rodi Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ξαφνικά άρχισε να χάνει το σήμα του δικτύου και από τις δύο σιμ. Δεν φτιάχνει παρά μόνο με επανεκκίνηση. Σκέφτηκα αν γινόταν να αποφύγω την επανεκκίνηση, τικάροντας στις ρυθμίσεις το τετραγωνάκι όπου είναι απενεργοποιημένες οι σιμ, αλλά δεν γίνεται. Στο φόρουμ της άσους είδα πως αρκετοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 εγω γυρισα στην 4,4,4 για αυτο τον λογο , χανει το σημα απο τις σιμ και δεν επανερχεται εκτος απο επανεκκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Δυστυχώς ήμουν εκεί και άδειαζε ξαφνικά η μπαταρία! Εκεί που ήταν 68 τοις εκατό, πήγαινε στο 5 σε λίγες ώρες, και μάλιστα στην αναμονή. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μπα, δεν έχω τέτοια θέματα, και μάλιστα τώρα που δεν δουλεύω τ δεδομένα και συνδέομαι με WiFi βγάζει άνετα μια μέρα. Βέβαια εχω απενεργοποιησει όλους τους συγχρονισμους και ανοιγω εγω οπότε θελω viber, Skype, messenger. Εχω amplify, exposed framework χωρίς τίποτα ιδιαίτερο στις ρυθμίσεις του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Υπάρχη περιπτωση να μην εμφανίζετε? Είναι πολύ σπαστικο κάθε λιγο να βγάζει ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 λολιποπ εχεις? , αν θυμαμαι καλα απο καποια εφραρμογη του συστηματος ειναι οι ειδοποιησεις και τις απενεργοποιεις , αλλα δεν εχω λολιποπ για να ασου πω ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) λολιποπ εχεις? , αν θυμαμαι καλα απο καποια εφραρμογη του συστηματος ειναι οι ειδοποιησεις και τις απενεργοποιεις , αλλα δεν εχω λολιποπ για να ασου πω ακριβως Οχι δεν εχω lolipop την 4.4.2 εχω και απο τοτε που βγαζει αυτο τρωεει πολυ μπαταρια με την ιδια παντα χρηση οπως εκανα και πριν. Edited April 22, 2016 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Δοκίμασε το wakelock detector, να δεις τι σου τρώει την μπαταρία Και στις ρυθμίσεις - μπαταρία, τσεκαρεις το εντοπισμος εφαρμογων που εξαντλουν την μπαταρία. Αυτη η επιλογή είναι που σου βγάζει το μήνυμα, αλλα στις ειδοποιήσεις σου δείχνει ποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία, ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Παιδιά, εγώ καταργώ τα δεδομένα, γιατί έχω παρατηρήσει πως εκεί υπάρχει το πρόβλημα και βγαίνει εκτός δικτύου. Οταν το σήμα είναι αδύνατο, το κόβει εντελώς. Οπότε θα δοκιμάσω μόνο με wifi και ευελπιστώ να φτιάξει. tempes μου άδειαζε εξ ολοκλήρου η μπαταρία χωρίς λόγο! Εννοείται πως είχα απενεργοποιημένους συγχρονισμούς και όλα τα συναφή. Για να δούμε τώρα.. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Για lolipop δεν πήρα κάποια απάντηση... Φοράμε την παρακάτω. https://www.dropbox.com/s/ob9o5zntx0utd68/Untitled.png?dl=0 Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη, δοκιμασμένη και αξιόπιστη? Είτε 5 είτε 4.4.4 Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Βάλε με την σειρά ολες τις ενημερωσεις που δίνει στην σελίδα της η ασους. Η τελευταίες είναι λολιποπ και είναι αψογες με πολυ καλη διαχείριση μνήμης. Σε εμένα εχανε το σήμα αποβτις σιμβκαι επανερχοταν μονο με ρεσταρτ, γι αυτό και γυρισα στην τελευταία 444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Μπήκα στη διαδικασία να περάσω twrp, να πάρω nandroid backup και έπειτα να αλλάξω bootloader και να ξεκινήσω να περνάω μια μια τις ρομ για να τις αναγνωρίσει η συσκευή με διάφορα περίεργα στην πορεία.. Η συσκευή είχε το πρόβλημα με τα permissions λόγω κινέζικου τροποποιημένου fw (4.3). Εξαιρετική συσκευή αλλά η όλη διαδικασία μου πήρε μαζί με έναν φίλο γύρω στις 7 ώρες την προηγούμενη Κυριακή! Η τελευταία lollipop δείχνει να δουλεύει απροβλημάτιστα, με μια μικρή διαφορά όμως στην κατανάλωση μπαταρίας. Σε όποιους δοκιμάσουν τη διαδικασία τους προτείνω να οπλιστούν με μπόλικη υπομονή! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δοκίμασε το wakelock detector, να δεις τι σου τρώει την μπαταρία Και στις ρυθμίσεις - μπαταρία, τσεκαρεις το εντοπισμος εφαρμογων που εξαντλουν την μπαταρία. Αυτη η επιλογή είναι που σου βγάζει το μήνυμα, αλλα στις ειδοποιήσεις σου δείχνει ποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία, ελπίζω να βοήθησα Δοκιμασα και τα 2 που λες αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που τρωει την μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 αν εχεις ορεξη ,κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) ,,,,,,, Ακυρο Edited April 26, 2016 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μπήκα στη διαδικασία να περάσω twrp, να πάρω nandroid backup και έπειτα να αλλάξω bootloader και να ξεκινήσω να περνάω μια μια τις ρομ για να τις αναγνωρίσει η συσκευή με διάφορα περίεργα στην πορεία.. Η συσκευή είχε το πρόβλημα με τα permissions λόγω κινέζικου τροποποιημένου fw (4.3). Εξαιρετική συσκευή αλλά η όλη διαδικασία μου πήρε μαζί με έναν φίλο γύρω στις 7 ώρες την προηγούμενη Κυριακή! Η τελευταία lollipop δείχνει να δουλεύει απροβλημάτιστα, με μια μικρή διαφορά όμως στην κατανάλωση μπαταρίας. Σε όποιους δοκιμάσουν τη διαδικασία τους προτείνω να οπλιστούν με μπόλικη υπομονή! Καταρχήν χρόνια σου πολλά για προχτές!! Υπάρχει κάποιος οδηγός για τη lollipop που ανέφερες?? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καταρχήν χρόνια σου πολλά για προχτές!! Υπάρχει κάποιος οδηγός για τη lollipop που ανέφερες?? Σε ευχαριστώ πολύ. :-) Προσωπικά ακολούθησα τα ίδια βήματα που υπάρχουν στο πρώτο σχόλιο και για τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις. Κατέβασα τις εκδόσεις λογισμικού από το επίσημο site και ακολούθησα κάποιες οδηγίες και από εκεί (π.χ. για να περάσεις συγκεκριμένη έκδοση LP πρέπει να έχεις συγκεκριμένη έκδοση KK). Αν ξεκινήσεις και δεν τα καταφέρεις εδώ είμαστε, πάντως αρκετές αλλαγές σε σχέση με kk. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Εχω περασμενη την WW_user 2.22.40.54_20150527_44 Ποια προτεινετε για αναβαθμηση? Ευχαριστω , καλη ανασταση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 εγω απο αυτη ειμαι ευχαριστημενος , ειχα περασει τις τελευταιες λολιπο , αλλα ειχα θεματα και γυρισα σε αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 εγω απο αυτη ειμαι ευχαριστημενος , ειχα περασει τις τελευταιες λολιπο , αλλα ειχα θεματα και γυρισα σε αυτη Ευχαριστω , μενω εδω και εγω. Καλο Πάσχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkatsaplas Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 καλησπερα σε ολους ολες. Εχω το zenphone to 5 εδω και δυο χρονια και εδω και λιγο καιρο οταν το συνδεω σε οποιονδηποτε υπολογιστη με οποιοδηποτε καλωδιο το βλεπει μονο για φορτιση αλλα οχι για μεταφορα δεδομενων πχ φωτο.Αυτο πιο παλια δεν το εκανε.το κινητο ηρθε root απο vicmall (να ειναι καλα το phorum) και μολις το πηρα ειχα περασει αυτo το αρχειο:UL ASUS T00F WW 1 18 40 9 ZIP Καθε βοηθεια δεκτη.Εχει γεμισει με φωτο και αλλα αρχεια το κινητο και δεν μπορω να τα παρω.Σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 καλησπερα σε ολους ολες. Εχω το zenphone to 5 εδω και δυο χρονια και εδω και λιγο καιρο οταν το συνδεω σε οποιονδηποτε υπολογιστη με οποιοδηποτε καλωδιο το βλεπει μονο για φορτιση αλλα οχι για μεταφορα δεδομενων πχ φωτο.Αυτο πιο παλια δεν το εκανε.το κινητο ηρθε root απο vicmall (να ειναι καλα το phorum) και μολις το πηρα ειχα περασει αυτo το αρχειο:UL ASUS T00F WW 1 18 40 9 ZIP Καθε βοηθεια δεκτη.Εχει γεμισει με φωτο και αλλα αρχεια το κινητο και δεν μπορω να τα παρω.Σας ευχαριστω! δοκιμασε το sharelink της asus για μεταφορά αρχειων μέσω wifi. στην περιπτωση σου, θα σου λυσει τα χέρια μέχρι να βρεις τι προβλημα έχει το κινητό. ισως εχει πιασει μάκα στις επαφές.. δοκιμασε να τις καθαρισεις οσο μπορεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη "Truecaller" ??? Λειτουργει και στις 2 γραμμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapounos Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Καλησπερα παιδια εχω το zenfone 5 ASUS_T00F την εκδοση με ROM 16gb και CPU 2ghz και 2gb RAM. Προσφατα αγορασα ενα powerbank το οποιο εχει ενταση 2.1Α και το εβαλα στο κινητο. εχουν περασει περιπου 2 μηνες που το χρησιμοποιω χωρις προβλημα. την ωρα που φορτιζα το κινητο μου το χρησιμοποιουσα κιολας. Προχθες το βραδυ λοιπον μου ηρθε η ιδεα να φορτισω το κινητο απο το power bank και το αφησα ολο το βραδυ. την επομενη το κινητο ηταν με 20% μπαταρια καιτο powerbank ξεφωρτισμενο ενω απο βραδυς το ειχε βαλει με πληρη φορτιση. Ολα καλα φορτισα το κινητο απο τον φορτιστη κανονικα. Μετα απο αυτο ομως παρατηρησα αυξηση θερμοκρασιας και η μπαταρια πεφτει μεσα σε 5 ωρες χωρις να κανω τιποτα απολυτως απο 100% στο 10%. ελεγξα την κατασταση της μπαταριας με καποια προγραμματακια που διαβασα οπως το cpuz και ειδα οτι ειναι σε καλη κατασταση. ανοιξα απο πισω το κινητο να δω απο που προερχεται η αυξηση θερμοκρασιας κ αυτο που ειδα ειναι οτι προερχεται απο 2 τσιπακια της κεντρικης πλακετας τα οποια υπερθερμαινονται χωρις λογο χωρις να κανω τιποτα στο κινητο σε idle κατασταση. Τι μπορει να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapounos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλησπερα παιδια εχω το zenfone 5 ASUS_T00F την εκδοση με ROM 16gb και CPU 2ghz και 2gb RAM. Προσφατα αγορασα ενα powerbank το οποιο εχει ενταση 2.1Α και το εβαλα στο κινητο. εχουν περασει περιπου 2 μηνες που το χρησιμοποιω χωρις προβλημα. την ωρα που φορτιζα το κινητο μου το χρησιμοποιουσα κιολας. Προχθες το βραδυ λοιπον μου ηρθε η ιδεα να φορτισω το κινητο απο το power bank και το αφησα ολο το βραδυ. την επομενη το κινητο ηταν με 20% μπαταρια καιτο powerbank ξεφωρτισμενο ενω απο βραδυς το ειχε βαλει με πληρη φορτιση. Ολα καλα φορτισα το κινητο απο τον φορτιστη κανονικα. Μετα απο αυτο ομως παρατηρησα αυξηση θερμοκρασιας και η μπαταρια πεφτει μεσα σε 5 ωρες χωρις να κανω τιποτα απολυτως απο 100% στο 10%. ελεγξα την κατασταση της μπαταριας με καποια προγραμματακια που διαβασα οπως το cpuz και ειδα οτι ειναι σε καλη κατασταση. ανοιξα απο πισω το κινητο να δω απο που προερχεται η αυξηση θερμοκρασιας κ αυτο που ειδα ειναι οτι προερχεται απο 2 τσιπακια της κεντρικης πλακετας τα οποια υπερθερμαινονται χωρις λογο χωρις να κανω τιποτα στο κινητο σε idle κατασταση. Τι μπορει να φταίει? του εκανα επανεγκατασταση firmware και ολα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts