Lefter Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 To τραγούδι στη διαφήμιση του αρώματος της Lacoste (νομίζω); Με μια κοπέλα είναι που φοράει ένα ροζ φόρεμα. Είναι το Let me show you the way από Natasha Thomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Παντως απ'ο,τι εχω διαβασει, το τραγουδι του Johnnie Walker εχει γινει ειδικα διασκευη απο την A-bomb, London. Στο site τους ομως δυστυχως δεν βρηκα κατι (εχει καιρο να ενημερωθει) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Loukoumaki_ Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Carolina Marquez - pleasure ground loukouma!! Σ'ευχαριστώ πάρα,πάρα,πάρα,πάρα πολύ!!http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/yahoo.gifhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/victory.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Παντως απ'ο,τι εχω διαβασει, το τραγουδι του Johnnie Walker εχει γινει ειδικα διασκευη απο την A-bomb, London. Στο site τους ομως δυστυχως δεν βρηκα κατι (εχει καιρο να ενημερωθει) Έτσι ακριβώς είναι. :) Και γι αυτό πιστεύω πως δεν είναι κανονικό τραγούδι ή κι αν είναι δεν έχει ακόμα διατεθεί στο εμπόριο. :) Ίσως το φυλάνε για καμιά συλλογή με όλα τα κομμάτια που έχουν επενδύσει τις διαφημίσεις τους. :) How_U_Doin, παρακαλούμε... :happy: :* :* :* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 «Hard Fi - Tied up too tight» ίσως...; :) :happy: :happy: Cristina:happy: :happy: :happy: ;) :love: :* Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Είναι το Let me show you the way από Natasha Thomas Αυτό είναι. Thanks! :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Είναι το Let me show you the way από Natasha Thomas thnx ki apo mena :yahoo: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Παιδιά το κομμάτι που παίζει στην νέα διαφήμιση της λάκτα στο Ελ.Βενιζέλος που πρέπει να είναι των C-Real το ξέρουμε; Θένκς! :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phantom Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Γνωρίζει κανένας το τραγούδι από το backstage του mega; Ευχαριστώ! Καλές γιορτές! ph4nt0m.is.a.hero.who.lives.southern.sun.to.an. ocean.of.blue.with.his.supergirl.that.stings.him.red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelic-Demon Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Gnorizei kaneis to soundtrack tou megalicious chart live? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Παιδιά το κομμάτι που παίζει στην νέα διαφήμιση της λάκτα στο Ελ.Βενιζέλος που πρέπει να είναι των C-Real το ξέρουμε; Θένκς! :) Kαι εγώ αυτό ψάχνω,είναι όντως των c:real ??? http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Δεν θυμάμαι καλά το τραγούδι της διαφήμισης αλλά νομίζω ότι είναι το ''μήπως για αυτό - C-Real'' :) Για πειτε μου! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefter Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Παιδιά το κομμάτι που παίζει στην νέα διαφήμιση της λάκτα στο Ελ.Βενιζέλος που πρέπει να είναι των C-Real το ξέρουμε; Θένκς! :) Παιδιά έχω δει μόνο μια φορά τη διαφήμιση, αν λέτε για ένα τραγούδι που λέει στο στίχο "μαζί θεός... φως", έχω την εντύπωση πως η φωνή είναι της Ανδριάννας Μπάμπαλη. Όταν το σιγουρέψω 100% θα ενημερώσω... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Το κομμάτι που ακούγεται στις τελευταίες διαφημίσεις των Village Cinemas που ουσιαστικά είναι γι αυτό στο The Mall και στη Θεσσαλονίκη; Επίσης, να ρωτήσω για κάτι πολύ παλιό.Η Coca Cola είχε ένα μπιτάτο κομμάτι σε μια διαφήμιση με Tecnho Music που έδειχνε κάποια άτομα να χορεύουν σε ενα club και με γυναίκες να χορεύουν σε κάτι κλουβιά.Αυτό το trailer το έβλεπα μόνο στις διαφημίσεις του cinema πριν αρχίσει η ταινία.Η διαφήμιση είναι πολύ παλιά.Αν κάποιος ξέρει site με μουσικές διαφημίσεων της CocaCola ας μου το πει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafeirop Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Παιδιά χρόνια πολλά. Το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του εμπορικού κέντρου ATTICA??? Το σλόγκαν τους είναι: ATTICA, the land of shopping. :D Byeeeeee. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Παιδιά χρόνια πολλά. Το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση του εμπορικού κέντρου ATTICA??? Το σλόγκαν τους είναι: ATTICA, the land of shopping. :D Byeeeeee. Μόλις έμαθα το εξής. Το κομμάτι του ΑΤΤΙCA, είναι γραμμένο απο τον Φοίβο Himself. Οπότε δε θα το βρείς ευκολα. Ισως αργότερα κυκλοφορήσει κάπου... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Παιδιά έχω δει μόνο μια φορά τη διαφήμιση, αν λέτε για ένα τραγούδι που λέει στο στίχο "μαζί θεός... φως", έχω την εντύπωση πως η φωνή είναι της Ανδριάννας Μπάμπαλη. Όταν το σιγουρέψω 100% θα ενημερώσω... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Είναι Μπαμπαλη 100 % , όμως δεν είναι απο το νέο της cd με τίτλο "Μην πεις ποτε" :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Θυμάται κανείς τους singles που προβαλλόταν στο mega? Μήπως βρέθηκε το κομμάτι που ακουγόταν στους τίτλους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 to tragoudi tou diafimistikou tou Playboy? rwtaw gia 4i fora :( http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 το τραγουδάκι της Vodafone στις διαφημίσεις που παίζει τώρα τελευταία;;; Το ξέρει κανείς; Πολύ καλο.:music: Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Όποιος θέλει το τραγούδι της Natalie Merchant, Which side are you on ας αφησει το email του έδώ για να του το στείλω. Το έχω κατεβάσει σε διάφορες ποιότητες από 192-320 Kbs (5,5Mbytes-12Mbytes). Σε κομάτια καλύτερα rar ή zip. ;) Εαν μπορούσες να μου στείλεις το which side....σε όσο δυνατόν μικρότερο αρχείο θα με διευκόλυνες παρα πολύ μια και έχω ταλειπωρηθεί αρκετα και δεν το βρίσκω Ευχαριστώ εκ των προτέρων elpa02@yahoo.gr HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vault Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Το κομμάτι απο το "ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΔΕΛΤΑ" Το βρήκε κανείς ??? :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Αυτές τις μέρες στο Best 92.6 έχει ένα "intro" με τα λόγια "close your eyes and dream" και το τραγουδάει μια female singer Any ideas, για το ποιό είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sepia Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Gnorizei kaneis to soundtrack tou megalicious chart live? Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! :) Νομίζω ψάχνεις για το Cameron Cartio feat Khaled - Henna ;) :!: Vodafone, ο αριθμός Tim που καλέσατε, είναι πιθανόν Cosmote, παρακαλώ δοκιμάστε Q-Telecom!? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Μόλις έμαθα το εξής. Το κομμάτι του ΑΤΤΙCA, είναι γραμμένο απο τον Φοίβο Himself. Οπότε δε θα το βρείς ευκολα. Ισως αργότερα κυκλοφορήσει κάπου... Παιδιά, το ψάχνω καιρό και εγώ αυτό. Πριν από λίγο, το "τραγουδησε" (playback φυσικά) η Βικτώρια Χαλκίτη (αυτή που λέει και το "Teleia teleia") στον πρωινό καφέ. Οπότε τώρα έχουμε κάπου να ψάξουμε... Αν το βρεί κανείς, να του δώσω το mail μου, ε?;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts