spy14 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 http://www.public.gr/product/tp-link-neffos-x1-max-4gb64gb-gkri-dual-sim-smartphone/prod8570257pp/ κάτι ποιο οικονομικό αλλά σε καλή προσφορά που είδα τώρα; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. February 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 http://www.public.gr/product/tp-link-neffos-x1-max-4gb64gb-gkri-dual-sim-smartphone/prod8570257pp/ κάτι ποιο οικονομικό αλλά σε καλή προσφορά που είδα τώρα; Δεν με ψήνει κάτι τέτοιο... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Το p10 θεωρώ είναι πολύ καλή επιλογή. Είναι σε όλα πολύ καλό και ποιοτικό. Το s7 είναι παλιό πλέον,μόνο μεταχειρισμένο σε καλή τιμή αξίζει πιστέυω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. February 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Το Nokia 8 που πρότεινε κι ένα παιδί παραπάνω. Τι λέει; Πολύ θετικό πιστεύω από άποψη ταχύτητας που ψάχνω το στοκ android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Το Nokia 8 που πρότεινε κι ένα παιδί παραπάνω. Τι λέει; Πολύ θετικό πιστεύω από άποψη ταχύτητας που ψάχνω το στοκ android. Σε ταχύτητα πύραυλος είναι... Δεν τίθεται θέμα... Stock Android + Snap 835... Aλλά όλα που προτάθηκαν δε νομίζω να μη σε καλύψουν στο συγκεκριμένο τομέα... Σε κάθε περίπτωση το Nokia αλλά και το Xperia είναι ενδιαφέρουσες προτάσεις... Με την έννοια ότι μιλάμε για ναυαρχίδες με τον κορυφαίο επεξεργαστή σε πολύ νορμάλ τιμή... Τώρα όσον αφορά την κάμερα για την οποία ακούγονται διάφορα, δεν έχω άποψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. February 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Και μόλις μπαίνω φβ σκάει ειδοποίηση, έρχεται νέο Nokia 8 τον Απρίλιο! χαχαχαχα Ήμουν που ήμουν αναποφάσιστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Ήσουν συνδεδεμένος όλη μέρα σε wifi ή με data? Είχες καθόλου κλήσεις ή χρήση gps? Έχεις εγκατεστημένο facebook, messenger, viber κλπ; Παίζεις καθόλου παιχνίδια; Όταν λες 4,5 ώρες εννοείς με εκτίμηση αν το άδειαζες ή είχε απομείνει κάποιο ποσοστό; Αν ναι πόσο; Ναι με εκτιμηση.Απο την πρωτη φορτηση ειχα καπου 3,30 ωρες sot με υπολοιπο καπου 34% μπαταριας με wifi κατα διαστηματα λογο σεταρισματος και ενημερωσεων του τηλεφωνου. Τωρα ειμαι 45% με 2,35 sot. Σε αυτη τη φορτηση ειχα τουλαχιστο 8 ωρες wifi επαιξα λιγο παιχνιδι, και γενικα ασχολουμε λιγο με το σεταπ. Facebook, messeger ναι. Για αυτο λεω δεν εχω σαφες συμπερασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) Άρα αν είχες και 4g θα ξεπερναγες τις 4 ωρες sot. Βέβαια οπως λες και συ δεν έχει στρώσει ακόμα η μπαταρία. Edited February 25, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Δεν ξερω αν κοιταξες το Huawei Honor 10 το εχει ενας φιλος το πηρε απο Γερμανια 460 ευρω πραγματικα απιστευτο τηλεφωνο. Τσεκαρετο αν και θα δωσεις κατι παραπανω απο 400... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. February 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Δεν ξερω αν κοιταξες το Huawei Honor 10 το εχει ενας φιλος το πηρε απο Γερμανια 460 ευρω πραγματικα απιστευτο τηλεφωνο. Τσεκαρετο αν και θα δωσεις κατι παραπανω απο 400... View 10; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Καλό φαίνεται από άποψη specs και κάτι πρώτα δείγματα που είδα από τη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. February 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Αν είναι να ανέβω κι άλλο πάω στο One plus 5t! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Το Nokia 8 στην τιμή της προσφοράς γνωστού μαγαζιού πιστεύω ότι είναι η πλέον εξαιρετική πρόταση στα λεφτά αυτά. Πολύ γρήγορο, μπαταρία σούπερ, ποιότητα κατασκευής άριστη και η κάμερα με το λογισμικό της Google βγάζει φωτογραφίες το ίδιο καλές αν όχι καλύτερες απο το Nexus 5x, το οποίο φημιζόταν για την κάμερά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. February 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Το Nokia 8 στην τιμή της προσφοράς γνωστού μαγαζιού πιστεύω ότι είναι η πλέον εξαιρετική πρόταση στα λεφτά αυτά. Πολύ γρήγορο, μπαταρία σούπερ, ποιότητα κατασκευής άριστη και η κάμερα με το λογισμικό της Google βγάζει φωτογραφίες το ίδιο καλές αν όχι καλύτερες απο το Nexus 5x, το οποίο φημιζόταν για την κάμερά του. λες να το τσιμπήσω; με έψησε ένας φιλος και για 5t, αλλά σίγουρα ξεφεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Εντάξει, μιλάμε για μεγάλη διαφορά χρημάτων με το 5Τ και πραγματικά δε ξέρω αν την αξίζει. Αν πάρεις το Nokia 8 με την προσφορά πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Αξίζει τρελά!!! Ειδικά στα 319€ που βγαίνει με την προσφορά δεν το συζητάμε... Πέραν αυτού, είναι πραγματικά εξαιρετικό smartphone και με την Google camera δεν ξέρει τι κάνει... Απίστευτο vfm!!! Sent from my LG-V500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 835 με 320 ευρώ η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα βρεις ξανά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Που το δινουν 319 ευρω; Δεν το βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Μάλλον την προσφορά του πλαισίου εννούνε που αν κανεις αγορά με κάρτα eurobank έχεις επιστροφή 80 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Μάλλον την προσφορά του πλαισίου εννούνε που αν κανεις αγορά με κάρτα eurobank έχεις επιστροφή 80 ευρώ.Αυτό ακριβώς, και λήγει σήμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Σημερα το εχει 499 :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλημέρα.Θελω να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 300 ευρώ από το σκρουτζ.Σκεφτομαι να παρω το α5 2017.Εχω ακούσει ότι δεν έχει καλη κάμερα.Το θέλω για παιχνίδια και για social.Εχετε να προτεινεται κάποιο καλό σε αυτά τα λεφτά?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 htc u Ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλημέρα.Θελω να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 300 ευρώ από το σκρουτζ.Σκεφτομαι να παρω το α5 2017.Εχω ακούσει ότι δεν έχει καλη κάμερα.Το θέλω για παιχνίδια και για social.Εχετε να προτεινεται κάποιο καλό σε αυτά τα λεφτά?Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Άνοιξε νέο θέμα συμπληρώνοντας και τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 G6 ,εξαιρετικό σε όλα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts