oregon Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) σε εμενα δουλευει κανονικα. Βεβαια την ειχα ενεργοποιησει απο παλια. Αν θες βρες μια συσκευη που υποστηριζεται απο την κοσμοτε, ενεργοποιησε την υπηρεσια και μετα ξαναβαλε την καρτα στο σ9Δουλεύει καλά γενικά; Ελπίζω να με σώσει. Εντός σπιτιού πιάνω επαρκές 2g σε κάποια σημεία, σχεδόν καθόλου σε κάποια άλλα και 3g πουθενά. Η λογική λέει ότι δεν θα αργήσουν να προσθέσουν τη συσκευή στις συμβατές. Edited March 10, 2018 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Φαίνεται ότι με την προσθήκη 2 ακόμα δαχτ. αποτυπωμάτων λύθηκε το πρόβλημα με το αισθητήρα. Από χθες το πρωί που μου το έκανα αυτό δουλεύει υποδειγματικά. Για να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Φαίνεται ότι με την προσθήκη 2 ακόμα δαχτ. αποτυπωμάτων λύθηκε το πρόβλημα με το αισθητήρα. Από χθες το πρωί που μου το έκανα αυτό δουλεύει υποδειγματικά. Για να δούμε.... Εγώ από την αρχή είχα περάσει 4 δακτυλικά και είχα πρόβλημα.... Και εμενα από χθες στις 11.00 το πρωί δεν μου το έχει ξανά κάνει... Είναι να μην το πιάσει! Στην αρχή στις πρώτες ώρες λειτουργίας μου το πάθαινε κάθε 20 λεπτά... Μετά από νέα περάσματα δακτυλικών, επανακινησεις, έλεγχο στο Service mode όταν θα λειτουργούσε ( *#0*#) κτλ σε διάστημα 36 ωρών το έχει κάνει 1 φορά... Βλέποντας και κάνοντας... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Έχετε προσέξει ότι όταν σας καλούν και εχετε την συσκευη σε κάποιο τραπεζάκι και όχι στο χέρι σας ή στην τσέπη σας ο ήχος του ringtone ακούγεται στερεοφωνικά και από τα 2 ηχεία και όταν πιάσετε την συσκευη στο χέρι σας γυρίζει ο ήχος αυτόματα στο ένα ηχείο (το κάτω)? Προφανώς σταματάει το επάνω για να λειτουργήσει σαν ακουστικό! Φέτος η samsung έκανε εκπληκτική υλοποίηση στο θέμα ήχος σε όλους τους τομείς γιατί και το ακουστικό όπως από ότι με ενημέρωσαν συνομιλητές και το μικρόφωνο (μου είπαν χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά ακούν τόσο δυνατά και καθαρά) είναι σε κορυφαία επίπεδα.. Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ναι Κώστα, ακουστικό - μικρόφωνο καταπληκτικες υλοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Εγώ από την αρχή είχα περάσει 4 δακτυλικά και είχα πρόβλημα.... Και εμενα από χθες στις 11.00 το πρωί δεν μου το έχει ξανά κάνει... Είναι να μην το πιάσει! Στην αρχή στις πρώτες ώρες λειτουργίας μου το πάθαινε κάθε 20 λεπτά... Μετά από νέα περάσματα δακτυλικών, επανακινησεις, έλεγχο στο Service mode όταν θα λειτουργούσε ( *#0*#) κτλ σε διάστημα 36 ωρών το έχει κάνει 1 φορά... Βλέποντας και κάνοντας... To ξανα έκανε. Έκανα hard reset να δούμε τι θα γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 To ξανα έκανε. Έκανα hard reset να δούμε τι θα γίνει... Να μη το ματιάσω σε σχεδόν 2 ημέρες μία φορά μου το έχει κάνει. Επειδή είναι η πρώτη μου συσκευή DUOS, σκέφτομαι να βάλω κανά καρτοκινητό στη δεύτερη SIM αποκλειστικά για επιπλέον data και μόνο. Τώρα έχω συμβόλαιο Cosmote με 3GB. Επειδή έχω να ασχοληθώ με τα καρτοκινητά 15 χρόνια τι παίζει; Τι με συμφέρει; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και το wifi calling είναι ενεργοποιημένο στη συσκευή, όταν στέλνω μήνυμα για ενεργοποίηση της υπηρεσίας, παίρνω απάντηση ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή. Η συσκευή είναι από κοσμοτε. Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να υποστηριχθεί. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε εμενα δουλευει κανονικα. Βεβαια την ειχα ενεργοποιησει απο παλια. Αν θες βρες μια συσκευη που υποστηριζεται απο την κοσμοτε, ενεργοποιησε την υπηρεσια και μετα ξαναβαλε την καρτα στο σ9 Τώρα εγώ έχω κανονικά Wi-Fi calling; Έτσι γράφει στο πάνω μέρος της status bar αλλά ποτέ δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Να μη το ματιάσω σε σχεδόν 2 ημέρες μία φορά μου το έχει κάνει. Επειδή είναι η πρώτη μου συσκευή DUOS, σκέφτομαι να βάλω κανά καρτοκινητό στη δεύτερη SIM αποκλειστικά για επιπλέον data και μόνο. Τώρα έχω συμβόλαιο Cosmote με 3GB. Επειδή έχω να ασχοληθώ με τα καρτοκινητά 15 χρόνια τι παίζει; Τι με συμφέρει; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα εγώ έχω κανονικά Wi-Fi calling; Έτσι γράφει στο πάνω μέρος της status bar αλλά ποτέ δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα!! Στο έκανε και σένα; Αρα μάλλον καταλήγουμε ότι είναι θέμα software. Βγήκε εν τω μεταξύ update με security patch Μαρτίου και ίσως λύνει το θέμα. θα δείξει όταν το λάβουμε με το καλό . Έχεις wi fi call όπως φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Εμένα από χθες στης 11.00 δεν μου το έχει κάνει.. Γενικός όμως μου το έκανε πάνω από 15 φορές πριν... Ισως παίζει ρόλο που ακολούθησα έναν οδηγό (τρίχες) που και καλά σβήνεις όλα τα δακτυλικά, τα ξανά περνάς, στο καπάκι επανάκινηση, μόλις ανοίξει μπαίνεις *#0*#, sensor, Fingerprint, πατάς normal και περιμένεις 2 δεύτερα να σου βγάλει σε όλα pass, βγαίνεις και είσαι οκ.... Περιμένω και από τον φίλο που έκανε επαναφορά να δούμε αν στρώσει Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 bill_viper μήπως το είχες ενεργοποιήσει από προηγούμενη συσκευή που υποστήριζε wifi calling; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Μερικά δείγματα από καμερα https://flic.kr/s/aHsmgLTDqF Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 bill_viper μήπως το είχες ενεργοποιήσει από προηγούμενη συσκευή που υποστήριζε wifi calling; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι τίποτα δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ, στο S8+ δεν είχα ποτέ rom της Cosmote (γιατί εκεί ήθελε την ήθελε, ενώ εδώ είναι universal απ'ότι βλέπω). Από την άλλη ίσως οφείλεται στο μεγάλο πρόγραμμα/πάγιο. Που έχεις μερικά επιπλέον προτερήματα. Όπως π.χ. στο εξωτερικό λόγω του μεγάλου προγράμματος μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα σα να ήμουν Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Για πείτε αν γνωρίζει κάποιος καμία εφαρμογή που να κάνει ηχογράφηση κλήσεων στο S9 plus γιατί μάλλον με το Oreo μας τα χάλασαν πάλι. Αν και στο xperia XZ1 που είχα με Oreo κι αυτό δούλευε μια χαρά το acr call recorder ενώ και το Xiaomi Mi 6 είναι σε ακόμη καλύτερο level καθώς έχει τη native εφαρμογή του που δουλεύει τέλεια. Όποιος γνωρίζει ας πει Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Το acr δεν παίζει στο s9?? Ωχ βλέπω να μένω με την 7 στο note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Όχι τίποτα δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ, στο S8+ δεν είχα ποτέ rom της Cosmote (γιατί εκεί ήθελε την ήθελε, ενώ εδώ είναι universal απ'ότι βλέπω). Από την άλλη ίσως οφείλεται στο μεγάλο πρόγραμμα/πάγιο. Που έχεις μερικά επιπλέον προτερήματα. Όπως π.χ. στο εξωτερικό λόγω του μεγάλου προγράμματος μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα σα να ήμουν Ελλάδα.Δεν είναι θέμα προγράμματος. Έμενα το πρωΐ μου ήρθε ένα μήνυμα ότι ενεργοποίησα την υπηρεσία message+ & call+ χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Πιθανόν να οφείλεται στη ρομ κοσμοτε. Ας μας πει και κάποιος άλλος αν μπορεί να ενεργοποιήσει το wifi calling. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Το acr δεν παίζει στο s9?? Ωχ βλέπω να μένω με την 7 στο note.Δυστυχώς δε παίζει. Και έχω το pro. Και όχι μόνο αυτό, ότι κι αν δοκίμασα γιοκ. Γιαυτό ρωτάω εδώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Μου έστειλε φίλος σε public στην Αθήνα 929 για το s9 plus λεειι; παίζει τέτοιο σενάριο;;; στο σκρουτζ τώρα κατέβηκε λιγάκι στο ίντερνετ σε public κανονικά 979 έχει Edit είναι μικρός και χαζός... Λογικά απτό s8 plus θα είναι η περυσινή... Γράφει Android nougat 7.... Κ επέμενε ότι το είδε ότι το s9 plus το πήγαν 929... Edited March 10, 2018 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται για σύνδεση με τηλεόραση λειτουργεί κανονικότατα με ένα HDMI to USB C... Εγώ χρησιμοποιώ το ίδιο που έχω και στο Mate 10 (στο οποίο λειτουργεί και σαν desktop pc) https://www.ebay.com/itm/USB-3-1-Type-C-USB-C-to-4K-HDMI-HDTV-Adapter-Cable-For-Samsung-Galaxy-S8-Macbook/382165252294?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=651021791717&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Δυστυχώς δε παίζει. Και έχω το pro. Και όχι μόνο αυτό, ότι κι αν δοκίμασα γιοκ. Γιαυτό ρωτάω εδώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάνο μια χαρά παίζει εδώ το Acr (pro έκδοση έχω κι εγώ) και ηχογράφησε μάλιστα άψογα και κλήση που την έκανα μέσω του Huawei watch 2 μου...Καταπληκτική εφαρμογή με cloud backup κλπ, την έχω αξιοποιήσει πολλές φορές για να ανατρέξω σε χρήσιμες info... Edited March 10, 2018 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Wificall έχω κανονικά, έχω δυο σιμ cosmote μέσα. Μου δουλεύει μόνο με την πρώτη. Όχι στη δεύτερη. Ο καλύτερος τρόπος να το δοκιμάστε είναι να το βάλετε σε πτήση αλλά με ανοιχτό WiFi. Acr pro έχω και εγώ δείχνει να γράφει κάτι αρχεία που όταν πατήσω να παίξουν μου δείχνει χρόνο 00. Το είδα ξανά τώρα, στις ρυθμίσεις εφαρμογών δεν είχε κανένα δικαίωμα ανοιχτό. Τα άνοιξα όλα νομίζω τώρα θα είναι οκ. Παιδιά από μπαταρία τι λέτε. Είναι η δεύτερη φόρτιση. Κάτι σαν S8 απλό μου μοιάζει, θα φανεί σε λίγες μέρες ακόμα. Edited March 10, 2018 by manolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Το είχες ενεργοποιήσει από πρίν το wifi calling σαν υπηρεσία; Και κάτι άλλο παρατήρησα. Δεν υπάρχει δυνατότητα για λήψη βίντεο στα 240fps. Υπάρχει δυνατότητα μόνο για super slow motion, όχι για "απλό" slow motion. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Το είχες ενεργοποιήσει από πρίν το wifi calling σαν υπηρεσία; Και κάτι άλλο παρατήρησα. Δεν υπάρχει δυνατότητα για λήψη βίντεο στα 240fps. Υπάρχει δυνατότητα μόνο για super slow motion, όχι για "απλό" slow motion. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ήταν ήδη ενεργοποιημένο από το iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ναι ήταν ήδη ενεργοποιημένο από το iPhoneΝαι όταν είναι από πριν ενεργοποιημενη η υπηρεσία παίζει κανονικά. Αν μπορείς δες τις ρυθμίσεις του βίντεο. Σου δίνει επιλογή για λήψη FHD στα 240fps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ναι όταν είναι από πριν ενεργοποιημενη η υπηρεσία παίζει κανονικά. Αν μπορείς δες τις ρυθμίσεις του βίντεο. Σου δίνει επιλογή για λήψη FHD στα 240fps; Όχι δεν το έχει αυτό όπως βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Όχι δεν το έχει αυτό όπως βλέπωΜάλλον βρήκαμε bug!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts