s_wind Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Δεν έχει σχέση η ρύθμιση με μια ελλατωματικη οθόνη Όλα καινούργια καλά είναι Με τον καιρό εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα Θα περιμένω και βλέπουμε Καλα τωρα . . .Σου μπηκε η ιδεα απο την αρχη οτι θα παρουσιασει προβλημα η οθονη:p Χαλαρωσε εχεις 2 χρονια εγγυηση σιγα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Sandisk Extreme Pro microSDXC 128GB U3 V30 "A2" Συναδερφος στην εργασια σημερα το πρωι κατοχος Α8 μου ζητησε την βοηθεια για αγορα sdcard 64 η 128. Στην αναζητηση που εκανε βρηκε δεκαδες sdcard αλλα ...χαθηκε δεν ηξερε τι να παρει . Γιατι λοιπον του πρωτεινα την Sandisk Extreme Pro 128...Α2; Βλεπουμε εαν κανουμε αναζητηση καρτων παρα πολλες που υποσχονται υψηλες ταχυτητες... :cry: Αληθεια η ψεματα....? Για όποιον θελει να εχει πραγματικά υψηλές απαιτήσεις, το πιο κρίσιμο νούμερο είναι η ταχύτητα εγγραφής. Οι πιό πολλές κάρτες δεν ανακοινώνουν αυτό το νούμερο γιατί απλά είναι απογοητευτικό ακόμα και σε κάρτες που στην ανάγνωση είναι ταχύτατες. Στο μεγαλυτερο συνολο κανουν λογο για την ταχυτητα αναγνωσης (read) Tην ταχυτητα εγγραφης (write) σχεδον ...πουθενα . Η συγκεκριμένη είναι απίστευτα γρήγορη . Προσοχη ! Γιατι τονιζεται το A2; Ποια η διαφορα της Α2 μια και βλεπουμε σε ολες σχεδον τις Sd το Α1 και σε καποιες ουτε καν το Α1... ? Η απαντηση στην παρακατω φωτο. Ακομα περισσοτερες πληροφοριες εδω----->>> https://www.mymemory.co.uk/blog/a1-vs-a2-sandisk-microsd-card-whats-the-difference/ Ενταξει...Καλα οι αριθμοι αλλα.... Τι καταλαβαινεις ενας απλος καθημερινος χρηστης βαζοντας μια Α2 και οχι μια συνηθισμενη Α1 ?Ποιες οι ορατες διαφορες στην χρηση? Ταχυτατο ανοιγμα εφαρμογων που υπαρχουν στην Sdcard , Games κτλ. Αστραπιαια μεταφορα απο την μνημη της συσκευης και αντιστροφα. Κρυσταλινη εγγραφη βιντεο ολων των αναλυσεων χωρις παγωματα , κοψιματα κτλ. Ταχυτατο ανοιγμα αρχειων , πολυμεσων , φωτογραφιων , βιντεο στην συλλογη . Ποτε δεν εχει την αισθηση οτι βαραινει η συσκευη. ΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΑΒΟΥΡΟΚΑΡΤΕΣ... Γιορτες ερχονται και μπορει καποιος-α να θελει να αγορασει μια Sdcard για επεκταση χωρου . Προσοχη λοιπον μη πεφτεται στην παγιδα των τιμων και πετατε χρηματα σε καρτες που φαινονται φθηνες και νομιζεται οτι κανετε την δουλεια σας.Ειναι προτιμοτερο να εχετε μια καρτα μνημης που να εχετε την αισθηση οτι ειναι ταχυτατη οπως η μνημη της συσκευης σας.Βεβαια οτι γραφω απλα και ενημερωτικα ειναι γιατι το εχω χρησιμοποιησει πρωτος εγω. ...Η επιλογη δικη σας ....Αυτα .:DΕγώ αγόρασα την Παρασκευή σε προσφορά αυτή Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Εγώ αγόρασα την Παρασκευή σε προσφορά αυτή Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλη ειναι η samsung σε σχεση με αλλες . :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 (edited) Sandisk Extreme Pro microSDXC 128GB U3 V30 "A2" Sandisk Extreme Pro microSDXC 128GB U3 V30 A2. Μινι τεστ... (write)Εγγραφη αρχειου Ταινια 1,50Gb Μεταφορα απο μνημη συσκευης στην sd και αντιστροφα .Με επαναληψεις: 1)προς external 17" 2)προς internal 15,2" 1)προς external 16,8" 2)προς internal 14,9" 1)προς external 17,3" 2)προς internal 15,1" 1)προς external 17,1" 2)προς internal 14,9" 1)προς external 17,2" 2)προς internal 14.9" 1)προς external 17,2" 2)προς internal 14,8" αλλες 12-14 φορες εγινες το ιδιο με διαφορα 2 περιπου δευτερολεπτων .:rolleyes: 95% Αρκετα σταθερα με συνεχομενες εναλλαγες write στη μνημη της συσκευης και στην sd-Sandisk extreme pro .;) Τα ιδια τεστ εγιναν με sd-sandisk A1 oxi A2 ξεπερνοντας τα 50".....Κλαταρε μετα απο ωρα και εγραφε ακομα ποιο αργα:lol: Ξερετε ...Ενημερωτικα για να ξερουμε που βαδιζουμε . Edited December 1, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Καλημέρα, καινούριος σε Samy και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής 2.... πρώτον, υπάρχει τρόπος μέσω του τηλεφώνου να κλειδώσω τις εφαρμογές μου ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο έξτρα πρόγραμμα για αυτό...δεύτερον, υπάρχει τρόπος να κλειδώνει η οθόνη άμεσα με κάποιο κουμπάκι ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο έξτρα πρόγραμμα και για αυτό....προερχόμενος από Xiaomi που υπάρχουν ενσωματωμένα έχω δυσκολευτεί να πω την αλήθεια να βρω κάτι εδώ. Κατά τα άλλα φοβερή συσκευή και δύο μέρες που την δουλεύω με έχει εντυπωσιάσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Καλημέρα, καινούριος σε Samy και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής 2.... πρώτον, υπάρχει τρόπος μέσω του τηλεφώνου να κλειδώσω τις εφαρμογές μου ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο έξτρα πρόγραμμα για αυτό...δεύτερον, υπάρχει τρόπος να κλειδώνει η οθόνη άμεσα με κάποιο κουμπάκι ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο έξτρα πρόγραμμα και για αυτό....προερχόμενος από Xiaomi που υπάρχουν ενσωματωμένα έχω δυσκολευτεί να πω την αλήθεια να βρω κάτι εδώ. Κατά τα άλλα φοβερή συσκευή και δύο μέρες που την δουλεύω με έχει εντυπωσιάσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....Για το δεύτερο εγω κατέβασα το lock screen και δουλεύει άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου, θα τη δοκιμάσω. Επειδή δεν μπορώ να βρω ποια είναι αυτή που μου προτείνεις μήπως εσύ μπορείς να μου την στείλεις με κοινοποίηση από το play store; Edited December 2, 2018 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Παίδες καλησπέρα, με την αναβάθμιση σε android 8.0 διάβασα οτι το Α8 θα πάρει dolby atmos και αναβαθμιση στην stock κάμερα. Έχει δει κανένας διαφορά στην κάμερα κ τον ήχο με την τεέυταία αναβάθμιση? με ενδιαφέρει το Α8 για ήχο με ακουστικά και κάμερα κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου, θα τη δοκιμάσω. Επειδή δεν μπορώ να βρω ποια είναι αυτή που μου προτείνεις μήπως εσύ μπορείς να μου την στείλεις με κοινοποίηση από το play store; Κατεβασε την παρακατω εφαρμογη να κανεις οτι θες---->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7689552#post7689552 Παίδες καλησπέρα, με την αναβάθμιση σε android 8.0 διάβασα οτι το Α8 θα πάρει dolby atmos και αναβαθμιση στην stock κάμερα. Έχει δει κανένας διαφορά στην κάμερα κ τον ήχο με την τεέυταία αναβάθμιση? με ενδιαφέρει το Α8 για ήχο με ακουστικά και κάμερα κυρίως. Ισχυουν και τα 2 .Εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Λόγω ταξιδιών χρησιμοποιώ πολύ μουσική απο ακουστικά κ κάμερα. Στην τιμή αυτή πιστέυω αξίζει αν και είναι ήδη ενός χρόνου το κινητό. Ισχυουν και τα 2 .Εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Παίδες καλησπέρα, με την αναβάθμιση σε android 8.0 διάβασα οτι το Α8 θα πάρει dolby atmos και αναβαθμιση στην stock κάμερα. Έχει δει κανένας διαφορά στην κάμερα κ τον ήχο με την τεέυταία αναβάθμιση? με ενδιαφέρει το Α8 για ήχο με ακουστικά και κάμερα κυρίως. Ήδη έχει Dolby ατμός το τηλέφωνο το δικό μου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Κι εμενα έχει :D Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Παρτο αλλωστε ειναι πολυ καλο και ποιοτικο σε σχεση με πολλα σαπακια που κυκλοφορουν...Η συσκευη ξεκινησε απο τα 500ε ακριβο φυσικα λογο ποιοτητας υλικων αρκετα στιβαρο με gorilla glass .Με 89ε το παιρνεις τζαμπα....:) Αφού έδωσα το a3 2017 στα 165 ενώ το είχα πάρει 249. Τώρα Dual SIM η single Sim A8 ποιο έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα από τη Samsung και Ευρωπαϊκό να είναι δεν με πειράζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Και το μονο και το διπλο καλυπτει. Παρε το διπλο συμφερει πολυ γιατι εχει τριτη υποδοχη για sd-card χωρις να πιανει την θεση της δευτερης σιμ που γινοταν παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Μόλις μου ήρθε και ειδοποίηση για update security patch Νοεμβρίου μαζί με κάτι ψιλό διορθώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 (edited) Αυτό http://i65.tinypic.com/2a7crd1.jpg Edited December 3, 2018 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Αυτό http://i65.tinypic.com/2a7crd1.jpg Ξέχασαν να γράψουν και ότι η ταχύτητα της συσκευής σας με κάθε ενημέρωση θα μειώνεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιατί το λες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιατί το λες αυτό; Όλοι το κάνουν είναι πάγια τεχνική Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Παιδιά Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω το εξής, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να ανάβει η οθόνη όταν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση; Γιατί τώρα ούτε ανάβει η οθόνη ούτε μου εμφανίζεται πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων... βλέπω μόνο το εικονίδιο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Παιδιά Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω το εξής, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να ανάβει η οθόνη όταν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση; Γιατί τώρα ούτε ανάβει η οθόνη ούτε μου εμφανίζεται πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων... βλέπω μόνο το εικονίδιο. Έχεις πειράξει κάτι από τις ρυθμίσεις της συσκευής Ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις Τσεκαρε ότι θέλεις από εκεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Έχεις πειράξει κάτι από τις ρυθμίσεις της συσκευής Ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις Τσεκαρε ότι θέλεις από εκεί Δεν έχω πειράξει τίποτα, στη θέση που μου είπες τα πάντα είναι τσεκαρισμένα όπως πρέπει νομίζω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Δεν έχω πειράξει τίποτα, στη θέση που μου είπες τα πάντα είναι τσεκαρισμένα όπως πρέπει νομίζω. Επανεκκίνηση έκανες; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Επανεκκίνηση έκανες; Βασικά από τη μέρα που το πήρα (Εδώ και μια εβδομάδα) όχι δεν το έχω κάνει..... πάντως περίεργο ενώ έχω ανοικτή την οθόνη Π.Χ όταν μου έρχεται μια ειδοποίηση στο Facebook δεν μου εμφανίζεται σαν κουρτίνα στην μπάρα αλλά μόνο το εικονίδιο φαίνεται επάνω αριστερά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Βασικά από τη μέρα που το πήρα (Εδώ και μια εβδομάδα) όχι δεν το έχω κάνει..... πάντως περίεργο ενώ έχω ανοικτή την οθόνη Π.Χ όταν μου έρχεται μια ειδοποίηση στο Facebook δεν μου εμφανίζεται σαν κουρτίνα στην μπάρα αλλά μόνο το εικονίδιο φαίνεται επάνω αριστερά. Αν δεν στρώσει σημαίνει κάτι πειραξες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts