ALR Δημοσιεύτηκε May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 15, 2005 Έχω ενα παλιό 200αρι mmx και προσπάθησα να του συνδέσω το microsoft keyboard που είχα στο καινούργιο υπολογιστή,το σύνδεσα κανονικά στην στρόγγυλη θύρα αλλά μου έβγαλε keyboard error or not preset. Γιατί δε το αναγνωρίζει ;τα φωτάκια ανάβουνε κανονικά εντομεταξύ. Βασικά έχει μόνο μια στρόγγυλη θύρα και για να συνδέσω και mouse έχω ένα ανταπτοράκι που μπαίνει σε μια άλλη θύρα σε σχήμα τραπέζιου παραλληλόγραμου. Ξέρει κανείς τι γίνεται και γιατί δε συνδέεται ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Τα παλιά PC δεν είχαν PS2 για keyboard και mouse, το keyboard έμπαινε σε θύρα παρόμοια με την PS2 αλλά πιο μεγάλη σε μέγεθος, ενώ το mouse στη σειριακή. Το δικό σου PC τι θύρες έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Τα παλιά PC δεν είχαν PS2 για keyboard και mouse, το keyboard έμπαινε σε θύρα παρόμοια με την PS2 αλλά πιο μεγάλη σε μέγεθος, ενώ το mouse στη σειριακή. Το δικό σου PC τι θύρες έχει; Έχει μια ακριβώς ίδια θύρα ώστε να μπαίνει το πληκτρολόγιο. Θυμάμαι ότι και το παλιότερο πληκτρολόγιο εκεί το έβαζα.Για Mouse δεν έχει και για αυτό χρειαζόμουν ανταπτοράκι σε σχήμα τραπεζίου ορθογωνίου(το έχω ακόμα). Μα μου κάνει εντύπωση οτί το πληκτρολόγιο στην αρχή δείχνει οτί παίρνει ρεύμα.Κανονικά αφού συνδέεται,θα έπρεπε να το αναγνωρίζει εκτός και αν τα καινούργια Microsoft Keyboards βαράνε κολλήματα με υπολογιστές 9ετίας.. Αν η θύρα είναι η στρόγγυλη υποδοχή που μπαίνουν τα πληκτρολόγια τότε έχει μια μόνο τέτοια θύρα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Αν είναι υπολογιστής 9ετίας μου φαίνεται απίθανο να έχει μικρή PS/2 για το πληκτρολόγιο. Ο δικός μου του 2000, έχει μια μεγάλη για το keyboard, μια μικρή για το ποντίκι και την κλασσική σειριακή όπως όλοι οι υπολογιστές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Αν είναι υπολογιστής 9ετίας μου φαίνεται απίθανο να έχει μικρή PS/2 για το πληκτρολόγιο. Ο δικός μου του 2000, έχει μια μεγάλη για το keyboard, μια μικρή για το ποντίκι και την κλασσική σειριακή όπως όλοι οι υπολογιστές. Έχεις δίκιο.Έχει μια μεγάλη αλλά φαντάστηκα ότι στην σειριακή έβαζα το ποντίκι(μιας και είχα ανταπτοράκι) και στην μικρή το πληκτρολόγιο(γιατί ταίριαζε η υποδοχή).Υπάρχει αdaptoraki για την μεγάλη θύρα ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Ναι υπάρχει, αλλά δεν ξέρω που θα βρεις (αν υπάρχουν πλεον) Είχα ένα από κάποιο παλιό πληκτρολόγιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts