songless_bird Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Μηπως ξερει κακενα παιδακι (καλο ή κακο, δεν με νοιαζει) ποιο ειναι το κομματι στη διαφημιση της Nova?? Εχει μαματο riff... :) [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cheetos109 Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Kapios to kommatis ths diafimishs tou neoy renault megane scenic, me to pedaki poy vlepei apo to amaxi thn cartoon xoreftria ston toixo? Poly kalo. Kai emena mou aresei poly. Mipos to xerei kapoios? thanx prokatavolika. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Μπορουμε καπως να βρουμε μια διαφημιση που ακουγεται στα αθλητικα ραδιοφωνα και λεει ''ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΑΛΑ ,ΟΕΟ;'' ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Body Rockers - I Like The Way iirc. se efxaristw afto ine! Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Ευχαριστω !! Θα μου το στειλεις; :O evlogitos21 AT gmail.com check your e-mail!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krizkazu Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Μπορούμε!!! ;) μπορω να εχω και εγω το ΟΕΟ...!?!?!?!? kostaz at otenet.gr Ο Κυριος Προεδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Mπορούμε να το έχουμε και εμείς?? Email Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 πριν λίγο είδα μια διαφήμηση με ένα παιδικό έργο που πρόκειτε να παιχτεί στο cinema... μου φαίνετε ότι λέγετε το μικρό κοτοπουλάκι :lol: :lol: :alien: και από στίχους το μόνο που κατάφερα να πίασω είναι: houma houma hey houma houma hey ή τεσπα κάτι τέτοιο....όποιος το ξέρει ας μου γράψει τον τίτλο του pls :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 πριν λίγο είδα μια διαφήμηση με ένα παιδικό έργο που πρόκειτε να παιχτεί στο cinema... μου φαίνετε ότι λέγετε το μικρό κοτοπουλάκι :lol: :lol: :alien: και από στίχους το μόνο που κατάφερα να πίασω είναι: houma houma hey houma houma hey ή τεσπα κάτι τέτοιο....όποιος το ξέρει ας μου γράψει τον τίτλο του pls :) O-Zone - Dragosta din tei :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 O-Zone - Dragosta din tei :) thnx a lottttttttttttttttttttttttttttttttt :up: :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotstath Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Ψαχνω να βρω το τραγουδι τησ VODAFONE με την πεταλουδα.Μιποσ ξερετε ποιο κομματι ειναι ρε παιδεσ εχω φαει τον κοσμο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Ψαχνω να βρω το τραγουδι τησ VODAFONE με την πεταλουδα.Μιποσ ξερετε ποιο κομματι ειναι ρε παιδεσ εχω φαει τον κοσμο! K-OS - The Love Song Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Όποιος θέλει το τραγούδι της Natalie Merchant, Which side are you on ας αφησει το email του έδώ για να του το στείλω. Το έχω κατεβάσει σε διάφορες ποιότητες από 192-320 Kbs (5,5Mbytes-12Mbytes). Σε κομάτια καλύτερα rar ή zip. ;) Μπορείς να το στείλεις και σε μένα. Ευχαριστώ smerliao@gmail.com Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 μπορω να εχω και εγω το ΟΕΟ...!?!?!?!? Mπορούμε να το έχουμε και εμείς?? check your e-mail!!! ;) Που ειναι η μπαλα... οεο :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 check your e-mail!!! ;) Που ειναι η μπαλα... οεο :D :D Θα μπορουσα να το εχω κι εγω το ΟΕΟ...? Που ειναι το mail? ΟΕΟ? :p dathanassiou(at)gmail.com Ευχαριστω...!! :O [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Θα μπορουσα να το εχω κι εγω το ΟΕΟ...? Που ειναι το mail? ΟΕΟ? :p dathanassiou(at)gmail.com Ευχαριστω...!! :O Σου το έστειλα εγώ :) Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Σου το έστειλα εγώ :) Χιλια ευχαριστω Ιωαννα...!! :w00t: [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 check your e-mail!!! ;) Που ειναι η μπαλα... οεο :D :D Ευχαριστώ πολύ!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godiva Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Όποιος θέλει το τραγούδι της Natalie Merchant, Which side are you on ας αφησει το email του έδώ για να του το στείλω. Το έχω κατεβάσει σε διάφορες ποιότητες από 192-320 Kbs (5,5Mbytes-12Mbytes). Σε κομάτια καλύτερα rar ή zip. ;) Μπορείς να το στείλεις και στο g0d1va2000@yahoo.gr? Σ' ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Μπορείς να το στείλεις και στο g0d1va2000@yahoo.gr? Σ' ευχαριστώ Δες το inbox σου ;) EDIT: dathanassiou: και το δικό σου inbox εχει κατι!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Σου το έστειλα εγώ!!! ;) Μπορεις να το στειλεις και σε μενα στο dathanassiou(at)gmail.com? Thanx...! :O *EDIT* Το πηρα, ευχαριστω... :) [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Χαιρετώ! Θα ήθελα να ζητήσω 2 χάρες! Όποιοι καλοί άνθρωποι μπορούν να μου στείλουν το "which side are you on" (μεσαία ποιότητα) και το "που'ναι η γυάλα οέο" στο cuore_permaloso@yahoo.gr θα ήμουν υπόχρεη! ειδικά με τη γυάλα θα κάνετε το 10χρονο αδερφό μου πολύ χαρούμενο!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Χαιρετώ! Θα ήθελα να ζητήσω 2 χάρες! Όποιοι καλοί άνθρωποι μπορούν να μου στείλουν το "which side are you on" (μεσαία ποιότητα) και το "που'ναι η γυάλα οέο" στο cuore_permaloso@yahoo.gr θα ήμουν υπόχρεη! ειδικά με τη γυάλα θα κάνετε το 10χρονο αδερφό μου πολύ χαρούμενο!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ;) Σου στέλνω τη γυάλα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 αλλη μια ερωτησουλα απο εμενα: το κομματι που παιζει στη διαφημιση της ΕΤ1, οπου διαφημιζει καποιες ταινιες που θα παιξουν στο προγραμμα της, το ξερει κανεις? Mallon ennoeis apo to soundtrack tou fight club ton dust brothers to What is fight club? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts