alazarou Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Ξερει κανενας το τραγουδι απο την εκπομπη του ΑΝΤΕΝΝΑ "ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ" ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Το τραγούδι από την ταινία "ηθικόν ακμαιότατον" ποιο είναι? Δεν θυμάμαι καθόλου ποιος το λέει :rolleyes: Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontor Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Paides, kalispera sas kai kali xronia se olous. Na rwtisw an kserei kaneis pws legete to tragoydaki poy akoygetai stin kainoyrgia seira toy antenna "tis agapis maxairia"? Eyxaristw prokatavolika kai keep walking!!! Ξέχνα το Χθες...Ζήσε το Σήμερα...Ονειρεύσου το Αύριο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Χρινια πολλα Καλη χρονια :) Παιδια υπαρχει πουθενα το τραγουδι απο την διαφημιση του JOHNNIE WALKER[Την τελευταια]αν το εχει καποιος-καποια xagios@yahoo.gr Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alitaras33 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Καλησπερα, ποιος ξερει να μου πει ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει στη διαφημηση της ΔΕΛΤΑ για το φρεσκο γαλα? Εχω κολησει με το κομματι αυτο... :oops: Spiros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Καλησπερα, ποιος ξερει να μου πει ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει στη διαφημηση της ΔΕΛΤΑ για το φρεσκο γαλα? Εχω κολησει με το κομματι αυτο... «Chip - In My Life» :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 To τραγουδι που ακουγεται στο trailer της ταινιας Jarhead (2005) ξερει κανεις ποιο ειναι; http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alitaras33 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 «Chip - In My Life» :) se efxaristo poli eisai trella... :oops: Spiros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alitaras33 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 «Chip - In My Life» :) prospathisa na to vro sto limewire alla dystixos den to vrisko...exeis na protineis kati oste na to katevaso? :oops: Spiros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 ...Ο τίτλος του τραγουδιού είναι άγνωστος ακόμα. Ερμηνεύτρια ναι, είναι η Ανδριάνα Μπάμπαλη (γνωστό τοις πάσοι, πλέον). Το τραγούδι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο της Αlbum, που υποτίθεται θα κυκλοφορήσει σύντομα. Με παραξένεψε που δε βγήκε σε Single λόγω των ημερών ("αγαπησιάρικες" μέρες, "αγαπησιάρικη" και η Lacta, κολλάει) αλλά αυτό φαντάζομαι θα γίνει σύντομα. Φυσικά περιμένω πάνω στο CD να βρίσκεται αυτοκόλλητο της Lacta... Χεχε! Τα 'χουμε συνηθίσει πλέον. (Τώρα που το σκέφτομαι,το επόμενο βήμα Marketing θα μπορούσε να είναι το εξής: στην αρχή των τραγουδιών θα ακούγεται "Το Track 2 είναι μια προσφορά της Parlapip International!" και μετά θα ξεκινάει το τραγούδι... Χεχεχε! Έλεος!) Edit: Χμ.. Είχα παραθέσει τους στίχους που ακουγόταν στη διαφήμιση. Τελικά δεν τους είχα προλάβει όλους. Τέσπα. Όταν την ξαναπετύχω θα κάνω ηχογράφιση. Αφιερωμένο κάπου αυτό το τραγούδι. Ξέρει το εν λόγω άτομο. Αφιερώστε κι εσείς... Αυτά... τελικα αυτο το τραγουδι βγηκε ή ακομα?? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Παιδιά δεν θυμάμαι αν έχει ειπωθεί, αλλά το τραγούδι της διαφήμισης της ΔΕΛΤΑ (Chip - In My Life) βρέθηκε. Υπάρχει στο DC++ για όποιον ενδιαφέρεται :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Παιδιά δεν θυμάμαι αν έχει ειπωθεί, αλλά το τραγούδι της διαφήμισης της ΔΕΛΤΑ (Chip - In My Life) βρέθηκε. Υπάρχει στο DC++ για όποιον ενδιαφέρεται :) Πριν από 3 μέρες το είχα ανεβάσει εδώ και ξέχασα να το postάρω... :worry: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 παιδιά μια πρόσφατη διαφήμηση βγήκε με ένα αμάξι που σπάει κάτι τζάμια στο δρόμο.Μοιάζει με τον Marylin Manson αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Για δώστε κανα τίτλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 παιδιά μια πρόσφατη διαφήμηση βγήκε με ένα αμάξι που σπάει κάτι τζάμια στο δρόμο.Μοιάζει με τον Marylin Manson αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Για δώστε κανα τίτλο Marilyn Manson - Sweet Dreams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Exw ksanarwthsei alla den me boh8hse kaneis,gi'auton ksanakanw thn erwthsh mhpws kai bre8ei kaneis.....kserei kaneis to tragoudi pou paizei sthn teleutaia diafhmish ths CANON???????H' toulaxiston apo poio tragoudi exei ginei remix......exw spasei to kefali mou kai den mou erxetai!An mporei kapoios....helpppp!!!!thanx http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Πριν από 3 μέρες το είχα ανεβάσει εδώ και ξέχασα να το postάρω... :worry: :) Πριν άνοιξω το thread είχα το προαίσθημα οτι κάποιος θα έχει ποστάρει πως βρήκε το κομμάτι. :X Εύγε :D [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 thanks Bill είσαι αληθινός Viper!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου στείλει το: Άγγελος του Τσάρλι από τη σειρά στο παρά πέντε; Το mail μου είναι revel@email.com Ας μου κάνει κάποιος τη χάρη please... EDIT: Εντάξει εγώ το βρήκα τελικά. Δεν χρειάζεται να μου το στείλετε. Thanx anyway! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Marilyn Manson - Sweet Dreams πολυ ωραιο κομματι http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Exw ksanarwthsei alla den me boh8hse kaneis,gi'auton ksanakanw thn erwthsh mhpws kai bre8ei kaneis.....kserei kaneis to tragoudi pou paizei sthn teleutaia diafhmish ths CANON???????H' toulaxiston apo poio tragoudi exei ginei remix......exw spasei to kefali mou kai den mou erxetai!An mporei kapoios....helpppp!!!!thanx Φιλε μου μια διαφημιση της canon που ειδα ειχε σε jazz διασκευη (δεν ξερω απο ποιον) την λιμνη των κυκνων του Τσαικοφσκι :O [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alitaras33 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 gia mia akomi fora eisai katapliktiki efxaristo poli...mipos gnorizoume kai to kommati apo ti nea diafimisi gia to aftokinito VW Jetta? thanks a lot :oops: Spiros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Πριν από 3 μέρες το είχα ανεβάσει εδώ και ξέχασα να το postάρω... :worry: :) Αξια, άξια :music: :music: :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 πολυ ωραιο κομματιΚαι που να το ακουσεις και σε live :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Μια απαραίτητη διευκρίνηση: Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο θέμα δημιουργήθηκε, ώστε να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τραγούδια, που ακούσατε σε κάποια ταινία, διαφήμιση, τηλεοπτική εκπομπή κ.ο.κ. και αναζητάτε τον τίτλο ή τους συντελεστές τους. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δε δημιουργήθηκε για να αποτελέσει μέσο ανταλλαγής με χρήση e-mail, προσωπικών μηνυμάτων ή/και άλλων μεθόδων. Μηνύματα τα οποία περιέχουν requests για τραγούδια (π.χ. «στείλτε μου αυτό με PM»), links για download (π.χ. «κατεβάστε το αυτό από εκεί») και όχι προτάσεις ή αναζητήσεις, θα διαγράφονται άμεσα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tlogic Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Μήπως κάποιος γνωρίζει το κομμάτι που παίζει στη διαφήμιση για τα γεμιστά μπισκότα παπαδοπούλου???http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/blush2.gif Μήπως γνωρίζει κάποιος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts