Jump to content

Διακοπές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό?

silvertaur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχει πάει κανείς Σκιάθο? Αξίζει να πάω εκεί διακοπές? Έχω ακούσει τα καλύτερα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 57
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι πολυ καλο νησι φιλε μου,πηγαινε για μπανιο στις κουκουναριες και οχι μονο.Θα περασεις αρκετα καλα.Ειχα παει στο παρελθον καποιες φορες.Απο τιμες δεν ξερω να σου πω τι γινεται,αλλα ειναι αρκετα πιο οικονομικα απο τα προβεβλημενα νησια και πιστεψε με δεν εχει να ζηλεψει τιποτα,ουτε απο παραλιες ουτε απο διασκεδαση.Αν μπορεις κανε και μια βολτα και στη Σκοπελο.Διπλα ειναι.

Τι εγινε;Ελειψα για λιγο..και χαθηκαν ολοι;Καποιος-α που εχει παει στο Παρισι θα μου πει καποιο tip?Θα παω σε λιγο καιρο για σεμιναριο.Περιμενω προτασεις για ξενοδοχεια,για αεροπορικες εταιρειες,ψωνια,διασκεδαση!!!

Παιδιά έχει πάει κανείς Σκιάθο? Αξίζει να πάω εκεί διακοπές? Έχω ακούσει τα καλύτερα...

Να πας! Καταπληκτικες παραλιες, οι καλυτερες που εχω δει ποτε. Ολες ειναι μια και μια. Νυχτερινη ζωη πολυ καλη, ολες οι αποστασεις πολυ κοντινες γενικα δεν εχω κατι αρνητικο να πω εκτος ισως απο το οτι ειναι λιγο ακριβο νησι, οχι τραγικα πραγματα αλλα ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες. Εγω περσι πηγα και σιγουρα θα ξαναπαω.

Kαι Χαλκιδική τα ίδια.Κάθε χρόνο πάνω οι τιμές.Ότι αρπάξουμε στους 2 μήνες.

Τι? Ήρθε κόσμος? Βάλε 7 ευρώ το ποτό.Κι άλλος κόσμος? 2 ευρώ τον γύρο.Κάθε χρονο ανεβαίνουν να δω πόσο θα πάνε.

Πάντως οι δικοί το 4κλινο bungallow το κρατάνε στα 50 ευρώ high season οπότε καμιά χρονιά δεν είχαμε πρόβλημα.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλησπερα.Ειμαστε μια παρεα 6 ατομων(ηλικια 21)και λεμε για διακοπες το καλοκαιρι.Λογω διαφορων συνθηκων,δεν μπορουμε να κλεισουμε απο πριν δωματιο,γιατι υπαρχει μια πιθανοτητα 5% να μην παμε και δεν μπορουμε να δωσουμε προκαταβολη εφοσον δεν ειμαστε σιγουροι.Η ερωτηση μου.Στις 10-15 Ιουλιου θα καταφερουμε να κλεισουμε δωματιο στην Ιο για τις 22 Ιουλιου που θελουμε?Ρωταω μηπως ξερει καποιος απο εμπειρια.Ξερει κανεις τι τιμες παιζουν στα ξενοδοχεια/δωματια στο νησι για εκεινη την περιοδο?Καμια προταση?

Στη copa cabana της Εδεσσας; :p :lol:

Lol!

Τώρα το είδα το ποστ!

Όχι ρε,υπάρχει beach volley και εμείς παίζουμε beach soccer

:p

• 1 month later...
Σε λιγες μερες παιρνω την αδεια μου και ειπα αυτο το καλοκαιρι να πρωτοτυπησω και πριν φυγω καποιες μερες στο εξωτερικο,να κανω ενα μικρο γυρο της Ελλαδας(περιπου 10 μερες),περνωντας απο αρκετα γεωγραφικα διαμερισματα της χωρας μας-Στερεα Ελλαδα,Ηπειρο,Μακεδονια,Θρακη,Θεσσαλια,ακουμπωντας και λιγο.. Πελοποννησο(βεπε:Κορινθος/Πατρα)- και γυρνωντας με το καλο θα σας πω εντυπωσεις για διαμονη,ξενοδοχεια,τοποθεσιες,φαγητο,διασκεδαση,παραλιες(οπου βρω).Οποιος-α θελει που εχει ηδη παει ή βρισκεται σε διακοπες(στην Ελλαδα ή το εξωτερικο) ας γραψει εντυπωσεις για να ξερουμε και οι υπολοιποι οταν παμε καπου τα αρνητικα και τα θετικα(απο τη ζωη εκει,απο τη διαμονη,απο την εξυπηρετηση).