toutsos Δημοσιεύτηκε February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2018 (edited) 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Μέχρι 700 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5.5 τουλάχιστον 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; απο Ελλάδα! Με 2ετη εγγυηση.* 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Όχι. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν με απασχολει. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Ναι θελω amoled. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, καμερα, αυτονομια gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Lg g4 Καλησπέρα, μετα απο 2 χρόνια συμβιωσης με το g4 ηρθε η ωρα της αλλαγης. Το μεγαλυτερο θεμα το εχω με την αυτονομία 2 ωρες sot. Ειμαι απαιτητικος χρήστης του κινητού και το εχω πολύ φορτωμένο μιας και κανω τα παντα μεσω αυτου. Θελω μια συσκευή που θα μου βγαλει 3-4 χρονια. Σκεφτόμουν για το note 8 χωρις να εχω κανα δοκιμασει αυτη τη σειρα αλλα πιστεύω οτι θα με βολεψειη χρηση του pen με τις σημειώσεις που κρατάω στο κινητο μου , μετα σκεπτόμουν το s8+ λογω της διαφορας της τιμής ( αλλα με ενοχλεί λιγο η ιδεα οτι σε 2 χρονια θα με εγκαταλείψει η samsung οσον αφορα τις αναβαθμίσεις) επισης κοιτουσα το op5t που ομως ειναι στα ίδια με το s8+ με χειρότερη καμερα και οθονη αλλα εχεις τα πλεονεκτήματα του stock android και ταχυτητας. Τελος μου κινησε το ενδιαφερον και το mate10pro αλλα δεν ξερω αν αξιζει στα λεφτα που ειναι τωρα.. Γενικα επειδή τα χρηματα ειναι πολλα δεν θελω να κανω λάθος Επιλογή. Ποια είναι η αποψη σας; Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 15, 2018 by toutsos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Έχεις βάλει 4 κινητά που είναι αυτή την στιγμή κορυφαίες επιλογές,... Κατά προτίμηση θα σου έλεγα με σειρά προτεραιότητας Note 8,1+5T,Mate 10 pro,S8+...Όλα αυτά θα σε βγάλουν σίγουρα για 3 χρόνια.... Εγώ επειδή έχω ένα παρόμοιο θέμα,αλλά με ένα μήνα διαφορά,καλοβλεπω το Note 8,μιας και πότε δεν είχα συσκευή της σειράς αυτής,και μετά το 1+5Τ,σαν κάτοχος του 3Τ ,και απόλυτα ικανοποιημένος..... Πάντος ότι πάρεις θα είναι κορυφαίο αυτή την στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 (edited) απο σήμερα έρχεται επίσημα Ελλάδα το mi mix 2 στα 549 ευρω, global rom και εγγύηση απο info quest.. βάλτο κι αυτό μέσα στο παιχνίδι ειναι κόσμημα εκτός απο τούμπανο δεν έχει amoled βέβαια που ζητάς.. Edited February 15, 2018 by punisher24 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos Δημ. February 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 (edited) Θα περιμενω να γινει και η παρουσίαση του s9 για να δω μηπως Έχουμε καποιο αλμα στην τιμη του. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 16, 2018 by toutsos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Θα περιμενω να γινει και η παρουσίαση του s9 για να δω μηπως Έχουμε καποιο αλμα στην τιμη του s8. Το mi mix 2 παρα ειναι καινουριο θεωρώ και δεν θέλω να κανω εγω τη δοκιμή του. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε βγει το ΜΙ ΜΙΧ2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos Δημ. February 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Με συγχωρείς, εκανα λαθος! Θα το ψαξω καλύτερα. Παρεξήγησα το ότι τωρα ηρθε στην Ελλαδα. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Mi mix 2 χωρίς RGB notification led αλλά μόνο με λευκό χρωμα και τόσα χρήματα....τσιφουτιες, Sammy note 8 απο εμενα Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Προτείνω oneplus 5t ή mate 10 pro. Τα Samsung δεν πιστεύω πως θα βγάλουν 3-4 χρόνια με απαιτητική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Προτείνω oneplus 5t ή mate 10 pro. Τα Samsung δεν πιστεύω πως θα βγάλουν 3-4 χρόνια με απαιτητική χρήση. Το S8/S8+ τα βγάζουμε έξω,αλλά το Note 8 πιστεύω ότι θα βγάλει μια χαρά 3 χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Γιατι ρε παιδια τα s8 δεν μπορούν να βγαλουν 3 χρόνια;Θα λιωσουν :/ ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Προσωπικά αποφεύγω να λαμβάνω υπόψη ως χρόνο ωφέλιμης ζωής χρόνο που ξεπερνά τα 2 έτη της εγγύησης διότι υπάρχει το ενδεχόμενο βλάβης που θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Huawei p10.Ολοκληρωμενο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Για 4 χρόνια με απαιτητική χρήση, είναι δύσκολο να σου εγγυηθεί απροβλημάτιστη χρήση οποιαδήποτε συσκευή... Βέβαια είναι και τι εννοεί ο καθένας απαιτητική χρήση... Από εκεί και πέρα όλες οι συσκευές που αναφέρεις, όπως σου είπαν και άλλοι είναι οι κορυφαίες αυτή τη στιγμή και σίγουρα θα έχεις απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης σε βάθος χρόνου... Προσωπικά θα έπαιρνα το OP5T την έκδοση με τα 8gb κιόλας, αφού έχεις ανοιχτό budget... Το θεωρώ το πιο VFM από τα κορυφαία που υπάρχουν... Και οκ μπορεί να μην έχει την κάμερα του S8 απ' όσο διαβάζω, αλλά έχει stock Αndroid και αναβαθμίσεις σίγουρες, πράγματα σημαντικότερα για την αντοχή στο χρόνο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 4 χρόνια? Έτσι όπως είναι τα κινητά πλέον μόνο κατά τύχη θα βγάλεις τόσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 μονο μηλόφωνο για εγγυημένη τετραετία, αν κι εκεί αρχισαν οι αναγούλες.. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 μονο μηλόφωνο για εγγυημένη τετραετία, αν κι εκεί αρχισαν οι αναγούλες.. μπα απο το Iphone 6 και μετα δεν υπαρχει αυτη η ποιότητα ολα κατι έπαθαν..... 5s 5 4/4s ναι ηταν αθανατα απο εκει και μετα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Προσωπικά πιστεύω και τα 4 που λες ειναι κορυφαία. Όλα έχουν τα συν και τα πλην τους. S8 μάλλον κατά τι χειρότερο και από τα τρία. Αφού δεν σε νοιάζει το budget βάλε και το pixel στο παιχνίδι. Εγώ έχω το mate 10 pro και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Άλλοι όχι και τόσο. Το ίδιο συμβαινει και με τα αλλα 3 που αναφέρεις. Θα έλεγα δες ποιο σου κάθεται καλύτερα στο χέρι και σου αρέσει εμφανισιακά και τέλος. Εκτός και αν θες πενάκι οπωσδήποτε Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos Δημ. February 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Προσωπικά πιστεύω και τα 4 που λες ειναι κορυφαία. Όλα έχουν τα συν και τα πλην τους. S8 μάλλον κατά τι χειρότερο και από τα τρία. Αφού δεν σε νοιάζει το budget βάλε και το pixel στο παιχνίδι. Εγώ έχω το mate 10 pro και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Άλλοι όχι και τόσο. Το ίδιο συμβαινει και με τα αλλα 3 που αναφέρεις. Θα έλεγα δες ποιο σου κάθεται καλύτερα στο χέρι και σου αρέσει εμφανισιακά και τέλος. Εκτός και αν θες πενάκι οπωσδήποτε Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Οχι δεν εχω εμπειρια απο πενακι ωστε να μου είναι απαραίτητο. Η αληθεια ειναι οτι μου έχει δημιουργηθει μια απορία για το op5t. Ειναι "κοντα" σε stock android αλλα οχι stock οπως τα pixel. Θα παίρνει τα updates του Android ή σε 2 χρόνια θα σταματήσουν να τα δινουν οπως γίνεται στα samsung. Θέλοντας να κρατήσω τουλάχιστον για μια 3ετια τη συσκευή το θεωρω κομβικης σημασιας για την επιλογή μου. Ευχαριστώ και τους προηγούμενους για τις απαντησεις. Τις διαβάζω με προσοχή. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 4 χρόνια? Έτσι όπως είναι τα κινητά πλέον μόνο κατά τύχη θα βγάλεις τόσο.. Κινητό με 8gb Ram και snapdragon 835 έχει 5 χρόνια ζωής στο νερό. Τώρα αν μιλάς από άποψη hardware προβλήματος εκεί είναι άλλο θέμα. Από θέμα χαρακτηριστικων δεν έχουν θέμα. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Κινητό με 8gb Ram και snapdragon 835 έχει 5 χρόνια ζωής στο νερό. Τώρα αν μιλάς από άποψη hardware προβλήματος εκεί είναι άλλο θέμα. Από θέμα χαρακτηριστικων δεν έχουν θέμα. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom To πόσα χρόνια ζωής έχει είναι σχετικό και πάει ανάλογα με τις ανάγκες και του χρήση του καθενός... Κανείς δεν είπε πχ ότι δε θα δουλεύει ή ότι δε θα κάνει τα βασικά, ωστόσο είναι προφανές ότι δε θα έχει την απόδοση που έχει τώρα... Επίσης το πως θα είναι τα κινητά/υπολογιστές/laptops κλπ σε 5 χρόνια από τώρα, είναι δύσκολο να το προεξοφλεί κανείς... Ξέρεις πως αλλάζουν τα πράγματα... Αν και είμαι μαζί σου ότι πόσο μπορεί να προχωρήσει η εξέλιξη ώστε 8Gb ram σε κινητό να μην είναι αρκετά (θεωρώ προς το παρόν οτιδήποτε πάνω από 4 υπερβολή), από την άλλη σκέψου πως θα προχωρήσουν οι εταιρείες αν έχουμε πιάσει ταβάνι... Σίγουρα θα δούμε και άλλα πράγματα στο μέλλον... ;) Και τέλος ας πάρουμε παράδειγμα το One Plus One, που βγήκε τον Απρίλη του 2014 (λιγότερο από 4 χρόνια πίσω) και ήταν από τα πολύ δυνατά χαρτιά τότε... Χωρίς να το έχω στην κατοχή υποθέτω ότι ακόμα και τώρα μια χαρά θα δουλεύει, αλλά προφανώς ακόμα και τωρινά mid ranges το ξεπερνούν σε επιδόσεις... Τεσπά νομίζω ξεφεύγουμε από το θέμα και για 4-5 χρόνια μετά πάει μακριά η βαλίτσα... Όπως είπα και σε άλλο post όλες οι συσκευές που αναφέρθηκαν είναι πολύ δυνατές... Προσωπικά βάσει specs και κοινότητας θεωρώ πιο VFM και πιο future proof το OP5T... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 To πόσα χρόνια ζωής έχει είναι σχετικό και πάει ανάλογα με τις ανάγκες και του χρήση του καθενός... Κανείς δεν είπε πχ ότι δε θα δουλεύει ή ότι δε θα κάνει τα βασικά, ωστόσο είναι προφανές ότι δε θα έχει την απόδοση που έχει τώρα... Επίσης το πως θα είναι τα κινητά/υπολογιστές/laptops κλπ σε 5 χρόνια από τώρα, είναι δύσκολο να το προεξοφλεί κανείς... Ξέρεις πως αλλάζουν τα πράγματα... Αν και είμαι μαζί σου ότι πόσο μπορεί να προχωρήσει η εξέλιξη ώστε 8Gb ram σε κινητό να μην είναι αρκετά (θεωρώ προς το παρόν οτιδήποτε πάνω από 4 υπερβολή), από την άλλη σκέψου πως θα προχωρήσουν οι εταιρείες αν έχουμε πιάσει ταβάνι... Σίγουρα θα δούμε και άλλα πράγματα στο μέλλον... ;) Και τέλος ας πάρουμε παράδειγμα το One Plus One, που βγήκε τον Απρίλη του 2014 (λιγότερο από 4 χρόνια πίσω) και ήταν από τα πολύ δυνατά χαρτιά τότε... Χωρίς να το έχω στην κατοχή υποθέτω ότι ακόμα και τώρα μια χαρά θα δουλεύει, αλλά προφανώς ακόμα και τωρινά mid ranges το ξεπερνούν σε επιδόσεις... Τεσπά νομίζω ξεφεύγουμε από το θέμα και για 4-5 χρόνια μετά πάει μακριά η βαλίτσα... Όπως είπα και σε άλλο post όλες οι συσκευές που αναφέρθηκαν είναι πολύ δυνατές... Προσωπικά βάσει specs και κοινότητας θεωρώ πιο VFM και πιο future proof το OP5T... Μαζί σου συμφωνώ. Μιλάω από αποψη καθαρα χαρακτηριστικών. Τα 4gb του S8 δεν θα βγάλουν ούτε 3ετια τα 8 του oneplus 5ετια. Αν σκεφτούμε την εξέλιξη της τελευταίας 5ετιας η εξέλιξη είναι καθαρα στο hardware. Μια χαρά android 8 τρέχει το πρώτο galaxy s το software μια από τα ίδια είναι. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 To πόσα χρόνια ζωής έχει είναι σχετικό και πάει ανάλογα με τις ανάγκες και του χρήση του καθενός... Κανείς δεν είπε πχ ότι δε θα δουλεύει ή ότι δε θα κάνει τα βασικά, ωστόσο είναι προφανές ότι δε θα έχει την απόδοση που έχει τώρα... Επίσης το πως θα είναι τα κινητά/υπολογιστές/laptops κλπ σε 5 χρόνια από τώρα, είναι δύσκολο να το προεξοφλεί κανείς... Ξέρεις πως αλλάζουν τα πράγματα... Αν και είμαι μαζί σου ότι πόσο μπορεί να προχωρήσει η εξέλιξη ώστε 8Gb ram σε κινητό να μην είναι αρκετά (θεωρώ προς το παρόν οτιδήποτε πάνω από 4 υπερβολή), από την άλλη σκέψου πως θα προχωρήσουν οι εταιρείες αν έχουμε πιάσει ταβάνι... Σίγουρα θα δούμε και άλλα πράγματα στο μέλλον... ;) Και τέλος ας πάρουμε παράδειγμα το One Plus One, που βγήκε τον Απρίλη του 2014 (λιγότερο από 4 χρόνια πίσω) και ήταν από τα πολύ δυνατά χαρτιά τότε... Χωρίς να το έχω στην κατοχή υποθέτω ότι ακόμα και τώρα μια χαρά θα δουλεύει, αλλά προφανώς ακόμα και τωρινά mid ranges το ξεπερνούν σε επιδόσεις... Τεσπά νομίζω ξεφεύγουμε από το θέμα και για 4-5 χρόνια μετά πάει μακριά η βαλίτσα... Όπως είπα και σε άλλο post όλες οι συσκευές που αναφέρθηκαν είναι πολύ δυνατές... Προσωπικά βάσει specs και κοινότητας θεωρώ πιο VFM και πιο future proof το OP5T... Συμφωνώ απόλυτα. Ενας snadpragon 800/801 στέκεται ακόμα και σημερα αξιοπρεπέστατα αν δεν εισαι απαιτητικός χρήστης. Αν και τελικά το θεωρω καλύτερη κίνηση να δωσεις τα μισά λεφτά και να αλλάζεις συχνότερα συσκευή. Συνέχως θα χεις καινουργιο κινητό, με φρέσκια μπαταρία, εγγύηση και εμφάνιση ενώ μειώνεις και το ρισκο του εγκεφάλικου αν σου πέσει και σπάσει ή στο κλεψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Συμφωνώ απόλυτα. Ενας snadpragon 800/801 στέκεται ακόμα και σημερα αξιοπρεπέστατα αν δεν εισαι απαιτητικός χρήστης. Αν και τελικά το θεωρω καλύτερη κίνηση να δωσεις τα μισά λεφτά και να αλλάζεις συχνότερα συσκευή. Συνέχως θα χεις καινουργιο κινητό, με φρέσκια μπαταρία, εγγύηση και εμφάνιση ενώ μειώνεις και το ρισκο του εγκεφάλικου αν σου πέσει και σπάσει ή στο κλεψουν. Προσπαθώ ακόμα και σήμερα να βρω παιχνίδι που να μην παίζει η adreno 330 αλλά δεν τα καταφέρνω. Τώρα αν ο 835 ανοίγει κατά 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα τα παιχνίδια οκ. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 (edited) Προσπαθώ ακόμα και σήμερα να βρω παιχνίδι που να μην παίζει η adreno 330 αλλά δεν τα καταφέρνω. Τώρα αν ο 835 ανοίγει κατά 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα τα παιχνίδια οκ. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Καλα το asphalt 8 αν το προχωρησεις λιγο και χεις γρήγορα αυτοκίνητα έχει πολλά frame drops (ειδικά αν αρχίσεις το drift και εχει εφε βροχης κλπ). Πρέπει να ριξεις τη ποιότητα τέρμα κάτω για να παίζει άψογα. Στο λεω γιατι έχω lg g2 ως καβάτζα και εκει τα χει τα θεματάκια του. Κατα τα άλλα για το μέσο χρήστη, ειδικά αν βάλεις custom kernel, στέκεται αξιοπρεπέστατα. Τέσπα, αρκετό offtopic. Με τη σειρά μου προτείνω και γω op5t. Και οσον αφορά το note 8 από οσο ξέρω χάνει σε αυτονομία σε σχέση με το s8+. Edited February 18, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts