάθος..

Τ650 και πράσινα άλογα :alien: :alien: :p

It's what you do to me..

Ελα ρε trapped.......κι ελεγα να τους κανω χοντρη πλακα εδω.....να αρχισει το βρισιδι απο τους εχοντες Τ630..... :p :p :lol:

Λοιπον ετσι ειναι....το καλυμμα ειναι σουπερ αλλα διαβασα οτι το κινητο θα διατιθεται με αυτο μονο απο την Τ-Mobile..... ;)

Mην τρελλαινεστε.Αυτή η φωτογραφία ειναι μαυρη έκδοση του 630 που θα κυκλοφορήσει απο την t mobile,μαλλον σε αποκλειστικότητα.

Το 650 προφανώς θα κυκλοφορήσει,όπως λενε οι φήμες,περίπου με τα συγκεκριμένα specs,αλλα photos δεν έχουν διαρεύσει ακόμα

Gilles smiles!

Oυστ ρε :p ....ντροπη σας :p :p

Ουτε μια πλακα δεν αφηνετε να κανω.....

Εεεππ....jor1ge ηπως μας κανεις κι εσυ πλακα... ;)

Τα specs τα εβγαλα απο το μυαλο μου....καθως και το Τ650...λες να μην ειναι ετσι και να το σκεφτηκε και η SE..... :confused:

Bεβαια το παραχεσα με την οθονη..... :lol:

Eγώ θέλω να ρωτήσω το εξής:

με κανονική προς αρκετή χρήση πόσο σας κρατάει η μπαταρία;

Τώρα θα μου πείτε τι σημαίνει κανονική χρήση, γιατί ο καθένας την εννοεί όπως πιστεύει, αλλά ας πούμε για παράδειγμα 4-5 τηλ. την ημερα, 1-2 μηνύματα, μερικές φωτογραφίες και πολλή εξερεύνηση του μενού.

Και άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο, όπως το δίκτυο, αν έχει "στρώσει" η μπαταρία, η ποιότητα του σήματος, κλπ. αλλά λέμε κατά μέσο όρο. :)

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος p_k (13 Ιαν. 2004 , 22:23)

Eγώ θέλω να ρωτήσω το εξής:

με κανονική προς αρκετή χρήση πόσο σας κρατάει η μπαταρία;

Τώρα θα μου πείτε τι σημαίνει κανονική χρήση, γιατί ο καθένας την εννοεί όπως πιστεύει, αλλά ας πούμε για παράδειγμα 4-5 τηλ. την ημερα, 1-2 μηνύματα, μερικές φωτογραφίες και πολλή εξερεύνηση του μενού.

Και άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο, όπως το δίκτυο, αν έχει "στρώσει" η μπαταρία, η ποιότητα του σήματος, κλπ. αλλά λέμε κατά μέσο όρο. :)

2,5 με 3 μερες...

Τα specs του φημολογούμενου Τ650 όπως λέγεται, θα είναι καλύτερα της ανταγωνιστικής nokia συσκεύης 6230 που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Επομένως παίρνουμε το 6230,βαζουμε λίγο σαλτσα και voila ;)

Προς το παρον ασ βολευτούμε με το 630 lol

Gilles smiles!

Wirelessly posted (SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την fabo114

Tα midi με ποιο προγραμμα τα αναπαραγεις.......??Μηπως ειναι corrupted??

Εχει βγει φλασακι για τα SE και μαλιστα εχει και εφε (strobolight)

Εγω το εχω παρει 33€ απο Στετ σεντερ....αλλου θα το βρεις γυρω στα 40€....μαζι του εχει και σκληρο θηκακι για να το βαζεις μεσα.....για περισσοτερα κοιτα το θρεντ των αξεσουαρ....:)

Mou leei oti einai corrupted!alla ti na kanw?ta programmata exoyn provlhma mono me ta midi tou kinhtou!kalh fash to flashaki

the whore of babylon is here

http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg

το σημαντικό στο πόσο κρατάει η μπαταρία είναι πόσο παίζει ο καθένας με το menu

εμένα μου έχει κρατήσει από 20 ώρες ως και 3 μέρες

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexandris (14 Ιαν. 2004 , 15:36)

Μπορεί να βάλει κάποιος φωτογραφία του φακού να δούμε πως είναι το αξεσουάρ;

Ευχαριστώ.

Του φακού; :blink: Μήπως εννοείς του εξωτερικού φλας;

Πληροφορίες εδώ.

Φωτογραφία εδώ.

http://www.sonyericsson.com/images/spgc/GPD_4521_28_0_1015.jpg

υπάρχει και φακός

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dave_Steele (14 Ιαν. 2004 , 16:08)

υπάρχει και φακός

Αααα τώρα κατάλαβα τι εννούσε (σε όλα τα παραπάνω μηνύματα η συζήτηση αφορούσε το φλας και τη φωτογραφική μηχανή, και σκέφτηκα ότι αναφερόταν στο φακό της μηχανής... αααααάσχετο τελείως το ερώτημα για φακό που φωτίζει, άσε που είχα ξεχάσει ότι υπήρχε τέτοια μεγάλη εφεύρεση των Σουηδών :-).

Anyway, here it is: Φακός

Και το αδελφάκι του: Laser pointer

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fabo114 (13 Ιαν. 2004 , 19:14)

Λοιπον.....οσοι πηρατε το Τ630 πραξατε κακως.......

Το Τ650

που θα παρουσιαστει σε 2 μηνες περιπου θα εχει:

9.5mb μνημη

καμερα με δυνατοτητα εγγραφης βιντεο με χρονικο περιορισμο τα 180sec

camera up to 1.3 megalixels

multimedia player which supports MP3,WAV,MIDI,3GPP,MP4

:eek:

καθως και οθονη 18bit δηλαδη 262.000 και κατι χρωματα :eek:

Οι πρωτες συσκευες θα διατεθουν στην αγορα απο την Τ-Mobile και την Vodafone περιπου ενα μηνα μετα την παρουσιαση του.....αυτα.......ακολουθουν 2 φωτο... :)

η αλήθεια είναι οτι την πάτησα :confused: ( μέχρι να δώ τα pics τα οποία τα είχα ξαναδεί και ήξερα οτι αφορούσαν περιορισμένη έκδοση του T630 σε μαύρο :D ) γιατί αυτή η αγορά των κινητών τηλεφώνων πάει να γίνει σαν την αγορά των υπολογιστών ...

κάθε μήνα πρέπει να πας να τους τα καταθέτεις για να είσαι τουλάχιστον σύγχρονος... :eek:

Αντε... και κάλη τύχη μάγκες...

Ας κάνω κι εγώ τα σχόλια μου για το κινητό ως χρήστης.

Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αν και ορισμένα σημεία χρίζουν βελτίωσης.

Το βασικότερο απ' όλα είναι όταν δέχεσαι κάποιο μήνυμα ή αναπάντητη. Αν δεν το αντιληφθείς άμεσα τότε πέφτει η προστασία οθόνης και τέρμα. Δεν μπορούσαν κάτω από το ρολόι να βάλουν και το φακελάκι του μηνύματος ή το σύμβολο της αναπάντητης για να ξέρω τι μου γίνεται;

Αυτό που ευχαριστήθηκα με το κινητό είναι το bluetooth. Με τη βοήθεια του BTcontrol μπορώ να ξεκινώ προγράμματα στον υπολογιστή, να βλέπω ταινίες χωρίς να σηκώνομαι από το κρεβάτι ακόμα και να κλείνω τον υπολογιστή μου!!!!

Η αποθέωση είναι ότι έχω συνδέσει το κινητό με ένα πρόγραμμα που έχω φτιάξει με τη βοήθεια του οποίου ανάβω και σβήνω τα φώτα του σπιτιού μου. Έτσι είμαι σε θέση να αναβοσβήνω τα φώτα μου μέσω bluetooth!!!

Και μια ερώτηση. Όταν προσθέτω λέξεις στο λεξικό του Τ9 γιατί δεν μου τις εμφανίζει όταν θελήσω να τις ξαναχρησιμοποιήσω; Κάνω κάτι λάθος;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zxr (15 Ιαν. 2004 , 17:42)

Ας κάνω κι εγώ τα σχόλια μου για το κινητό ως χρήστης.

Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αν και ορισμένα σημεία χρίζουν βελτίωσης.

Το βασικότερο απ' όλα είναι όταν δέχεσαι κάποιο μήνυμα ή αναπάντητη. Αν δεν το αντιληφθείς άμεσα τότε πέφτει η προστασία οθόνης και τέρμα. Δεν μπορούσαν κάτω από το ρολόι να βάλουν και το φακελάκι του μηνύματος ή το σύμβολο της αναπάντητης για να ξέρω τι μου γίνεται;

Αυτό που ευχαριστήθηκα με το κινητό είναι το bluetooth. Με τη βοήθεια του BTcontrol μπορώ να ξεκινώ προγράμματα στον υπολογιστή, να βλέπω ταινίες χωρίς να σηκώνομαι από το κρεβάτι ακόμα και να κλείνω τον υπολογιστή μου!!!!

Η αποθέωση είναι ότι έχω συνδέσει το κινητό με ένα πρόγραμμα που έχω φτιάξει με τη βοήθεια του οποίου ανάβω και σβήνω τα φώτα του σπιτιού μου. Έτσι είμαι σε θέση να αναβοσβήνω τα φώτα μου μέσω bluetooth!!!

Και μια ερώτηση. Όταν προσθέτω λέξεις στο λεξικό του Τ9 γιατί δεν μου τις εμφανίζει όταν θελήσω να τις ξαναχρησιμοποιήσω; Κάνω κάτι λάθος;

Που θα το βρω το BTControl?

Leeco Cool1 4/64 Gold

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vision72 (16 Ιαν. 2004 , 13:40)

Που θα το βρω το BTControl?

Θα προσπαθήσω φίλε μου να το ανεβάσω στο forum για να είναι προσβάσιμο σε όλους. Καλού κακού όμως στείλε μου με πμ ένα e-mail και θα σου το στείλω σήμερα το βράδυ ή αύριο. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zxr (16 Ιαν. 2004 , 17:09)

Θα προσπαθήσω φίλε μου να το ανεβάσω στο forum για να είναι προσβάσιμο σε όλους. Καλού κακού όμως στείλε μου με πμ ένα e-mail και θα σου το στείλω σήμερα το βράδυ ή αύριο. :)

To θέλω κι εγώ αν δεν σου κάνει κόπο! :D

Σου στέλνω το e-mail μου με pm. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ANOIM (14 Ιαν. 2004 , 02:54)

Wirelessly posted (SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Mou leei oti einai corrupted!alla ti na kanw?ta programmata exoyn provlhma mono me ta midi tou kinhtou!kalh fash to flashaki

Kαι σε μενα οσα εχω δοκιμασει να παιξω και ειναι φτιαγμενα στο κινητο δεν τα παιζει....μπορει να χρειαζεται ειδικος αποκωδικοποιητης που να τον εχουν μονο τα κινητα...ποιος ξερει....παντως αν παρατηρησεις τα μεγεθη των αρχειων θα δεις οτι οσα εφτιαξες στο κινητο εχουν τεραστιο μεγεθος σε σχεση με τη χρονικη διαρκεια τους..... ;)

Αρχικό μήνυμα από τον/την fabo114

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ANOIM (14 Ιαν. 2004 , 02:54)

Kαι σε μενα οσα εχω δοκιμασει να παιξω και ειναι φτιαγμενα στο κινητο δεν τα παιζει....μπορει να χρειαζεται ειδικος αποκωδικοποιητης που να τον εχουν μονο τα κινητα...ποιος ξερει....παντως αν παρατηρησεις τα μεγεθη των αρχειων θα δεις οτι οσα εφτιαξες στο κινητο εχουν τεραστιο μεγεθος σε σχεση με τη χρονικη διαρκεια τους..... ;)

profanws xreiazetai kapoia apokwdikopoihsh,spastiko bug pantws.an kapoios kserei tipota as mas enhmerwsei!

the whore of babylon is here

http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg

• The title was changed to Sony Ericsson T630