Jump to content

Nokia 7 plus

Chef_George_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα φίλε,

Το λοιπόν, μια μια οι ερωτήσεις σου.

1) Η αυτονομία του είναι πολύ καλή και θεωρώ ότι μιάμιση μέρα θα τη βγάζει άνετα, μη σου πω και δύο.

2) Οι φωτό που βγάζει, τουλάχιστον για τα δικά γούστα, είναι πολύ καλές. Αν κατεβάσει δε και την gcam, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.

3) Ποιότητα κλήσης, σήμα wifi αλλά και κινητής, εξαιρετικά. Τουλάχιστον για όσο κράτησα το δικό μου, δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα.

4) Το gps είναι αλήθεια ότι κάνει μερικά δευτερόλεπτα να κλειδώσει, αλλά από εκέι και πέρα σε πάει καρφί όπου θέλεις.

5) Η λειτουργιά του είμαι σίγουρος ότι θα είναι άψογη. Το μόνο που θα έχεις να κάνεις εσυ, είναι να την περάσεις την google camera που προανέφερα.

Το note 6 pro το έχω αυτή τη στιγμή δίπλα μου. Το poco το έιχα εις διπλούν. Θεωρώ το 7+ σαφώς πιο όμορφο αλλά και ανώτερο ποιοτικά. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Για το play δεν έχω άποψη αλλά ξέρω στα σίγουρα ότι υστερεί πολύ στις φωτό, κάτι το οποίο όπως είπες την ενδιαφέρει.

Ο μόνος ενδοιασμός που έχω για γυναικείο χέρι, είναι ότι μπορεί να της φανεί κομματάκι μεγάλο. Είναι 6" αλλά έχει λίγα περιθώρια πάνω και κάτω. Επίσης έχει παρουσιαστεί ένα θεματάκι με την οθόνη το οποίο είναι κυριολεκτικά λάχείο. Δεν μπορείς να το γνωρίζεις παρά μόνο αν ανοίξεις τη συσκευή. Ρίξε μια ματιά σε προηγούμενα ποστ για να μην τα ξαναγράφω και θα καταλάβεις.

Αν τελικά καταλήξεις σε αυτό, ρίξε μια ματιά και στα διάφορα sites με αγγελίες. Μπορείς να το πάρεις σε τιμή ξεφτίλα (είναι αλήθεια ότι βγήκε λιγάκι "κόκκαλο" το συγκεκριμένο κινητό) κι επίσης δε θα έχεις το άγχος της ζαβής οθόνης.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα φίλε,

Το λοιπόν, μια μια οι ερωτήσεις σου.

1) Η αυτονομία του είναι πολύ καλή και θεωρώ ότι μιάμιση μέρα θα τη βγάζει άνετα, μη σου πω και δύο.

2) Οι φωτό που βγάζει, τουλάχιστον για τα δικά γούστα, είναι πολύ καλές. Αν κατεβάσει δε και την gcam, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.

3) Ποιότητα κλήσης, σήμα wifi αλλά και κινητής, εξαιρετικά. Τουλάχιστον για όσο κράτησα το δικό μου, δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα.

4) Το gps είναι αλήθεια ότι κάνει μερικά δευτερόλεπτα να κλειδώσει, αλλά από εκέι και πέρα σε πάει καρφί όπου θέλεις.

5) Η λειτουργιά του είμαι σίγουρος ότι θα είναι άψογη. Το μόνο που θα έχεις να κάνεις εσυ, είναι να την περάσεις την google camera που προανέφερα.

Το note 6 pro το έχω αυτή τη στιγμή δίπλα μου. Το poco το έιχα εις διπλούν. Θεωρώ το 7+ σαφώς πιο όμορφο αλλά και ανώτερο ποιοτικά. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Για το play δεν έχω άποψη αλλά ξέρω στα σίγουρα ότι υστερεί πολύ στις φωτό, κάτι το οποίο όπως είπες την ενδιαφέρει.

Ο μόνος ενδοιασμός που έχω για γυναικείο χέρι, είναι ότι μπορεί να της φανεί κομματάκι μεγάλο. Είναι 6" αλλά έχει λίγα περιθώρια πάνω και κάτω. Επίσης έχει παρουσιαστεί ένα θεματάκι με την οθόνη το οποίο είναι κυριολεκτικά λάχείο. Δεν μπορείς να το γνωρίζεις παρά μόνο αν ανοίξεις τη συσκευή. Ρίξε μια ματιά σε προηγούμενα ποστ για να μην τα ξαναγράφω και θα καταλάβεις.

Αν τελικά καταλήξεις σε αυτό, ρίξε μια ματιά και στα διάφορα sites με αγγελίες. Μπορείς να το πάρεις σε τιμή ξεφτίλα (είναι αλήθεια ότι βγήκε λιγάκι "κόκκαλο" το συγκεκριμένο κινητό) κι επίσης δε θα έχεις το άγχος της ζαβής οθόνης.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές απαντήσεις

από σκρουτζομαγαζο θα το πάρω γιατί έχω απαλλαγή ΦΠΑ . Θα βγει περίπου 220€

όντως είναι λίγο μεγάλο δε ξέρω αν βάλω τα gestures γίνει πιο εύκολο για γυναικείο χέρι

Στην ουσία μόνο το led notification θα λείψει. Ο ήχος από το ηχείο πως είναι?

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές απαντήσεις

Στην ουσία μόνο το led notification θα λείψει. Ο ήχος από το ηχείο πως είναι?

Σωστός. Το ξέχασα αυτό. Βασική έλλειψη το led.

Μια χαρά είναι ο ήχος, αν και δεν είμαι και ο τύπος που θα δώσει έμφαση στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Εκέινο που με ενδιαφέρει εμένα είναι η ταχύτητα και η καλή κάμερα. Και στα δυο αυτά λοιπόν, είναι πολύ δυνατό το 7+.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ξαφνικά σήμερα και ενώ δεν έχω πειράξει τίποτα στην συσκευή παρατήρησα το εξής..... Όταν με καλούν δεν εμφανίζεται ποιός με καλεί. Η συσκευή χτυπάει κανονικά, αλλά δεν βλέπω το ονοματεπώνυμο του καλούντος. Στο ρολόι που έχω φαίνεται κανονικά το ονοματεπώνυμο. Το έκανα και μια επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα. Τι μπορεί να παίζει;;;

• Administrators
Ξαφνικά σήμερα και ενώ δεν έχω πειράξει τίποτα στην συσκευή παρατήρησα το εξής..... Όταν με καλούν δεν εμφανίζεται ποιός με καλεί. Η συσκευή χτυπάει κανονικά, αλλά δεν βλέπω το ονοματεπώνυμο του καλούντος. Στο ρολόι που έχω φαίνεται κανονικά το ονοματεπώνυμο. Το έκανα και μια επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα. Τι μπορεί να παίζει;;;

Πήγαινε στις ρυθμίσεις να δεις μήπως για κάποιο λόγο έχει απενεργοποιηθεί το caller id, οδηγίες εδώ.

Εναλλακτικά δοκίμασες να αλλάξεις στις ρυθμίσεις δικτύου και άλλαξε το σε 2g/3g το automatic (4g) και μετά επανέφερε το.

Modpic.gif

Οχι οταν με καλουνε ειναι το προβλημα.δεν μου εμφανίζεται ο αριθμός του καλούντος αμα ειναι μη αποθηκευμενη επαφη ή το ονοματεπώνυμο αμα την εχω στις επαφες μου. Το παράδοξο ειναι οτι στο ιστορικό κλησεων φαίνεται αυτος που με καλεσε Edited by nobody4

Οχι οταν με καλουνε ειναι το προβλημα.δεν μου εμφανίζεται ο αριθμός του καλούντος αμα ειναι μη αποθηκευμενη επαφη ή το ονοματεπώνυμο αμα την εχω στις επαφες μου. Το παράδοξο ειναι οτι στο ιστορικό κλησεων φαίνεται αυτος που με καλεσε

Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Μήπως είναι από το δίκτυο ή τον συγχρονισμό των επαφών; Πρώτη φορά το ακούω αυτό!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Για αρχή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την βοήθειά σας, αλλά την βρηκα την λύση. Για κάποιο λόγο είχε απενεργοποιηθεί το να δέχομαι ειδοποιήσεις απο την εφαρμογή "τηλέφωνο" (ήταν στο off). Μολις ξανανεργοποιηθηκε ολα καλα...

Καλησπερα! Τελικα τι εγινε με το προβλημα της οθονης; υπηρξε απαντηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια; ή μηπως λυθηκε με καποιο firmware update;

εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ πως στην εκδοση οθονης novatek υπαρχει και προβλημα με τα χρωματα, συγκεκριμενα "πρασινιζει" η οθονη. το αντιμετωπιζετε και αυτο οσοι εχετε την παραπανω εκδοση ή ειναι το μονο προβλημα η φωτεινοτητα;

Edited by biancamarc

Για πρασίνισμα δεν έχω ακούσει, μόνο για τη φωτεινότητα.

Γνωρίζω ότι κάποιος έκανε αλλαγή οθόνης ενώ κάποιος άλλος έβαλε app που μειώνει τη φωτεινότητα.

Εχει ασχοληθει κανεις με την τελευταια εκδοση GCam του Arnova82? μιλαω για την MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.3d_TlnNeun_2.apk

(Μπορειτε να την κατεβασετε απο ΕΔΩ )

Εχει ενα σκασμο ρυθμισεις και εχω χαθει λιγο...

Pffff...

Εχει ασχοληθει κανεις με την τελευταια εκδοση GCam του Arnova82? μιλαω για την MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.3d_TlnNeun_2.apk

(Μπορειτε να την κατεβασετε απο ΕΔΩ )

Εχει ενα σκασμο ρυθμισεις και εχω χαθει λιγο...

Εμένα προσωπικά μου λέει η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί!!!

Εμένα προσωπικά μου λέει η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί!!!

Εχεις Android 9 η 8 ? Σε 9 λειτουργει. Παντως λιγο που την δοκιμασα δεν ειδα μεγαλες διαφορες απο την εκδοση backrider για το Ν7+

με οσες ρυθμισεις ηξερα τι κανουν και πειραξα.

Μια διαφορα εχει, οτι αντι για portait mode μπορουμε να επιλεξουμε το bokeh effect και στις 2 καμερες που θολωνει το φοντο.

Επισης slow mode κ.α. δεν λειτουργουν στο Ν7+ (ισως θελει καποιες ρυθμισεις στις πολυ προχωρημενες, αναλυση κτλ)

Αναμενεται η τελικη εκδοση του Arnova για την GCam 6.1 εαν βγει καποια καλυτερη εκδοση για το δικο μας θα την ποσταρω.

Pffff...

Εχεις Android 9 η 8 ? Σε 9 λειτουργει. Παντως λιγο που την δοκιμασα δεν ειδα μεγαλες διαφορες απο την εκδοση backrider για το Ν7+

με οσες ρυθμισεις ηξερα τι κανουν και πειραξα.

Μια διαφορα εχει, οτι αντι για portait mode μπορουμε να επιλεξουμε το bokeh effect και στις 2 καμερες που θολωνει το φοντο.

Επισης slow mode κ.α. δεν λειτουργουν στο Ν7+ (ισως θελει καποιες ρυθμισεις στις πολυ προχωρημενες, αναλυση κτλ)

Αναμενεται η τελικη εκδοση του Arnova για την GCam 6.1 εαν βγει καποια καλυτερη εκδοση για το δικο μας θα την ποσταρω.

Με την 9 ειμαι αλλα μολις κατεβει το αρχειο και πατησω την εγκατάσταση λιγο πριν οποκληρωθει μου βγαζει το μήνυμα οτι δεν εγινε η εγκατάσταση. Οχι οτι με πειράζει βεβαια απλα ετσι για την δοκιμή.

Τελικά αυτό το τηλέφωνο μόνο μπελάδες είναι. Από την "τέλεια" αντικατάσταση οθόνης που με έκαναν από την αριστερή πλευρά πιο πολύ αλλά και από την δεξιά ξεκολλάει η οθόνη. Νόμιζα ήταν το τζαμί προστασίας με την θήκη που έχει μέσα η συσκευασία από αντανάκλαση αλλά τελικά είναι η οθόνη. Άντε να βρεις το δίκιο σου τώρα.

Τραγικό ρε φίλε. Τι να πω;

Αυτό το τηλέφωνο δε σε πήγε από την αρχή.

Επικοινωνησες μαζί τους;

Στάλθηκε από το Pocophone F1

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τραγικό ρε φίλε. Τι να πω;

Αυτό το τηλέφωνο δε σε πήγε από την αρχή.

Επικοινωνησες μαζί τους;

Στάλθηκε από το Pocophone F1

Το πήγα πίσω στο μαγαζί να το στείλουν αυτοί. Αν δεν βρεθεί λύση θα πάρω άλλο και σκέφτομαι το pocophone. Αν θες και μπορείς στείλε μου προσωπικό να με πεις εντυπώσεις.

• 2 weeks later...
Ήθελα να ρωτήσω αν το WiFi σας λειτουργεί κανονικά και απροβληματιστα. Επειδή λόγω δουλειάς χρησιμοποιώ πιο πολύ τα δεδομένα και με αυτά δεν έχω κανένα πρόβλημα μιας και είμαι μονίμως με 4G/4G+ το WiFi δεν το πολυχρησιμοποιώ. Παρατήρησα όμως ότι στο σπίτι μου όταν παω να το ενεργοποιήσω βγάζει ένα ? και κάνει πάρα πολύ ώρα να συνδεθεί. Βρίσκει ότι διαθέσιμο δίκτυο υπάρχει στην γειτονιά αλλά όχι το δικό μου. Και ίσως μετα απο κάποια λεπτά να συνδεθεί. Και πάλι όμως εκει που είναι συνδεδεμένο μπορει να εμφανιστεί παλι το ? και να μην εχω προσβαση. Η σύζυγος μπαινει κανονικα και χωρις πρόβλημα μεσω του WiFi του σπιτιου. Έκανα διαγραφή της καταχώρησης του δικτύου του σπιτιού και το ξαναπερασα αλλα παλι τα ίδια. Επίσης αυτό που μου εκανε εντύπωση είναι οτι πριν μερικές μέρες ηθελα να μπω απο το λάπτοπ μεσω hotspot απο τα δεδομένα του κινητού και παλι δεν έμπαινε. Δεν ξερω αν σχετίζονται αυτα τα δύο μεταξύ τους αλλά ειπα να το αναφέρω.

Ήθελα να ρωτήσω αν το WiFi σας λειτουργεί κανονικά και απροβληματιστα. Επειδή λόγω δουλειάς χρησιμοποιώ πιο πολύ τα δεδομένα και με αυτά δεν έχω κανένα πρόβλημα μιας και είμαι μονίμως με 4G/4G+ το WiFi δεν το πολυχρησιμοποιώ. Παρατήρησα όμως ότι στο σπίτι μου όταν παω να το ενεργοποιήσω βγάζει ένα ? και κάνει πάρα πολύ ώρα να συνδεθεί. Βρίσκει ότι διαθέσιμο δίκτυο υπάρχει στην γειτονιά αλλά όχι το δικό μου. Και ίσως μετα απο κάποια λεπτά να συνδεθεί. Και πάλι όμως εκει που είναι συνδεδεμένο μπορει να εμφανιστεί παλι το ? και να μην εχω προσβαση. Η σύζυγος μπαινει κανονικα και χωρις πρόβλημα μεσω του WiFi του σπιτιου. Έκανα διαγραφή της καταχώρησης του δικτύου του σπιτιού και το ξαναπερασα αλλα παλι τα ίδια. Επίσης αυτό που μου εκανε εντύπωση είναι οτι πριν μερικές μέρες ηθελα να μπω απο το λάπτοπ μεσω hotspot απο τα δεδομένα του κινητού και παλι δεν έμπαινε. Δεν ξερω αν σχετίζονται αυτα τα δύο μεταξύ τους αλλά ειπα να το αναφέρω.

Αυτό με το ερωτηματικό με το κάνει σε φιλικό σπίτι. Αλλά το κάνει σε όλα τα κινητά του σπιτιού. Έχει θέμα το δίκτυο τους λογικά. Στο σπίτι μου το κάνει μόνο όταν σέρνεται το δίκτυο. Αλλιώς μπαίνει κατευθείαν. Για το hotspot μήπως δεν έκανες κάποια ρύθμιση σωστά;

Αυτό με το ερωτηματικό με το κάνει σε φιλικό σπίτι. Αλλά το κάνει σε όλα τα κινητά του σπιτιού. Έχει θέμα το δίκτυο τους λογικά. Στο σπίτι μου το κάνει μόνο όταν σέρνεται το δίκτυο. Αλλιώς μπαίνει κατευθείαν. Για το hotspot μήπως δεν έκανες κάποια ρύθμιση σωστά;

Δεν θυμάμαι να κάνεις κάποια ρύθμιση για να ενεργοποιηθεί το hotspot. Ανοίγω τα δεδομένα και επιλέγω το σημείο πρόσβασης WiFi. Εχω δηλώσει και έναν κωδικό και αυτό είναι....Δεν νομίζω να χρειάζεται και κάτι άλλο εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι.

Δεν θυμάμαι να κάνεις κάποια ρύθμιση για να ενεργοποιηθεί το hotspot. Ανοίγω τα δεδομένα και επιλέγω το σημείο πρόσβασης WiFi. Εχω δηλώσει και έναν κωδικό και αυτό είναι....Δεν νομίζω να χρειάζεται και κάτι άλλο εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι.

Και εγώ έτσι το έκανα και λειτούργησε. Στο εξωτερικό κιόλας. Σήμερα θα πάρω το κινητό στα χέρια μου μετά την ταλαιπωρία που τραβάω και μόλις το φέρω στα μέτρα μου θα το δω και θα σε ενημερώσω.