Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

【Version】

V1.17.40.16_20140811

【Model Name】

A500CG / A501CG

【Release Date】

2014/08/18

【Release Note 】

Brand-new skin-brightening feature added to the Beautification mode, enabling even better-looking selfies.

Adding two additional resolution options, 3M/2M, for real cameras.

Adjust front cam skin tone

Support OTG function

Support Asus unlock APP

Enhance 3rd party app compatibility

Improved system stability (modem)

Για να μπαίνω σιγά σιγά στο κόλπο, να σε ρωτήσω,

την αναβάθμιση την έκανες απο τις ρυθμίσεις του σμαρτόφωνου ή απο το support της Asus στην σελίδα της;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. Που θα πάει; Κάτι θα μάθω, δεν μπορεί! Ο πιτσιρικάς πάντως το σκίζει ήδη...

οπως αναφερει και στο site της asus κατεβαζεις το ζιπαρισμενο αρχειο στον υπολογιστη οσυ..το ξεζιπαρεις και το ριχνεις μετα χυμα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου!μολις αποσυνδεσεις το κινητο απο τον υπολογιστη βλεπει αυτοματα την ενημερωση και προχωραει η διαδικασια!

【Version】

V1.17.40.16_20140811

【Model Name】

A500CG / A501CG

【Release Date】

2014/08/18

【Release Note 】

Brand-new skin-brightening feature added to the Beautification mode, enabling even better-looking selfies.

Support OTG function

Support Asus unlock APP

Ρουτάρετε αυτή η έκδοση με τον ίδιο τρόπο; Δουλεύει πλέον κανονικά το otg; NTFS filesystem διαβάζει;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παιδιά δεν άντεξα άλλο και το παρήγγειλα κ εγώ!!! Από vickmall, τελικά προτίμησα το 'άσπρο ενώ έκλινα προς το κόκκινο, και μαζί με μια nillkin σκληρή θήκη, μου βγήκε σύνολο 186 δολάρια. Η selina μετά από ερώτηση μου, θα μου κάνει κ δώρο ακουστικά, οπότε όλα μια χαρά! Καλώς σας βρήκα λοιπόν (θα σας βρω μάλλον όταν παραλάβω)!!!!

【Version】

V1.17.40.16_20140811

【Model Name】

A500CG / A501CG

【Release Date】

2014/08/18

【Release Note 】

Support OTG function

Support Asus unlock APP

Κάνα link για το update?Γιατί στο support της asus νιετ....:(

HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D

αξιζει η αναβαθμηση ή να μη μπω στον κοπο. το δικο μου παει μια χαρα και δεν εχω προβλημα , αλλα με τρωει το μικροβιο του πειραγματος

Χαζομάρες λέει ο Κινέζος. Πες του Ότι θέλεις διεθνή έκδοση σκέτο κι ας κάνει ότι θέλει, ναι θα έχει play

παρτο απο vickmall να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! θα ερθει σε ww και χωρις root...

Την έκανα την πατάτα, το παράγγειλα τελικά από minideal. Μόλις το πάρω θα το ξερουτάρω -> re-flash στην τελευταία έκδοση για να σιγουρευτώ ότι όλα είναι οκ.

αξιζει η αναβαθμηση ή να μη μπω στον κοπο. το δικο μου παει μια χαρα και δεν εχω προβλημα , αλλα με τρωει το μικροβιο του πειραγματος

Καμιά αναβάθμιση ως τώρα, δε "χάλασε το τηλέφωνο

Καλησπέρα και απο μένα

Εβαλα σήμερα και εγώ παραγγελεία απο vickmall μιας και βλέπω οτι οι περισσοτεροι το εχετε παρει απο εκεί

Εκανα check τα free κουτακία :p (για internantional που έλεγε)

Αυτό είναι το ίδιο με το root που λέει στο site οτι δε πρεπει μετα να το αναβαθμήσουμε? Η θα μπορώ να κάνω κανονικά

τα update?

Επίσης, έπρεπε να γράψω κατι περισσότερο στην παραγγελία? Το εβαλα με αποστολή με singap post

Δε πιστέυω να πληρώσω κανα τελωνείο? Αποτι αντιλαμβάνομαι είναι θέμα τύχης?:confused:

Μπορώ να πώ οτι με έπεισε ο Kostas1 με το βιντεάκι του..για iNew v3 πήγαινα αλλα μου φένεται πιο ποιοτηκό το Αsus και πιο έμπιστο σαν όνομα.

Αυτά τα ολίγα..

ΥΓ. Πόσο είναι το τελικό ποσό τελικα? 134 η 140+? ευρώ παντα.

Καλησπέρα και απο μένα

Εβαλα σήμερα και εγώ παραγγελεία απο vickmall μιας και βλέπω οτι οι περισσοτεροι το εχετε παρει απο εκεί

Αυτό είναι το ίδιο με το root που λέει στο site οτι δε πρεπει μετα να το αναβαθμήσουμε? Η θα μπορώ να κάνω κανονικά

τα update?

Επίσης, έπρεπε να γράψω κατι περισσότερο στην παραγγελία? Το εβαλα με αποστολή με singap post

Δε πιστέυω να πληρώσω κανα τελωνείο? Αποτι αντιλαμβάνομαι είναι θέμα τύχης?:confused:

Μπορώ να πώ οτι με έπεισε ο Kostas1 με το βιντεάκι του..για iNew v3 πήγαινα αλλα μου φένεται πιο ποιοτηκό το Αsus και πιο έμπιστο σαν όνομα.

Αυτά τα ολίγα..

Το vickmall παίζει να είναι το πιο αξιόπιστο κινέζομαγαζο. Update θα μπορείς να κάνεις κανονικά. Τελωνείο το πιθανότερο ναμην πληρώσεις.Το τηλέφωνο είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το inew.

Το τελικό ποσό εξαρτάται από την ισοτιμία.

Καλησπέρα και απο μένα

τα update?

Αυτά τα ολίγα..

Εγώ έδωσα 140 ευρώ για την έκδοση 16/2. Τελωνείο δεν έχει - αν δεν κάνω λάθος αυτός και ο λόγος που βάζουν ένα δώρο, ώστε να αποφύγουν το τελωνείο (αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω - απλώς το έχω ακούσει).

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι οτι το airmail που γράφει, δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή το Track του ταχυδρομείου της singpost αναφέρει οτι ταξιδεύει μέσω θαλάσσης. Άρα μιλάμε για 2 εβδομάδες χαλαρά, ίσως και παραπάνω.

Στα του τηλεφώνου τώρα, το ΣΚ έκατσα και ασχολήθηκα 10 λεπτά με την παρουσίασή του στο επίσημο site της εταιρείας. Έχει κάποια ωραία πραγματάκια - δείχνει να έχει δοθεί αρκετή προσοχή στις επιλογές και τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής (μέχρι και gif creator έχει).

Για δερμάτινη θήκη, τύπου πορτοφολιού, έχει κανείς να προτείνει καμία σελίδα ή να ασχοληθώ απευθείας στο ebay;

Καλησπέρα παιδία. Σήμερα παρέλαβα και εγώ. ΠΟλύ καλό δείχνει ως τώρα με πολλές λειτουργίες στην Κάμερα.

Να ρωτήσω κάτι για να μην κάνω λάθος.

έχει την έδοση assus_t00f_ww_user_1.13.10.51.

Κάνω κανονικά ενημέρωση ή πρεπει να βάλω κάποια άλλη έκδοση;

παω να κανω την αναβαθμηση και μου βγαζει σφαλμα , ενω ξεκιναει να κανει την αναβαθμηση μετα απο λιγο βγαζει σφαλμα

Finding update package ...

opening update package...

verifying update package...

intalling update

device image SKU:

CUCC

OTA image SKU : WW

assert failed: getprop("ro.build.asus.sku") == "ww"

return code 8E:Error in /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW-1.17.40.16-user.zip

(status 8)

E: fota_return_code 403

E:Install of /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW-1.17.40.16-user.zip failed with status 1

Instalation aborted

E:Installation failed with status 1

E:cannot load volume /misc!

Καλησπέρα παιδία. Σήμερα παρέλαβα και εγώ. ΠΟλύ καλό δείχνει ως τώρα με πολλές λειτουργίες στην Κάμερα.

Να ρωτήσω κάτι για να μην κάνω λάθος.

έχει την έδοση assus_t00f_ww_user_1.13.10.51.

Κάνω κανονικά ενημέρωση ή πρεπει να βάλω κάποια άλλη έκδοση;

Κανονικά, κατέβασε την τελευταία

Απευθείας σύνδεσμος για την αναβάθμιση. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/A500CG/UL_ASUS_T00F_WW_1_17_40_16.zip

που την βρηκες ρε φιλε αυτη και την κατεβασες?Στο σαιτ της Asus δεν υπαρχει.

Just Perfect...NEXUS 4

Τα βγάζει στο ταιβανεζικο

αααα οκ,δεν το εχω ψαξει τοσο.Εγω απλα μπαινω στο αγγλικο σαιτ,οποτε οπου ναναι θα το βαλουν και εκει.Εχει δει καμια αισθητη διαφορα?

Just Perfect...NEXUS 4

παω να κανω την αναβαθμηση και μου βγαζει σφαλμα , ενω ξεκιναει να κανει την αναβαθμηση μετα απο λιγο βγαζει σφαλμα

Finding update package ...

opening update package...

verifying update package...

intalling update

device image SKU:

CUCC

OTA image SKU : WW

assert failed: getprop("ro.build.asus.sku") == "ww"

return code 8E:Error in /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW-1.17.40.16-user.zip

(status 8)

E: fota_return_code 403

E:Install of /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW-1.17.40.16-user.zip failed with status 1

Instalation aborted

E:Installation failed with status 1

E:cannot load volume /misc!

Το κατέβασα και από το κινητό από την διεύθυνση που έδωσε ο yiannis_th αλλά κάνει το ίδιο, καμία ιδέα

Το κατέβασα και από το κινητό από την διεύθυνση που έδωσε ο yiannis_th αλλά κάνει το ίδιο, καμία ιδέα

Τι έκδοση φοράς τώρα; είναι ww?

Σε δύο μέρες θα φανεί στα dl είπαν, τώρα είναι ota

Σου έχει έρθει ota κάποια αναβάθμιση;

Καλησπέρα και απο μένα

τα update?

Αυτά τα ολίγα..

Μακράν καλύτερο το asus από το inew v3 δεν θα το μετανιώσεις. Το μόνο στο οποίο ΙΣΩΣ να είναι καλύτερο το inew v3 είναι η κάμερα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z