ntanny Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Αν σκεφτειτε οτι σε περιπτωση που θελησετε ενα κινητο απλα για να κανετε την δουλεια σας και δεν βρισκετε , τοτε καταλαβενετε οτι κατι τρεχει. Προσφατα στις διακοπες ο γιος μου εκανε βουτια με το κινητο (3330) στην τσεπη του μαγιο.Παει το καημενο !!! Του κοπηκαν τα ποδια.Ξεμεινε απο τις επαφες που ειχε με τους φιλους του. Σαν ψαρι εξω απο το νερο ητανε. Ηταν ενα πολυ καλο παθημα-μαθημα γι αυτον. Τωρα ξερει οτι αυτο που θα του παρω πρεπει να το ξεπληρωσει με το χαρτζιλικι του. Εψαξα λοιπον προχθες να βρω ενα ιδιο. Δεν υπαρχει πια !!! Και το 3410 που βρηκα θα ερθει κατοπιν παραγγελιας. Τα κινητα εχουν καταντησει σαν τα PCs. Μολις βγει νεος επεξεργαστης , αποσυρουν εναν παλαιοτερο. Τα ιδια και με της μητρικες και παει λεγοντας. Μου προτεινε ενας πωλητης συσκευες με ΜΜS , GPRS κλπ. Παληκαρι μου του λεω, για παιδι το θελω , να το βρισκω οταν χρειαζετε και να με βρησκει και οχι να μου στελνει MMS των 160 δρχ. -- Οχι μου λεει. 0,39 λεπτα κανει. Οχι οτι δεν ζω και δεν ξερω τα ευρω, αλλα οταν πεις σε καποιον την αξια σε δρχ. πιστευω οτι του δινεις να καταλαβει καλυτερα το τι συμβαινει. Πεφτει πολυ χρημα σ αυτην την τεχνολογια. Κανουν και προσφερουν τα παντα (οχι τζαμπα) για να μας τα παρουν. Το θεμα ειναι να ξερουμε τι θελουμε και αν αυτο που εχουμε μας κανει την δουλεια μας. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ntanny Αν σκεφτειτε οτι σε περιπτωση που θελησετε ενα κινητο απλα για να κανετε την δουλεια σας και δεν βρισκετε , τοτε καταλαβενετε οτι κατι τρεχει. Προσφατα στις διακοπες ο γιος μου εκανε βουτια με το κινητο (3330) στην τσεπη του μαγιο.Παει το καημενο !!! Του κοπηκαν τα ποδια.Ξεμεινε απο τις επαφες που ειχε με τους φιλους του. Σαν ψαρι εξω απο το νερο ητανε. Ηταν ενα πολυ καλο παθημα-μαθημα γι αυτον. Τωρα ξερει οτι αυτο που θα του παρω πρεπει να το ξεπληρωσει με το χαρτζιλικι του. Εψαξα λοιπον προχθες να βρω ενα ιδιο. Δεν υπαρχει πια !!! Και το 3410 που βρηκα θα ερθει κατοπιν παραγγελιας. Τα κινητα εχουν καταντησει σαν τα PCs. Μολις βγει νεος επεξεργαστης , αποσυρουν εναν παλαιοτερο. Τα ιδια και με της μητρικες και παει λεγοντας. Μου προτεινε ενας πωλητης συσκευες με ΜΜS , GPRS κλπ. Παληκαρι μου του λεω, για παιδι το θελω , να το βρισκω οταν χρειαζετε και να με βρησκει και οχι να μου στελνει MMS των 160 δρχ. -- Οχι μου λεει. 0,39 λεπτα κανει. Οχι οτι δεν ζω και δεν ξερω τα ευρω, αλλα οταν πεις σε καποιον την αξια σε δρχ. πιστευω οτι του δινεις να καταλαβει καλυτερα το τι συμβαινει. Πεφτει πολυ χρημα σ αυτην την τεχνολογια. Κανουν και προσφερουν τα παντα (οχι τζαμπα) για να μας τα παρουν. Το θεμα ειναι να ξερουμε τι θελουμε και αν αυτο που εχουμε μας κανει την δουλεια μας. H αλήθεια είναι ότι η τεχνολογία εξελίσεται με γοργούς ρυθμούς και σίγουρα το παιδί σύντομα θα ζητήσει κάτι καλύτερο ίσως γιατί θέλει να έχει κάτι καλύτερο ίσως και επειδή θα το δει στο σχολείο του στη παρέα του κλπ και θα πει γιατί αυτός και όχι εγώ. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σκοπός να δώσεις τώρα 120-130 ευρώ για ένα 3410 όταν με σχεδόν τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον pan82 H αλήθεια είναι ότι η τεχνολογία εξελίσεται με γοργούς ρυθμούς και σίγουρα το παιδί σύντομα θα ζητήσει κάτι καλύτερο ίσως γιατί θέλει να έχει κάτι καλύτερο ίσως και επειδή θα το δει στο σχολείο του στη παρέα του κλπ και θα πει γιατί αυτός και όχι εγώ. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σκοπός να δώσεις τώρα 120-130 ευρώ για ένα 3410 όταν με σχεδόν τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο. δίκιο έχεις για 3410... άσε που πιθανότατα θα σταματήσει να παράγεται με το τέλος του έτους... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αν κι εχω μπει στο tripακι να αγορασω το 6600 προσπαθω να συγκρατηθω γιατι ετσι κι αλλιως εχω το 3650 και δεν υστερει σχεδον σε τιποτα σε σχεση με το 6600... Καποιες μικροδιαφορες οσον αφορα τα χρωματα και κατι τετοια... Εκει πιστευω οτι κανουμε το λαθος, δεν σκεφτομαστε δηλαδη τις πραγματικες μας αναγκες και πεφτουμε στις "παγιδες" του μαρκετινγκ και της μοδας. Σας παρακαλω, σταματηστε να μηλατε για το 6600 Παρακαλω επισης τους mod να αφαιρεσουν το thread του 6600 :o :blink: :o :o :D :D :p :p :lol: :lol: Πλακα κανω.. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την sadiagraxa Αν κι εχω μπει στο tripακι να αγορασω το 6600 προσπαθω να συγκρατηθω γιατι ετσι κι αλλιως εχω το 3650 και δεν υστερει σχεδον σε τιποτα σε σχεση με το 6600... Καποιες μικροδιαφορες οσον αφορα τα χρωματα και κατι τετοια... Εκει πιστευω οτι κανουμε το λαθος, δεν σκεφτομαστε δηλαδη τις πραγματικες μας αναγκες και πεφτουμε στις "παγιδες" του μαρκετινγκ και της μοδας. Σας παρακαλω, σταματηστε να μηλατε για το 6600 Παρακαλω επισης τους mod να αφαιρεσουν το thread του 6600 :o :blink: :o :o :D :D :p :p :lol: :lol: Πλακα κανω.. ! Ax file mou ki ego to idio provlima exw.Enw exw to 3650,glikokoitazw to 6600.Ti les na kanoume?Na to xtupisoume i na katsoume me ta 3650 mas?Telos pantwn,ki ego pisteuw omws oti den prepei na allazoume kai toso syxna kinito.Ego hmoun me to 8210 gia peripou 1,5-2xronia mexri pou pira to 3650 me to pou vgike. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ax file mou ki ego to idio provlima exw.Enw exw to 3650,glikokoitazw to 6600.Ti les na kanoume?Na to xtupisoume i na katsoume me ta 3650 mas?Telos pantwn,ki ego pisteuw omws oti den prepei na allazoume kai toso syxna kinito.Ego hmoun me to 8210 gia peripou 1,5-2xronia mexri pou pira to 3650 me to pou vgike. Εγω προσωπικα θα μεινω με το 3650 αφου το σκεφτηκα καλα και κατεληξα οτι ειναι πλεονεξια να παρω το 6600. Ετσι κι αλλιως το πληκτρολογιο το εχω συνηθισει και στα υπολοιπα του με καλυπτει πληρως... Αυτο παθαινα παλιοτερα και αγοραζα κινητα σαν τρελος αλλα τωρα που παιζονται περισσοτερα χρηματα το σκεφτομαι 2 φορες ! Τι να πω... Αυτοσυγκρατηση χρειαζεται και τιποτα αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaris Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Πρεπει να αλλαζουμε κινητα γιατι τοσο με τις εξελιξεις οσο και με την ακτινοβολια βελτιωνονται τα κινητα,αλλα οχι την στιγμη που ειναι ακριβα και νεα τα μοντελα στην αγορα γιατι αυτο εκμεταλευονται οι εταιριες, θυμαστε τισ εποχες που τρεχαμε ολοι για DUAL BAND,νεα wap,T9 :blink: κλπ.Σκεφτητε ποσα χρηματα δωσαμε για τοσο απλα κινητα :wacko: :alien: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον azaris αλλα οχι την στιγμη που ειναι ακριβα και νεα τα μοντελα στην αγορα γιατι αυτο εκμεταλευονται οι εταιριες, Οι εταιρίες πάντα θα είναι πιο μπροστά στην παροχή νέων υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρουν τα κινητά τους τηλέφωνα (τουλάχιστον για την Ελλάδα). Βασικό είναι, να μπορούν να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες αυτές και από τα υπάρχοντα δίκτυα στο έπακρον. Ένα 3G κινητό για την ώρα, είναι άχρηστο (με την έννοια του ότι πληρώνεις αρκετά χρήματα χωρίς να μπορείς να έχεις την δυνατότητα να το ευχαριστηθείς πλήρως). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaris Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ,ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΙ Η 3G TEXNOΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗ Η 3G ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ :confused: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 Παιδιά η κινητοτρέλα είναι μεγάλη αρρώστια (από εμπειρία το λέω :D :D :D ). Κι εγώ ξερογλύφομαι για το 6600 αλλά μάλλον θα μου βάλει τα λεφτά η εταιρία να το πάρω (δουλεύω σε εταιρία εμπορείας κινητών και προώθησης εταιρικών πακέτων κινητής τηλεφωνίας) οπότε θα το πάρω και σε χαμηλότερη τιμή. Πάντως πιστεύω ότι το 6600 αν δίνει αυτά που υπόσχετε θα μας κρατήσει για πολύ καιρό! Παράθεση Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts