tzou_tk Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 kanenas den kserei to tragoudi apo to 'an yphrxes tha se xwriza' pou leei 'tha s'ekdikhthw,de se sygxwrw,tha se katastrepsw,tha se vgalw apo to myalo..'? :worry: :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς ποιος είναι ο τίτλος της μουσικής που παίζει στην εκπομπή "όποιος αντέξει" του supersport? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero2k Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ξέρει καποιος το κομμάτι που παίζει στο διαφημηστικό του Prison Break στον ΑΝΤ1 (Το σποτάκι με την ταμπέλα)...Plzzzzzzzzzz!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ο λόγος για το coupling.Ενα αρκετά έξυπνο σήριαλ(φυσικα και κλασσικα κλεμενο...)του οποίου τα επεισόδια είδα στο ιντερνετ και μου άρεσαν πολύ.Η βασική μου ερώτηση είναι αν ξέρει κανείς τον τίτλο και τον ερμηνευτή του τραγουδιού με το οποίο ξεκινάει η σειρά.....;);) [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasal Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 H μουσική που ακούγεται στη διαφήμιση οικογενειακών πακέτων της cosmote ποια ειναι; κυκλοφορεί πουθενά? Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 προς Fotis74, για τη μουσική της MIG: Requiem overture βρες το στο youtube να σιγουρευτείς πες μου κ μένα αν συμφωνείςευχαριστω πολυ κι εγω:) Το τραγούδι της ραδιοφωνικής διαφήμισης του Jumbo που ακογόταν παραμονές Χριστ/νων με το παιδί που λέει "λάμπω", γνωρίζει κανείς αν αν είναι υπαρκτό και ποιο είναι; Δηλ.πρόκειται για διασκευή ή σύνθεση αποκλειστικά για το σκοπό της διαφήμισης; Κάτι μου θυμίζει...νομιζω πως ειναι συνθεση για την διαφημιση.παντως χτες που πηγα στα τζαμπο (μη ταξεις κερι σε αγιο και παιχνιδι σε μωρο) ακουγονταν απο τα μεγαφωνα αρκετα συχνα...και μετα βαλαν το "γιατι ποτε ποτε ποτε δε θελω να σε χασω γιατι ειναι η αγαπη μας καταπληκτικη" του πασχαλη με την κορη του(επρεπε να κανει εξωγαμο για να τον θυμηθουν τα ραδιοφωνα; ):O :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csip Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 geia xara ξερει κανεισ το τραγουδι που παιζει παντα στιν εναρξη της εκπομπησ του mad Night Out και παει καπως ετσι over and over and over and over a spell of reputation is really got on you and when it feels this way i;m really.......... help:O:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 παιδια να ρωτησω... Ξερετε ποιο κομματι επαιζε στη σειρα 'Δυο Ξενοι' και 'Δις Eξαμαρτείν'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Συνέχεια εδώ: [thread=195390]Soundtracks διαφημίσεων & τηλεοπτικών εκπομπών [iV][/thread] [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts