aggeloszog Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Κάτοχος του εδω και πολυ λιγες μέρες, του πέρασα κατευθειαν την 9ρα οποτε δυστυχως δε μπορω να κανω συγκριτικο σε κανεναν τομέα. Το μονο που ηθελα να πω ειναι η φτωχη μου εμπειρία σχετικά με την κάμερα. Και εξηγούμαι: πριν ειχα το honor 10 το οποίο με τη λειτουργία AI σου έφτιαχνε μια φωτογραφία "έτοιμη για ανέβασμα στα social media". Επίσης στη λειτουργία διαφράγματος (στο s9 εστ. πρ. χρ.) σου έδινε τρελές δυνατότητες και κατά τη λήψη και μετά τη λήψη της φωτογραφίας, όπως θόλωμα ή ξεθόλωμα του background, μαύρισμα του backround (φοβερό ώστε να φαίνεται το άτομο μόνο χρωματισμένο κι όλα τα άλλα ασπρόμαυρα). Επίσης κάτι που με ξενέρωσε είναι ότι αν στο βίντεο επιλέξεις σταθεροποίηση σου κάνει αρκετό crop σε σχέση με το βιντεο χωρις σταθεροποίηση. Κι εγώ που νόμιζα ότι αυτο το κροπάρισμα το κάνει αποκλειστικά το EIS και χαιρόμουν που ήρθα επιτέλους σε κινητό με OIS. Τέλος η selfie camera η οποία δε μπορώ να πω οτι με ξετρέλανε, ειδικά σε σχέση με αυτη του honor 10 και ακόμα και του a7 2018 ενός φίλου μου Οπότε ερωτήσεις: 1) μήπως υπάρχουν όλα αυτά κάπου και δεν τα βλέπω; 2)ποιες αναλύσεις να προτιμήσω τόσο σε βίντεο μπροστινής και πίσω κάμερας;; Ευχαριστώ. ΥΓ: μια (ακόμα) ηλίθια ερώτηση. Ο φακός μας είναι wide ή telephoto? Γιατι wide λειτουργια δεν εχω δει καπου, telephoto ειναι αυτό με τα δύο δέντρα και το φύλλο που κάνει ζουμ? ΥΓ1: χάζευα χθες το a5 2015 της κοπέλας μου και έβλεπα όλο κάμερα γεμάτη λειτουργίες, πχ ομαδική σελφι και πολλά άλλα.. που έχουν πάει όλα αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Γεια σας Ποια ειναι η καλυτερη αναλογια για να τραβαμε φωτο? 3:4 / 9:16 / 1:1 / full Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Παρατήρησε κανείς άλλος αισθητή χειροτέρευση στις νυχτερινές με pie? Φεστιβάλ θορύβου κι ακόμα χειρότερη διαχείριση των φωτών απ' ότι πριν. Κρίμα... Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Παρατήρησε κανείς άλλος αισθητή χειροτέρευση στις νυχτερινές με pie? Φεστιβάλ θορύβου κι ακόμα χειρότερη διαχείριση των φωτών απ' ότι πριν. Κρίμα... Κι όμως καλυτερευση διάβασα οτι ειδαν οι πιο πολλοί.... Εγω ειχα ορεο πολυ λιγο κ δεν μπορω να θυμηθώ συγκριτικά με pie... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Κι όμως καλυτερευση διάβασα οτι ειδαν οι πιο πολλοί.... Εγω ειχα ορεο πολυ λιγο κ δεν μπορω να θυμηθώ συγκριτικά με pie... Μπα, είναι σαφώς κάτω η ποιότητα. Δούλεψα 6 μήνες με oreo, δεν ήμουν ευχαριστημένος με τις νυχτερινές ήδη, αλλά τώρα έπεσε λίγο κι άλλο :worry: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts