Jump to content

aggelikh88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aggelikh88

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

aggelikh88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τα εκανα και αυτα αλλα σε ασφαλή λειτουργια . Δυστυχως δεν λειτουργεί τιποτα πλεον σε κανονικη λειτουργια και τα κανω εκει. να υποθεσω πεθαινει σιγα σιγα?
  2. καλημερα Σπυρο, εχω ανοιξει οτι ποστ υπαρχει στο ιντερνετ και σε αγγλικα και απο την Microsoft και τα περισσοτερα εμειναν αλυτα η δεν απαντηθηκαν ποτε .. :confused::confused::confused::mad::mad::mad:
  3. καλησπερα, με πανε μεσω bing σε μια σελιδα και ψαχνει how to get help in windows 10 . δεν μπορω να κανω τιποτα απο τις ρυθμισεις γιατι ανοιγει συνεχεια νεα tab εκανα σαρωση με to malware kαι δεν βρηκε τπτ !!! :mad::mad::mad:
  4. τα διεγραψα όλα , καπου στα 200+ αρχεία . μου ανοιγει ξανα μονος του και δημιουργουνται παλι εκει αρχεια . και τωρα??????? γιατι το κανει αυτο βρε παιδια ? σε ευχαριστω για την απαντηση !!!
  5. Καλημέρα σας παιδιά, Έχω ένα θέμα με ενα λαπτοπ το οποίο είναι της αδερφής μου και ξεκίνησε να τις κανει το εξής: Άρχισε ο microsoft edge να ανοίγει ασταμάτητα tabs απο μόνος του με το bing μια συγκεκριμμενη σελιδα χωρις να εχει μπει ποτε εκει το λαπ έχει το windows 10 επειδη κολλουσε πολυ του εκανα ενα φορματ ξανα αλλα το προβλημα συνεχιζει και είναι και χειροτερο. Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο και πραγματικα μου ΄ρχετε να τον πεταξω απο το μπαλκονι :mad::mad::mad:. Επελεξα για default τον chrome αφαιρεσα την μηχανη αναζητησης bing του εχω κανει check gia malware και δεν βρισκει τιποτα. Του ξαναέκανα φορματ και με το που ανοιξε παλι τα ίδια. έχει κανεις ανθρωπος καμια ιδεα το τι μπορει να συμβαινει και πως αντιμετωπιζεται αυτο το πραμα ? Σας ευχαριστώ πολυ !!
  6. πως θα το κάνω αυτο? υπάρχει επιλογή? η απλά email με τετοιο θέμα? αν ναι μετα θα εχει μπει και στις υποθεσεις? η θα' θελα?? αχ σας ευχαριστω για την βοηθεια μου βαζετε γυαλια!!!! :cool::cool::cool:
  7. Ναι το θέμα είναι οτι πήγα να ανοιξω υποθεση αλλα μου λεει οτι είναι πολυ νωρις ακομα! ενω για ένα άλλο πακέτο που ανοιξα και αγορασα την ιδια μέρα μπόρεσα να ανοιξω υποθεση κανονικα!!! εχω αρχισει να εκνευριζομαι με αυτο το πακετο όλα πανε αντιθετα να 'ταν δικο μου θα του τα χαριζα!!!!!!:mad::mad::mad::mad:
  8. Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου , δλδ 42 μερες ειναι και αυτο φυσιολογικο φαινομενο? Οχι τπτ αλλο αλλα το συγκεκριμμενο πακέτο δεν είναι και δικο μου και έχω αρχίσει και αγχώνομαι :cry::cry::cry:
  9. Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Εχω κανει μια αγορά απο ebay ,κινα στις 10 μαρτίου και μέχρι και σήμερα ουτε το φως στο τούνελ δεν βλέπω!!! έχω ενα tracking No αλλλά το θέμα είναι ότι οι πληροφορίες που πέρνω είναι αυτες!!! : Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/04/22 08:51:28 2014-03-25 13:33, Item in conta IPS, IPS Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/04/22 08:52:00 2014-03-27 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-03-25 00:00, Received from Customer έχω μιλήσει με τον πωλήτή και τον ρώτησα πότε το 'στειλε και μου είπε στις 13 μαρτιου. εδώ το συστημα λεει οτι παρέλαβαν 25/04 , μήπως ο τυπος δεν τα λεει καλα?είναι πρωτη φορα που αγοράζω απο κινα αλλα αγόρασα και ενα την ίδια ημερομηνια απο αλλο πωλητη και μου ρθε στις 07/05. please HELP!!:thanks:
×
×
  • Create New...