patrickdrd Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 ε τι να εξηγούμε τώρα; γούστα είναι αυτά σου λέω, δεν εξηγούνται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 ε τι να εξηγούμε τώρα; γούστα είναι αυτά σου λέω, δεν εξηγούνται.. Γούστα είναι αλλά ακόμη όμως δεν καταλαβαίνω τι το ωραίο έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Μιας κι ειναι Κυριακη απογευματακι και ειμαστε οι περισσοτεροι σε καλη διαθεση, να σου πω: 1. Ονομα. Αλλιως ειναι το Γιουλικα, αλλιως το Ευγενια. Το ενα σε κανει να χλιμιντριζεις σαν τον Λαμπρο Κωνστανταρα ενω το Ευγενια ειναι σαν εικονα της Παναγιας. Κανεις δεν μπαινει στην Παναγια. Η μονη Ευγενια που μου ξυπνα τρελα γουστα ειναι η Μανωλιδου, αλλα για διαφορετικους λογους. Αν το κανει Τζενη (βλεπε Μποτση, Ιωακειμιδου κλπ) αμεσως ανεβαινει δυο+ σκαλοπατια στην κλιμακα εισοδου(μου) :) :) 2.Η Ευγενια ειναι ο ορισμος του clean cut προσωπου και συμπεριφορας. Δεν εχει ιχνος "dirtiness". Αρα παλι μου θυμιζει την Παναγια. Και κανεις δεν θελει να κανει ασχημα πραγματα με την Παναγια. Εξαιρεση παλι στον κανονα ειναι (για μενα) η Βικυ Φλεσσα, που βεβαια δεν ειναι ηθοποιος, και παλι για διαφορετικους, προσωπικους μου λογους. Η Γιουλικα ειναι πιο "βρωμικια". Σημειωση, δεν τρελαινομαι τρελλά ουτε για τη Γιουλικα, αλλα πλησιαζει περισσοτερο στα γουστα μου απο την ευγενικη Ευγενια. Οπως εγραψα και προηγουμενα, το νημα επρεπε να κλεισει με τη Ναυπλιωτου. Τι να λεμε, τα εχει ολα. Και την καθαρη εικονα της πατριωτισσας σου αλλα και την "τατιανια" να σε τρελαινει ταυτοχρονα. Την ειδα πριν 2-3 χρονια σε μια χαζομαρα (για τα γουστα μου) στο θεατρο, και δεν καταλαβα πως περασε η ωρα. Βεβαια, κι αλλες 10 σελιδες να σου γραψουμε, δεν βλεπω να μπορουμε να σου αλλαξουμε γνωμη για την Ευγενια. Και μπραβο σου οπως σου εγραψα παραπανω. Αλλα μην περιμενεις να βρεις ακρη οσον αφορα προτιμησεις, καθε ειδους. Edited May 13, 2018 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Μιας κι ειναι Κυριακη απογευματακι και ειμαστε οι περισσοτεροι σε καλη διαθεση, να σου πω: 1. Ονομα. Αλλιως ειναι το Γιουλικα, αλλιως το Ευγενια. Το ενα σε κανει να χλιμιντριζεις σαν τον Λαμπρο Κωνστανταρα ενω το Ευγενια ειναι σαν εικονα της Παναγιας. Κανεις δεν μπαινει στην Παναγια. Η μονη Ευγενια που μου ξυπνα τρελα γουστα ειναι η Μανωλιδου, αλλα για διαφορετικους λογους. Αν το κανει Τζενη (βλεπε Μποτση, Ιωακειμιδου κλπ) αμεσως ανεβαινει δυο+ σκαλοπατια στην κλιμακα εισοδου(μου) :) :) 2.Η Ευγενια ειναι ο ορισμος του clean cut προσωπου και συμπεριφορας. Δεν εχει ιχνος "dirtiness". Αρα παλι μου θυμιζει την Παναγια. Και κανεις δεν θελει να κανει ασχημα πραγματα με την Παναγια. Εξαιρεση παλι στον κανονα ειναι (για μενα) η Βικυ Φλεσσα, που βεβαια δεν ειναι ηθοποιος, και παλι για διαφορετικους, προσωπικους μου λογους. Η Γιουλικα ειναι πιο "βρωμικια". Σημειωση, δεν τρελαινομαι τρελλά ουτε για τη Γιουλικα, αλλα πλησιαζει περισσοτερο στα γουστα μου απο την ευγενικη Ευγενια. Οπως εγραψα και προηγουμενα, το νημα επρεπε να κλεισει με τη Ναυπλιωτου. Τι να λεμε, τα εχει ολα. Και την καθαρη εικονα της πατριωτισσας σου αλλα και την "τατιανια" να σε τρελαινει ταυτοχρονα. Την ειδα πριν 2-3 χρονια σε μια χαζομαρα (για τα γουστα μου) στο θεατρο, και δεν καταλαβα πως περασε η ωρα. Βεβαια, κι αλλες 10 σελιδες να σου γραψουμε, δεν βλεπω να μπορουμε να σου αλλαξουμε γνωμη για την Ευγενια. Και μπραβο σου οπως σου εγραψα παραπανω. Αλλα μην περιμενεις να βρεις ακρη οσον αφορα προτιμησεις, καθε ειδους. 1.Το "Σκαφιδα" όμως μου ακούγεται σαν την σκάφη που πλένανε παλιά τα ρουχα. 2. Δεν έχει ίχνος "dirtiness" η Ευγενία; να σου θυμίσω τα γυμνά που έκανε στο νησί; Edited May 13, 2018 by xar03 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Μιας κι ειναι Κυριακη απογευματακι και ειμαστε οι περισσοτεροι σε καλη διαθεση, να σου πω: 1. Ονομα. Αλλιως ειναι το Γιουλικα, αλλιως το Ευγενια. Το ενα σε κανει να χλιμιντριζεις σαν τον Λαμπρο Κωνστανταρα ενω το Ευγενια ειναι σαν εικονα της Παναγιας. Κανεις δεν μπαινει στην Παναγια. Η μονη Ευγενια που μου ξυπνα τρελα γουστα ειναι η Μανωλιδου, αλλα για διαφορετικους λογους. Αν το κανει Τζενη (βλεπε Μποτση, Ιωακειμιδου κλπ) αμεσως ανεβαινει δυο+ σκαλοπατια στην κλιμακα εισοδου(μου) :) :) 2.Η Ευγενια ειναι ο ορισμος του clean cut προσωπου και συμπεριφορας. Δεν εχει ιχνος "dirtiness". Αρα παλι μου θυμιζει την Παναγια. Και κανεις δεν θελει να κανει ασχημα πραγματα με την Παναγια. Εξαιρεση παλι στον κανονα ειναι (για μενα) η Βικυ Φλεσσα, που βεβαια δεν ειναι ηθοποιος, και παλι για διαφορετικους, προσωπικους μου λογους. Η Γιουλικα ειναι πιο "βρωμικια". Σημειωση, δεν τρελαινομαι τρελλά ουτε για τη Γιουλικα, αλλα πλησιαζει περισσοτερο στα γουστα μου απο την ευγενικη Ευγενια. Οπως εγραψα και προηγουμενα, το νημα επρεπε να κλεισει με τη Ναυπλιωτου. Τι να λεμε, τα εχει ολα. Και την καθαρη εικονα της πατριωτισσας σου αλλα και την "τατιανια" να σε τρελαινει ταυτοχρονα. Την ειδα πριν 2-3 χρονια σε μια χαζομαρα (για τα γουστα μου) στο θεατρο, και δεν καταλαβα πως περασε η ωρα. Βεβαια, κι αλλες 10 σελιδες να σου γραψουμε, δεν βλεπω να μπορουμε να σου αλλαξουμε γνωμη για την Ευγενια. Και μπραβο σου οπως σου εγραψα παραπανω. Αλλα μην περιμενεις να βρεις ακρη οσον αφορα προτιμησεις, καθε ειδους. τα ειπες ολα και συμφωνω απολυτοτατα ομως :up::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 1.Το "Σκαφιδα" όμως μου ακούγεται σαν την σκάφη που πλένανε παλιά τα ρουχα. 2. Δεν έχει ίχνος "dirtiness" η Ευγενία; να σου θυμίσω τα γυμνά που έκανε στο νησί; 1. Χε χε, ΑΚΡΙΒΩΣ!! Οποιαδηποτε κοπελα πλενει ρουχα/πιατα/ σε σκαφες/νεροχυτες/πηγαδια ειναι 300 φορες πιο "ανεβαστικη" απ οτι αν την δεις πχ στον καναπε ή ακομη και νεγκλιζέ. Παλι δικα μου γουστα εκφραζω. 2. Δεν τα ειχα δει. Ειδα λιγο αλλα και παλι μου φανηκε σαν να βλεπω γυμνη την ξαδελφη μου. Ομορφη (πολυ) αλλα ευγενης, γλυκια. Δεν εμπαινα, σου εξηγησα πριν τους λογους. Ολα αυτα οπως σου ειπα ειναι μια ωραια κ@βλαντα ενα ωραιο απογευματακι Κυριακης. Εκτος απ το κομματι της Ναυπλιωτου, εκει δεν σηκωνω αστειακια! :) :) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 1. Χε χε, ΑΚΡΙΒΩΣ!! Οποιαδηποτε κοπελα πλενει ρουχα/πιατα/ σε σκαφες/νεροχυτες/πηγαδια ειναι 300 φορες πιο "ανεβαστικη" απ οτι αν την δεις πχ στον καναπε ή ακομη και νεγκλιζέ. Παλι δικα μου γουστα εκφραζω. 2. Δεν τα ειχα δει. Ειδα λιγο αλλα και παλι μου φανηκε σαν να βλεπω γυμνη την ξαδελφη μου. Ομορφη (πολυ) αλλα ευγενης, γλυκια. Δεν εμπαινα, σου εξηγησα πριν τους λογους. Ολα αυτα οπως σου ειπα ειναι μια ωραια κ@βλαντα ενα ωραιο απογευματακι Κυριακης. Εκτος απ το κομματι της Ναυπλιωτου, εκει δεν σηκωνω αστειακια! :) :) :p Οπότε λοιπόν που καταλήγουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Μαζεύει πολλούς μερακλήδες το νήμα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Μαζεύει πολλούς μερακλήδες το νήμα. Τι έχεις να πεις για την την κόντρα μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Για παμε να ομορφυνει λιγο το θεμα http://oi64.tinypic.com/2u9o6br.jpg http://oi68.tinypic.com/qovvgl.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Μαζεύει πολλούς μερακλήδες το νήμα. βάζω στοίχημα πως θα γίνει το δεύτερο πιο πιασάρικο νήμα μετά απο αυτό των συγκρίσεων των καμερών king ποια είναι η ανωτέρω κορασίδα..; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 βάζω στοίχημα πως θα γίνει το δεύτερο πιο πιασάρικο νήμα μετά απο αυτό των συγκρίσεων των καμερών king ποια είναι η ανωτέρω κορασίδα..; Πια από τις 2? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Πια από τις 2? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk sorry την πρώτη εννοούσα τη ναζιάρα Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 sorry την πρώτη εννοούσα τη ναζιάρα Η πρωτη ειναι απιστευτο πλασμα Κατερίνα Γερονικολού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. May 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Κλειώ-Δανάη Οθωναίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Οπότε λοιπόν που καταλήγουμε; κατσε ρε ανθρωπε, σωνει και καλα να μπει ο αλλος... στην αγαπημενη σου; :lol: δεν σου κανει η.. αποκλειστικοτητα; σωνει και καλα να... την μοιραστεις; απαπα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. May 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 κατσε ρε ανθρωπε, σωνει και καλα να μπει ο αλλος... στην αγαπημενη σου; :lol: δεν σου κανει η.. αποκλειστικοτητα; σωνει και καλα να... την μοιραστεις; απαπα :lol: Νομίζω ότι το θέμα με τα γούστα πρέπει να τελειώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 εμενα το λες; εσυ κολλας στον εναν και στον αλλον γιατι και τι και πως, κατσε ρε φιλε, κουμανταδορος στο κρεβατι μας; ωχου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Φιλε xar03 ακουσε μας. Την πλακα μας κανουμε και τη χαζομαρα μας λεμε. Καλη διαθεση παντως νομιζω εχουμε ολοι. Νομιζω μπορεις να ξεχωρισεις την καλη προαιρεση απο την κακη προαιρεση. Ολοι μια (φιλοτεχνη) παρεα ειμαστε! Αν δεν πουμε και μια σαχλαμαρα εδω, που θα την πουμε? Όπως ο king2009 πχ, που ποσταρει φωτος χωρις ονοματα και πρεπει εμεις να ξημερωνουμε στο google για να βρουμε ποια ειναι ποια! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Φιλε xar03 ακουσε μας. Την πλακα μας κανουμε και τη χαζομαρα μας λεμε. Καλη διαθεση παντως νομιζω εχουμε ολοι. Νομιζω μπορεις να ξεχωρισεις την καλη προαιρεση απο την κακη προαιρεση. Ολοι μια (φιλοτεχνη) παρεα ειμαστε! Αν δεν πουμε και μια σαχλαμαρα εδω, που θα την πουμε? Όπως ο king2009 πχ, που ποσταρει φωτος χωρις ονοματα και πρεπει εμεις να ξημερωνουμε στο google για να βρουμε ποια ειναι ποια! :) :) Παιχνιδάκι είναι αν σου αρέσει πολύ η κοπέλα ψάξε και να την βρεις. Αστειεύομαι προφανώς νόμιζα ότι τις ξέρετε όσες βάζουμε. Στα υπόλοιπα τα γούστα είναι γούστα. Αλλιώς θα κλονοποιουσαμε μια γυναίκα κάνα δις φορές και όλοι θα είχαμε την ίδια. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. May 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Δεν συνεχίζουμε τα uploads λέω εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!!! :lol: http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/02/006-Image.jpg Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Κλειώ-Δανάη Οθωναίου Πάρα πάρα πολύ καλή.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!!! :lol: http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/02/006-Image.jpgΑν ζούσε σήμερα που βασιλεύει ο ***** κ το βρακί όχι καριέρα δεν θα έκανε σαν ηθοποιός, ούτε τις σκάλες δεν θα την έβαζαν να καθαρίζει. Το ταλέντο της υποκριτικής έχει υποταχθεί πλήρως στην εξωτερική εμφάνιση. Τόσοι και πόσοι ηθοποιοί του παρελθόντος δεν θα είχαν ευκαιρία ανάδειξης σήμερα και είμαστε καταδικασμένοι να βλέπουμε αγοράκια κ κοριτσάκια που διαβάζουν auto queue με 3,4 εκφράσεις για όλες τις περιπτώσεις. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Αν ζούσε σήμερα που βασιλεύει ο ***** κ το βρακί όχι καριέρα δεν θα έκανε σαν ηθοποιός, ούτε τις σκάλες δεν θα την έβαζαν να καθαρίζει. Το ταλέντο της υποκριτικής έχει υποταχθεί πλήρως στην εξωτερική εμφάνιση. Τόσοι και πόσοι ηθοποιοί του παρελθόντος δεν θα είχαν ευκαιρία ανάδειξης σήμερα και είμαστε καταδικασμένοι να βλέπουμε αγοράκια κ κοριτσάκια που διαβάζουν auto queue με 3,4 εκφράσεις για όλες τις περιπτώσεις. Το ίδιο ρε φίλε γίνεται και στο σάπιο Hollywood με κάτι ζώα όπως Lawrence και αρκετοί ακόμα που είναι τόσο αταλαντοι αλλά τους βάζουν να παίξουν λόγο εμφάνισης. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts