kongeo1994 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) Εμένα πάντως δεν έχει καν την επιλογή για wifi calling...Ρομ Vodafone ,νούμερο κόσμοτε... Αξίζει να ασχοληθώ και να περάσω τις κοσμοτε; Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχω άθλιο σήμα,θα βοηθήσει στο σήμα και στην μπαταρία; Edited October 26, 2018 by kongeo1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Εμένα πάντως δεν έχει καν την επιλογή για wifi calling...Ρομ Vodafone ,νούμερο κόσμοτε... Αξίζει να ασχοληθώ και να περάσω τις κοσμοτε; Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχω άθλιο σήμα,θα βοηθήσει στο σήμα και στην μπαταρία;Έχεις ενεργοποιήσει το wificall στο 1333? Η τελοσπαντων να στο ενεργοποιήσει η εταιρεία στον αριθμό σου πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ναι..το ενεργοποιησα εκανα την επανεκκινηση οπως ελεγε αλλα δεν φαινεται πουθενα στις οδηγιες... εχω την τελευταια ρομ της vodafone αλλα νουμερο απο την κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Αν δεν θες να αλλάξεις μόνος σου ρομ, μπορείς να το πας σε ένα κατάστημα γερμανός να σου περάσουν τη ρομ της cosmote Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Παιδιά το έχουμε πει ξανά πολλές φορές. Κι εγώ από Voda έχω τη συσκευή. Με το που έβαλα τη SIM της Cosmote μου έβγαλε ειδοποίηση να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά από αυτό μου άλλαξε σε EUR με ενεργοποιημένο το wifi calling. Έτσι γίνεται πλέον στις συσκευές της Samsung, αλλάζει το csc βάση κάρτας Sim. Εσάς που έχετε cosmote SIM δεν σας έβγαλε αυτή την ειδοποίηση; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros44 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Εμένα δεν μου άλλαξε αυτόματα ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας εμφανίζει κανένα εικονίδιο πάνω στην μπάρα για το wificall; Εμένα εμφανίζει μονο Vo))LTE1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Εμένα πάντως δεν έχει καν την επιλογή για wifi calling...Ρομ Vodafone ,νούμερο κόσμοτε... Αξίζει να ασχοληθώ και να περάσω τις κοσμοτε; Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχω άθλιο σήμα,θα βοηθήσει στο σήμα και στην μπαταρία; Αξιζει ναι αν εχεις και χαλια σημα ακομη περισσοτερο Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Επί τη ευκαιρία, που βρήκες τον οδηγό της αλλαγής ρομ; Με ενδιαφέρει, γιατί θα κάνω οπωσδήποτε την αλλαγή. πηγαινε στο sammobile. Βαλε το τηλεφωνο και το firmware (ROM) που σε ενδιαφερει και εχει αναλυτικες οδηγιες στο πλαι δεξια. Γινεται με το odin v3.1.3.1 αν θες να κανεις clean install ΔΕΝ επιλεγεις το Home_CSC, αλλα το σκετο CSC. Αν επιλεξεις το HOME_CSC κραταει τις υπαρχουσες ρυθμισεις σου. Η διαδικασια ειναι απλη και δεν επηρεαζει την εργοστασιακη εγγυηση η το knox. το μοναδικο drawback ειναι οτι θελει registration και κατεβαζει αργα την ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 1ον:Δεν μου αλλαξε με το που έβαλα την σιμ και το ξαναδοκιμασα χτες μπας και το βγάλει.αλλα τίποτα.εβαλα την σιμ και δεν έδειξε τίποτα... 2ον: θα εχω Κανά θεμα με την εγγύηση; 3ον: eur ή cos καλύτερα; Ή κάποια άλλη; Edited October 27, 2018 by kongeo1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 3ον: eur ή cos καλύτερα; Ή κάποια άλλη; Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι, ότι όταν θα μπουτάρει με την COS θα βλέπεις το εισαγωγικό animation της Cosmote και μία εφαρμογή ενημέρωσης, το my cosmote. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 οκ τοτε την eur... για το 2ο ξερεις; δεν θα εχω θεμα με εγγυηση ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 οκ τοτε την eur... για το 2ο ξερεις; δεν θα εχω θεμα με εγγυηση ε;Κανένα απολύτως. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 οκ και κατι τελευταιο.. επειδη στο xiaomi και εκει ειχε κιαλλες διαδικασιες... δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα bootloader ε; απλα odin και flash ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) εχω ακομα καποιες ερωτησεις: 1) κατεβασα odin,firmware .... drivers που βρισκω για το κινητο μας;;; επισης στο odin mode το αναγνωρισε αλλα αφου δεν ειχα εγκαταστησει drivers ειπα μην το ρισκαρω 2)υπαρχει καποιος συγχρονος οδηγος; Edited October 27, 2018 by kongeo1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 εχω ακομα καποιες ερωτησεις: 1) κατεβασα odin,firmware .... drivers που βρισκω για το κινητο μας;;; επισης στο odin mode το αναγνωρισε αλλα αφου δεν ειχα εγκαταστησει drivers ειπα μην το ρισκαρω 2)υπαρχει καποιος συγχρονος οδηγος;Άμα στο αναγνώρισε στο odin όταν το βάζεις σε dowloand Mode το κινητό είσαι οκ. Αλλά πάρε κ τους drivers https://www.firmwares.androidinfotech.com/samsung-galaxy-usb-driver/ Και εδώ ο οδηγός αν και δεν είναι τίποτα δύσκολο https://itechify.com/2018/05/14/install-stock-firmware-galaxy-s9/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι, ότι όταν θα μπουτάρει με την COS θα βλέπεις το εισαγωγικό animation της Cosmote και μία εφαρμογή ενημέρωσης, το my cosmote.Δεν υπάρχει κανένα εισαγωγικό animation cosmote Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Δεν υπάρχει κανένα εισαγωγικό animation cosmote Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤότε υπάρχει ποικιλία για να μην υπάρχει πλήξη.... Στο εταιρικό του αδερφού μου, το παρέλαβε από τα κεντρικά της Cosmote στο δαχτυλίδι της Κηφισίας, έχει. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Δεν μου φτάνουν όλα τα άλλα προβλήματα με το viber πχ ξαφνικά το κινητό τρελαίνεται και είναι σαν να πατάς την οθόνη σε διάφορα σημεία. Ανοίγει ότι εφαρμογή να ναι. Εντάξει του έχω το Whitestone αλλά δεν το έκανε πριν. Έκανα on off στον αποκλεισμό τυχαίων άγγιγμα των αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Δεν μου φτάνουν όλα τα άλλα προβλήματα με το viber πχ ξαφνικά το κινητό τρελαίνεται και είναι σαν να πατάς την οθόνη σε διάφορα σημεία. Ανοίγει ότι εφαρμογή να ναι. Εντάξει του έχω το Whitestone αλλά δεν το έκανε πριν. Έκανα on off στον αποκλεισμό τυχαίων άγγιγμα των αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚατά την ταπεινή μου γνώμη δεν φταίει το τζάμι. Κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν συνεχίσει το πρόβλημα, νωρίς το πρωί πας Smartech. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Δεν μου φτάνουν όλα τα άλλα προβλήματα με το viber πχ ξαφνικά το κινητό τρελαίνεται και είναι σαν να πατάς την οθόνη σε διάφορα σημεία. Ανοίγει ότι εφαρμογή να ναι. Εντάξει του έχω το Whitestone αλλά δεν το έκανε πριν. Έκανα on off στον αποκλεισμό τυχαίων άγγιγμα των αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βαλ'το λίγο να δουλεύει μόνο 3g/4g να δεις αν στρώσει. Είχα το ίδιο πρόβλημα σε LG, έτσι έφτιαχνε με το που έμπαινε σε 2G αρχιζε τα τρελά. Αποτέλεσμα, αρχικά αλλαγή οθόνης, όπου δεν έφτιαξε και τελικώς απόδειχθηκε πρόβλημα στην μητρική που επηρεάζοταναπό την συχνότητα του 2G. Έχει συμβεί σε αρκετά άτομα στο εξωτερικό σε LG. Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Ένα μικρό update: πέρασα την EUR τελικά και με το που άνοιξε μου έβγαλε το μήνυμα να περάσει την cos...και μετά το πρώτο restart...(να το βράσω τώρα) άφησα την EUR τελικά.. Σας ευχαριστώ όλους που βοήθησαν και απάντησαν στις ερωτήσεις μου!!! Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Έχει έρθει σε κανέναν ενημέρωση για EUR; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Μπα. SM-G965F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Ούτε σε εμένα ακόμη.. τι σκατά...Θα βγει security Νοεμβρίου και εμείς θα έχουμε Σεπτέμβρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts