Jump to content

Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών [III]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως ξερει κακενα παιδακι (καλο ή κακο, δεν με νοιαζει) ποιο ειναι το κομματι στη διαφημιση της Nova?? Εχει μαματο riff... :)

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορουμε καπως να βρουμε μια διαφημιση που ακουγεται στα αθλητικα ραδιοφωνα και λεει ''ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΑΛΑ ,ΟΕΟ;'' ???

πριν λίγο είδα μια διαφήμηση με ένα παιδικό έργο που πρόκειτε να παιχτεί στο cinema... μου φαίνετε ότι λέγετε το μικρό κοτοπουλάκι :lol: :lol: :alien: και από στίχους το μόνο που κατάφερα να πίασω είναι: houma houma hey houma houma hey ή τεσπα κάτι τέτοιο....όποιος το ξέρει ας μου γράψει τον τίτλο του pls :)

πριν λίγο είδα μια διαφήμηση με ένα παιδικό έργο που πρόκειτε να παιχτεί στο cinema... μου φαίνετε ότι λέγετε το μικρό κοτοπουλάκι :lol: :lol: :alien: και από στίχους το μόνο που κατάφερα να πίασω είναι: houma houma hey houma houma hey ή τεσπα κάτι τέτοιο....όποιος το ξέρει ας μου γράψει τον τίτλο του pls :)

O-Zone - Dragosta din tei :)

Ψαχνω να βρω το τραγουδι τησ VODAFONE με την πεταλουδα.Μιποσ ξερετε ποιο κομματι ειναι ρε παιδεσ εχω φαει τον κοσμο!

K-OS - The Love Song

129026.png?1640591734

Όποιος θέλει το τραγούδι της Natalie Merchant, Which side are you on ας αφησει το email του έδώ για να του το στείλω. Το έχω κατεβάσει σε διάφορες ποιότητες από 192-320 Kbs (5,5Mbytes-12Mbytes).

Σε κομάτια καλύτερα rar ή zip.

;)

Μπορείς να το στείλεις και σε μένα.

Ευχαριστώ smerliao@gmail.com

Xalllara!

check your e-mail!!! ;)

Που ειναι η μπαλα... οεο :D :D

Θα μπορουσα να το εχω κι εγω το ΟΕΟ...?

Που ειναι το mail? ΟΕΟ? :p

dathanassiou(at)gmail.com

Ευχαριστω...!! :O

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Θα μπορουσα να το εχω κι εγω το ΟΕΟ...?

Που ειναι το mail? ΟΕΟ? :p

dathanassiou(at)gmail.com

Ευχαριστω...!! :O

Σου το έστειλα εγώ :)

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όποιος θέλει το τραγούδι της Natalie Merchant, Which side are you on ας αφησει το email του έδώ για να του το στείλω. Το έχω κατεβάσει σε διάφορες ποιότητες από 192-320 Kbs (5,5Mbytes-12Mbytes).

Σε κομάτια καλύτερα rar ή zip.

;)

Μπορείς να το στείλεις και στο g0d1va2000@yahoo.gr?

Σ' ευχαριστώ

Σου το έστειλα εγώ!!! ;)

Μπορεις να το στειλεις και σε μενα στο dathanassiou(at)gmail.com?

Thanx...! :O

*EDIT*

Το πηρα, ευχαριστω... :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Χαιρετώ! Θα ήθελα να ζητήσω 2 χάρες! Όποιοι καλοί άνθρωποι μπορούν να μου στείλουν το "which side are you on" (μεσαία ποιότητα) και το "που'ναι η γυάλα οέο" στο cuore_permaloso@yahoo.gr θα ήμουν υπόχρεη! ειδικά με τη γυάλα θα κάνετε το 10χρονο αδερφό μου πολύ χαρούμενο!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ;)

Χαιρετώ! Θα ήθελα να ζητήσω 2 χάρες! Όποιοι καλοί άνθρωποι μπορούν να μου στείλουν το "which side are you on" (μεσαία ποιότητα) και το "που'ναι η γυάλα οέο" στο cuore_permaloso@yahoo.gr θα ήμουν υπόχρεη! ειδικά με τη γυάλα θα κάνετε το 10χρονο αδερφό μου πολύ χαρούμενο!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ;)

Σου στέλνω τη γυάλα. :)

αλλη μια ερωτησουλα απο εμενα: το κομματι που παιζει στη διαφημιση της ΕΤ1, οπου διαφημιζει καποιες ταινιες που θα παιξουν στο προγραμμα της, το ξερει κανεις?

Mallon ennoeis apo to soundtrack tou fight club ton dust brothers to What is fight club?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...