agiorgitis Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Εγώ κάτι φορές βλέπω πως είμαι στη μπανιέρα και απο τα νερά γλυστράω και πέφτω με τα μούτρα στα πλάγια της μπανιέρας... Φυσικά ξυπνάω πρίν χτυπήσω (ευτυχώς), ενώ μόλις ξυπνήσω ελέγχω να δώ αν έχω ακόμα τα δόντια μου...! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Πολλες φορες σκεφτομαι ακριβως αυτο που σκεφτεται ο αδελφος μου. Και τις περισσοτερες κατα λεξη! Επησεις πολλες φορες σκεφτομαι "θα παρει ο ταδε να μου πει αυτο και αυτο" και περνει! Οχι παντα για αυτο που σκεφτηκα ομως. Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Εχω εναν φιλο που πολλες φορες μου λεει διαφορα πραγματα στην πλακα (πχ: Να δεις που θα πετυχουμε τον ταδε, Να δεις που θα γινει αυτο και τετια) και περιπου το 50% βγαινουν. Μιλαμε πολλες συμποσεις μαζι. Κλασικη μια φορα που καναμε βολτα στο κεντρο: Μου λεει: Να δεις που θα μας παρει ο Χαραλαμπος να μας ρωτισει που ειμαστε και μετο που το λεει χτυπαει το κινιτο μου και ητανε αυτος και μας πειρε για τον λογο που μου ειπε. Μετα απο λιγο και ενω πηγεναμε σπιτι μου μου λεει: Να δεις που θα μας βρει ο πατερας σου και μετα απο κανενα λεπτο μας πετυχενει ο πατερας μου. Και αγου πια ειμασταν στο σπιτι μου και καναμε σκοποβολι εβαλα ενα κερμα και πηγα στα 50 περιπου μετρα και μου λεει: Να δεις που θα το πετυχεις (ητανε η πρωτη φορα που το δοκιμαζα) Και το πετυχα. Και δεν το εχω ξαναπετυχι 1 μηνα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Θαύμα δεν είναι σίγουρα..άρα στα "παράξενα" θα το κατατάξουμε :confused: Ήμουν το απόγευμα σταματημένος σε φανάρι στη Θηβών έξω απο το γήπεδο του Αιγάλεω.Ανοικτά τα δύο μπροστινά παράθυρα ελέω ζέστης και περιμένω το πράσινο.. :worry: Ξαφνικά βλέπω μπροστά και δεξιά μου στα 5 μέτρα,έναν άστεγο να πλησιάζει προς το μέρος μου,ξέρετε κλασσική εικόνα άπλυτος,βρώμικα+σκισμένα ρούχα κλπ.Του ρίχνω μια στιγμιαία ματιά και γυρνάω προς το φανάρι.Ε φτάνει δίπλα στη δεξιά πόρτα βάζει το χέρι μέσα και μου αφήνει πάνω στο ταμπλό ένα πακέτο τσιγάρα με ένα μόνο τσιγάρο μέσα και εξαφανίζεται.. :X :X Μένω μλκς για κανα λεπτό και μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται με ξυπνάει ο πίσω με την κόρνα γιατί άναψε το πράσινο.. :!: :p Να πεις ότι καπνίζω και με τον τρόπο του ήθελε να μου πει "δώσε κανά τσιγάρο φιλαράκι" να το καταλάβω.. :confused: αλλά και πάλι γιατί δεν με περίμενε και σηκώθηκε και έφυγε; Να πεις ότι ζήτησα εγώ τσιγάρο και φιλοτιμήθηκε να μου δώσει εκείνος; :blink: Αυτό είναι πιο λογικό σενάριο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Stekomoyn se enan molo se mia paralia ths Ko.Htan apogeyma,kalokairi.H thalassa htan hremh.Aifnis kapoia kymata arxisan na proskroyoyn ston molo.Koitaksa pros to meros toys kai antikrisa ena monadiko theama.Ta kymata meteferan polla mikra psaria,ta opoia eksfendonizontan pano ston molo.Kapoia katakathisan sto edafos... H skhnh synexisthke epi ena lepto toylaxiston.Oloi parakoloythoysan emvronthtoi to spanio ayto theama.Dyskoleyontan,opos kai ego,na pistepsoyne oti tha mporoyse na symvei kati tetoio xoris apolytos kamia anthropinh paremvash... υπάρχει περίπτωση κάποιος ψαράς εκεί κοντά να ψάρευε με δυναμήτη και με την έκρηξη τα ψάρια εξφενδώνίζονται και μαζί με το κύμα φτάνουν στην ακτή. ;) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 υπάρχει περίπτωση κάποιος ψαράς εκεί κοντά να ψάρευε με δυναμήτη και με την έκρηξη τα ψάρια εξφενδώνίζονται και μαζί με το κύμα φτάνουν στην ακτή. ;) Ayto einai adynaton.Den yparxei kanenas logos gia na kynhghseis psaria me dynamith sthn ekei perioxh...Eksalloy o molos htan se sxetika mikro vathos. To gegonos ayto DEN proklhthhke apo anthropinh paremvash... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Ή μπορεί ο Θεός να είπε: "Πώ.... βαριέμαι σαν παλιόσκυλο.... Κάτσε να κάνω ένα θαύμα να περάσει η ώρα...":cool: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 To gegonos ayto DEN proklhthhke apo anthropinh paremvash... Τι θέλεις να πεις;Ότι ο Θεός έστειλε τα ψαράκια στο μώλο για να τα τιμωρήσει για τις αμαρτίες τους; :worry: Ρε DENIOR άσε το δούλεμα βραδυάτικα.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Ayto einai adynaton.Den yparxei kanenas logos gia na kynhghseis psaria me dynamith sthn ekei perioxh...Eksalloy o molos htan se sxetika mikro vathos. To gegonos ayto DEN proklhthhke apo anthropinh paremvash... πάντως όχι απο θεϊκή παρέμβαση!! :lol: αλήθεια υπήρχε έντονο κύμα με το που βγήκαν τα ψάρια??? γιατι αμα υπήρχε και κύμα τότε σιγουρα πρόκειτε απο δυναμήτη. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Apla anafero to pos exoyn ta pramata.Den prospatho na epinohso plasmatika genotota kai ekshghseis.Fysika kai den proklhthhke apo theikh paremvash,alla sigoyra oyte kai apo dynamith... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 και απο δύο μίλια απο δυναμήτη μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλο κήμα και να παρασύρει ψάρια. δεν είναι ανάγκη να έχεις οπτική επαφή με τον ψαρά! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 και απο δύο μίλια απο δυναμήτη μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλο κήμα και να παρασύρει ψάρια. δεν είναι ανάγκη να έχεις οπτική επαφή με τον ψαρά! Ayto omologo oti den to gnoriza.Einai sigoyra mia logikh ekshghsh,ostoso den mporo na eimai vevaios gia to an einai h sosth. Pantos pote sth zoh moy den exo ksanadei kymata na metaferoyn kai na eksfendonizoyn olozontana psaria...Eseis exete dei pote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Ayto omologo oti den to gnoriza.Einai sigoyra mia logikh ekshghsh,ostoso den mporo na eimai vevaios gia to an einai h sosth. Pantos pote sth zoh moy den exo ksanadei kymata na metaferoyn kai na eksfendonizoyn olozontana psaria...Eseis exete dei pote; καραβάκια περνάνε και δημιουργούν κύματα! Αφρόψαρα πλέουνε....αργεί να γίνει το κακό??? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Πέρσι τον Αύγουστο είδα κάτι πολύ παράξενο στον ουρανό. Η ώρα ήταν περίπου οχτώμισι, δηλαδή ο ήλιος είχε δύσει αλλά δεν είχε νυχτώσει τελείως. Τότε παρατήρησα από την μεριά που ανατέλλει ο ήλιος, ένα σύννεφο το οποίο ήταν σαν να έβγαζε φως από μέσα του, τόσο πολύ που φωτιζόταν η περιοχή. Μετά από περίπου μισή ώρα εξαφανίστηκε. Δεν κατάλαβα ποτέ τι ήταν. Όποιος έχει μια λογική εξήγηση ας με βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Πέρσι τον Αύγουστο είδα κάτι πολύ παράξενο στον ουρανό. Η ώρα ήταν περίπου οχτώμισι, δηλαδή ο ήλιος είχε δύσει αλλά δεν είχε νυχτώσει τελείως. Τότε παρατήρησα από την μεριά που ανατέλλει ο ήλιος, ένα σύννεφο το οποίο ήταν σαν να έβγαζε φως από μέσα του, τόσο πολύ που φωτιζόταν η περιοχή. Μετά από περίπου μισή ώρα εξαφανίστηκε. Δεν κατάλαβα ποτέ τι ήταν. Όποιος έχει μια λογική εξήγηση ας με βοηθήσει Αμα δεν ειχε δυσει καλα ο ηλιος μπορει να ηταν καποια αντανακλαση του ηλιακου φωτος πανω σε συννεφο.Διαφορερικα,ισως να ηταν το φεγγαρι κρυμμενο πισω απο το συννεφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Αμα δεν ειχε δυσει καλα ο ηλιος μπορει να ηταν καποια αντανακλαση του ηλιακου φωτος πανω σε συννεφο.Διαφορερικα,ισως να ηταν το φεγγαρι κρυμμενο πισω απο το συννεφο. Αποκλείεται να ήταν το φεγγάρι γιατι το φως που έβγαινε ήταν πολύ δυνατό. Όσο για την αντανάκλαση από τον ήλιο μου φαίνεται λίγο δύσκολο γιατί είχε δύσει περίπου μισή ώρα πριν. Μου είχε φανεί τόσο περίεργο που το έβγαλα και φωτογραφία. Edited May 25, 2013 by nosferatu_8_Jim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Αποκλείεται να ήταν το φεγγάρι γιατι το φως που έβγαινε ήταν πολύ δυνατό. Όσο για την αντανάκλαση από τον ήλιο μου φαίνεται λίγο δύσκολο γιατί είχε δύσει περίπου μισή ώρα πριν. Μου είχε φανεί τόσο περίεργο που το έβγαλα και φωτογραφία. Αμα δεν σου κανει κοπο ανεβασε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts