Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως δεν έχει καν την επιλογή για wifi calling...Ρομ Vodafone ,νούμερο κόσμοτε...

Αξίζει να ασχοληθώ και να περάσω τις κοσμοτε;

Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχω άθλιο σήμα,θα βοηθήσει στο σήμα και στην μπαταρία;

Edited by kongeo1994

Εμένα πάντως δεν έχει καν την επιλογή για wifi calling...Ρομ Vodafone ,νούμερο κόσμοτε...

Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχω άθλιο σήμα,θα βοηθήσει στο σήμα και στην μπαταρία;

Έχεις ενεργοποιήσει το wificall στο 1333?

Η τελοσπαντων να στο ενεργοποιήσει η εταιρεία στον αριθμό σου πρώτα;

Ναι..το ενεργοποιησα εκανα την επανεκκινηση οπως ελεγε αλλα δεν φαινεται πουθενα στις οδηγιες...

εχω την τελευταια ρομ της vodafone αλλα νουμερο απο την κοσμοτε.

Αν δεν θες να αλλάξεις μόνος σου ρομ, μπορείς να το πας σε ένα κατάστημα γερμανός να σου περάσουν τη ρομ της cosmote

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά το έχουμε πει ξανά πολλές φορές.

Κι εγώ από Voda έχω τη συσκευή. Με το που έβαλα τη SIM της Cosmote μου έβγαλε ειδοποίηση να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά από αυτό μου άλλαξε σε EUR με ενεργοποιημένο το wifi calling.

Έτσι γίνεται πλέον στις συσκευές της Samsung, αλλάζει το csc βάση κάρτας Sim.

Εσάς που έχετε cosmote SIM δεν σας έβγαλε αυτή την ειδοποίηση;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εμένα δεν μου άλλαξε αυτόματα

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σας εμφανίζει κανένα εικονίδιο πάνω στην μπάρα για το wificall; Εμένα εμφανίζει μονο Vo))LTE1

Αξιζει ναι αν εχεις και χαλια σημα ακομη περισσοτερο

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Επί τη ευκαιρία, που βρήκες τον οδηγό της αλλαγής ρομ;

Με ενδιαφέρει, γιατί θα κάνω οπωσδήποτε την αλλαγή.

πηγαινε στο sammobile. Βαλε το τηλεφωνο και το firmware (ROM) που σε ενδιαφερει και εχει αναλυτικες οδηγιες στο πλαι δεξια. Γινεται με το odin v3.1.3.1

αν θες να κανεις clean install ΔΕΝ επιλεγεις το Home_CSC, αλλα το σκετο CSC. Αν επιλεξεις το HOME_CSC κραταει τις υπαρχουσες ρυθμισεις σου. Η διαδικασια ειναι απλη και δεν επηρεαζει την εργοστασιακη εγγυηση η το knox.

το μοναδικο drawback ειναι οτι θελει registration και κατεβαζει αργα την ROM.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

1ον:Δεν μου αλλαξε με το που έβαλα την σιμ και το ξαναδοκιμασα χτες μπας και το βγάλει.αλλα τίποτα.εβαλα την σιμ και δεν έδειξε τίποτα...

2ον: θα εχω Κανά θεμα με την εγγύηση;

3ον: eur ή cos καλύτερα; Ή κάποια άλλη;

Edited by kongeo1994

3ον: eur ή cos καλύτερα; Ή κάποια άλλη;

Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι, ότι όταν θα μπουτάρει με την COS θα βλέπεις το εισαγωγικό animation της Cosmote και μία εφαρμογή ενημέρωσης, το my cosmote.

"Ταν ή επί τας"

οκ και κατι τελευταιο.. επειδη στο xiaomi και εκει ειχε κιαλλες διαδικασιες...

δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα bootloader ε; απλα odin και flash ε;

εχω ακομα καποιες ερωτησεις:

1) κατεβασα odin,firmware .... drivers που βρισκω για το κινητο μας;;; επισης στο odin mode το αναγνωρισε αλλα αφου δεν ειχα εγκαταστησει drivers ειπα μην το ρισκαρω

2)υπαρχει καποιος συγχρονος οδηγος;

Edited by kongeo1994

εχω ακομα καποιες ερωτησεις:

1) κατεβασα odin,firmware .... drivers που βρισκω για το κινητο μας;;; επισης στο odin mode το αναγνωρισε αλλα αφου δεν ειχα εγκαταστησει drivers ειπα μην το ρισκαρω

2)υπαρχει καποιος συγχρονος οδηγος;

Άμα στο αναγνώρισε στο odin όταν το βάζεις σε dowloand Mode το κινητό είσαι οκ. Αλλά πάρε κ τους drivers

https://www.firmwares.androidinfotech.com/samsung-galaxy-usb-driver/

Και εδώ ο οδηγός αν και δεν είναι τίποτα δύσκολο

https://itechify.com/2018/05/14/install-stock-firmware-galaxy-s9/

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι, ότι όταν θα μπουτάρει με την COS θα βλέπεις το εισαγωγικό animation της Cosmote και μία εφαρμογή ενημέρωσης, το my cosmote.
Δεν υπάρχει κανένα εισαγωγικό animation cosmote

Δεν υπάρχει κανένα εισαγωγικό animation cosmote

Τότε υπάρχει ποικιλία για να μην υπάρχει πλήξη....

Στο εταιρικό του αδερφού μου, το παρέλαβε από τα κεντρικά της Cosmote στο δαχτυλίδι της Κηφισίας, έχει.

"Ταν ή επί τας"

Δεν μου φτάνουν όλα τα άλλα προβλήματα με το viber πχ ξαφνικά το κινητό τρελαίνεται και είναι σαν να πατάς την οθόνη σε διάφορα σημεία. Ανοίγει ότι εφαρμογή να ναι. Εντάξει του έχω το Whitestone αλλά δεν το έκανε πριν. Έκανα on off στον αποκλεισμό τυχαίων άγγιγμα των αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Δεν μου φτάνουν όλα τα άλλα προβλήματα με το viber πχ ξαφνικά το κινητό τρελαίνεται και είναι σαν να πατάς την οθόνη σε διάφορα σημεία. Ανοίγει ότι εφαρμογή να ναι. Εντάξει του έχω το Whitestone αλλά δεν το έκανε πριν. Έκανα on off στον αποκλεισμό τυχαίων άγγιγμα των αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν φταίει το τζάμι.

Κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν συνεχίσει το πρόβλημα, νωρίς το πρωί πας Smartech.

"Ταν ή επί τας"

Βαλ'το λίγο να δουλεύει μόνο 3g/4g να δεις αν στρώσει. Είχα το ίδιο πρόβλημα σε LG, έτσι έφτιαχνε με το που έμπαινε σε 2G αρχιζε τα τρελά.

Αποτέλεσμα, αρχικά αλλαγή οθόνης, όπου δεν έφτιαξε και τελικώς απόδειχθηκε πρόβλημα στην μητρική που επηρεάζοταναπό την συχνότητα του 2G. Έχει συμβεί σε αρκετά άτομα στο εξωτερικό σε LG.

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Ένα μικρό update: πέρασα την EUR τελικά και με το που άνοιξε μου έβγαλε το μήνυμα να περάσει την cos...και μετά το πρώτο restart...(να το βράσω τώρα) άφησα την EUR τελικά..

Σας ευχαριστώ όλους που βοήθησαν και απάντησαν στις ερωτήσεις μου!!!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+