aggelikh88 Δημοσιεύτηκε February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 2, 2018 Καλημέρα σας παιδιά, Έχω ένα θέμα με ενα λαπτοπ το οποίο είναι της αδερφής μου και ξεκίνησε να τις κανει το εξής: Άρχισε ο microsoft edge να ανοίγει ασταμάτητα tabs απο μόνος του με το bing μια συγκεκριμμενη σελιδα χωρις να εχει μπει ποτε εκει το λαπ έχει το windows 10 επειδη κολλουσε πολυ του εκανα ενα φορματ ξανα αλλα το προβλημα συνεχιζει και είναι και χειροτερο. Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο και πραγματικα μου ΄ρχετε να τον πεταξω απο το μπαλκονι :mad::mad::mad:. Επελεξα για default τον chrome αφαιρεσα την μηχανη αναζητησης bing του εχω κανει check gia malware και δεν βρισκει τιποτα. Του ξαναέκανα φορματ και με το που ανοιξε παλι τα ίδια. έχει κανεις ανθρωπος καμια ιδεα το τι μπορει να συμβαινει και πως αντιμετωπιζεται αυτο το πραμα ? Σας ευχαριστώ πολυ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Αγγελική δοκίμασε αυτό: Close Microsoft Edge Browser Navigate to the following directory *C:\Users\<users>\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_xxxxxx\AC\MicrosoftEdge\User\Default\Recovery\Active Delete everything on that directory Open Microsoft Edge Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelikh88 Δημ. February 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 τα διεγραψα όλα , καπου στα 200+ αρχεία . μου ανοιγει ξανα μονος του και δημιουργουνται παλι εκει αρχεια . και τωρα??????? γιατι το κανει αυτο βρε παιδια ? σε ευχαριστω για την απαντηση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Τσεκαρισμα ξανα με Malwarebytes μετα με adwcleaner Τα tabs που σου ανοιγει ειναι κενα ή σε πανε σε καποιο site; Τσεκαρε και τα options της αρχικης σελιδας εκει τι εχει δηλωμενο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelikh88 Δημ. February 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Τσεκαρισμα ξανα με Malwarebytes μετα με adwcleaner Τα tabs που σου ανοιγει ειναι κενα ή σε πανε σε καποιο site; Τσεκαρε και τα options της αρχικης σελιδας εκει τι εχει δηλωμενο. καλησπερα, με πανε μεσω bing σε μια σελιδα και ψαχνει how to get help in windows 10 . δεν μπορω να κανω τιποτα απο τις ρυθμισεις γιατι ανοιγει συνεχεια νεα tab εκανα σαρωση με to malware kαι δεν βρηκε τπτ !!! :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ιος φάση μυρίζει... Από λίγο googling βρίσκω διάφορα αποτελέσματα με προτάσεις, αλλά οχι κάτι στάνταρ και συγκεκριμένο για να σου πω από εδώ... Μήπως να το έψαχνες και εσύ από Google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelikh88 Δημ. February 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 καλημερα Σπυρο, εχω ανοιξει οτι ποστ υπαρχει στο ιντερνετ και σε αγγλικα και απο την Microsoft και τα περισσοτερα εμειναν αλυτα η δεν απαντηθηκαν ποτε .. :confused::confused::confused::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Αγγελική απο γκουκλάρισμα βρήκα και αυτό Open Microsoft edge Click the three dots*...*(top right hand corner under the X sign) Click*settings Change -*Open new tabs with Top sites Arrow V down and Select -*A blank page Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelikh88 Δημ. February 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Αγγελική απο γκουκλάρισμα βρήκα και αυτό Open Microsoft edge Click the three dots*...*(top right hand corner under the X sign) Click*settings Change -*Open new tabs with Top sites Arrow V down and Select -*A blank page Tapatalk τα εκανα και αυτα αλλα σε ασφαλή λειτουργια . Δυστυχως δεν λειτουργεί τιποτα πλεον σε κανονικη λειτουργια και τα κανω εκει. να υποθεσω πεθαινει σιγα σιγα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts