Jump to content

Samsung Galaxy A8 [2018]

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει σχέση η ρύθμιση με μια ελλατωματικη οθόνη

Όλα καινούργια καλά είναι

Με τον καιρό εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα

Θα περιμένω και βλέπουμε

Καλα τωρα . . .Σου μπηκε η ιδεα απο την αρχη οτι θα παρουσιασει προβλημα η οθονη:p

Χαλαρωσε εχεις 2 χρονια εγγυηση σιγα ...

• Απαντήσεις 836
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Sandisk Extreme Pro microSDXC 128GB U3 V30 "A2"

0

Συναδερφος στην εργασια σημερα το πρωι κατοχος Α8 μου ζητησε την βοηθεια για αγορα sdcard 64 η 128.

Στην αναζητηση που εκανε βρηκε δεκαδες sdcard αλλα ...χαθηκε δεν ηξερε τι να παρει .

Γιατι λοιπον του πρωτεινα την Sandisk Extreme Pro 128...Α2;

Βλεπουμε εαν κανουμε αναζητηση καρτων παρα πολλες που υποσχονται υψηλες ταχυτητες...

:cry: Αληθεια η ψεματα....?

Για όποιον θελει να εχει πραγματικά υψηλές απαιτήσεις, το πιο κρίσιμο νούμερο είναι η ταχύτητα εγγραφής. Οι πιό πολλές κάρτες δεν ανακοινώνουν αυτό το νούμερο γιατί απλά είναι απογοητευτικό ακόμα και σε κάρτες που στην ανάγνωση είναι ταχύτατες.

Στο μεγαλυτερο συνολο κανουν λογο για την ταχυτητα αναγνωσης (read) Tην ταχυτητα εγγραφης (write) σχεδον ...πουθενα .

Η συγκεκριμένη είναι απίστευτα γρήγορη .

Προσοχη !

Γιατι τονιζεται το A2;

Ποια η διαφορα της Α2 μια και βλεπουμε σε ολες σχεδον τις Sd το Α1 και σε καποιες ουτε καν το Α1... ?

Η απαντηση στην παρακατω φωτο.

Untitled-1-1024x412.jpg

Ακομα περισσοτερες πληροφοριες εδω----->>> https://www.mymemory.co.uk/blog/a1-vs-a2-sandisk-microsd-card-whats-the-difference/

Ενταξει...Καλα οι αριθμοι αλλα....

Τι καταλαβαινεις ενας απλος καθημερινος χρηστης βαζοντας μια Α2 και οχι μια συνηθισμενη Α1 ?Ποιες οι ορατες διαφορες στην χρηση?

Ταχυτατο ανοιγμα εφαρμογων που υπαρχουν στην Sdcard , Games κτλ.

Αστραπιαια μεταφορα απο την μνημη της συσκευης και αντιστροφα.

Κρυσταλινη εγγραφη βιντεο ολων των αναλυσεων χωρις παγωματα , κοψιματα κτλ.

Ταχυτατο ανοιγμα αρχειων , πολυμεσων , φωτογραφιων , βιντεο στην συλλογη .

Ποτε δεν εχει την αισθηση οτι βαραινει η συσκευη.

ΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΑΒΟΥΡΟΚΑΡΤΕΣ...

Γιορτες ερχονται και μπορει καποιος-α να θελει να αγορασει μια Sdcard για επεκταση χωρου . Προσοχη λοιπον μη πεφτεται στην παγιδα των τιμων και πετατε χρηματα σε καρτες που φαινονται φθηνες και νομιζεται οτι κανετε την δουλεια σας.Ειναι προτιμοτερο να εχετε μια καρτα μνημης που να εχετε την αισθηση οτι ειναι ταχυτατη οπως η μνημη της συσκευης σας.Βεβαια οτι γραφω απλα και ενημερωτικα ειναι γιατι το εχω χρησιμοποιησει πρωτος εγω. ...Η επιλογη δικη σας ....Αυτα .:D

Εγώ αγόρασα την Παρασκευή σε προσφορά αυτή

198b365583313027c44ea70e12f9c6a2.jpg

Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:cool:

Εγώ αγόρασα την Παρασκευή σε προσφορά αυτή

Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλη ειναι η samsung σε σχεση με αλλες . :rolleyes:

Sandisk Extreme Pro microSDXC 128GB U3 V30 "A2"

0

Sandisk Extreme Pro microSDXC 128GB U3 V30 A2.

Μινι τεστ...

(write)Εγγραφη αρχειου Ταινια 1,50Gb Μεταφορα απο μνημη συσκευης στην sd και αντιστροφα .Με επαναληψεις:

1)προς external 17"

2)προς internal 15,2"

1)προς external 16,8"

2)προς internal 14,9"

1)προς external 17,3"

2)προς internal 15,1"

1)προς external 17,1"

2)προς internal 14,9"

1)προς external 17,2"

2)προς internal 14.9"

1)προς external 17,2"

2)προς internal 14,8"

αλλες 12-14 φορες εγινες το ιδιο με διαφορα 2 περιπου δευτερολεπτων .:rolleyes:

95% Αρκετα σταθερα με συνεχομενες εναλλαγες write στη μνημη της συσκευης και στην sd-Sandisk extreme pro .;)

Τα ιδια τεστ εγιναν με sd-sandisk A1 oxi A2 ξεπερνοντας τα 50".....Κλαταρε μετα απο ωρα και εγραφε ακομα ποιο αργα:lol:

Ξερετε ...Ενημερωτικα για να ξερουμε που βαδιζουμε .

Edited by s_wind

Καλημέρα, καινούριος σε Samy και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής 2.... πρώτον, υπάρχει τρόπος μέσω του τηλεφώνου να κλειδώσω τις εφαρμογές μου ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο έξτρα πρόγραμμα για αυτό...δεύτερον, υπάρχει τρόπος να κλειδώνει η οθόνη άμεσα με κάποιο κουμπάκι ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο έξτρα πρόγραμμα και για αυτό....προερχόμενος από Xiaomi που υπάρχουν ενσωματωμένα έχω δυσκολευτεί να πω την αλήθεια να βρω κάτι εδώ. Κατά τα άλλα φοβερή συσκευή και δύο μέρες που την δουλεύω με έχει εντυπωσιάσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημέρα, καινούριος σε Samy και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής 2.... πρώτον, υπάρχει τρόπος μέσω του τηλεφώνου να κλειδώσω τις εφαρμογές μου ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο έξτρα πρόγραμμα για αυτό...δεύτερον, υπάρχει τρόπος να κλειδώνει η οθόνη άμεσα με κάποιο κουμπάκι ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο έξτρα πρόγραμμα και για αυτό....προερχόμενος από Xiaomi που υπάρχουν ενσωματωμένα έχω δυσκολευτεί να πω την αλήθεια να βρω κάτι εδώ. Κατά τα άλλα φοβερή συσκευή και δύο μέρες που την δουλεύω με έχει εντυπωσιάσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....
Για το δεύτερο εγω κατέβασα το lock screen και δουλεύει άψογαe22f6c21d0d0abf48b4db48eab617dbb.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου, θα τη δοκιμάσω.

Επειδή δεν μπορώ να βρω ποια είναι αυτή που μου προτείνεις μήπως εσύ μπορείς να μου την στείλεις με κοινοποίηση από το play store;

Edited by duc

Παίδες καλησπέρα, με την αναβάθμιση σε android 8.0 διάβασα οτι το Α8 θα πάρει dolby atmos και αναβαθμιση στην stock κάμερα. Έχει δει κανένας διαφορά στην κάμερα κ τον ήχο με την τεέυταία αναβάθμιση? με ενδιαφέρει το Α8 για ήχο με ακουστικά και κάμερα κυρίως.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου, θα τη δοκιμάσω.

Επειδή δεν μπορώ να βρω ποια είναι αυτή που μου προτείνεις μήπως εσύ μπορείς να μου την στείλεις με κοινοποίηση από το play store;

Κατεβασε την παρακατω εφαρμογη να κανεις οτι θες---->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7689552#post7689552

Παίδες καλησπέρα, με την αναβάθμιση σε android 8.0 διάβασα οτι το Α8 θα πάρει dolby atmos και αναβαθμιση στην stock κάμερα. Έχει δει κανένας διαφορά στην κάμερα κ τον ήχο με την τεέυταία αναβάθμιση? με ενδιαφέρει το Α8 για ήχο με ακουστικά και κάμερα κυρίως.

Ισχυουν και τα 2 .Εισαι κομπλε.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Λόγω ταξιδιών χρησιμοποιώ πολύ μουσική απο ακουστικά κ κάμερα. Στην τιμή αυτή πιστέυω αξίζει αν και είναι ήδη ενός χρόνου το κινητό.

Ισχυουν και τα 2 .Εισαι κομπλε.

Ήδη έχει Dolby ατμός το τηλέφωνο το δικό μου

Nokia 8800 Scirocco

Παρτο αλλωστε ειναι πολυ καλο και ποιοτικο σε σχεση με πολλα σαπακια που κυκλοφορουν...Η συσκευη ξεκινησε απο τα 500ε ακριβο φυσικα λογο ποιοτητας υλικων αρκετα στιβαρο με gorilla glass .Με 89ε το παιρνεις τζαμπα....:)

Αφού έδωσα το a3 2017 στα 165 ενώ το είχα πάρει 249.

Τώρα Dual SIM η single Sim A8 ποιο έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα από τη Samsung και Ευρωπαϊκό να είναι δεν με πειράζει

Και το μονο και το διπλο καλυπτει. Παρε το διπλο συμφερει πολυ γιατι εχει τριτη υποδοχη για sd-card χωρις να πιανει την θεση της δευτερης σιμ που γινοταν παλια.

Αυτό

http://i65.tinypic.com/2a7crd1.jpg

Ξέχασαν να γράψουν και ότι η ταχύτητα της συσκευής σας με κάθε ενημέρωση θα μειώνεται

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω το εξής, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να ανάβει η οθόνη όταν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση; Γιατί τώρα ούτε ανάβει η οθόνη ούτε μου εμφανίζεται πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων... βλέπω μόνο το εικονίδιο.

Παιδιά Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω το εξής, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να ανάβει η οθόνη όταν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση; Γιατί τώρα ούτε ανάβει η οθόνη ούτε μου εμφανίζεται πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων... βλέπω μόνο το εικονίδιο.

Έχεις πειράξει κάτι από τις ρυθμίσεις της συσκευής

Ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις

Τσεκαρε ότι θέλεις από εκεί

Nokia 8800 Scirocco

Έχεις πειράξει κάτι από τις ρυθμίσεις της συσκευής

Ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις

Τσεκαρε ότι θέλεις από εκεί

Δεν έχω πειράξει τίποτα, στη θέση που μου είπες τα πάντα είναι τσεκαρισμένα όπως πρέπει νομίζω.

Δεν έχω πειράξει τίποτα, στη θέση που μου είπες τα πάντα είναι τσεκαρισμένα όπως πρέπει νομίζω.

Επανεκκίνηση έκανες;

Nokia 8800 Scirocco

Επανεκκίνηση έκανες;

Βασικά από τη μέρα που το πήρα (Εδώ και μια εβδομάδα) όχι δεν το έχω κάνει..... πάντως περίεργο ενώ έχω ανοικτή την οθόνη Π.Χ όταν μου έρχεται μια ειδοποίηση στο Facebook δεν μου εμφανίζεται σαν κουρτίνα στην μπάρα αλλά μόνο το εικονίδιο φαίνεται επάνω αριστερά.

Βασικά από τη μέρα που το πήρα (Εδώ και μια εβδομάδα) όχι δεν το έχω κάνει..... πάντως περίεργο ενώ έχω ανοικτή την οθόνη Π.Χ όταν μου έρχεται μια ειδοποίηση στο Facebook δεν μου εμφανίζεται σαν κουρτίνα στην μπάρα αλλά μόνο το εικονίδιο φαίνεται επάνω αριστερά.

Αν δεν στρώσει σημαίνει κάτι πειραξες

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to Samsung Galaxy A8 [2018]