Jump to content

goldeneagle

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by goldeneagle

  1. παιδια καλησπερα. ολα καλα με το κινητο αλλα δεν εχει το smart filter μεσα. ξερεισ κανεις που μπορουμε να το βρουμε, και αν απο ενα s200 παλιο που εχω μπορω να το παρω και να το βαλω στο καινουργιο και με ποιον τροπο??
  2. Μπορεις να μου πεις τα βηματα που το κανεις αυτο???
  3. Καλημερα. Παιδια να κανω μια ερωτησουλα?? Υπαρχη κανενα προγραμμα για το τηλεφωνακι μας που να μπορεις να κανεις διαχειρηση των εισερχωμενων κλεισεων. Δηλαδη να το ρυθμισεις και σε καποιους αριθμους πχ να μην σου χτυπαει, να δειχνει κατελημμενο κλπ, οπως το smart filter που υπαρχει σε smart phone??
  4. ok thanks Μια αλλη ερωτηση??? Με το file manager βλεπω ενα c: ενα d: και ενα e: μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτα?? Να υποθεσω οτι στο c: ειναι το λειτουργικο του τηλεφωνου, και οτι το e: ειναι η memory card. Το d: ομως τι ειναι???
  5. Καλησπερα. Ξερει κανεις πως μπορω να μεταφερω τα μηνυματα μου στην καρτα mms??? Ευχαριστω.
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Υπαρχη το blacklist!!!
  7. Παιδια καλησπερα. Εχει κανεις απο εσας τις πιο κατω εφαρμογες για 6680 (ξεκλειδωτες φυσικα) και αν ναι μπορει να μου τις στειλει με mail??? 1. fileman60 2. fscaller60 3. sbirthday60 mail: info@golden-eagle.gr Ευχαριστω.
  8. Παιδια καλημερα. Εχει κανεις απο εσας τις πιο κατω εφαρμογες για 6680 (ξεκλειδωτες φυσικα) και αν ναι μπορει να μου τις στειλει με mail??? 1. fileman60 2. fscaller60 3. sbirthday60 mail: info@golden-eagle.gr Ευχαριστω. :)
  9. ok ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ CD ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ hx4700. ΟΠΟΙΟςΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΗ MAIL ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ. info@golden-eagle.ge
  10. Παιδια κατεβασα το update απο την διευθυνση που εχετε πιο πανω το εβαλα στο hx4700 αλλα δεν ειδα αλλαγες!!!! Ασε που λεει version 1.00 Ξερει κανενας κατι παραπανω????
×
×
  • Create New...