_Iris_ Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 help!edw kai kairo psaxnw ena kommati.... epaize tin wra pou i katerina zitouse auxisi kai episis tin wra pou i lila kai i rania itan stin paidiki xara kai o loukas prospathouse na tous traviksei tin prosoxi..... thanks in advance.........:) Found it..... the killers- mr brightside (the white duke remix) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Paidia ksereis kapoios auto to kommati p epeze simera sunexeia sto so you think you can dance?? Dn mporo na vro ton tilo pouthena to kserei kaneis?? Ixografisa ligo me to konito alla einai athlia i ixografisi.. EDIT: Katevasas to episodeio gia kaluteris poiotitas sample, mipos tora sas leei kati? Katevaste tin ixografisi apo edo Missy Elliott - We Run This Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Kserei kaneis to komati pou paizei stin diafimisi tou toyota auris? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos_69 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Missy Elliott - We Run This Thanks! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitsirikos1 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 καλησπερα! καινουριος στην παρεα! ρε παιδια ψαχνω ενα τραγουδι που μου εχει καρφωθει απο την παρασκευη και εχω φρικαρει...:wacko: επαιξε στους δυο ξενους παρασκευη μεσημερι, ηταν πολυ slow, ελληνικο το τραγουδαγε γυναικα (δεν ξερω ποια!) και ο στιχος ελεγε στο περιπου: "ειδα χθες στον υπνο μου πως με εχεις αγκαλια, ξυπνησα και γυρω μου μοναχα ερημια... ... γελαγες στον υπνο μου με γεμιζες φιλια..." καπως ετσι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 καλησπερα! καινουριος στην παρεα! ρε παιδια ψαχνω ενα τραγουδι που μου εχει καρφωθει απο την παρασκευη και εχω φρικαρει...:wacko: επαιξε στους δυο ξενους παρασκευη μεσημερι, ηταν πολυ slow, ελληνικο το τραγουδαγε γυναικα (δεν ξερω ποια!) και ο στιχος ελεγε στο περιπου: "ειδα χθες στον υπνο μου πως με εχεις αγκαλια, ξυπνησα και γυρω μου μοναχα ερημια... ... γελαγες στον υπνο μου με γεμιζες φιλια..." καπως ετσι... Πασπαλά - Το δάκρυ (και μην ξεχνάτε...:google: ) Καλώς ήρθες! Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitsirikos1 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 thanks!!! :D :D καλως σας βρηκα!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z_ak22 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Geia sas paidia...psaxno ena tragoudi..arketa palio..Alan Silvestri - No mercy main title.Opoios mporei as me bohthisei... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 διαφήμιση COSMOTE RUMANIA: Coldplay - Clocks (Royksopp Instrumental Heart Remix) για όσους το ψάχνουν ακόμα. :) Είσαι θεός!!!! playnet3 θεέ πάρε την παε :p Μήπως ξέρουμε τώρα και το νέο κομμάτι της ελληνικής COSMOTE; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 tou mponatsou sto stavloi tis erietas zaimi?? (stous titlous arxis)!!! thnx EDIT: nobody like me legetai? giati 8elw na katebasw me ti fwni tou mponatsou...gt eixa akousei oti itan italiko tragoudi...kt tetoio... :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 tou mponatsou sto stavloi tis erietas zaimi?? (stous titlous arxis)!!! thnx EDIT: nobody like me legetai? giati 8elw na katebasw me ti fwni tou mponatsou...gt eixa akousei oti itan italiko tragoudi...kt tetoio... There is noone like me (έλεγε ο Μπονάτσος)... Η ιταλική έκδοση του τραγουδιού είναι από Adriano Celentano κι αν θυμάμαι καλά, ονομάζεται "Non esiste l' amor" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos_69 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Παιδια τελικα εχει βρεθει το τραγουδι του κραουνακη απο την Μαρια την ασχημη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Το νέο κομμάτι της ελληνικής COSMOTE? Κάποιος που ίσως ξέρει..:D http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyoshiro Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Kserei kaneis to komati pou paizei stin diafimisi tou toyota auris? Ash - Shining light Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyoshiro Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Kserei kaneis poio einia to tragoudi sth kainouria diafhmisi tou Gordons? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Ash - Shining lightThx a lot :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_cult74 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Επαναφέρω το ερώτημα για τη μουσική της διαφήμισης του νέου Seat Leon. Δυστυχώς, δεν έχω πάρει καμιά απάντηση μέχρι σήμερα...:( Επίσης, σε κάποιο σημείο ακούγεται ένα "right here", αν δεν κάνω λάθος. Ελπίζω κάποιος να γνωρίζει! Ευχαριστώ!... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Βρήκα το κομμάτι της COSMOTE. Είναι από ένα νέο ελληνικό συγκρότημα που λέγεται AMMOS και το κομμάτι λέγεται Επαφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Παιδια μεταφερω ερωτηση φιλου μου.... Την πρηγουμενη βδομαδα στο λαζοπουλο, θυμαται κανεις ποιο τραγουδι ειπε ο λαζοπουλος με τον χαρυ κλυν????? Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joannak Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Η μουσική που παίζει στη διαφήμιση για το PROTO (ΝΑΙ!!!ΝΑΙ!!!...) πρέπει να είναι εισαγωγή από κάποιο μουσικό κομμάτι ή τραγούδι. Ξέρει κανείς από ποιο? καλησπερα, γι'αυτο μηπως εχει βρει κανεις κατι? Ιωαννα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Μήπως ξέρει κανεις πως λέγεται το κομμάτι που έβαλε ο Αντ1 για τη διαφήμιση του τελευταίου επεισοδίου της Ιωάννας της καρδιάς? Το χει ξαναβάλει ο Αντ1 και σε άλλες διαφημίσεις. Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP191077 Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα αναζήτηση και δεν βρέθηκε τιποτα για αυτό και ρωτάω το εξής¨: Υπάρχει ενα κομμάτι το οποίο παίζει στη σειρά Μαρία η Ασχημη και λεει...please please please come back to me...οποιος γνωρίζει...ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Kserei kaneis poio einia to tragoudi sth kainouria diafhmisi tou Gordons? The only one i know -The Charlatans [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardigan Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Γεια σε ολους, Μαγκες βοηθεια, ψαχνω απελπισμενα ενα κομματι...αυτο που ακουγεται στο νεο τραιλερ του ΑΝΤ1 FILMS. Ειναι ηλεκτρονικο αλλα θα το χαρακτηριζα και chill out με γυναικεια φωνητικα, τα οποια ακουγονται σαν αναποδα λογια.... Οποιος το βρει σας παρακαλω ας απαντησει. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardigan Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Το τραγόυδι που ακούγεται στο τέλος της ταινίας crash και στους τίτλους τέλους, ποιό είναι; Αρκετά γνωστό. ΕΙΝΑΙ ΤΟ MAYBE TOMMOROW ΑΠΟ STEREOPHONICS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts