sartz Δημοσιεύτηκε May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 14, 2005 Δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο θέμα πιο παλιό,αν υπάρχει ζητώ συγνώμη! Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί μόλις τώρα έφαγα το variete με την μηλόπιτα της εβγα και ήταν πολύ καλό :!: Στήν αρχή ήθελα να δοκιμάσω το browne(συγνώμη αν το γράφω λάθος) αλλά σήμερα που πήγα στη γιαγιά μου να φάω μου έδωσε αυτο και το πήρα και μόλις το έφαγα.Όποιος έχει δοκιμάσει τα άλλα δύο παρόμοια της εβγα που έχει βγάλει να πεί τη γνώμη του για να ξέρουμε. Επίσης δέχομαι και γνώμες για οπιο καινούριο παγωτό έχετε δοκιμάσει. Ευχαριστώ :cool: Παράθεση ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Νιρβανα με μπισκοτα, της Δελτα, απιστευτο παγωτο!! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Νιρβανα με μπισκοτα, της Δελτα, απιστευτο παγωτο!! :up: Και ακριβό θα πρόσθετα... :rolleyes: :alien: :lol: :lol: Προτιμώ πάντως να φτιάχνω εγώ brownies και να βάζω από πάνω χύμα παγωτό που γουστάρω! :w00t: :cool: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Τα κρικρι ειναι καταπληκτικα παγωτα!! Επεισης, Nrg και Agent δοκιμαστε το ιδιο απο hagen dazz. Τι να πω... μεγαλυτερα κομματια μπισκοτου (που νομιζω ειναι oreo) 1000 φορες καλυτερο!! Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Χυμα απο ενα ζαχοροπλαστειο της Ροδου που κανει πολοι ωραια παγωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Και ακριβό θα πρόσθετα... :rolleyes: :alien: :lol: :lol: Προτιμώ πάντως να φτιάχνω εγώ brownies και να βάζω από πάνω χύμα παγωτό που γουστάρω! :w00t: :cool: ναι ναι!ολα τα λεφτα ειναι brownies νε παγωτο.Παω στοιχημα οτι εγω φτιαχνω καλυτερο!!! :p :p :p αλλιως περνω απο ενα ζαχαροπλαστιο εδω κοντα που φτιαχνει τελεια παγωτα,σοκολατα,φραουλα,βατομουρο και καισι (ακομη δεν εχει βγαλει τετοιο,ειναι ολα τα λεφτα,δεν ειναι η εποχη τους)τα φτιαχνει μονος του εδω και καμια 50 χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 chery dream με coca cola μεσα ονειρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartz Δημ. May 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 chery dream με coca cola μεσα ονειρο Τ είναι αυτό; Παράθεση ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 να σας δωσω κ μερικες νεες ιδεες για δημοσκοπησεις που πιστευω ειναι πολυ αισθητες οι απουσιες τους απο δω μεσα και λειπου πολυ σε ολους μας? 1.τι χρωμα καλτσες φορατε αυτη την στιγμη? 2.τα δοντια σας τα πλενετε με μπλε η κιτρινη οδοντοβουρτσα?αν ειναι με αλλο χρωμα αναφερετε ποιο. 3.τα νυχια σας καθε ποτε τα κοβετε? και οταν τα κοβετε προτιματε νυχοκοπτη η ψαλιδακι? ...χμχμμμχμμμμ ξεκινηστε με αυτες και βλεπουμε στην συνεχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Τ είναι αυτό; βαζεις ενα παγωτο μεσα σε ενα μπολ και βαζεις μεσα στο μπολ coca cola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartz Δημ. May 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Σοβαρά μιλάς τώρα;;;;;Και σαρέσει αυτό το πράγμα;;;;; Παράθεση ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 καντο να δεις τι ωραιο που ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartz Δημ. May 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Καλά τώρα μου φαίνεται πως με δουλέβεις Παράθεση ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Καλά τώρα μου φαίνεται πως με δουλέβεις :p :p :p οχι ρε συ καντο και θα δεις ειναι ωραιο πραγμα εγω που εχω εξαρτυση απο την coca cola σου λεω οτι ειναι γ...το :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartz Δημ. May 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Μπά ευχαριστώ δε θα πάρω!!!!!! Παράθεση ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Μπά ευχαριστώ δε θα πάρω!!!!!! παρε μια δισκετα βαλε ποτισε την με χλωρινη βαλε μεσα λιγη ποτασσα και λιγο πιπερι κλειστην πιεσε την για 10 λεπτα και βαλτην στο drive :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 καταρχήν σοβαρευτείτε :p α) hagen dazs rulez όλοι οι συνδιασμοί με γλυκό και γεύσεις cream & cookies, vanilla caramel brownie β) σπιτικό παγωτό :p γ) παραδοσιακό ιταλικό παγωτό από ένα μαγαζάκι στη Σύρο (άσχετο :p ) δ) τυποποιημένα: Δελτα: Over ( το sandwich) και σε όσους αρέσει η lacta, το νέο lacta ξυλάκι! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Πως και δεν εγραψα πρώτη εγω η παγωτομανης?? :p Λοιπον, κατα σειρα προτίμησης... 1. Το σπιτικο παγωτο που φτιαχνει η μητερα του φίλου μου: Βανίλια με καραμελωμένα αμυγδαλα, οοονειρο 2. Οτιδηποτε εχει πανω-κατω μπισκοτο, τα λεγόμενα σαντουιτς. Τα λετρευω. Το καλυτερο του είδους πιστευω οτι ειναι το Cucciolone της Algida 3. To 4x4 Grand Vanilla απο ΕΒΓΑ 4. Το ξυλακι με γευση Cheesecake απο Nestle. Καμια σχεση με cheesecake αλλα υπεροχο παγωτο Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Straciatella απο Δωδωνη(ετσι γραφεται?το εγραψα με 2 c αλλα μου εβγαζε αστρερακια αμαν!!) με μπισκοτα και σιροπι σοκολατας!Αχχχχχχχ!!!ΘΕΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ!! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Έχουμε και λέμε. Παγωτό μόνο απο ζαχαροπλαστείο δοκιμασμένο και εγγυημενο. Τα υπόλοιπα ειναι απλα συμβιβασμός. Απο γευσεις, τώρα. Προτιμώ κυρίως το φιστίκι. Αν ξέρει ο ζαχαροπλάστης να το κάνει είναι άλλο πράγμα. Και δευτερη κατά σειρά γεύση είναι η κρέμα αμυγδάλου. Αυτά συνοδεύονται μόνο με καβουρντισμένο αμύγδαλο. Σιρόπια και ιστορίες είναι περιττά όταν έχεις ένα καλό παγωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Σοκολάτααααα! Ξυλάκι-χωνάκι-μηχανής..ότι να'ναι! Αρκεί να είναι σοκολατένιο! Χωρίς καρύδια και βλακείες όμως! Αγαπημένα μου είναι το Over και ο πύραυλος σοκολάτα Scandal που καταργήθηκε :mad: Και το Calipo είναι ωραίο! Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Αγαπημένα μου είναι το Over και ο πύραυλος σοκολάτα Scandal που καταργήθηκε :mad: Αν σου αρεσει το Over θα λατρεψεις το 4x4. εκτος κι αν εννοεις το σαντουιτς που και παλι πιστευω οτι ειναι καλυτερο το αντιστοιχο της ΕΒΓΑ Παντως για οσους κοροιδευουν το thread αυτο μολις διαπιστωσα/παρατηρησα το εξης: τετοια thread ειναι ισως απο τα ελαχιστα sto chat'n'fun που ειναι σχεδον απίθανο να πεσει τσακωμος. Για τι θα τσακωθουμε? Για το ποιο παγωτο ειναι το καλυτερο? :p Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Πως και δεν εγραψα πρώτη εγω η παγωτομανης?? :p Λοιπον, κατα σειρα προτίμησης... 1. Το σπιτικο παγωτο που φτιαχνει η μητερα του φίλου μου: Βανίλια με καραμελωμένα αμυγδαλα, οοονειρο 2. Οτιδηποτε εχει πανω-κατω μπισκοτο, τα λεγόμενα σαντουιτς. Τα λετρευω. Το καλυτερο του είδους πιστευω οτι ειναι το Cucciolone της Algida 3. To 4x4 Grand Vanilla απο ΕΒΓΑ 4. Το ξυλακι με γευση Cheesecake απο Nestle. Καμια σχεση με cheesecake αλλα υπεροχο παγωτο καλα το Cucciolone της Algida δεν παιζεται απλα...ειναι θεικο!κι εγω ειμαι φαν.ρε συ ξερεις τι εχει μεσα?πρεπει να εχει κρασι!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 καλα το Cucciolone της Algida δεν παιζεται απλα...ειναι θεικο!κι εγω ειμαι φαν.ρε συ ξερεις τι εχει μεσα?πρεπει να εχει κρασι!? Το κιτρινο εννοεις ε? Ειναι παγωτο ζαμπαγιονε (υπηρχε παλια και πανω πανω στα trophy vanilla) που απ'οσο γνωρίζω περιεχει κρασι marsala (αυτο που βαζουν και στο τιραμισου- ελπιζω να μην το σκοτωσα) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 ego pali eimai ths apopshs pagoto nanai ki oti 8elei as einai... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts