tasosathan Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 λοιπόν για να το κλείσω το θέμα μιας κ μπήκα να γράψω επειδή ρώτησε κάποιος για 5τ...μίλησα για μια από τις καλύτερες AMOLED χωρίς να λαμβάνω υπόψη τα σαμσουγκ τηλέφωνα που παίζουν μόνα τους σε αυτη τη κατηγορία , καλό είναι να διαβάζουμε πριν μας πιανουν τα γέλια... παραθέτεις κάποια πλεονεκτήματα του νεοτερου galaxy σε σχεση με το περσινό op5t , τα 2 τελευταία είναι ενα softwarικο (!!) κ το wireless charge που ειναι σαφώς χειρότερο feature απο το dash charge του op. Μετά stereo speakers k bluetooth αδιάφορα εντελως , αδιαβροχοποιηση θα εχει το op6 , sd slot δε χρειάζεται μιας κ υπάρχουν τεράστιες χωρητικότητες κ μένει η οθόνη κ η κάμερα που όντως είναι καλύτερα στα σαμσουγκ κινητά. κιεγω με τη σειρα μου σου λεω : πολυ γρήγορες αναβαθμίσεις dash charge mute slider τρομερό face unlock πολύ γρήγορη συσκευή πολυ καλητερη τιμή απουσία κινδυνου να εκραγει το τηλ ή να εχει light bleed και αλλα χίλια ξεφτιλικια πουχουν βγαλει τα κινητά της σαμυ. κτλπ κτλπ Απλά να αναφέρω πως το iris scanner είναι κλάσης ανώτερο (και πολύ πιο ασφαλής) και δεν μπορεί να θεωρηθεί το face unlock της OP ως καλύτερο σε καμία περίπτωση Επίσης, το να χρησιμοποιεί κάποιος την έκρηξη μιας συσκευής ως "χτύπημα" στην εταιρεία (ακόμα και για την Apple) είναι πολύ ανόητο γιατί θα μπορούσε να συμβεί στην κάθε εταιρεία κινητών Τέλος, όπως εσύ λες ότι το stereo speakers είναι αδιάφορο, έτσι και για άλλους το dash charging μπορεί να είναι. Δεν είναι το νήμα για σύγκριση του s9+ με άλλα κινητά τυχαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Υπαρχει κατι που πρέπει να κανω για να ενεργοποιηαω το bxactions περα απ αυτά που μου λεει;;;γιατι εγω δεν μπορω να το χρησιμοποιήσω!!! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Καλημέρα. Ποιο app παίζει καλά για adblock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Υπαρχει κατι που πρέπει να κανω για να ενεργοποιηαω το bxactions περα απ αυτά που μου λεει;;;γιατι εγω δεν μπορω να το χρησιμοποιήσω!!! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Σε εμένα δούλεψε αψογα με την μια όσο είχα το κινητό. Ειχα αγοράσει και την Pro εκδοση να εχω παραπάνω επιλογές πχ double tap η long press. Εχω γράψει καποια πράγματα post 1243 +1245 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=464750&page=83 Καλημέρα. Ποιο app παίζει καλά για adblock? Adguard εχω εδω και 2 χρόνια και μου εχει λύσει τα χέρια(paid είναι όμως) σε ολα τα λειτουργικά(Windows/Android/ios) σαν cross platform λύση. Edited May 13, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANOLIS61 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Καλημέρα Μία βοήθεια . Στην αρχική στη οθόνη διπλα στον καιρό η ώρα που δείχνει είναι διαφορετική απο την κλειδωμένη οθόνη και από πάνω δεξιά. Δείχνει τρείς ώρες πίσω Edited May 13, 2018 by MANOLIS61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Το op5t εχει cloud κατι αντιστοιχο της σαμμυ η apple ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 καλησπερα παιδια καλος σας βρηκα.. για αρχη να πω οτι ειμουνα κατα της samsung παρα πολυ δεν ακουγα καν κουβεντα. μετα απο μια ευκερια που μ δω8ηκε εκανα ανταλαγη το one plus 5 μου με το s8 plus κ τορα εχω το s9 plus.. λοιπον για να μην σας κουραζω πραγματικα δεν περιμενα οτι θα μου αρεσει κ θα επερνα κ το s9 plus. δεν εχω κανενα παραπονο μεχρι στιγμησ απο κανενα απο τα 2..το s9 pplus ειναι πολυ ολοκληρομενο τηλεφωνο δεν του ληπει τιποτα. με βλεπω ν βγαζω την χρονια αλλα να μην λεω κ μεγαλα λογια γτ ειμαι λιγο αρωστος με τα κινιτα δυστηχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Σε εμένα δούλεψε αψογα με την μια όσο είχα το κινητό. Ειχα αγοράσει και την Pro εκδοση να εχω παραπάνω επιλογές πχ double tap η long press. Εχω γράψει καποια πράγματα post 1243 +1245 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=464750&page=83 Adguard εχω εδω και 2 χρόνια και μου εχει λύσει τα χέρια(paid είναι όμως) σε ολα τα λειτουργικά(Windows/Android/ios) σαν cross platform λύση.Το αγορασα και εγω μιας και το εχουν και σε εκπτωση 99λεπτα....θα το συνδεσω με τον υπολογιστή και θα κανω αυτο που ζηταει!!!σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Καλημέρα Μία βοήθεια . Στην αρχική στη οθόνη διπλα στον καιρό η ώρα που δείχνει είναι διαφορετική απο την κλειδωμένη οθόνη και από πάνω δεξιά. Δείχνει τρείς ώρες πίσωΕίναι η ώρα που έγινε ανανέωση στον καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Καλημέρα. Ποιο app παίζει καλά για adblock?Αν δε θέλεις ad block μόνο για τον browser του ίντερνετ αλλά για τα πάντα τότε το καλύτερο είναι το SABS. Απλά έχει κάποιες οδηγίες για να μπει και θα τις βρεις στο xda. Εννοείται ότι είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Αν δε θέλεις ad block μόνο για τον browser του ίντερνετ αλλά για τα πάντα τότε το καλύτερο είναι το SABS. Απλά έχει κάποιες οδηγίες για να μπει και θα τις βρεις στο xda. Εννοείται ότι είναι δωρεάν.Έχεις πρόχειρο link γιατί βλέπω 2-3 διαφορετικά θέματα στο XDA. Από battery draining πως πάει γιατί όλα τα άλλα που λειτουργούν με VPN έχουν draining σε όσες συσκευές και αν τα έχω δοκιμάσει. Τσάμπα που είχα αγοράσει και το Adguard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Έχεις πρόχειρο link γιατί βλέπω 2-3 διαφορετικά θέματα στο XDA. Από battery draining πως πάει γιατί όλα τα άλλα που λειτουργούν με VPN έχουν draining σε όσες συσκευές και αν τα έχω δοκιμάσει. Τσάμπα που είχα αγοράσει και το Adguard.https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=465912 Το παραπάνω λινκ έχει οδηγίες στα ελληνικά. Καμία σχέση με τους vpn adblockers.Δεν τρώει σχεδόν καθόλου μπαταρία και ίσα ίσα σου εξοικονομεί. Βασικά δεν καταλαβαίνεις καν ότι το έχεις και κάνει τη δουλειά του αθόρυβα και αποτελεσματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=465912 Το παραπάνω λινκ έχει οδηγίες στα ελληνικά. Καμία σχέση με τους vpn adblockers.Δεν τρώει σχεδόν καθόλου μπαταρία και ίσα ίσα σου εξοικονομεί. Βασικά δεν καταλαβαίνεις καν ότι το έχεις και κάνει τη δουλειά του αθόρυβα και αποτελεσματικά. Στο νήμα λέει ξεκάθαρα Ναμη το χρησιμοποιήσουμε με καμία συσκευή πέρα απτό note 8? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Στο νήμα λέει ξεκάθαρα Ναμη το χρησιμοποιήσουμε με καμία συσκευή πέρα απτό note 8?Εγώ που το έχω σε s8+ πολύ καιρό τώρα λειτουργεί μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Εγώ που το έχω σε s8+ πολύ καιρό τώρα λειτουργεί μια χαρά. Δεν σε αμφισβητώ αλλά έπρεπε να γράψεις οτι σ δουλεύει κομπλέ σε s8+ αλλά θέλει προσοχή για να είσαι καλυμμένος γνώμη μ έτσι.. Εγώ έβαλα μόνο να κόβει διαφημίσεις απτό ίντερνετ. Κόβει κ από YouTube διαφημίσεις;; Κ λίγα λόγια οφ τοπικ για Ναμη τα γράψω κ τους εκνευρίσω στο νημα Διαβάζω για το p20 pro τα καλύτερα των καλύτερων.. Εγω δεν τα είδα όλα αυτά που λένε το αντίθετο είδα ότι δεν θα αξίζε η μετάβαση από s9 plus ούτε φυσικά ανάμεσα σε αυτές τις 2 συσκευές υπάρχει λόγος Ναμη διαλέξει το δικό μας μόνο για την μπαταρία μες η για το 5 x Εγω πάντως το είδα για λίγο σε stand κ λέω έχε γούστο να το ζηλέψω κ να θέλω να αλλάξω το 9αρι.. Κ ξενέρωσα με το Huawei ευτυχώς δηλαδή.. Ο καλύτερος κριτής είναι τα μάτια μας .. Κ μην ψαρώνετε αποσα γράφονται εδώ μέσα κ στα site Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Δεν σε αμφισβητώ αλλά έπρεπε να γράψεις οτι σ δουλεύει κομπλέ σε s8+ αλλά θέλει προσοχή για να είσαι καλυμμένος γνώμη μ έτσι.. Εγώ έβαλα μόνο να κόβει διαφημίσεις απτό ίντερνετ. Κόβει κ από YouTube διαφημίσεις;; Κ λίγα λόγια οφ τοπικ για Ναμη τα γράψω κ τους εκνευρίσω στο νημα Διαβάζω για το p20 pro τα καλύτερα των καλύτερων.. Εγω δεν τα είδα όλα αυτά που λένε το αντίθετο είδα ότι δεν θα αξίζε η μετάβαση από s9 plus ούτε φυσικά ανάμεσα σε αυτές τις 2 συσκευές υπάρχει λόγος Ναμη διαλέξει το δικό μας μόνο για την μπαταρία μες η για το 5 x Εγω πάντως το είδα για λίγο σε stand κ λέω έχε γούστο να το ζηλέψω κ να θέλω να αλλάξω το 9αρι.. Κ ξενέρωσα με το Huawei ευτυχώς δηλαδή.. Ο καλύτερος κριτής είναι τα μάτια μας .. Κ μην ψαρώνετε αποσα γράφονται εδώ μέσα κ στα siteΌχι από YouTube δεν κόβει αλλά βάζεις το YouTube vanced πάλι από xda και είσαι καλυμμένος και σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Όχι από YouTube δεν κόβει αλλά βάζεις το YouTube vanced πάλι από xda και είσαι καλυμμένος και σε αυτό. Ένα ένα μας τα λες, έχω ασχοληθεί ελάχιστα με το xda γιατί μου φαίνονται όλα βουνό κ ότι τα έχει κάπως όλα μαζί στηβαγμενα λογικά θα κάνω λάθος.. Θα το κοιταξω κ αυτό. Κάποιος είχε ανεβάσει ένα από xda να βάζουμε mode της gcam για το s9 plus κ να βγάζουμε πορτραίτο ακόμα κ με φλας όπως έκανα κ με s8 plus κ s7 edge μήπως έχεις λινκ από αυτό το mode της gcam κ τις ρυθμίσεις για portrait mode Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Καλησπερα, ειμαι κι εγω κατοχος του s9+ ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο προερχονενος απο iphone x, το μονο θεμσ που εχω ειναι η καταναλωση της μπαταριας. Το δουλευω με δυο καρτες μιας και ειναι το δίκαρτο. Το φορτισα πριν απκ 3ωρες και 40 λεπτα με μια ωρα οθονη κσι ειμαι στο 80%. Να σημειωσω οτι εχω κάνει 3 πληρης φορτισεις. Ειναι καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 καλησπερα παιδια πια θηκη προτιματε ?εχετε να προτηνεται κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Καλησπερα, ειμαι κι εγω κατοχος του s9+ ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο προερχονενος απο iphone x, το μονο θεμσ που εχω ειναι η καταναλωση της μπαταριας. Το δουλευω με δυο καρτες μιας και ειναι το δίκαρτο. Το φορτισα πριν απκ 3ωρες και 40 λεπτα με μια ωρα οθονη κσι ειμαι στο 80%. Να σημειωσω οτι εχω κάνει 3 πληρης φορτισεις. Ειναι καλα? Μετά τις 12 με 15 φορτίσεις θα δεις πως θα πάει. Εγώ σε 12 με 18 ώρες ή 27 ώρες χωρίς φόρτιση βγάζω 5μιση με 7+ώρες οθόνη Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Μετά τις 12 με 15 φορτίσεις θα δεις πως θα πάει. Εγώ σε 12 με 18 ώρες ή 27 ώρες χωρίς φόρτιση βγάζω 5μιση με 7+ώρες οθόνη Οκ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Καλησπερα, ειμαι κι εγω κατοχος του s9+ ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο προερχονενος απο iphone x, το μονο θεμσ που εχω ειναι η καταναλωση της μπαταριας. Το δουλευω με δυο καρτες μιας και ειναι το δίκαρτο. Το φορτισα πριν απκ 3ωρες και 40 λεπτα με μια ωρα οθονη κσι ειμαι στο 80%. Να σημειωσω οτι εχω κάνει 3 πληρης φορτισεις. Ειναι καλα?Εξαρτάται πάντα από τη χρήση. Και το σημαντικότερο είναι πόσο καλό σήμα έχεις. Μια χαρά είσαι, μην αγχώνεσαι. Κι εγώ με τη χρήση που του κάνω με δυσκολία φτάνω τις 5 ώρες οθόνη, αλλά το χρησιμοποιώ σαν smartphone και όχι σαν Nokia 3210. Και κάθε βράδυ αργή ασύρματη φόρτιση την ώρα του ύπνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Μετά τις 12 με 15 φορτίσεις θα δεις πως θα πάει. Εγώ σε 12 με 18 ώρες ή 27 ώρες χωρίς φόρτιση βγάζω 5μιση με 7+ώρες οθόνη Μόνο 7+ ώρες βγάζεις οθόνη; Σίγουρα σου έχει τύχει ελλατωματικό. Εγώ βγάζω 11μιση ώρες οθόνη. Edited May 13, 2018 by jg_sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Μόνο 7+ ώρες βγάζεις οθόνη; Σίγουρα σου έχει τύχει ελλατωματικό. Εγώ βγάζω 11μιση ώρες οθόνη.Μάλλον σου έτυχε η παρτίδα με τα 5.000mah Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Είστε μερικόι θα κρατηθώ Ναμη σας χαρακτηρίσω ... Ναι μ έχει τύχει να βγάλω 7 ώρες κ 20 λεπτά οθόνη με 11 η 12 ώρες χωρίς φόρτιση που σημαίνει δεν το άφηνα απτό χέρι και μ έχει τύχει να βγάλω 1 μέρα κ 5 ώρες χωρίς να το φορτίσω κ να έχω 5 ώρες οθόνη με τις περισσότερες ώρες σε WiFi μερικοί διαβάζουν ότι θέλουν.. Μάλλον σας έτυχε σκαρτο κινητό παιδιά πετάξτε το η μάλλον βουτάμε την γλώσσα πριν μπούμε για να ειρωνευτουμε Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts