Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι διαφορές υπέρ του 5t είναι σε ξεκλείδωμα, fingerprint και αναγνώστη προσώπου, και έχει λίγο καλύτερη μπαταρία. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπερ του Galaxy.

Πάντως νομίζω ότι η αναγνώριση προσώπου σε σύγκριση με το S8+ που είχα, τα πάει λίγο καλύτερα.

Επίσης αμεσα και γρήγορα updates , σε πολύ καλύτερη μεταπωλητικη αξία μιας και δε χανει ευκολα σε αντίθεση με τα σαμσουγκ, απουσία bloatware . Σα κάτοχος 5τ λεω οτι εξαρταται τι ζητά κάποιος, για κάμερα κ οθόνη ναι πας σαμυ απο εκει κ πέρα ομως η oneplus είναι πολυ value εταιρεία κ δίνει ενα πακέτο πολυ ελκυστικό στα λεφτά του

Tech Junkie - not curable

παιδια εχω μια απορια στο s8 οταν εβγαζα βιντεο slow motion μπορουσες να το προσαρμόσεις οπου θελεις να δειχνει οτι παει αργα στο s9 γιατι δεν γίνεται κατι τετοιο πως μπορω να το κανω

Επίσης αμεσα και γρήγορα updates , σε πολύ καλύτερη μεταπωλητικη αξία μιας και δε χανει ευκολα σε αντίθεση με τα σαμσουγκ, απουσία bloatware . Σα κάτοχος 5τ λεω οτι εξαρταται τι ζητά κάποιος, για κάμερα κ οθόνη ναι πας σαμυ απο εκει κ πέρα ομως η oneplus είναι πολυ value εταιρεία κ δίνει ενα πακέτο πολυ ελκυστικό στα λεφτά του
Καλυτερη μεταπώληση το OnePlus δε νομίζω...

Από κει και πέρα η φοβερή οθόνη προφανώς και είναι μεγάλο πλεονέκτημα στο κινητό...Κάτι που καταλαμβάνει το 85% της συσκευής προφανώς είναι σημαντικό...

Επίσης η ποικιλία σε αξεσουάρ μεγάλο πλεονέκτημα για Samsung...

Καλά τα OnePlus αλλά ακόμα Samsung δεν είναι...Μη λέμε και ότι θελουμε.

Καλυτερη μεταπώληση το OnePlus δε νομίζω...

Από κει και πέρα η φοβερή οθόνη προφανώς και είναι μεγάλο πλεονέκτημα στο κινητό...Κάτι που καταλαμβάνει το 85% της συσκευής προφανώς είναι σημαντικό...

Επίσης η ποικιλία σε αξεσουάρ μεγάλο πλεονέκτημα για Samsung...

Καλά τα OnePlus αλλά ακόμα Samsung δεν είναι...Μη λέμε και ότι θελουμε.

Δεν είπε κανείς οτι η Oneplus είναι Samsung αλλα φυσικά αυτός είναι ο λόγος που κοστίζουν πολύ λιγότερα χρήματα day one δίνοντας καλύτερα specs οσο αναφορά RAM-ROM-CPU . Τωρα αναμένεται version του OP6 με 8gb RAM, SD 845 και 256 GB ROM. Και 700€ να το βάλουν αν εβγαζε τετοια specs η Σαμυ θα το είχε 1200€

Οτα λέω μεταπώληση εννοώ οτι δε χάνει αξία μέσα στο χρόνο σε αντίθεση με τα Samsung. Οσο για την οθόνη εδω και πολλά πολλά χρόνια η Samsung παίζει μόνη της σαυτο το τομέα σα κατασκευάστρια των super amoled.

Δεν είπε κανείς οτι η Oneplus είναι Samsung αλλα φυσικά αυτός είναι ο λόγος που κοστίζουν πολύ λιγότερα χρήματα day one δίνοντας καλύτερα specs οσο αναφορά RAM-ROM-CPU . Τωρα αναμένεται version του OP6 με 8gb RAM, SD 845 και 256 GB ROM. Και 700€ να το βάλουν αν εβγαζε τετοια specs η Σαμυ θα το είχε 1200€

Οτα λέω μεταπώληση εννοώ οτι δε χάνει αξία μέσα στο χρόνο σε αντίθεση με τα Samsung. Οσο για την οθόνη εδω και πολλά πολλά χρόνια η Samsung παίζει μόνη της σαυτο το τομέα σα κατασκευάστρια των super amoled.

Δεν ισχυουν αυτα που λες . (Επεξεργαστης 845. Βλεπε ασιατικα και αμερικανικα S9-plus).------>>> https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s9+-8967.php#g9650

Αυτα τα specs που αναφερεις παντα τα βγαζει και τα βαζει στις συσκευες της πολυ Νωριτερα η samsung. (Απο το 2017 και κυκλοφορουν επισημα το πρωτο 2μηνο του 2018) Η διαφορα ειναι οτι μπαινουν τα συγκεκριμενα στις εκδοσεις εκτος Ευρωπης (Ασιατικα και αμερικανικα s9-plus) γιατι ευρωπη ερχονται με exynos.Δεν βαζει κατι παραπανω η one plus στο 6.Θεωρειται " παλιο ημερολογιακα και τεχνολογικα " για την πολιτικη της samsung.Οταν βγαινει καινουργιο one plus να κανετε συγκριση με τις αμερικανικες και ασιατικες εκδοσεις samsung .Οχι τις ευρωπαικες ειναι "αλλες" συσκευες.

Edited by s_wind

καλημερα,

εκτος απο το πλαϊνό κουμπι, υπαρχει αλλος τροπος να κλειδωνω την οθονη?

κατι σαν την αιωρουμενη μπαλα στο iphone/huawei?

καλημερα,

εκτος απο το πλαϊνό κουμπι, υπαρχει αλλος τροπος να κλειδωνω την οθονη?

κατι σαν την αιωρουμενη μπαλα στο iphone/huawei?

Γραψε στο google play power off η screen off θα σου βγαλει παρα πολλα.

Δεν ισχυουν αυτα που λες . (Επεξεργαστης 845. Βλεπε ασιατικα και αμερικανικα S9-plus).------>>> https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s9+-8967.php#g9650

Αυτα τα specs που αναφερεις παντα τα βγαζει και τα βαζει στις συσκευες της πολυ Νωριτερα η samsung. (Απο το 2017 και κυκλοφορουν επισημα το πρωτο 2μηνο του 2018) Η διαφορα ειναι οτι μπαινουν τα συγκεκριμενα στις εκδοσεις εκτος Ευρωπης (Ασιατικα και αμερικανικα s9-plus) γιατι ευρωπη ερχονται με exynos.Δεν βαζει κατι παραπανω η one plus στο 6.Θεωρειται " παλιο ημερολογιακα και τεχνολογικα " για την πολιτικη της samsung.Οταν βγαινει καινουργιο one plus να κανετε συγκριση με τις αμερικανικες και ασιατικες εκδοσεις samsung .Οχι τις ευρωπαικες ειναι "αλλες" συσκευες.

Ακριβώς. Δεν υφίσταται θέμα σύγκρισης και σε όλα αυτά να προσθέσω κάμερα,αδιαβροχοποιηση, ασύρματη φόρτιση και ένα UI πολύ εξελιγμένο πλέον σε αντίθεση με το γυμνό oxygen που πρέπει για το κάθε τι να βρίσκεις 3ες εφαρμογές. Επιπλέον το 1+ τώρα που λογικά θα ξεκινήσει στα 700 το s9 παίζει να κοστίζει και ποιο χαμηλά εκείνο το διάστημα. Κάτι που το κάνει ακόμη καλύτερη επιλογή.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

καλημέρα στην παρέα!Μπορει να μου πει καποιος αν στο 4Κ κ 60fps εχει auto focus??

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

καλημέρα στην παρέα!Μπορει να μου πει καποιος αν στο 4Κ κ 60fps εχει auto focus??

Έχει

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με μηνύματα στο viber, ότι όσο δεν τα διαβάζει κανείς, συνεχίζουν να έρχονται ειδοποιήσεις; Έχω απενεργοποιήσει την υπενθύμιση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, αλλά συνεχίζει να μου φτάνουν ειδοποιήσεις.

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

νομίζω είναι σαφής, αν θεωρήσουμε ότι s9 plus είναι ίδιας γενιάς με το oneplus 6 μιλάμε για συσκευή με sd 845 , 6 gb ram k 64 ή 128 basic έκδοση στα μισά σχεδον λεφτά απο το s9 plus οτα κυκλοφόρησε

Έχει

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

ευχαριστώ πολύ να σαι καλά φίλε

IPhone 15 Pro 

νομίζω είναι σαφής, αν θεωρήσουμε ότι s9 plus είναι ίδιας γενιάς με το oneplus 6 μιλάμε για συσκευή με sd 845 , 6 gb ram k 64 ή 128 basic έκδοση στα μισά σχεδον λεφτά απο το s9 plus οτα κυκλοφόρησε
Σε σχέση με το S9+ είναι γενικά μισή συσκευή.

Βέβαια τα 700 που ακούγονται δεν είναι τα μισά του 980. Έτσι λένε τουλάχιστον τα μαθηματικά.

129026.png?1640591734

Βέβαια τα 700 που ακούγονται δεν είναι τα μισά του 980. Έτσι λένε τουλάχιστον τα μαθηματικά.

Γιατι ρε παιδια ποσοι το πηρανε με 980 ευρω;

Συνεχως τρεχουν προσφορες με μειωση τιμης μεχρι 200 ευρω,trade n save,"επιστροφη",πόντοι Alpha Bank κλπ

Ηδη στο δευτερο μηνα που κλεινει στη κυκλοφορια η τιμη στα ηλεκτρονικα καταστηματα ηδη εφτασε και κατω απο τα 700 ευρω. Για αυτο που προσφερει νομιζω το 700ευρω δικαιολογειται θεωρω. Ασε που το 1+ δεν θα εχει μεν τετοια πτωση τιμης αλλα δεν προσφερει το "ολοκληρωμενο πακετο" του s9+ :)

Γιατι ρε παιδια ποσοι το πηρανε με 980 ευρω;

Συνεχως τρεχουν προσφορες με μειωση τιμης μεχρι 200 ευρω,trade n save,"επιστροφη",πόντοι Alpha Bank κλπ

Ηδη στο δευτερο μηνα που κλεινει στη κυκλοφορια η τιμη στα ηλεκτρονικα καταστηματα ηδη εφτασε και κατω απο τα 700 ευρω. Για αυτο που προσφερει νομιζω το 700ευρω δικαιολογειται θεωρω. Ασε που το 1+ δεν θα εχει μεν τετοια πτωση τιμης αλλα δεν προσφερει το "ολοκληρωμενο πακετο" του s9+ :)

Δεν ανέφερα ότι το πήραμε με 980. Προσωπικά το πήρα ~280€.

Συνέκρινα τις τιμές έστω τυπικής λιανικής με τη φημολογούμενη τιμή κυκλοφορίας του Κινέζου.

129026.png?1640591734

Πρωην κάτοχος 1+5t...εδωσα πολυ μικρη διαφορα και πηρα το s9+ και δεν το.μετανιωνω καθολου...το.μονο που θα μου λειψει ειναι η λιγο πιο γρηγορη φορτιση και οτι ηταν ενα κλικ πιο γρηγορο...κατα τα αλλα το s9+ ολοκληρωμενο κινητο!!!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

σε καμία περίπτωση μιση συσκευή φίλε μου, το op5t εχει απο τις καλύτερες amoled οθόνες εκτως samsung κ στην ουσία οπως προανέφερα χάνει στα ίσια στη κάμερα. Ολα ταλλα ειναι άνετα συγκρίσιμα στα 2 τηλέφωνα κ αναφέρομαι στο 5τ γιατι το 6 δε ξέρουμε ακόμα σίγουρα τι θα εχει. Εξαρτάται τι ζητάει κανείς εχω περάσει απο samsung πολλές φορες κ η αλήθεια είναι οτι η οθονη κ η κάμερα σε μαγεύουν. Κάποιους αλλους ομως τους νοιαζουν τα γρηγορα updates,η φτηνότερη τιμή, τα καλα σπεκς που εχει το γεγονος οτι θα το πουλησουν μετα απο 6 μηνες κ βαζοντας κανα 100ρικο θα παρουν του κουτιου το επομενο τηλ με τοπ σπεκς.

σε καμία περίπτωση μιση συσκευή φίλε μου, το op5t εχει απο τις καλύτερες amoled οθόνες εκτως samsung κ στην ουσία οπως προανέφερα χάνει στα ίσια στη κάμερα. Ολα ταλλα ειναι άνετα συγκρίσιμα στα 2 τηλέφωνα κ αναφέρομαι στο 5τ γιατι το 6 δε ξέρουμε ακόμα σίγουρα τι θα εχει. Εξαρτάται τι ζητάει κανείς εχω περάσει απο samsung πολλές φορες κ η αλήθεια είναι οτι η οθονη κ η κάμερα σε μαγεύουν. Κάποιους αλλους ομως τους νοιαζουν τα γρηγορα updates,η φτηνότερη τιμή, τα καλα σπεκς που εχει το γεγονος οτι θα το πουλησουν μετα απο 6 μηνες κ βαζοντας κανα 100ρικο θα παρουν του κουτιου το επομενο τηλ με τοπ σπεκς.

Καλυτερη συγκριση με το ασιατικο S8 plus μια και εχουν ιδιο soc το 5t.

Το one plus 6 αντιθετα ξερουμε τι φοραει προφανως θα ηθελες να πεις οτι περιμενουμε να δουμε πως θα παει στην πραξη . Το 6 εχει περοσσοτερη δυναμη δυνατοτερη Cpu-Gpu και δειχνει επισης οτι θα εχει ισως και καλυτερη εξοικονομηση ενεργειας σε σχεση με το 5t . Αφησε ομως και στο 6 η one καποια specs στην απεξω με αποτελεσμα να "κυνηγα" τις θεσεις καταταξης κατω απο την κορυφη.

Πρωην κάτοχος 1+5t...εδωσα πολυ μικρη διαφορα και πηρα το s9+ και δεν το.μετανιωνω καθολου...το.μονο που θα μου λειψει ειναι η λιγο πιο γρηγορη φορτιση και οτι ηταν ενα κλικ πιο γρηγορο...κατα τα αλλα το s9+ ολοκληρωμενο κινητο!!!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Developer options, και όρισε τα animations σε 0.5.
Ε;

Αν βάλεις τις οθόνες δίπλα δίπλα με S9+ σε πιάνουν τα γέλια με την οθόνη του 5Τ. Από που και ως που έχει από τις καλύτερες Amoled;

Για συσκευή του 2015 μπορεί να είχε ναι.

Δεν είναι μισή συσκευή σε σχέση με το S9+?

- οθόνη

- κάμερα (σε όλες τις συνθήκες, μέρα, νύχτα, ζουμ, bokeh, βίντεο 1080p, βίντεο 4k)

- sd slot

- ip68

- stereo speakers

- bluetooth 5.0

- edge notifications

- wireless charging

Σας παρακαλώ, κρατήστε αυτά που λέτε για τον εαυτό σας. Εδώ είναι το νήμα για το S9+.

Κάποιοι χρησιμοποιούμε επί καθημερινής βάσης τις συσκευές και μιας πιάνουν τα γέλια με αυτά που διαβάζουμε.

Ήμουν τρελός fan της Oneplus από την εποχή του One που το είχαμε πάρει 10 άτομα στην αρχή στην Ελλάδα και μετά χαρίζαμε προσκλήσεις στα μέλη εδώ για να το πάρουν.

Τότε ναι ήταν εταιρία VFM.

Πλέον είναι εταιρεία που νομίζει ότι μπορεί να χτυπήσει τους μεγάλους του χώρου με πετσοκομενο λειτουργικό, χωρίς φυσική παρουσία, χωρίς αντιπροσωπείες/σέρβις σε χώρες π.χ. Ελλάδα, με υψηλές τιμές.

Εταιρεία η οποία δεν καινοτομεί. Παίρνει ένα design κλεμμένο (με εξαίρεση το θαυμάσιο One), ένα λειτουργικό σχεδόν στοκ. Όταν οι developers τους μπορέσουν να παρέχουν καμιά ρύθμιση παραπάνω ή υπάρξει κατακερματισμός με περισσότερες συσκευές εκεί θα δούμε πόσο μάγκες είναι.

129026.png?1640591734

το πληκτρολογιο που εχει πανω θελει καμμια ρυθμιση για να θυμαται τις λεξεις και μολις πας να πληκτρολογησεις κατι στις εμφανιζει?

Πάτα το γρανάζι ( των ρυθμίσεων) στο πληκτρολόγιο κ θα σου εμφανίσει τις επιλογές
Konakis.

Developer options, και όρισε τα animations σε 0.5.Ε;

Αν βάλεις τις οθόνες δίπλα δίπλα με S9+ σε πιάνουν τα γέλια με την οθόνη του 5Τ. Από που και ως που έχει από τις καλύτερες Amoled;

Για συσκευή του 2015 μπορεί να είχε ναι.

Δεν είναι μισή συσκευή σε σχέση με το S9+?

- οθόνη

- κάμερα (σε όλες τις συνθήκες, μέρα, νύχτα, ζουμ, bokeh, βίντεο 1080p, βίντεο 4k)

- sd slot

- ip68

- stereo speakers

- bluetooth 5.0

- edge notifications

- wireless charging

Σας παρακαλώ, κρατήστε αυτά που λέτε για τον εαυτό σας. Εδώ είναι το νήμα για το S9+.

Κάποιοι χρησιμοποιούμε επί καθημερινής βάσης τις συσκευές και μιας πιάνουν τα γέλια με αυτά που διαβάζουμε.

Ήμουν τρελός fan της Oneplus από την εποχή του One που το είχαμε πάρει 10 άτομα στην αρχή στην Ελλάδα και μετά χαρίζαμε προσκλήσεις στα μέλη εδώ για να το πάρουν.

Τότε ναι ήταν εταιρία VFM.

Πλέον είναι εταιρεία που νομίζει ότι μπορεί να χτυπήσει τους μεγάλους του χώρου με πετσοκομενο λειτουργικό, χωρίς φυσική παρουσία, χωρίς αντιπροσωπείες/σέρβις σε χώρες π.χ. Ελλάδα, με υψηλές τιμές.

Εταιρεία η οποία δεν καινοτομεί. Παίρνει ένα design κλεμμένο (με εξαίρεση το θαυμάσιο One), ένα λειτουργικό σχεδόν στοκ. Όταν οι developers τους μπορέσουν να παρέχουν καμιά ρύθμιση παραπάνω ή υπάρξει κατακερματισμός με περισσότερες συσκευές εκεί θα δούμε πόσο μάγκες είναι.

λοιπόν για να το κλείσω το θέμα μιας κ μπήκα να γράψω επειδή ρώτησε κάποιος για 5τ...μίλησα για μια από τις καλύτερες AMOLED χωρίς να λαμβάνω υπόψη τα σαμσουγκ τηλέφωνα που παίζουν μόνα τους σε αυτη τη κατηγορία , καλό είναι να διαβάζουμε πριν μας πιανουν τα γέλια...

παραθέτεις κάποια πλεονεκτήματα του νεοτερου galaxy σε σχεση με το περσινό op5t , τα 2 τελευταία είναι ενα softwarικο (!!) κ το wireless charge που ειναι σαφώς χειρότερο feature απο το dash charge του op. Μετά stereo speakers k bluetooth αδιάφορα εντελως , αδιαβροχοποιηση θα εχει το op6 , sd slot δε χρειάζεται μιας κ υπάρχουν τεράστιες χωρητικότητες κ μένει η οθόνη κ η κάμερα που όντως είναι καλύτερα στα σαμσουγκ κινητά.

κιεγω με τη σειρα μου σου λεω :

πολυ γρήγορες αναβαθμίσεις

dash charge

mute slider

τρομερό face unlock

πολύ γρήγορη συσκευή

πολυ καλητερη τιμή

απουσία κινδυνου να εκραγει το τηλ ή να εχει light bleed και αλλα χίλια ξεφτιλικια πουχουν βγαλει τα κινητά της σαμυ.

κτλπ κτλπ

Κάνεις δεν έχει αναφέρει ότι μετά το τελευταίο update εκτός από το θέμα με τις κλήσεις που επιτέλους λύθηκε βλέπω ότι διορθώθηκε και το θέμα με το calibration της οθόνης στα μαύρα φόντα σε χαμηλό φωτισμό. Πλέον δεν βλέπω καμία ανομιομορφια και πάλι μπράβο στην Samsung. Για τσεκάρετε το.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Edited by GalaxyNote
Λάζαρος..

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+