Jump to content

Laptop μεχρι 550 ευρω

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Φιλος ενδιαφερεται για ενα λαπτοπ μεχρι 550 ευρω για ιντερνετ,μουσικη,social και να κατεβαζει αρχεια.Επειδη δεν το χω ιδιαιτερα θα ηθελα τα φωτα σας..βρηκα αυτο https://www.skroutz.gr/s/13702537/Lenovo-IdeaPad-320-15IKBN-i5-7200U-8GB-2TB-FHD-No-OS.html#specs στα 559 μου φαινεται εξαιρετικο,αλλα ισως να υπαρχει καποιο μειον που δεν παρατηρησα.Θελει να μην κολλαει και γενικα αν χρειαστει να κανει κατι πιο βαρυ να ειναι ενταξει..δηλαδη οτι καλυτερο σε αυτη την τιμη.Τι προτεινετε?

Δεν έχει λειτουργικό και δεν έχει ssd

Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχει λειτουργικό και δεν έχει ssd

Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλιστα :p..υπάρχει μια ολοκληρωμένη λυση στα 550€;

Αν μπορεί να περιμένει να πέσουν οι τιμές των ryzen laptop, θα κάνει πολύ ωραία αγορά
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

Αν μπορεί να περιμένει να πέσουν οι τιμές των ryzen laptop, θα κάνει πολύ ωραία αγορά

Η αλήθεια είναι ότι ήθελε μεσα σε 2-3 μήνες να το παρει...βλέπουμε

Ρίξε μια ματιά σε refurbished thinkpad, με ~€250 παίρνεις ποιοτικό μηχάνημα που πάει μια χαρά. Έχω εδώ και 1 χρόνο ένα T420 και είμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ...

Sent from my iPad using Tapatalk

My Devices :

:DIPAD 2 - 16GB / WIFI / Black

Iphone 3GS - 16GB / Black

Palm Treo 680

SE K810i - Black

• 2 weeks later...
Αν ο προϋπολογισμός μας είναι κάτω από 550, θα πρότεινα να πάτε για ASUS ZX53VW. Έχει GTX 960 και έρχεται με SSD 512 GB. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένας από τους καταλληλότερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών για εσάς κάτω των 550 ετών. Αλλά εάν θέλετε να μειώσετε περαιτέρω τον προϋπολογισμό σας, τότε θα πρότεινα τη Lenovo 320-15ABR, καθώς ενσωματώνεται η AMD Radeon R7 .