George6633 Δημοσιεύτηκε February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 9, 2018 Καλησπερα.Φιλος ενδιαφερεται για ενα λαπτοπ μεχρι 550 ευρω για ιντερνετ,μουσικη,social και να κατεβαζει αρχεια.Επειδη δεν το χω ιδιαιτερα θα ηθελα τα φωτα σας..βρηκα αυτο https://www.skroutz.gr/s/13702537/Lenovo-IdeaPad-320-15IKBN-i5-7200U-8GB-2TB-FHD-No-OS.html#specs στα 559 μου φαινεται εξαιρετικο,αλλα ισως να υπαρχει καποιο μειον που δεν παρατηρησα.Θελει να μην κολλαει και γενικα αν χρειαστει να κανει κατι πιο βαρυ να ειναι ενταξει..δηλαδη οτι καλυτερο σε αυτη την τιμη.Τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Δεν έχει λειτουργικό και δεν έχει ssd Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Δεν έχει λειτουργικό και δεν έχει ssd Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλιστα :p..υπάρχει μια ολοκληρωμένη λυση στα 550€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Αν μπορεί να περιμένει να πέσουν οι τιμές των ryzen laptop, θα κάνει πολύ ωραία αγορά Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Αν μπορεί να περιμένει να πέσουν οι τιμές των ryzen laptop, θα κάνει πολύ ωραία αγορά Η αλήθεια είναι ότι ήθελε μεσα σε 2-3 μήνες να το παρει...βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nichio Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ρίξε μια ματιά σε refurbished thinkpad, με ~€250 παίρνεις ποιοτικό μηχάνημα που πάει μια χαρά. Έχω εδώ και 1 χρόνο ένα T420 και είμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση My Devices : :DIPAD 2 - 16GB / WIFI / Black Iphone 3GS - 16GB / Black Palm Treo 680 SE K810i - Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rufus_Tucker Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Αν ο προϋπολογισμός μας είναι κάτω από 550, θα πρότεινα να πάτε για ASUS ZX53VW. Έχει GTX 960 και έρχεται με SSD 512 GB. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένας από τους καταλληλότερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών για εσάς κάτω των 550 ετών. Αλλά εάν θέλετε να μειώσετε περαιτέρω τον προϋπολογισμό σας, τότε θα πρότεινα τη Lenovo 320-15ABR, καθώς ενσωματώνεται η AMD Radeon R7 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts