chris_2005 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση του σημερινού επεισοδίου του Μαζί σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 ξέρετε ποιο είναι αυτό το τραγούδι?Έπαιξε κ στο so you think you can dance την πέμπτη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 πως λεγεται το τραγουδι απο το Μαζι σου το σημερινο που επαιζε στο τελος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Παιδια ποιο ηταν το τραγουδι στο τελος του αποψινου "Μαζι σου"??? Το ξερει κανεις??? Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 ξέρετε ποιο είναι αυτό το τραγούδι?Έπαιξε κ στο so you think you can dance την πέμπτη! «Zbigniew Preisner - Damage» :) (Από την ταινία «Fatale») Γειας σας!!Ειμαι καινουρια εδω και πρεπει να πω οτι κανετε καταπληκτικη δουλεια! Μηπως γνωριζει καποιος τι τραγουδι επαιζε οταν χορεψε η Αγγελικη στην αρχη αρχη στο So yo think you can dance??? Ηταν ενα ορχηστρικο κομματι.....Thanx προκαταβολικα!!!!!!!!!Keep up the good work!:help: Μήπως ψάχνεις κι εσύ αυτό; Ρίξε μια ματιά εδώ. :) Btw, όπως έχουμε πει ξανά, καλύτερα να μην ανεβάζετε στο Rapidshare τα samples σας. Είναι δύσχρηστο και καθόλου φιλικο για αυτόν που τα κατεβάζει. :( Προτιμήστε τα παρακάτω, αν δεν έχετε κάτι καλύτερο: http://www.uploaded.to http://www.sendspace.com :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 «Zbigniew Preisner - Damage» :) (Από την ταινία «Fatale») Μήπως ψάχνεις κι εσύ αυτό; Ρίξε μια ματιά εδώ. :) Btw, όπως έχουμε πει ξανά, καλύτερα να μην ανεβάζετε στο Rapidshare τα samples σας. Είναι δύσχρηστο και καθόλου φιλικο για αυτόν που τα κατεβάζει. :( Προτιμήστε τα παρακάτω, αν δεν έχετε κάτι καλύτερο: http://www.uploaded.to http://www.sendspace.com :) Ήμουν σίγουρη ότι θα απαντούσες εσύ cristina!Η κινητή μουσική βιβλιοθήκη του myphone:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ TOY FORD FOCUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Παιδιά, μπορεί και να μην έχει καμιά σχέση βέβαια, αλλά έχω μια ηλίθια εντύπωση ότι το τραγούδι απ'το 'Αξίζει να το δεις', μοιάζει αρκετά με το τραγούδι 'Take my hand' της Dido σε αυτο το σημείο. Μπορεί και να είμαι λάθος, αλλά δεν ξέρω πώς μου ήρθε η φλασιά..Τι να πω..:wacko: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Παιδιά, μπορεί και να μην έχει καμιά σχέση βέβαια, αλλά έχω μια ηλίθια εντύπωση ότι το τραγούδι απ'το 'Αξίζει να το δεις', μοιάζει αρκετά με το τραγούδι 'Take my hand' της Dido σε αυτο το σημείο. Μπορεί και να είμαι λάθος, αλλά δεν ξέρω πώς μου ήρθε η φλασιά..Τι να πω..:wacko: Μοιαζει καπως αλλα οχι πολυ πιστευω... Αλλα νομιζω (αν λεω βλακεια μην πεταξετε ντοματες....:p ) πως αυτο ειναι στο "Αναλυσε το" ή τελος παντων σε αλλη εκπομπη του Ant-1!!! πως λεγεται το τραγουδι απο το Μαζι σου το σημερινο που επαιζε στο τελος? Παιδια ποιο ηταν το τραγουδι στο τελος του αποψινου "Μαζι σου"??? Το ξερει κανεις??? Τι εγινε?? Δεν ειχε τηλεθεαση χθες το μαζι σου??? ;) Κανεις δεν το ξερει??:( Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Μοιαζει καπως αλλα οχι πολυ πιστευω... Αλλα νομιζω (αν λεω βλακεια μην πεταξετε ντοματες....:p ) πως αυτο ειναι στο "Αναλυσε το" ή τελος παντων σε αλλη εκπομπη του Ant-1!!! Τι εγινε?? Δεν ειχε τηλεθεαση χθες το μαζι σου??? ;) Κανεις δεν το ξερει??:( Mήπως λέτε το Missing των Evanesence? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Mήπως λέτε το Missing των Evanesence? Οχι... Λεω (και φανταζομαι το ιδιο θελει και ο kostakiss) για αυτο μετα το missing που επαιξε μεχρι τους τιτλους τελους της σειρας.... Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Paidia pws legetai to song auto pouakougetai sto video?? http://www.youtube.com/watch?v=B_POuAuoBWY htan kai sto trelo khnugi tou 8hsaurou... :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Το τραγούδι που έπαιζε σήμερα στο So you think you can dance, πώς λεγόταν; (όχι το παραδοσιακό :p) Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Οχι... Λεω (και φανταζομαι το ιδιο θελει και ο kostakiss) για αυτο μετα το missing που επαιξε μεχρι τους τιτλους τελους της σειρας.... Νομίζω ήταν κάποιο της Tori Amos αλλά δεν κατάλαβα ποιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Tori Amos - Siren ήταν [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Tori Amos - Siren ήταν τόσες μέρες αυτό το κομμάτι ψάχνετε? καλά κανείς δεν έχει δεί τις μεγάλες προσδοκίες? αν είναι αυτό που λές γιατί δεν παρακολουθώ την σειρά είναι απο το το soundtrack των μεγάλων προσδοκιών...great expectations Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Αυτό είναι σίγουρα. Μόλις είδα το επεισόδιο. Κι εμένα μου φάνηκε περίεργο πάντως, γιατί είναι αρκετά γνωστό κομμάτι. Και με λίγο googling των στίχων έβγαινε :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Αυτό είναι σίγουρα. Μόλις είδα το επεισόδιο. Κι εμένα μου φάνηκε περίεργο πάντως, γιατί είναι αρκετά γνωστό κομμάτι. Και με λίγο googling των στίχων έβγαινε :) μπράβο παιδί μου! θεά η tori ε? και το κομμάτι θεικό...και το great expectations και το Kissing ειναι τέλειο κομμάτι ελπίζω να το ξέρεις... όσο για τους στίχους νομίζω πως σε αυτο το κομμάτι δεν πολυβγαίνουν έυκολα και ειδικά απο την τηλεόραση...! να'σαι καλα, καλό βράδυ. εγώ δεν το έψαχνα το κομμάτι..ΛΟΛ αλλά μου το θύμησες...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Paidia pws legetai to song auto pouakougetai sto video?? http://www.youtube.com/watch?v=B_POuAuoBWY htan kai sto trelo khnugi tou 8hsaurou... Smash Mouth-Hey now you're a rockstar [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι που παιζει στην διαφήμιση Daihatsu Sirion? :worry: :) Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Tori Amos - Siren ήταν :) :) Να σαι καλα!!! :) :) Αψογο τραγουδι...:up: Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardigan Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 GEIA, PSAXNO TO KOMMATI POY AKOYGETAI STO TRAILER TOY ANT1 FILMS 2007 (AYTO ME TON THLEFONIKO THALAMO KAI TA RESTA) OPOIOS TO XEREI AS APANTHSEI RE PAIDIA TO PSAXNO EDO KAI 1 MHNA PANTOY ALLA TPT! EYXARISTO EK TON PROTERON...:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Paidia pws legetai to song auto pouakougetai sto video?? http://www.youtube.com/watch?v=B_POuAuoBWY htan kai sto trelo khnugi tou 8hsaurou... Είναι το All Star από Smash Mouth. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simplemark Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 http://www.megatv.com/dance/video.asp?e=3906&v=3944 psaxno na vro to tragoudi pou paizei sto videaki auto guyz help me plz thanks in advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 paidia 3erete pws legetai to rockaki pou epaize sto so you think you can dance thn wra poy ntynontousan o xoreytes sth mesh tou epeisodiou?thanx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts