T-mobile Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Το ΗΒΗ-30 που έχω κρατάει 1.5 ώρα συνεχόμενης ομιλίας και σε καμία περίπτωση δεν την βγάζει πάνω από μία μέρα με μικτή χρήση. Το ΗΒΗ-200 ήταν μάπα τελείως γι'αυτό το ξεφορτώθηκα σε 3 μέρες. Το ΗΒΗ-660 είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει από άποψη αυτονομίας. Γιατι μπορεί να λέει οτι κρατάει μέχρι 5 ώρες αλλά εμένα με βγάζει 2.5 ώρες σε δύο μέρες. Μην ξεχνάς πρέπει να λάβουμε υπόψη και την κατάσταση αναμονής όπου το ακουστικό καταναλώνει μπαταρία. Είναι το πρώτο ακουστικό που το φορτίζω κάθε δύο μέρες αντί για κάθε μέρα. Βέβαια μιλάω και πολύ. Το μονο πρόβλημα είναι η ένδειξη του μετριτή η οποία δεν είναι αξιόπιστη. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Μήπως θα πρέπει να σκεφτείτε και το πάμφτηνο Bluetrek G2 που φέρνει η Vodafone στα 59 Ευρώ και που από αυτονομία με μέτρια χρήση ξεπερνάει τις 10 μέρες εγγυημένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του ΗΒΗ-660 είναι και η αναγνώριση κλήσεως που κανένα άλλο bluetooth ακουστικό αυτού του τύπου (χωρίς καλώδια) υπάρχει αυτήν την στιγμή. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Θα πάρω από Δευτέρα το Μ65 (ή MV65) και έχω κοντά 300 επαφές στο pc μου από το FMA. Θα μπορέσω να τις μεταφέρω στο νέο μου τηλέφωνο ή θα πρέπει να το κάνω χειροκείνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DRJ Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Επειδή βλέπω ότι υπάρχει ζήτηση : Moderation mode Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση s, e, r, i, a, l, s! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazman_se Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω το theme creator για το S700 & πως ακριβως μπορω να κανω download????? Παράθεση Το kryfto.gr ειναι μια κοινότητα στην οποία ο καθένας μπορεί να διαβάσει και να μοιραστεί πραγματικές ιστορίες της πόλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tazman_se ( 4 Δεκ. 2004 , 01:08) Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω το theme creator για το S700 & πως ακριβως μπορω να κανω download????? an psaksis sto episimasmeno threat tou s700 kala 8a bris to creator ... ;) looketo pls Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 ρε παιδιά είναι δυνατόν να μην υπάρχει επιλογή να κάνεις upload το τηλ κατάλογο από το pc στο κινητό? δεν το βλέπω και θέλω να πιστεύω ότι θέλω να πάω γραμμή για οφθαλμίατρο... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Με το ΗΒΗ-660 μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει κλήσεις, όπως με το ΗΒΗ-200; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panser (18 Δεκ. 2004 , 19:47) Με το ΗΒΗ-660 μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει κλήσεις, όπως με το ΗΒΗ-200; ναι,εχουν της ιδιες λειτουργιες. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Δεν παιζει με SP2???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Πουλάω το ΗΒΗ-600 με χρήση ενος μήνα γιατί θέλω να αγοράσω το ΗΒΗ-660. Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Eυχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niknik (20 Δεκ. 2004 , 00:04) Πουλάω το ΗΒΗ-600 με χρήση ενος μήνα γιατί θέλω να αγοράσω το ΗΒΗ-660. Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Eυχαριστώ! Άνοιξε ένα θέμα στο ανάλογο φόρουμ Buy & Sell (Mobiles) . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j77 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 5 Δεκ. 2004 , 13:10) ρε παιδιά είναι δυνατόν να μην υπάρχει επιλογή να κάνεις upload το τηλ κατάλογο από το pc στο κινητό? δεν το βλέπω και θέλω να πιστεύω ότι θέλω να πάω γραμμή για οφθαλμίατρο... Αν θυμάμαι καλά ενώ έχεις σε view τον κατάλογο κάνεις Upload/update/synchronise. κάτι τέτοιο. γίνεται σίγουρα γιατί έτσι κατάφερα να βάλω το ς σε όλα τα contacts Μου στο t630 Παράθεση ~j77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 τελικά έκανα upload τα vcf αρχεία στο κινητό.... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Το HBH-660 συνεργάζεται με το Κ700; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος multiPetros (22 Δεκ. 2004 , 01:46) Το HBH-660 συνεργάζεται με το Κ700; Το έχει δοκιμάσει κανείς; ναι,αριστα. :) Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Ευχαριστώ φίλε μου, καλά Χριστούγεννα. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 τι μπαταρια εχει?λιθιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος multiPetros (22 Δεκ. 2004 , 01:46) Το HBH-660 συνεργάζεται με το Κ700; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Μόλις σήμερα πήρα το ΗΒΗ-660 και δυστυχώς δεν συνεργάζεται με το Κ700. Όταν κάποιος με παίρνει τηλ. δεν εμφανίζει τον αριθμό του στην οθόνη αλλά ένα σκέτο ακουστικό. Όταν το συνδεώ με το Τ610 λειτουργεί άψογα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Και κάτι άλλο που με ξενέρωσε είναι ότι μετά την πραγματοποίηση μιας κλήσης αποσυνδέεται αυτόματα το Κ700 από το ΗΒΗ-660 και χωρίς κλήση η σύνδεση διαρκεί το πολύ 10 λεπτά. Μετά το 10λεπτο δηλαδή αν σε πάρει κάποιος τηλ. θα ψάχνεις να βρείς το κινητό σου. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panser (22 Δεκ. 2004 , 21:10) Μόλις σήμερα πήρα το ΗΒΗ-660 και δυστυχώς δεν συνεργάζεται με το Κ700. Όταν κάποιος με παίρνει τηλ. δεν εμφανίζει τον αριθμό του στην οθόνη αλλά ένα σκέτο ακουστικό. Όταν το συνδεώ με το Τ610 λειτουργεί άψογα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Και κάτι άλλο που με ξενέρωσε είναι ότι μετά την πραγματοποίηση μιας κλήσης αποσυνδέεται αυτόματα το Κ700 από το ΗΒΗ-660 και χωρίς κλήση η σύνδεση διαρκεί το πολύ 10 λεπτά. Μετά το 10λεπτο δηλαδή αν σε πάρει κάποιος τηλ. θα ψάχνεις να βρείς το κινητό σου. :mad: και εγω σημερα το πηρα και μου κανει το ιδιο με το Κ700.αν πατησεις ομως την ενταση του ακουστικο μετα στο δειχνει.οσο για το αλλο που λες δεν το εχω τσεκαρει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Το πρώτο τρώγεται, αλλά το δεύτερο είναι αρκετά σημαντικό, για ελεγξέτο κι εσύ stamos και πες μας την εμπειρία σου. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται απο ενα σταθερο και απο ενα κινητο που εχω δεν μου βγαζει αναγνωριση αλλα απο ενα σταθερο και ενα κινητο που τα εχω στην ιδια καταχωρηση με το ιδιο ονομα μου βγαζει κανονικα την αναγνωριση.επισης αυτοι που με ακουνε λενε οτι ακουνε αι ενα τσαχαλιτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Πειτε και αλλα τετοια να μεινω στο 600αράκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 το τσαχαλιτο εχω την υποψια οτι μπορει να ειναι απο την αξουρισια μου.αμα ξυριστω θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts