bomber21 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Εγω στην καθησια τρωω 2,5 πιτσες δηλαδη 20 κομματια ή 19 σουβλακια(πως τα λετε εσεις? σκετο το καλαμακι με το κρεας, χωρις ψωμακι)ή 8-9 γυρους ή 7 λαγάνες :blink::blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Με εξαρθρωμένο πόδι απο το ισχίο μετα το 30χλμ ολοκλήρωσα την πορεία βολή το 96 σύνολο 55χλμ. με περίπου 40κιλά φόρτο...φυσικά μετά περπάτησα πάλι φυσιολογικά μετά απο 7 μήνες... άλλο πάλι, 56 ώρες ασταμάτητης δουλειάς χωρίς 1 λεπτό ύπνο.όταν όμως έσκασε το κεφάλι στο πληκτρολόγιο τότε είπα πως ήταν ώρα για ύπνο :p πολλά,μά πάρα πολλά ακραία έχω κάνει μέχρι τώρα... α και το αποβλάκωμα... 18 επεισόδια του Season 3 του 24 με 2 10αλεπτα διαλλείματα για κακάκια και πίτσα.... ζόμπι!!!! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Tha sas po kai ego ena rekor.... 15avgoustos sto eksoxiko mas...mazeftikane vradi oloi oi megaloi siggenis(andres) meta apo eksantlitiki nisteia kai arxisane na varane mpires kai souvla.....piga kai ego na tous akolou8iso alla imouna poli argos....(opote den metrao sto rekor afou oute miso litro mpira den anteksa na pio) Teliko apotelesma.....5 kasonia mpires ton 16(1L)!!!!! kai 30kg kreas arnisio/xoirino/kotopoulo Eksafanistikan!!!!!! kai fysika kanenas den ekane emeto kai tetia....alla oloi tragoudousan kai ta kefia sto MAXIMUM! Meta ama leo pos den nistevo me lene a8eo.... Adiko exo? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 3 λεπτα και 23 δευτερόλεπτα κάτω απο το νερό όταν ήμουν 15 χρονών! το έχω βιντεοσκοπήσει μάλιστα... Θυμάμαι πάντως ότι το πρώτα 1:30 ήταν δύσκολα, μετά αισθανόμουν πολύ ανάλαφρος, καθως έβλεπα το χρονόμετρο στα τελευταία 20" αναρωτιόμουν αν ζω η αν παίθανα... Το έδειξα μετά στους γονείς μου και μου βάλαν μια αξέχαστη κατσάδα (πάλι καλά) και από τοτε φοβάμαι να μείνω πάνω από 1 λεπτό μέσα στο νερό...:confused: Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rGE Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Meta apo 12 wres synexomenou podosfairou sthn plateia tou xwriou xwris faghto kai nero akolou8hse 18 wros ypnos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rGE Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 epeksa 12 wres podosfairo meta efaga 8 gyrous kai hpia 3 litra nero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 epeksa 12 wres podosfairo meta efaga 8 gyrous kai hpia 3 litra nero Πριν ή μετά τον 18ωρο ύπνο; :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Πριν ή μετά τον 18ωρο ύπνο; :p Kατα την διάρκεια μάλλον... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 31 κομματια πιτσας στην προσφορα της Pizza Hut! (5 πιτσες + 1 κομματι!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 3 λεπτα και 23 δευτερόλεπτα κάτω απο το νερό όταν ήμουν 15 χρονών! το έχω βιντεοσκοπήσει μάλιστα... Θυμάμαι πάντως ότι το πρώτα 1:30 ήταν δύσκολα, μετά αισθανόμουν πολύ ανάλαφρος, καθως έβλεπα το χρονόμετρο στα τελευταία 20" αναρωτιόμουν αν ζω η αν παίθανα... Το έδειξα μετά στους γονείς μου και μου βάλαν μια αξέχαστη κατσάδα (πάλι καλά) και από τοτε φοβάμαι να μείνω πάνω από 1 λεπτό μέσα στο νερό...:confused: ξερεις τι παρε μια βαθεια ανασα ενω εισαι μεσα γυρνα και κανε τον πεθαμενο θα μεινεις πανω απο 10 λεπτα με το κεφαλι μεσα.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Πριν πολλά χρόνια στο κατ μου ξεβίδωσαν 4 βιδες που περνουσαν την κνημη μου απο τη μια ακρη στην άλλη με μπλακεντεκερ χωρις αναισθητικό και δεν εβγαλα κιχ. ελα ρε φιλε,και συ οστεοσυνθεση ειχες? και γω,και το εβγαλα τον σεπτεμβρη αλλα η ταλαιπωρια τελειωσε πριν κανα 2μηνο που σταθηκα στα ποδια εντελως. και εμενα τα εβγαλε χυμα,με μια πενσα,και κατι καρφια που περναγαν απο τον αστραγαλο διαμπερες,αυτα λιγο πονεσαν.εκεινα που ηταν βιδωμενα στη κνημη πονεσαν αρκετα,χωρις αναισθησια και τετοια,αλλα μπροστα στους πρωτους πονους του ατυχηματος-πριν το χειρουργειο-μεχρι και μερικες μερες μετα, δεν ηταν τιποτα,πιο πολυ ανακουφιση ηταν γιατι εφυγε ενα βαρος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 3 λεπτα και 23 δευτερόλεπτα κάτω απο το νερό όταν ήμουν 15 χρονών! το έχω βιντεοσκοπήσει μάλιστα... Θυμάμαι πάντως ότι το πρώτα 1:30 ήταν δύσκολα, μετά αισθανόμουν πολύ ανάλαφρος, καθως έβλεπα το χρονόμετρο στα τελευταία 20" αναρωτιόμουν αν ζω η αν παίθανα... Το έδειξα μετά στους γονείς μου και μου βάλαν μια αξέχαστη κατσάδα (πάλι καλά) και από τοτε φοβάμαι να μείνω πάνω από 1 λεπτό μέσα στο νερό...:confused: Παλι καλα που εισαι εδω και γραφεις να λες... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 31 κομματια πιτσας στην προσφορα της Pizza Hut! (5 πιτσες + 1 κομματι!) Οικογενειακές η μεσαίες; :p Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 14 χρονων οταν πρωτοπηγα στα γκουντις εφαγα 6 cheeseburger σε 15 λεπτα!:p Εχω φαει 1 ταψι τετραγωνο πιτσα και 3 πεινερλι σε ενα μεσημερι :rolleyes: Εχω τερματισει το underground μεσα σε 6 ωρες..!(μετα απο πολυ προπονηση) και τα καλυτερα!... εχω περασει 9 στα 9 μαθηματα το προηγουμενο εξαμηνο με βαθμολογια(μεσος ορος) 9 !!!!!!!!!! :D :D :D :D :cool: :cool: εχω περασει γυρω στα 15 μαθηματα απο αντιγραφη-σκονακι :shifty: ...μην το πειτε πουθενα..:X Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Αχ τώρα που είπες για σκονάκι... Έχω κάνει σκονάκι ένα βιβλίο 100 περίπου σελίδων για να πάω να δώσω μάθημα.... Δεν είχα αφήσει ούτε γραμμή που να μην τη γράψω! Γύρω στα 60 σκονάκια είχα μαζί μου!!! Ευτυχώς το πέρασα και δεν χρειάστηκε να το ξαναδώσω δεν θα το άντεχα :D Επίσης έχω κόψει το πόδι μου με αλυσοπρίονο.... Πηγαίναμε με το μπαμπά μου στο χωριό και επειδή μπήκε μια ακρίδα μέσα στο αυτοκίνητο άνοιξα τη πόρτα και πήδηξα έξω. Εντάξει χτύπησα λιγουλάκι.... Αλλά ακρίδα ήταν αυτή :rolleyes: Έχω κάνει 3 φορές bungee jumping! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Αχ τώρα που είπες για σκονάκι... Έχω κάνει σκονάκι ένα βιβλίο 100 περίπου σελίδων για να πάω να δώσω μάθημα.... Δεν είχα αφήσει ούτε γραμμή που να μην τη γράψω! Γύρω στα 60 σκονάκια είχα μαζί μου!!! Ευτυχώς το πέρασα και δεν χρειάστηκε να το ξαναδώσω δεν θα το άντεχα :D Επίσης έχω κόψει το πόδι μου με αλυσοπρίονο.... Πηγαίναμε με το μπαμπά μου στο χωριό και επειδή μπήκε μια ακρίδα μέσα στο αυτοκίνητο άνοιξα τη πόρτα και πήδηξα έξω. Εντάξει χτύπησα λιγουλάκι.... Αλλά ακρίδα ήταν αυτή :rolleyes: Έχω κάνει 3 φορές bungee jumping! για να μαντεψω πρωταγωνιστουσες στο saw 1 (αυτο με το ποδι λεω) Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 για να μαντεψω πρωταγωνιστουσες στο saw 1 (αυτο με το ποδι λεω) Ε ξέρεις έπαιζα με τον αδερφό μου και κόψαμε και τη γάμπα μου. Να δούμε αν πόναει :p Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagouras Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 se 24 meres 2 wres thn hmera ypno...ston strato..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 xexe:) mpa mallon ithele na dei an kovei kala !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 xexe:) mpa mallon ithele na dei an kovei kala !!:) Το κακό είναι ότι έκοβε καλά :( Ευτυχώς τη γλίτωσα μόνο με 27 ράμματα! Πάντως δεν πόνεσα καθόλου. Ούτε που το κατάλαβα τι έγινε. οϋτε μια σταγόνα αίμα δεν έβγαλε! Περίεργο ε? Μόνο είδα το αγαπημένο μου τζιν κομμένο και στεναχωρήθηκα. Το έβγαλα όμως και δεν ήταν μόνο το τζιν κομμένο. Αχ! Όσο το θυμάμαι! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Το κακό είναι ότι έκοβε καλά :( Ευτυχώς τη γλίτωσα μόνο με 27 ράμματα! Πάντως δεν πόνεσα καθόλου. Ούτε που το κατάλαβα τι έγινε. οϋτε μια σταγόνα αίμα δεν έβγαλε! Περίεργο ε? Μόνο είδα το αγαπημένο μου τζιν κομμένο και στεναχωρήθηκα. Το έβγαλα όμως και δεν ήταν μόνο το τζιν κομμένο. Αχ! Όσο το θυμάμαι! στη γάμπα κόπηκες?και δεν έβγαλες αίμα? ελπίζω να άναψες καμιά λαμπάδα,γιατι από εκεί περνάνε οι αρτηρίες. οπότε όχι απλώς ήσουν τυχερή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 den xerw an ayto einai rekor alla einai sigoura h megalyterh kataxrhsh sth zwh mou kapoia stigmh pou hmoun stis mavres mou to eixa rixei mia bdomada synexws sto shopping therapy dialeima mono gia faghto ki auto sto podi (kai meta plhrwna kana xrono tis pistwtikes gia na xehrewsw!!!:cry:) Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 τελικα τις ξεχρεωσες? γιατι αν δεν τις ξεχρεωσες θα ειναι πραγματικο ρεκορ! :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 στη γάμπα κόπηκες?και δεν έβγαλες αίμα? ελπίζω να άναψες καμιά λαμπάδα,γιατι από εκεί περνάνε οι αρτηρίες. οπότε όχι απλώς ήσουν τυχερή.. Ούτε λιγάκι αίμα δεν έβγαλε! Όντως πολύ περίεργο. Στο τσακ μου είπαν στο νοσοκομείο γλίτωσα τα χειρότερα :) Ευτυχώς!!!! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Το κακό είναι ότι έκοβε καλά :( Ευτυχώς τη γλίτωσα μόνο με 27 ράμματα! Πάντως δεν πόνεσα καθόλου. Ούτε που το κατάλαβα τι έγινε. οϋτε μια σταγόνα αίμα δεν έβγαλε! Περίεργο ε? Μόνο είδα το αγαπημένο μου τζιν κομμένο και στεναχωρήθηκα. Το έβγαλα όμως και δεν ήταν μόνο το τζιν κομμένο. Αχ! Όσο το θυμάμαι! Τα 27 ραμματα που τα εκανες και δεν ετρεχε και αιμα? Στο παντελόνι μηπως :lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts