mantilas Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Ρε παιδια έκανα την παραγγελία, στην κάρτα Visa που έβαλα δεν υπάρχουν χρήματα. Πότε θα πληρώσω; Δεν γραφει πουθενα αν πληρωθηκε η να πληρώσω. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνώμη τώρα για αυτες τις ερωτήσεις, βιαστηκα να το παραγγείλω και δεν εχω ξαναψωνισει απο αμαζον ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνώμη τώρα για αυτες τις ερωτήσεις, βιαστηκα να το παραγγείλω και δεν εχω ξαναψωνισει απο αμαζον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Ρε παιδια έκανα την παραγγελία, στην κάρτα Visa που έβαλα δεν υπάρχουν χρήματα. Πότε θα πληρώσω; Δεν γραφει πουθενα αν πληρωθηκε η να πληρώσω. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνώμη τώρα για αυτες τις ερωτήσεις, βιαστηκα να το παραγγείλω και δεν εχω ξαναψωνισει απο αμαζον ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνώμη τώρα για αυτες τις ερωτήσεις, βιαστηκα να το παραγγείλω και δεν εχω ξαναψωνισει απο αμαζον Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, ίσως δοκιμάσουν ξανά να χρεώσουν την κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. May 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) Αμα ειναι η πρωτη αγορα και δεν εγινε δεν θα γινει λογικα καθολου. Επισης θελει και τα estatements το amazon και πληροφοριεσ καρτασ αν εισαι νεος πελατης νομιζω.. Ετσι leo06 εγω το ανεβασα λιγο στα 332 για εξπρεσ.. Και καλα να μ ρθει παρασκευη.. Μακαρι.. Μηπως εχεισ ψαξει θηκη πουθενα η καποια πολυ καλη καρτα 32αρα η 64αρα?? Επισησ λες σε καποιο προβλημα να πρεπει να κανω αποστολεσ ιταλια για επισκευη παραδειγμα??? @mantilas υπομονη εωσ αυριο η καντο μεσω καποιου δικου σου π ειναι ηδη πελατης και ξερει απο amazon Edited May 9, 2018 by tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Αμα ειναι η πρωτη αγορα και δεν εγινε δεν θα γινει λογικα καθολου. Επισης θελει και τα estatements το amazon και πληροφοριεσ καρτασ αν εισαι νεος πελατης νομιζω.. Ετσι leo06 εγω το ανεβασα λιγο στα 332 για εξπρεσ.. Και καλα να μ ρθει παρασκευη.. Μακαρι.. Μηπως εχεισ ψαξει θηκη πουθενα η καποια πολυ καλη καρτα 32αρα η 64αρα?? Επισησ λες σε καποιο προβλημα να πρεπει να κανω αποστολεσ ιταλια για επισκευη παραδειγμα??? @mantilas υπομονη εωσ αυριο η καντο μεσω καποιου δικου σου π ειναι ηδη πελατης και ξερει απο amazon https://www.ebay.com/itm/152998130123?var=452799378934 Για κάρτα δεν έχω ιδέα. Η Huawei έχει καλό support εδώ οπότε αν έχεις κάποιο πρόβλημα επικοινώνησε με την εδώ αντιπροσωπεία καλύτερα, αλλά και στο Amazon να το στείλεις πάλι θα σε καλύψουν και τα μεταφορικά στα επιστρέφουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Πέρασα την καρτα στον λογαριασμό κανονικά.Η παραγγελία υπάρχει στον λογαριασμό μου,αν ισχύουν τα ίδια αύριο που θα βάλω τα χρήματα πως θα πληρώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Πέρασα την καρτα στον λογαριασμό κανονικά.Η παραγγελία υπάρχει στον λογαριασμό μου,αν ισχύουν τα ίδια αύριο που θα βάλω τα χρήματα πως θα πληρώσω; Στείλε τους email, αν και νομίζω ότι θα προσπαθήσουν ξανά να χρεώσουν την κάρτα αλλά δεν είμαι σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Mολις ήρθε μειλ στα ιταλικά να ξαναπροσπαθησω η να αλλάξω τρόπο πληρωμής. Αν είμαι τυχερός μέχρι αύριο και υπάρχει η προσφορά έχει καλως. Δεν πρόλαβα και τις τράπεζες ανοιχτές σήμερα γκαντεμιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Πριν λίγο είδα οτι το Amazon. It μου αφαιρέσε 1 ευρώ αποτην κάρτα. Τι σημαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Πριν λίγο είδα οτι το Amazon. It μου αφαιρέσε 1 ευρώ αποτην κάρτα. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό γίνεται όταν την βάζεις για πρώτη φορά στο λογαριασμό σου στο Amazon για επιβεβαιώση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Ok ευχαριστώ,αύριο θα το πάρω αν υπάρχει ακόμα η προσφορά. Πιστεύω να αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Το πηρα τελικά κι εγώ σήμερα στα 327 με μεταφορικά. Παραγγειλα και θήκη και τζάμι απο ιμπει. Περίπου πόσες μέρες απο Ιταλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Ρε παιδιά έχει από χθες που το γράφουν preparation for shipping. Δεν γραφει κάτι άλλο, πόσο καιρό κάνουν να το στείλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Αμα ειναι η πρωτη αγορα και δεν εγινε δεν θα γινει λογικα καθολου. Επισης θελει και τα estatements το amazon και πληροφοριεσ καρτασ αν εισαι νεος πελατης νομιζω.. Ετσι leo06 εγω το ανεβασα λιγο στα 332 για εξπρεσ.. Και καλα να μ ρθει παρασκευη.. Μακαρι.. Μηπως εχεισ ψαξει θηκη πουθενα η καποια πολυ καλη καρτα 32αρα η 64αρα?? Επισησ λες σε καποιο προβλημα να πρεπει να κανω αποστολεσ ιταλια για επισκευη παραδειγμα??? @mantilas υπομονη εωσ αυριο η καντο μεσω καποιου δικου σου π ειναι ηδη πελατης και ξερει απο amazon Φιλε εμένα από εχθές το πρωί που τράβηξαν τα λεφτά από την prepaid στο order summary γραφει προετοιμασία για αποστολή, σε εσένα γράφει κάτι διαφορετικό; Μου φαίνεται περίεργο ακόμα να μην το έχουν στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. May 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Εμενα μου ρθε σε λιγοτερο απο δυο μερες φιλε μου..το βαλα γρηγορη αποστολη μου πηγε 332 αλλα αξιζε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Θυμάσαι τι έγραφε στο σαιτ; Σου έστειλαν μειλ οταν το έστειλαν; Για πες εντυπώσεις απο το ταμπλετ. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πού είσαι Αθήνα; Εγω είμαι και διπλα τους Ήπειρο Θεσπρωτία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts