aurelius Δημοσιεύτηκε May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 17, 2005 Λοιπον ενα φιλαρακι μου ειπε να γραψω εδω γιαιτ θα βοηθουσατε. Λοιπον θελω να παρω μια οθονη TFT, και μπορω να δαιθεσω μεχρι 300 ευρω η και καμποσα παραπανω. Εχετε να προτεινετε καμια καλη;;; Εγω εχω βρει 2 επιλογες. Η μια ειανι LG L1750S που ειανι 17αρα στα 249 ευρω με 12 ms χρονο αποκρισης και η αλλη μια ACER που δεν θυμαμαι τον κωδικο της, ειναι 19αρα και κανει 300 ευρω. Αυτη εχει χρονο αποκρισης 25 ms.(παντα θεωρητικα) Εσεις τι προτεινετε να κανω;; Μια 19 αρα πιο αργη η μια 17αρα πιο καλη;;; Αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη οθονη, ευπροσδεκτο.... Ευχαριστω εκ των προτερων....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Λοιπον ενα φιλαρακι μου ειπε να γραψω εδω γιαιτ θα βοηθουσατε. Λοιπον θελω να παρω μια οθονη TFT, και μπορω να δαιθεσω μεχρι 300 ευρω η και καμποσα παραπανω. Εχετε να προτεινετε καμια καλη;;; Εγω εχω βρει 2 επιλογες. Η μια ειανι LG L1750S που ειανι 17αρα στα 249 ευρω με 12 ms χρονο αποκρισης και η αλλη μια ACER που δεν θυμαμαι τον κωδικο της, ειναι 19αρα και κανει 300 ευρω. Αυτη εχει χρονο αποκρισης 25 ms.(παντα θεωρητικα) Εσεις τι προτεινετε να κανω;; Μια 19 αρα πιο αργη η μια 17αρα πιο καλη;;; Αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη οθονη, ευπροσδεκτο.... Ευχαριστω εκ των προτερων....... Καταρχήν ο χρόνος απόκρισης που αναγράφεται δεν είναι πάντα ο πραγματικός.Οπότε αν η οθόνη γράφει 12Ms μην περιμένεις να είναι και τα πραγματικα.Εγώ είμαι κάτοχος της πρώτης οθόνης που αναφέρεις και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Αν δεν επιλέξεις αυτή θα σου έλεγα να βάλεις 40 ευρώ παραπάνω και να πάς στην LG 1915s και όχι στην Acer. 3 Χρόνια zero pixel εγγύηση είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 kai egw lg θα σου πρότεινα λόγω της εγγύησης... Ή την samsung th 19'' poy ''λένε'' οτι εχει 8ms χρόνο απόκρισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Φιλε μου εχω την LG 1715S και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!! Ξεκουραστη εικονα σχεδον τελεια για την κατηγορια της, ζωντανα χρωματα, πολυ καλο κοντραστ! Πολυ καλη και σε προβολη DVD και 3D GAMES! Γενικα οι LG αξιζουν τα χρηματα τους για αυτα που προσφερουν με το παραπανω! Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Για τη Samsung που λέω εγώ τί λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Λοιπον ενα φιλαρακι μου ειπε να γραψω εδω γιαιτ θα βοηθουσατε. Λοιπον θελω να παρω μια οθονη TFT, και μπορω να δαιθεσω μεχρι 300 ευρω η και καμποσα παραπανω. Εχετε να προτεινετε καμια καλη;;; Εγω εχω βρει 2 επιλογες. Η μια ειανι LG L1750S που ειανι 17αρα στα 249 ευρω με 12 ms χρονο αποκρισης και η αλλη μια ACER που δεν θυμαμαι τον κωδικο της, ειναι 19αρα και κανει 300 ευρω. Αυτη εχει χρονο αποκρισης 25 ms.(παντα θεωρητικα) Εσεις τι προτεινετε να κανω;; Μια 19 αρα πιο αργη η μια 17αρα πιο καλη;;; Αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη οθονη, ευπροσδεκτο.... Ευχαριστω εκ των προτερων....... φίλε εγώ πάντως έχω την LG L1750s και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! :) pm για οποιαδήποτε λεπτομέρεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurelius Δημ. May 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Λοιπον πηγα σε ενα μαγαζι και μου δινει την samsung 710v η viewsonic με 259 ευρω. Τωρα αυτη δεν εχει 0 καμμενα pixel εγγυηση αλλα μου ειπε οτι αποκλειεται να υπαρξει καμμενο pixel. Τωρα εσεις τι λετε να κανω...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Λοιπον πηγα σε ενα μαγαζι και μου δινει την samsung 710v η viewsonic με 259 ευρω. Τωρα αυτη δεν εχει 0 καμμενα pixel εγγυηση αλλα μου ειπε οτι αποκλειεται να υπαρξει καμμενο pixel. Τωρα εσεις τι λετε να κανω...;;; To "αποκλείεται" δεν μπορεί να στο εγγυηθεί γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν δεν εμφανιστούν μετά. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Και πάλι η τιμή ειναι πολυ καλη... Εγω θα προχωρούσα Εγω σκεφτομαι αυτην...: http://www.shop21.gr/product_computers.asp?lngProductFamilyID=21400&lngProductID=19297 Τί λετε? Υπαρχει καλύτερη προταση στην κατηγορια των 19 ή 20 ιντσών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 εγω εχω LG1915S και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.εχει εγγυηση για 3 χρονια και αν καει εστω κα ενα pixel ερχονται σπιτι σου και σου φερνουν αλλη. το e-shop δεν εχει πολλες. δες για πολυ καλες τιμες στο http://www.pixmania.com και αφου διαλεξεις ποια θελεις πηγαινε σε ενα καταστημα δες την απο κοντα πριν την παρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Μήπως γνωρίζει κανείς τι περισσότερο προσφέρει η ψηφιακή είσοδος DVI στις TFT οθόνες?? Σκέφτομαι να αγοράσω tft και είμαι μεταξύ 2 της ίδιας μάρκας. Και οι 2 έχουν 360 euro αλλά η μία είναι 19’’ και η άλλη 17΄΄ αλλα dvi. Αξίζει να πάρω την 17αρα με dvi?? Πάντως η κάρτα γραφικών μου έχει dvi έξοδο!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts