katergaris1979 Δημοσιεύτηκε February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2018 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. +-250 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. +- 5.5 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Προτιμότερο από Ελλάδα. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Αδιάφορο 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Αδιάφορο. Αν έχει NFC θα εκτιμηθεί :p 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Αδιάφορο 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Μια καλή οθόνη με ενδιαφέρει. Με τον ήχο δεν έχω κανένα θέμα. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα. Βάρος και gaming δε με ενδιαφέρουν. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Xiaomi Redmi Note 3 Pro Τα φώτα σας παρακαλώ. Το RN3 που έχω είναι σκυλί και με έχει κακομάθει. Πάει όμως να κλείσει τα 2 χρόνια και είπα να το ανανεώσω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάτι να με καλύπτει σε αυτά που έχω στο μυαλό μου. Κι εξηγούμε: Έχω πάθει πλάκα με την camera του Huawei P9 αλλά κι αυτό δεν είναι καινούργιο συν ότι η μπαταρία του δεν είναι μεγάλη. Το Xiaomi Mi A1 έχει κι αυτό μια αρκετά καλή camera, θα πάρει Oreo αλλά έχει μικρότερη μπαταρία από αυτό που έχω και λίγο πιο μικρό επεξεργαστή. Μετά σκέφτηκα να περιμένω τι ψάρια πιάνει η κάμερα του Xiaomi Redmi Note 5 Pro που έχει μεγάλη μπαταρία, 18:9 και πολύ καλή τιμή. Καταλαβαίνω ότι μετά τη μετριότατη κάμερα του RN3 οποιαδήποτε άλλη θα είναι αναβάθμιση, υπάρχει όμως κάτι άλλο που θα μου προτείνατε; Κάμερα και αυτονομία είναι οι προτεραιότητες μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Υπόψιν, το Mi a1 μπορει να εχει μικρότερη μπαταρία αλλά έχει και πιο αποδοτικό επεξεργαστή. Οπότε σε συνδιασμό με stock android δεν νομίζω να χάσεις πολύ σε αυτονομία. Βασικά παίζει και να μην χάσεις καθόλου. (σε σχέση με p9 έχει μεγαλύτερη αυτονομία) Θα σου πρότεινα το meizu m6 note απο κωτσόβολο. Έχει την καλύτερη κάμερα σε αυτά τα λεφτά ενώ έχει και πολύ τίμια specs. Ο 625 που λες χάνει κυρίως στη gpu σε σχέση με 650. Δεδομένου ότι δεν παίζεις παιχνίδια δεν θα καταλάβεις διαφορές. Οκ έχει λιγο μικρότερους τους πρωτους πυρήνες αλλά δεν νομίζω να δεις αισθητές διαφορές. Όταν έφυγα απο rn3pro προς rn4x δεν κατάλαβα καμία διαφορά σε εμπειρία χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Για το Mi A1 με βλέπω. Δε μου είχε πάει καθόλου το μυαλό ότι με το stock Android η μπαταρία θα έχει καλύτερη διαχείριση. Θα κάνω μια βόλτα από το νήμα του Mi A1 και θ' αποφασίσω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ξαναλέω πάντως, αν θες κάμερα πας meizu m6 note ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Δε μου άρεσε σαν τηλέφωνο οπτικά να σου πω την αλήθεια. Αφού επιμένεις όμως κάτι θα ξέρεις. Θα προσπαθήσω να το δω από κοντά μήπως αλλάξω γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ξαναλέω πάντως, αν θες κάμερα πας meizu m6 note ;)Έχουμε πουθενά στο φόρουμ δείγματα; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Έχουμε πουθενά στο φόρουμ δείγματα; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω έχουν ανεβάσει κάποια παιδιά στο thread της συσκευής. Παρόλα αυτά εγώ το εκρινα από δείγματα που χω δει στο flickr και συγκριτικά με άλλες συσκευές. Κάποια από αυτά τα έχω βάλει και σε συζητήσεις μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Δες τα παρακάτω άλμπουμς. Η μόνη κακή φωτογραφιά που εντόπισα ειναι (στο δεύτερο άλμπουμ) αυτή εδώ την οποία μετά την ξανατράβηξε και την έβγαλε πολύ καλή Δεν ειμαι σίγουρος για την διαφορά αλλά αν κρίνω και απο τα υπόλοιπα δείγματα πρέπει να ειναι η εξαίρεση. Όλες οι άλλες ειναι εξαιρετικές ακόμα και με υψηλότερο iso. Ίσως κάτι να είχε πειράξει (πχ hdr). Δυστυχώς δεν ξέρω από ποιο review προέρχονται ώστε να δουμε τι έγραψε ο reviewer για αυτή. Έχει και πολλά συγκριτκά με άλλες συσκευές στο youtube αν θες να δεις. Το έχω μελετήσει αρκετά το κινητό γιατί το ζαχάρωνα πριν πάρω το mi note 3. Edit: Με φαγε η περιέργεια και τον ρώτησα. :p Περιμένω απάντηση Edited February 22, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themispower Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Φωτογραφιες ναυαρχιδας βγαζει το ατιμο.. Θα το χτυπαγα κι εγω αλλα απο κοντα που το δα δεν μ επεισε συνολικα! Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Τι θα λεγατε για το HUAWEI P SMART Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Τι θα λεγατε για το HUAWEI P SMART απο τα δείγματα που βλέπω το θεωρώ κατώτερο απο το m6 note.. στα νυχτερινά τουλάχιστον πλάνα Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts