giorgosnp Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Εννοούσα τους φακέλους συστήματος, στο private. Αν τα έσβησες και αυτά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αν ξέρεις να μου πεις σε ποιον φάκελο μέσα στο private βρίσκονται αυτά τα αρχεία θα σου ήμουν ευγνώμων. Αυτό νομίζω πραγματικά θα βοηθούσε πολύ. Έψαξα με το xplore αλλά δεν τον βρήκα Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Αν δεν βγάλεις άκρη χρησιμοποίησε το files Plus είναι πολύ καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Βασίλη επειδή με ενδιαφέρει πολύ το dropbox έχω δοκιμάσει και το filesplus αλλά το cutebox μου φαίνεται σαφώς πιο εύχρηστο. Το filesplus ούτε ταχύτητα download δεν δείχνει. Thanks πάντως ;) Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 To filesplus 1 στις 2 φορές που θα πάω να τρέξω ένα αρχείο από το dropbox θα μου βγάλει error 404, file not found ενώ την ίδια στιγμή με αφήνει να το κάνω copy paste στην εσωτερική μνήμη και να το τρέξω από εκεί. Το cutebox είναι πολύ πιο βολικό. giorgosnp, δοκίμασε να ανοίξεις το sis του cutebox με το SISContents και να δεις ποιους φακέλους χρησιμοποιεί. Δεν τους έχω πρόχειρους και δεν είμαι σε windows τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 και μενα μου κανει το ιδιο ακριβως πραγμα το cutebox.... δοκιμασε με το Dropian :) σε καποια το θεωρω ακομα καλυτερο! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Το πρώτο που έκανα ήταν απεγκατάσταση και διαγραφή φακέλων αλλά τζίφος. Ποιος ξέρει τι κόλλημα έφαγε. Τεσπά, μη σας πρίζω παιδιά. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις Πόση ελεύθερη C: έχεις; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 δοκίμασε να ανοίξεις το sis του cutebox με το SISContents και να δεις ποιους φακέλους χρησιμοποιεί Στο Xplore έκανα αναζήτηση για cutebox. Βρήκε 2 αρχεία στους εξής φακέλους (τα οποία και έσβησα αλλά το πρόβλημα παραμένει) : C:\Data\.config\Genera C:\Logs Στα Ε: και F: δεν βρήκε τίποτα. Δεν βρίσκω κάτι στους φακέλους που βγάζει το SISContents δοκιμασε με το Dropian :) σε καποια το θεωρω ακομα καλυτερο! Στο official belle refresh δεν τρέχει δυστυχώς το Dropian. Ανοίγει μια μαύρη οθόνη και μένει εκεί. Δεν φορτώνει Πόση ελεύθερη C: έχεις; 110 mb στο C: Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Στο Xplore έκανα αναζήτηση για cutebox. Βρήκε 2 αρχεία στους εξής φακέλους (τα οποία και έσβησα αλλά το πρόβλημα παραμένει) : C:\Data\.config\Genera C:\Logs Στα Ε: και F: δεν βρήκε τίποτα. Δεν βρίσκω κάτι στους φακέλους που βγάζει το SISContents Στο official belle refresh δεν τρέχει δυστυχώς το Dropian. Ανοίγει μια μαύρη οθόνη και μένει εκεί. Δεν φορτώνει 110 mb στο C: Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, πέρα απ' το να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις παλιότερη έκδοση του cutebox, να δεις πως θα συμπεριφερθεί. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Επικοινώνησα με τον προγραμματιστή (του cutebox) και αφού του εξήγησα το πρόβλημα μου ζήτησε το ΙΜΕΙ για να φτιάξει και να μου στείλει μια έκδοση του προγράμματος η οποία θα δημιουργήσει ένα αρχείο log κάθε βήματος ξεχωριστά έως και το crashάρισμα της εφαρμογής, ώστε να εντοπίσει το πρόβλημα και να το διορθώσει. Ελπίζω να μην έκανα βλακεία που του έδωσα το ΙΜΕΙ (γιατί έχω ακούσει κάτι κουλά περί ΙΜΕΙ...) Απόσπασμα από το μέιλ του: "please send me you're phone's IMEI so I can sign a debug version of cuteBox with a developer certificate and send it to you. This version will generate a log file on your phone that you could send it to me to see where in the code the application is crashing. This log file is a text file that you can also read so you can make sure no password or account information is logged there. This would help me get closer to pinpointing the problem" Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 με το quickoffice 7.1.18 έχω ένα πρόβλημα. Οποτεδήποτε στο excel πάω να εισάγω μια function, το αρχείο κλείνει και βρίσκομαι στην κεντρική οθόνη του quickoffice. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Δεν έχω ασχοληθεί με excel αλλά αν θες για δοκίμασε και το Picsel Smart Office 1.8.0 Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 τσεκαρετε στο καθημερινο το θεμα με το εναλλακτικο store :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Θέλω να κατεβάσω το viber στο Ε7 και δεν το βρίσκει στο nokia store. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Το tapatalk υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Store? βρες το αλλου :p νομιζω υπηρχε κατι παρομοιο.... θα το κοιταξω οταν μπορεσω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Store? βρες το αλλου :p νομιζω υπηρχε κατι παρομοιο.... θα το κοιταξω οταν μπορεσω :) Η πλάκα είναι πως βρήκα το sis αρχείο, το εγκατέστησα και δεν συγχρονίζει επαφές.... Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 νεο κουλο αυτο?? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Δουλέυει κανονικά το skype. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 το εναλλακτικο store που ειπα, ακομα βεβαια ειναι σε development... αλλα ειναι κατι... :) επισης υπαρχει και αυτο του AAS ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Θέλω να κατεβάσω το viber στο Ε7 και δεν το βρίσκει στο nokia store. Έχουν προσθέσει την δυνατότητα κλήσης ή μπαααα..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Έχουν προσθέσει την δυνατότητα κλήσης ή μπαααα..... Όχι ρε, ούτε για πλάκα.. αστα να πάνε.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Θέλω να κατεβάσω το viber στο Ε7 και δεν το βρίσκει στο nokia store. Στο Ν8 πάντως το βρίσκει και είναι πρώτο πρώτο! Μόλις τώρα έψαξα και το βρήκα! Μήπως δεν το πρόσεξες; Εφόσον ίδιο είναι το λογισμικό του Ε7 με το Ν8, γιατί να μη το βρίσκει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Στο Ν8 πάντως το βρίσκει και είναι πρώτο πρώτο! Μόλις τώρα έψαξα και το βρήκα! Μήπως δεν το πρόσεξες; Εφόσον ίδιο είναι το λογισμικό του Ε7 με το Ν8, γιατί να μη το βρίσκει; Καλά βρε, είναι δυνατόν να μην το πρόσεξα? :lol: .. Αφού έκανα search με την λέξη viber και αφού το σύνδεσα με pc δεν το βρήκε ούτε μέσω το nokia suite. Τίποτα απολύτως.. ότι να ναι έχει γίνει αυτή η εταιρεία.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλά βρε, είναι δυνατόν να μην το πρόσεξα? :lol: .. Αφού έκανα search με την λέξη viber και αφού το σύνδεσα με pc δεν το βρήκε ούτε μέσω το nokia suite. Τίποτα απολύτως.. ότι να ναι έχει γίνει αυτή η εταιρεία.. To viber δεν είναι διαθέσιμο για Ε7. Κατέβασε το χειροκίνητα από το store και πέρνα το μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 To viber δεν είναι διαθέσιμο για Ε7. Κατέβασε το χειροκίνητα από το store και πέρνα το μόνος σου. καλά, πως είναι δυνατόν να μην είναι διαθέσιμο? δεν το καταλαβαίνω.. το έκανα, δεν συγχρονίζει επαφές... Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts