Jump to content

Κινητο μεχρι 300 €

TonyJ
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΒΟΗΘΕΙΑ παιδια. Ψαχνω κινητο να αγορασω μεσα στις επομενες 10 μερες και ακρη ακομα δεν βγαζω.

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 300€

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. αδιαφορο

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλαδα.αρκει να εχει εγγυηση.

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; αδιαφορο

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? αδιαφορο

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; ναι

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; ειναι προτεραιοτητα η καλη οθονη. θα προτιμουσα σε amoled.

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. καμερα με διαφορα, ταχυτητα, αυτονομια, gaming.

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. LG G3.

Επιπλεον, με ενδιαφερει πολυ η ram managment του κινητου διοτι συχνα εναλλασω εφαρμογες και δεν θελω να ξαναφοτρωνει εξ αρχεις τις προηγουμενες. το κινητακι θα ηθελα να μου παει 2ετια ανετα.

:this:

Δες honor 8

πιστεύεις αξίζει ακόμα και τώρα το Honor 8; δεδομένου πως έχει 1.5χρόνο στην πλάτη και δε θα πάρει άλλο update, δεδομένου ότι πέφτει η τιμή στο Honor 9 και ας είναι σε μπλε το πιο όμορφο τηλέφωνο που βγήκε ποτε ! :p

πιστεύεις αξίζει ακόμα και τώρα το Honor 8; δεδομένου πως έχει 1.5χρόνο στην πλάτη και δε θα πάρει άλλο update, δεδομένου ότι πέφτει η τιμή στο Honor 9 και ας είναι σε μπλε το πιο όμορφο τηλέφωνο που βγήκε ποτε ! :p

Στα 249 ευρώ που έχει το honor 8 σου απαντάω ένα τεράστιο ναι :) . Έχουν σχεδόν 100 ευρώ διαφορά και δεν νομίζω να χει τόση μεγάλη διαφορά σε αυτά που ζητάει (πχ έχουν ίδια Ram, το gaming φαινεται να μην τον ενδιαφέρει και στη κάμερα το honor 9 συνεχίζει να μην έχει ois... δεν ειναι δηλαδή επιπέδου p10 ;) )

Με βάση τις προτεραιότητες που χει βάλει ο φίλος και τα ζητούμενα του νομίζω είναι ιδανική συσκευή για το φίλο. Άλλωστε το honor 9 έχει 340 ευρω και όχι 300.

Edited by Antretng

Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τις απαντησεις σας κατ αρχην.

Δεν "καιγομαι" τοσο αν εχει 1 χρονο στην αγορα αρκει να με καλυπτουν τα προαναφερθεντα. η καμερα και η οθονη ειναι προτεραιοτητα μου και μετα η ταχυτητα.

Στα 249 ευρώ που έχει το honor 8 σου απαντάω ένα τεράστιο ναι :) . Έχουν σχεδόν 100 ευρώ διαφορά και δεν νομίζω να χει τόση μεγάλη διαφορά σε αυτά που ζητάει (πχ έχουν ίδια Ram, το gaming φαινεται να μην τον ενδιαφέρει και στη κάμερα το honor 9 συνεχίζει να μην έχει ois... δεν ειναι δηλαδή επιπέδου p10 ;) )

Με βάση τις προτεραιότητες που χει βάλει ο φίλος και τα ζητούμενα του νομίζω είναι ιδανική συσκευή για το φίλο. Άλλωστε το honor 9 έχει 340 ευρω και όχι 300.

συμφωνώ σε γενικές γραμμές, αλλά περισσότερο ρωτάω αν ΕΣΥ ψάχνοντας όντως καλύτερη κάμερα σε κινητό μέχρι 300 θα τα δινες εκεί; θα παρέβλεπες την παλαιότητα;

ψάχνω και γω συσκευή για φίλο με τις ίδιες απαιτήσεις ( έρχεται απο nexus 5x οπότε θέλει και ένα καλο upgrade σε battery - storage - ram) και καταλήγω πως η καλύτερη συνολικά επιλογή είναι προς έκπληξη μου το Μi A1. Εξαιρώντας τη μέτρια μπροστινή κάμερα νομίζω πως είναι καλύτερο και από Mate 10 Lite και Honor 7x και Μοto G5s+

Μάλλον αναμονή για Meizu m6 Note απέξω δεν παίζει στην περίπτωση του.

Το honor 8 σε αυτά τα λεφτά με σκάλωσε. Μέχρι πριν κάνα 6μηνο που δεν είχαμε μάθει ότι δε θα υποστηριχτεί άλλο θα έλεγα πως είναι καλη επιλογή ακόμα και στα 300, αλλά τώρα ακόμα και γω που πάντα το ζαχάρωνα νομίζω δε θα το αγόραζα :confused:

Για τους ίδιους λόγους θα παρέβλεπα και το Ηonor 6x ( που είναι μάλιστα και 3/32 )

Το mi a1 έχει (πολυ) κατώτερη κάμερα, κατώτερο επεξεργαστή και κατώτερη ποιότητα οθονης. Και ακόμα και αν βελτιώσεις τις φωτογραφίες με root και gcam το βίντεο του παραμενει χαοτικά κατωτερο (Κάκος ήχος, ρίχνει καρέ κλπ)

Το mi a1 υπερέχει μόνο σε μέγεθος οθόνης, updates και αυτονομία. Δεδομένου των προτεραιοτήτων του φίλου θεωρώ το honor 8 καλύτερη επιλογή.

Γενικά αν δεν σε νοιάζει το μέγεθος οθόνης και έχεις σε δεύτερη μοίρα την αυτονομία τότε πας honor 8. Τώρα για το φίλο σου ίσως καλύτερη επιλογή να είναι το mi5s που σε κάμερα είναι σαφέστατα καλύτερο από honor 8 και αν μάλιστα βάλεις gcam ξεφεύγει ακόμα περισσότερο (δεν χρειάζεται ρουτ). Δεν το πρότεινα γιατί έχει κάπως μέτριο multitasking και ενώ θέλει και εγγύηση.

Edited by Antretng

Το mi a1 έχει (πολυ) κατώτερη κάμερα, κατώτερο επεξεργαστή και κατώτερη ποιότητα οθονης. Και ακόμα και αν βελτιώσεις τις φωτογραφίες με root και gcam το βίντεο του παραμενει χαοτικά κατωτερο (Κάκος ήχος, ρίχνει καρέ κλπ)

Το mi a1 υπερέχει μόνο σε μέγεθος οθόνης, updates και αυτονομία. Δεδομένου των προτεραιοτήτων του φίλου θεωρώ το honor 8 καλύτερη επιλογή.

Γενικά αν δεν σε νοιάζει το μέγεθος οθόνης και έχεις σε δεύτερη μοίρα την αυτονομία τότε πας honor 8. Τώρα για το φίλο σου ίσως καλύτερη επιλογή να είναι το mi5s που σε κάμερα είναι σαφέστατα καλύτερο από honor 8 και αν μάλιστα βάλεις gcam ξεφεύγει ακόμα περισσότερο (δεν χρειάζεται ρουτ). Δεν το πρότεινα γιατί έχει κάπως μέτριο multitasking και ενώ θέλει και εγγύηση.

απαραίτητη η 800αρα

βιντεο δε μας νοιαζει! μονο λήψεις!

οθονη δε μας νοιάζει.

ο επεξεργαστής για τη χρηση που του κανει ειναι υπεραρκετός! εγω που το ξεκ***ιάζω το note 4 δε χρειάζομαι παραπανω απο τον 625

θεωρεις τα updates μικρης σημασίας;

απαραίτητη η 800αρα

βιντεο δε μας νοιαζει! μονο λήψεις!

οθονη δε μας νοιάζει.

ο επεξεργαστής για τη χρηση που του κανει ειναι υπεραρκετός! εγω που το ξεκ***ιάζω το note 4 δε χρειάζομαι παραπανω απο τον 625

θεωρεις τα updates μικρης σημασίας;

Θεωρώ ότι καλό θα ήταν να ανοίξεις ένα νέο θέμα ;)

Δεν έχει καμία σχέση αυτά που θέλει ο φίλος σου με αυτά που θέλει ο topic starter. Ούτε σε ένα σημείο δεν συμφωνείτε :lol:

Το τι θέλει ο καθένας είναι δική του υπόθεση. Οπότε δεν θα σου πω αν ειναι σημαντικό ή οχι αλλά οτι το Mi a1 δεν εχει καμία σχέση με αυτό που ψάχνει ο φίλος. Μόνο την οθόνη να δεις αρκεί (αρκετά μικρό contrast και μέτριο μαυρο ενώ ο φίλος ζητά μέχρι και amoled). Χωρίς να μιλήσω για κάμερα και επεξεργαστή (που αποτελούν προτεραιότητες του) ενώ δεν τον νοιάζει καν η 800αρα.

Edited by Antretng

Θεωρώ ότι καλό θα ήταν να ανοίξεις ένα νέο θέμα ;)

Δεν έχει καμία σχέση αυτά που θέλει ο φίλος σου με αυτά που θέλει ο topic starter. Ούτε σε ένα σημείο δεν συμφωνείτε :lol:

Το τι θέλει ο καθένας είναι δική του υπόθεση. Οπότε δεν θα σου πω αν ειναι σημαντικό ή οχι αλλά οτι το Mi a1 δεν εχει καμία σχέση με αυτό που ψάχνει ο φίλος. Μόνο την οθόνη να δεις αρκεί (αρκετά μικρό contrast και μέτριο μαυρο ενώ ο φίλος ζητά μέχρι και amoled). Χωρίς να μιλήσω για κάμερα και επεξεργαστή (που αποτελούν προτεραιότητες του) ενώ δεν τον νοιάζει καν η 800αρα.

ανοίγοντας νεο θεμα, στο ερωτηματολογιο απλως οτι θελει 800αρα θα ταν η διαφορα ( που απλως μας αποκλείει καποια κινεζικα - μικρή διαφορα ) και αδιαφορο το θεμα οθονης/ήχου. αρα πρακτικά ίδιες τις βλεπω τις απαιτήσεις.

δε θα αναρωτιομουν τίποτα και θα μουν σιγουρος οτι το mi a1 ειναι η σωστη επιλογη εκτός αν ανέβει κανεις στα 340+, απλως με εξέπληξε η πρόταση του honor 8 τη δεδομενη χρονικη στιγμή.

αν θεωρείς οτι έχει νοημα να ανοιξω απλως ενα θεμα 'mi a1 vs honor 8' το κανω έτσι για το fun να δουμε απαντήσεις.

Μη με στενοχωρείς και δεν έχω και διάθεση για moderation :lol:. Σου γραψα αρκετά πραγματα που διαφέρετε. Άνοιξε νεο θέμα να μην χαλάμε αυτό του φίλου. :)

Εδώ γράφει ότι δεν τον νοιάζει καν αν είναι παλαιότερο ενώ στο θέμα επεξεργαστή εσύ βολεύεσαι ακόμα και με τον 625.

Edited by Antretng

Εδώ γράφει ότι δεν τον νοιάζει καν αν είναι παλαιότερο

αυτό το ανέφερε μετά τα δικά μου κομμεντς.

δε νομίζω ότι χαλάει το θέμα όμως μωρέ. ίσα ίσα με τις κουβέντες μπορεί να βγει κάτι παραπάνω.

ίσα ίσα ανέφερες μέσα σε όλα και μια νέα πρόταση του Mi5s που για το φίλο TonyJ που άνοιξε το thread και δεν ενδιαφέρεται για την 800αρα θα μπορούσε να είναι άλλη μια επιλογή.

επιπλέον θα μπορούσαμε να διαφωνούμε στο ότι εγώ θα πρότεινα στον ΤonyJ το Μi A1 και συ Honor 8 - παραμένουμε εντός θέματος.

Y.Γ.: με συγχωρείτε και οι 2 αν θεωρείτε πως ξέφυγα. σταματώ εδώ.

Όπως έχω ήδη γράψει τον ενδιαφέρει το καλό multitasking που κανένα miui δεν έχει αν δεν ξεπερνά τα 4 gb ram ενώ θέλει και εγγύηση ;)

Μην το ψάχνεις θέλετε διαφορετικά πράγματα.

Edited by Antretng

Νομιζω πως το galaxy A5 (2017) με καλυπτει στην οθονη αλλα εχω καποιες επιφυλαξεις σχετικα με την καμερα του. Οσο για το multitasking νομιζω πως τα παει καλα. Πειτε μου γνωμες.

Σε κάμερα παιζει και να χάσεις από τη μετάβαση. Επιπλέον δεν είμαι σίγουρος για το πόσο καλό multitasking έχει. Και επειδή βλέπω ότι έχεις σε σημαντική θέση τη ταχύτητα, δεν είμαι σίγουρος αν θα σε ικανοποιήσει.

Αν τώρα θες οπωσδήποτε amoled τότε δεν έχεις και πολλες επιλογές σε αυτά τα χρήματα.

Σε κάμερα παιζει και να χάσεις από τη μετάβαση. Επιπλέον δεν είμαι σίγουρος για το πόσο καλό multitasking έχει. Και επειδή βλέπω ότι έχεις σε σημαντική θέση τη ταχύτητα, δεν είμαι σίγουρος αν θα σε ικανοποιήσει.

Αν τώρα θες οπωσδήποτε amoled τότε δεν έχεις και πολλες επιλογές σε αυτά τα χρήματα.

Δεν θελω οπωσδηποτε amoled αλλα τουλαχιστον κατι ισαξιο, τωρα οσο αφορα την καμερα κλεινω πολυ προς το mate 10 lite αν και δεν με συγκινει ιδιεταιρα σαν κινητο. Εξελισσεται σε πολυ δυσκολη αγορα.

Δεν εχω διαβάσει και τα καλύτερα λόγια για την οθόνη του Mate 10 lite.

Βασικά για ποιο λόγο αλλάζεις συσκευή; Σε τι θες να αναβαθμιστείς περισσότερο; Αν ειναι η ταχύτητα τότε κοιτάς λάθος συσκευές. Έχεις snapdragon 801 και 3 gb ram. Για να θεωρηθεί αναβάθμιση θες επεξεργαστή επιπέδου snap 650 και πάνω. Όλα αυτά που κοιτάς δεν ειναι αναβάθμιση (σε επεξεργαστή).

Edited by Antretng

Δεν εχω διαβάσει και τα καλύτερα λόγια για την οθόνη του Mate 10 lite.

Βασικά για ποιο λόγο αλλάζεις συσκευή; Σε τι θες να αναβαθμιστείς περισσότερο; Αν ειναι η ταχύτητα τότε κοιτάς λάθος συσκευές. Έχεις snapdragon 801 και 3 gb ram. Για να θεωρηθεί αναβάθμιση θες επεξεργαστή επιπέδου snap 650 και πάνω. Όλα αυτά που κοιτάς δεν ειναι αναβάθμιση (σε επεξεργαστή).

Αλλαζω σκυκευη λογο βλαβης στην οθονη και μερικων bootloop. Τα θεματα της LG ειναι πολλα και δεν εμεινα ιδιαιτερα ικανοποιημενος αν και το κινητο ετρεχε σφαιρα. Ειχα το μοντελο με 2GB ram. Θελω μια εξισου δυνατη συσκευη οπως ηταν το G3 απλα καινουργια. Νομιζω πως αν συμβιβαστω με μια πιο μετρια οθονη θα εχω περισσοτερες επιλογες.

Αλλαζω σκυκευη λογο βλαβης στην οθονη και μερικων bootloop. Τα θεματα της LG ειναι πολλα και δεν εμεινα ιδιαιτερα ικανοποιημενος αν και το κινητο ετρεχε σφαιρα. Ειχα το μοντελο με 2GB ram. Θελω μια εξισου δυνατη συσκευη οπως ηταν το G3 απλα καινουργια. Νομιζω πως αν συμβιβαστω με μια πιο μετρια οθονη θα εχω περισσοτερες επιλογες.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι σου ταιριάζει καλύτερα το honor 8.

Το a5 που έβαλες για παράδειγμα υστερεί σε επεξεργαστή, κάμερα και ταχύτητα. Υπερτερεί βέβαια σε οθόνη (χωρίς να σημαίνει ότι είνα κακή του honor 8) και αυτονομία.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι σου ταιριάζει καλύτερα το honor 8.

Το a5 που έβαλες για παράδειγμα υστερεί σε επεξεργαστή, κάμερα και ταχύτητα. Υπερτερεί βέβαια σε οθόνη (χωρίς να σημαίνει ότι είνα κακή του honor 8) και αυτονομία.

Το εχω στα υπ'οψην μου αλλα οχι για πρωτη μου επιλογη, νομιζω το P9 θα τα παει καλυτερα και ειναι ιδιας χρονιας κινητα.

Η αλήθεια είναι ότι έχει καλύτερη οθόνη, ήχο και gorilla glass. Αλλά σε επεξεργαστή/κάμερα είναι ίδια και ενώ έχει και μικρότερη ram. Επιπλέον έχει και ένα 50αρη πάνω.

Σε γειτονικο φορουμ δινουν τα mi note 3 σφραγισμενα στη τιμη που ζητας. Ριξε μια ματια

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk