Jump to content

Το ROM Update για το hx4700 ειναι πλεον διαθεσιμο...

objectref
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις το εγκατεστησα και περασα παλι ολα τα προγραμματα.

Ολα καλα, το 4700 δειχνει πιο snappy και γενικα, κανενα προβλημα...

Το εγκατέστησα κι εγώ, όλα ok μέχρι στιγμής.

Το backup της προηγούμενης version πέρασε χωρίς προβλήματα.

Η rom των 2005 πότε θα βγει άραγε?

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

Η αναβάθμιση είναι πολύ καλή..

Κάποια προβήματα που είχα με το touchpad (στην d-pad) λειτουργία με κάποια προγράμματα που χρησιμοποιούσαν τον Internet Explorer έχουν λυθεί..

Επίσης έχει λυθεί το memory leakage που γινόταν κατά τη χρήση κάποιων προγραμμάτων.

Έχει βελτιωθεί το Wifi και έχουν ενσωματωθεί κάποια Upgrades που είχαν βγει μεμονωμένα.

Για πρώτη φορά χρησιμοποιήσα αυτοματοποιημένο τρόπο για restore μετά από rom upgrade (από το Sprite Backup Premium και το upgrade utility) και δούλεψε καλά.

Σε έλεγχο που έκανα η registry έχει κρατήσει τις αλλαγές που έγιναν με το upgrade..Όποιος δε θέλει να χρησιμοποιήσει το Sprite Backup Μπορώ να του πω και Manual τρόπο για restore..

Η αναβάθμιση είναι πολύ καλή..

Κάποια προβήματα που είχα με το touchpad (στην d-pad) λειτουργία με κάποια προγράμματα που χρησιμοποιούσαν τον Internet Explorer έχουν λυθεί..

Επίσης έχει λυθεί το memory leakage που γινόταν κατά τη χρήση κάποιων προγραμμάτων.

Έχει βελτιωθεί το Wifi και έχουν ενσωματωθεί κάποια Upgrades που είχαν βγει μεμονωμένα.

Για πρώτη φορά χρησιμοποιήσα αυτοματοποιημένο τρόπο για restore μετά από rom upgrade (από το Sprite Backup Premium και το upgrade utility) και δούλεψε καλά.

Σε έλεγχο που έκανα η registry έχει κρατήσει τις αλλαγές που έγιναν με το upgrade..Όποιος δε θέλει να χρησιμοποιήσει το Sprite Backup Μπορώ να του πω και Manual τρόπο για restore..

Καλο αυτο που δουλευει το sprite μετα απο rom upgrade.

Εγω προτιμησα να τα στησω ολα παλι απο την αρχη και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Το μονο που παρατηρησα (και που κουβεντιαζουμε στο Brighthand) ειναι οτι

δεν μπορει πλεον ο BetaPlayer να παιξει .wmv αρχεια.

Προφανως δεν βρισκει καποιο codec που ερχοταν με το wmp9 αλλα οχι πια.

Ισως βγει καποιο fix γι'αυτο αλλα αν κρινω οτι συμβαινει εδω και καιρο με τα dell που δεχθηκαν Upgrade στον wmp10, χλωμο το βλεπω...

Ναι το διάβασα στη Brighthand (είδα και τα post σου :) )..

Ίσως μια λύση είναι να γίνει dump ο codec -renamed-και περαστεί στη ram αλλάζοντας κάποια registry keys..Προσωπικά δε χρησιμοποιώ παρά σε σπάνιες περιπτώσεις το Beta Player γιατί χρησιμοποιώ όλο το χώρο στις flash cards μου για βιβλία.Αλλά και έτσι ακόμα δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Απλά θα μείνουμε σε άλλα video format

Και εγώ εγκατέστησα την καινούρια ROM. :D

Όντως δείχνει πολύ πιο αεράτο στην λειτουργία του. Το WiFi δουλεύει άψογα πλέον με το Linksys WAG54G και ο Explorer δείχνει να ανοίγει τις σελίδες αρκετά γρηγορότερα από πριν. Τα προγράμματα τα πέρασα από την αρχή γιατί δεν ήξερα αν θα μου δημιουργήσει πρόβλημα το restore με το IPAQ backup.

Όσον αφορά Windows Mobile 5 από όσο γνωρίζω η HP θα τα δώσει με Upgrade πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα πληρώσουμε για να το αποκτήσουμε.

Και εγώ εγκατέστησα την καινούρια ROM. :D

Όντως δείχνει πολύ πιο αεράτο στην λειτουργία του. Το WiFi δουλεύει άψογα πλέον με το Linksys WAG54G και ο Explorer δείχνει να ανοίγει τις σελίδες αρκετά γρηγορότερα από πριν. Τα προγράμματα τα πέρασα από την αρχή γιατί δεν ήξερα αν θα μου δημιουργήσει πρόβλημα το restore με το IPAQ backup.

Όσον αφορά Windows Mobile 5 από όσο γνωρίζω η HP θα τα δώσει με Upgrade πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα πληρώσουμε για να το αποκτήσουμε.

Ναι, ειναι γνωστο οτι θα πληρωσουμε, αλλωστε, δεν θα ειναι πανω απο 40-50 ευρω απ'οτι καταλαβαινω, οποτε...

Μαλλον πρεπει να ειμαστε κι ευχαριστημενοι που θα μπορουμε να κανουμε upgrade σε wm5 μιας και δεν ηταν σιγουρο οτι συμβει αυτο στο 4700.

Το σιγουρο ειναι οτι θα ΕΠΡΕΠΕ να συμβει αυτο χωρις ν'αναρωτιομαστε αλλα οι πολιτικες των εταιρειων δεν ειναι παντα με το μερος μας σε αυτο το θεμα...

Ναι, ειναι γνωστο οτι θα πληρωσουμε, αλλωστε, δεν θα ειναι πανω απο 40-50 ευρω απ'οτι καταλαβαινω, οποτε...

Μαλλον πρεπει να ειμαστε κι ευχαριστημενοι που θα μπορουμε να κανουμε upgrade σε wm5 μιας και δεν ηταν σιγουρο οτι συμβει αυτο στο 4700.

Το σιγουρο ειναι οτι θα ΕΠΡΕΠΕ να συμβει αυτο χωρις ν'αναρωτιομαστε αλλα οι πολιτικες των εταιρειων δεν ειναι παντα με το μερος μας σε αυτο το θεμα...

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω ένα πράγμα. :confused:

Ας υποθέσουμε ότι έχω αγοράσει τα WM5 και τα περνάω στο 4700.

Η HP δεν θα βγάλει ROM Update αργότερα για όσους έχουν αναβαθμίσει σε WM5?

Αν ναι δεν θα είναι προσβάσιμη σε όλους όπως είναι αυτή την στιγμή η 1.10? :wacko:

Εκτώς και αν μας αφήσει στο έλεος του Θεού η HP όσους αποφασίσουν να τα στάξουν για να αγοράσουν το update.

Πολύ πιθανόν να βγει rom upgrade για wm2005.. Δεν είναι θέμα αν θα μας αφήσει στο έλεος του θεού.Αν δεν υπάρχουν bugs και το πρώτο Upgrade που βγάλουν δουλεύει καλά δε θα υπάρχει λόγος για upgrades.Αν έχει bugs θα βγει και άλλο upgrade.

Αν τώρα βγει upgrade δε θα περνιέται αν έχεις wm2003, παρά μόνο αν έχεις wm2005 όπως είχε γίνει και με τα 2002/2003 και πολλές εταιρείες. Αυτό βέβαια θα hack-εύεται εύκολα ώστε να περαστεί και σε μη αναβαθμισμένη συσκευή αλλά τι θα κερδίσεις;

Ούτωσηάλλως μόλις βγει η αναβάθμιση θα κυκλοφρήσει ευρέως hack-εμένη στο Internet.Είτε αυτή περάσεις είτε hack-εμένο rom upgrade το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.. Ο,τι δηλαδή θα έχεις κανονικά 2005 αλλά αν πάθει κάτι η συσκευή σου και δεν μπορείς να της κάνεις flash back πριν τη στείλεις για service δε θα έχεις εγγύηση

Πολύ πιθανόν να βγει rom upgrade για wm2005.. Δεν είναι θέμα αν θα μας αφήσει στο έλεος του θεού.Αν δεν υπάρχουν bugs και το πρώτο Upgrade που βγάλουν δουλεύει καλά δε θα υπάρχει λόγος για upgrades.Αν έχει bugs θα βγει και άλλο upgrade.

Αν τώρα βγει upgrade δε θα περνιέται αν έχεις wm2003, παρά μόνο αν έχεις wm2005 όπως είχε γίνει και με τα 2002/2003 και πολλές εταιρείες. Αυτό βέβαια θα hack-εύεται εύκολα ώστε να περαστεί και σε μη αναβαθμισμένη συσκευή αλλά τι θα κερδίσεις;

Ούτωσηάλλως μόλις βγει η αναβάθμιση θα κυκλοφρήσει ευρέως hack-εμένη στο Internet.Είτε αυτή περάσεις είτε hack-εμένο rom upgrade το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.. Ο,τι δηλαδή θα έχεις κανονικά 2005 αλλά αν πάθει κάτι η συσκευή σου και δεν μπορείς να της κάνεις flash back πριν τη στείλεις για service δε θα έχεις εγγύηση

Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

Είμαι σχετικά καινούριος χρήστης PDA και δεν ήξερα πως λειτουργεί το όλο σύστημα. :O

Το πρόβλημα που αναφέρεται εδώ

h**://discussion.brighthand.com/showthread.php?s=&threadid=111249

έχει λυθεί με τη νέα ROM;

Είναι πολύ σημαντικό, διότι φαίνεται ότι η hp έκανε πάλι "λαδιά" με το hardware (όπως ανέκαθεν έκανε με τις non-Asian & Asian εκδόσεις hardware).

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Σ'εμενα δειχνει οτι δεν εχει προβλημα αλλα και πριν το εδειχνε αυτο, οποτε...

Αυτό φοβάμαι και εγώ, ότι δεν είναι θέμα software αλλά hardware (colour registers).

Κάτι τέτοιες ιστορίες έκανε η hp και με έχασε από πελάτη & developer.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Έχει λυθεί Frontier.

Όσοι δεν το είχαν πριν το rom upgrade είχαν απλά απενεργοποιήσει το Bitmap cache,είτε μόνοι τους ή κάποιο πρόγραμμα (π.χ. betaplayer) είχε κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς να είναι εν γνωση τους.

Τώρα έχει λυθεί και το προγραμματάκι του ctitanic τρέχει κανονικά με ενεργοποιημένο το bitmap cache

sto site pou parathetei o filos objectref leei ekdosh 1.00 sto site omws ths hp yparxei diaforetikh ekdosh 1.10 ???

H kanw lathos logo aypnias??

Ειχαν κανει λαθος αυτοι στην hp και τις πρωτες 2 μερες ειχαν βαλει την 1. Χθες που μπηκα παλι ειχαν τη σωστη (1.10) Εγω την 1.10 εβαλα και ειναι ολα ΟΚ!

• 2 months later...

Παιδια κατεβασα το update απο την διευθυνση που εχετε πιο πανω το εβαλα στο hx4700 αλλα δεν ειδα αλλαγες!!!! Ασε που λεει version 1.00

Ξερει κανενας κατι παραπανω????

Golden Eagle :)

Παιδια κατεβασα το update απο την διευθυνση που εχετε πιο πανω το εβαλα στο hx4700 αλλα δεν ειδα αλλαγες!!!! Ασε που λεει version 1.00

Ξερει κανενας κατι παραπανω????

Κατ'αρχην, οταν π.χ. κανεις soft reset, αμεσως μετα πρεπει κατω δεξια, με κοκκινα γραμματα να λεει 1.10. Βγηκαν 2 εκδοσεις, η 1 και η 1.10.

Εσυ πρεπει να κατεβασεις την 1.10 απο εδω

http://h18000.www1.hp.com/support/files/handheldipaq/us/locate/1120_6089.html

Οσο για τις αλλαγες, τι περιμενες να δεις ??

Αν εξαιρεσεις τον νεο windows media player 10, oι περισσοτερες ειναι Βug fixes...

ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ UPDATE 1.10 ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

ok ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ CD ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ hx4700. ΟΠΟΙΟςΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΗ MAIL ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ.

info@golden-eagle.ge

Golden Eagle :)