diazz Δημοσιεύτηκε February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2018 καλησπέρα αξίζει να αγοράσεις Samsung Galaxy S7 τώρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Γιατι να μην αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Εξαρτάται. Αν θέλεις οπωσδήποτε amoled οθόνη και σε ενδιαφέρουν αρκετά οι βραδινές φώτο, τότε ναι. Αλλιώς, υπάρχουν και καλύτερες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Εξαρτάται. Αν θέλεις οπωσδήποτε amoled οθόνη και σε ενδιαφέρουν αρκετά οι βραδινές φώτο, τότε ναι. Αλλιώς, υπάρχουν και καλύτερες επιλογές. Kάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ... Συσκευή 2ετίας είναι πλέον... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Σε αυτα τα χρηματα καλυτερη καμερα δυσκολα θα βρεις Μια αλλη επιλογη ειναι το g6 που κοστιζει τα ιδια ακριβως λεφτα με το s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Φυσικά και αξίζει!!4gb ram μια καμερα που δεν χανει πολλα σε σχεση με το s8.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 1000 φορές G6 https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=g6+lg&from=autocomplete Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Δες και το htc u ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 αξίζει αλλά περίμενε κανα μήνα ακόμα να κυκλοφορήσει το s9 ώστε να πέσει κι άλλο η τιμή του 7αριου Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Δες και το htc u ultra Στην κάμερα είναι καλύτερο το s7 εσύ τι λες? Έχει καλύτερο επεξεργαστή ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Στην κάμερα είναι καλύτερο το s7 εσύ τι λες? Έχει καλύτερο επεξεργαστή ομως Στη κάμερα είναι απλά καλό το u ultra. Δεν νομίζω να ειναι καλύτερο του s7 (μιλάω για νυχτερινές αφού οι ημερήσεις του s7 έτσι και αλλιώς δεν μου αρέσουν). Αλλά ως συσκευή μάλλον θα προτιμούσα το u ultra λόγω μεγέθους οθόνης και επεξεργαστή της qualcomm ενώ έχει και χαμηλότερη τιμή. Επιπλέον ίσως βοηθάει και η gcam. Από την άλλη πρέπει να υστερεί σε αυτονομία. Γενικά επειδή βλέπω συνέχεια όταν συζητιέται το αν έχει καλή κάμερα ενα κινητό να κοιτάνε ΜΟΝΟ νυχτερινες... κάμερα δεν ειναι μόνο οι νυχτερινές. Βλέπω για παράδειγμα την λεπτομέρια που έχουν οι ημερήσιες του g6 και ειναι εντυπωσιακές (καλύτερη από s8) ενώ έχει και το wide φακό. Ή βλέπω πόση λεπτομέρια χάνει το mi note 3 μου σε σχέση με τις ημερήσιες των προηγούμενών μου κινητών Mi note 2 ή mi5s και κάπως με απογοητεύει. Από την άλλη μου αρέσει πάρα πολύ το portrait mode που έχει με τον δεύτερο φακό. Οπότε γενικά καλό ειναι να λάβετε υπόψιν όλους τους τομείς στο θέμα φωτογραφίας και να δείτε εσείς οι ίδιοι δείγματα. (υπάρχουν άπειρα στο flickr και γενικότερα στο διαδίκτυο). Edited February 23, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Για αυτό δεν προχώρησα στην αγορά του htc u ultra από την στιγμή που δεν έβρισκα παρά ελαχιστα δείγματα από την κάμερα όπως επίσης ότι η συσκευή είναι παραααα πολύ εύθραυστη και επίσης η htc τα εχει παρατήσει τα κινητά της Στο kimovil την βαθμολογεί με 10 την κάμερα του htc Για τα λεφτά του πάντως είναι μια πολύ καλή επιλογή θεωρω. Έχει φτάσει στα 290 και προβλέπω να πέφτει κ αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Δείγματα δείτε εδώ από το φίλο c-max. Ημερήσιες σε εξωτερικό χώρο ή εσωτερικές με χαμηλό φωτισμό Νυχτερινές σε εξωτερικό χωρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Tα εχω δει τι έχεις να πεις εσύ μιας και είσαι γνωστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Για αυτό δεν προχώρησα στην αγορά του htc u ultra από την στιγμή που δεν έβρισκα παρά ελαχιστα δείγματα από την κάμερα όπως επίσης ότι η συσκευή είναι παραααα πολύ εύθραυστη και επίσης η htc τα εχει παρατήσει τα κινητά της Στο kimovil την βαθμολογεί με 10 την κάμερα του htc Για τα λεφτά του πάντως είναι μια πολύ καλή επιλογή θεωρω. Έχει φτάσει στα 290 και προβλέπω να πέφτει κ αλλο Το οτι ενα κινητο με τετοια χαρακτηριστικά της HTC εχει τοσο χαμηλη τιμή ειναι αποτέλεσμα των χαμηλών πωλήσεων της εταιρείας.Οποτε γιατι να μην το εκμεταλλευτούμε;;Δεν εχει παρατησει τιποτα,αλλα και να το κανε ποσώς με ενδιαφέρει,δεν επηρεάζει την αγορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Το οτι ενα κινητο με τετοια χαρακτηριστικά της HTC εχει τοσο χαμηλη τιμή ειναι αποτέλεσμα των χαμηλών πωλήσεων της εταιρείας.Οποτε γιατι να μην το εκμεταλλευτούμε;;Δεν εχει παρατησει τιποτα,αλλα και να το κανε ποσώς με ενδιαφέρει,δεν επηρεάζει την αγορά.. To συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει πουλησει,το htc u11 μια χαρα στα υψη παραμενει σταθερα η τιμη του! ακομα και το htc 10 τωρα αρχισε να πεφτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 (edited) Το οτι ενα κινητο με τετοια χαρακτηριστικά της HTC εχει τοσο χαμηλη τιμή ειναι αποτέλεσμα των χαμηλών πωλήσεων της εταιρείας.Οποτε γιατι να μην το εκμεταλλευτούμε;;Δεν εχει παρατησει τιποτα,αλλα και να το κανε ποσώς με ενδιαφέρει,δεν επηρεάζει την αγορά.. Και γω τις ίδιας άποψης ειμαι. Βέβαια αν εχει χαμηλές πωλήσεις παίζει να χει και μικρότερη υποστήριξη σε updates. Tα εχω δει τι έχεις να πεις εσύ μιας και είσαι γνωστης Τι να σας πω; Δεν τα βλέπεις πόσο καλά ειναι; :) Σε αυτές τις ίντσες, χρήματα, χωρίς ρουτ και από Ελλάδα δεν νομιζω να βρεις καλύτερη κάμερα. Edited February 24, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diazz Δημ. February 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 το σκέφτομαι για το s7 γιατί σε 1-2 χρόνια δεν νομίζω να παίρνει ενημερώσεις ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αξίζει αλλά περίμενε κανα μήνα ακόμα να κυκλοφορήσει το s9 ώστε να πέσει κι άλλο η τιμή του 7αριου άντε να πέσει και 30 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts