Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει αλλά το feature αυτό υποστηρίζεται και από άλλα messaging προγράμματα.

μπορεις να μου πεις καποια?

Ενω συνδεομαι σε wifi μου λεει τοι δεν μπορω να το χρησιμοποιησω επειδη ειμαι εκτος συνδεσης. Πρεπει αναγκαστικα να εχω μεσα sim? :/

Περίεργο μήνυμα. Τέτοια μηνύματα πετάνε τα προγράμματα που δεν είναι σωστά ρυθμισμένα.

Πχ. να έχεις ορίσει σαν πρόσβαση στο internet σύνδεση που δεν υπάρχει.

Το wifi είναι κρυφό? Αν ναι τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θέλει sim για να λειτουργήσει.

μπορεις να μου πεις καποια?

weechat, xml ebuddy

Περίεργο μήνυμα. Τέτοια μηνύματα πετάνε τα προγράμματα που δεν είναι σωστά ρυθμισμένα.

Πχ. να έχεις ορίσει σαν πρόσβαση στο internet σύνδεση που δεν υπάρχει.

Το wifi είναι κρυφό? Αν ναι τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θέλει sim για να λειτουργήσει.

το wifi μου είναι κρυφό αλλά μπαίνω κανονικά και σε offline mode. Δεν έχω δοκιμάσει όμως χωρίς sim

Εγω παντως το 5800 μου που το εχω χωρις σιμ μονο για να μπαινει σε wifi δεν μου εβγαλε ποτε τετοιο προβλημα. Ουτε στο internet radio, ουτε στο Imo που εχω για im messenger. Αν θες κοιτα τις ρυθμισεις σου.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

το wifi μου είναι κρυφό αλλά μπαίνω κανονικά και σε offline mode. Δεν έχω δοκιμάσει όμως χωρίς sim

Εγω παντως το 5800 μου που το εχω χωρις σιμ μονο για να μπαινει σε wifi

Σε 5800 & Χ6 που είχα δοκιμάσει να συνδεθώ με κρυφό wifi (στο σπίτι μου), δε το έβλεπε αν δε έβαζα τη sim. Αν το έκανα φανερό, συνδεόταν κανονικά.

Ισως έχει η sim δυνατότητες αποκρυπτογράφησης?

Σε 5800 & Χ6 που είχα δοκιμάσει να συνδεθώ με κρυφό wifi (στο σπίτι μου), δε το έβλεπε αν δε έβαζα τη sim. Αν το έκανα φανερό, συνδεόταν κανονικά.

Ισως έχει η sim δυνατότητες αποκρυπτογράφησης?

καμία σχέση...:p

καλησπέρα. Εχω πρόβλημα με το swype συγκεκριμένα με τα ελληνικα. Ξέρει κανείς κάτι;

Έχεις βάλει την τελευταία έκδοση του προγράμματος και της γλώσσας από τα beta labs?

Έχεις βάλει την τελευταία έκδοση του προγράμματος και της γλώσσας από τα beta labs?

ναι έχει την έκδοση 2.1.4436 δεν έχει να Κατέβασω την 2.1 895. Κατεβάζω αυτην που έχει αλλά όταν παω στην γλώσσα δεν την κάνει εγκατάσταση

καλησπέρα. Εχω πρόβλημα με το swype συγκεκριμένα με τα ελληνικα. Ξέρει κανείς κάτι;

οταν λες προβλημα τι εννοεις ακριβως? εχεις κατεβασει τη νεα εκδοση και για τη γλωσσα?πριν λιγες ημερες βγηκε

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

οταν λες προβλημα τι εννοεις ακριβως? εχεις κατεβασει τη νεα εκδοση και για τη γλωσσα?πριν λιγες ημερες βγηκε

δεν την εχει στο beta lamp...την νεα εκδοση.. αυτην που εχει εκει ειναι η προηγ. και δεν την δεχεται....

δεν την εχει στο beta lamp...την νεα εκδοση.. αυτην που εχει εκει ειναι η προηγ. και δεν την δεχεται....

http://betalabs.nokia.com/trials/swype-for-symbian/download_and_installation

17/4 update για τη γλωσσα.. τι προβλημα σου κανει?

εγω τωρα εστησα το Ν8 και το κατεβασα και επαιξε.. πριν 2 ημερες δηλαδη. εβαλες και την εφαρμογη και την γλωσσα μετα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

http://betalabs.nokia.com/trials/swype-for-symbian/download_and_installation

17/4 update για τη γλωσσα.. τι προβλημα σου κανει?

εγω τωρα εστησα το Ν8 και το κατεβασα και επαιξε.. πριν 2 ημερες δηλαδη. εβαλες και την εφαρμογη και την γλωσσα μετα?

για να δουλεψει θελει να κατεβασω την 2.1.895 και αυτο εχει την παλια ακομη την 2.1.4436

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Είχα την προηγούμενη έκδοση, προσπάθησα να αναβαθμίσω στο νέο language pack, μου βγάζει σφάλμα ενημέρωσης. Τα απεγκαθιστώ όλα, τα βάζω από την αρχή, την εφαρμογή και το ελληνικό language pack από το Nokia beta labs, πάλι το ίδιο.

Μπορεί κάποιος από σας που σας δούλεψε η αναβάθμιση να μας πείτε ποια έκδοση εγκαταστήσατε, και να μας δώσετε και links;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μπορεί κάποιος από σας που σας δούλεψε η αναβάθμιση να μας πείτε ποια έκδοση εγκαταστήσατε, και να μας δώσετε και links;

Μου έβγαλε το ίδιο σφάλμα, έβγαλα τα Ελληνικά (όχι το swype) και πέρασα κανονικά την νέα έκδοση.

Μου έβγαλε το ίδιο σφάλμα, έβγαλα τα Ελληνικά (όχι το swype) και πέρασα κανονικά την νέα έκδοση.

Σωστός, έτσι δούλεψε. Σ' ευχαριστώ πολύ. :) :respect:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά αντιμετωπίζει κανένας άλλος προβλήματα με το viber? Είχα τη παλιά έκδοση και όλα μια χαρά, βλέπω στο store αναβάθμιση τη κατεβάζω και μόνο προβλήματα δημιούργησε. Δεν είχε καμία διαφορά με τη παλιά παρά μόνο οπτική και ότι όταν γράφω μηνύματα έχει lag. Γράφεις τώρα και εμφανίζεται μετά από κάτι δευτερόλεπτα...

Έσβησα την εφαρμογή πήγα να τη ξαναπεράσω από το store και με έκπληξη παρατήρησα ότι εξαφανίστηκε. Δεν είναι ποια διαθέσιμη, οπότε τη κατέβασα από ένα άλλο site αλλά και πάλι τη τελευταία έκδοση οπότε αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα. Έχει κάποιος τη παλιότερη έκδοση? Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο το ίδιο ή είναι πρόβλημα της συσκευής μου άραγε.

Αναβάθμιση για το Viber στην έκδοση v2.1.511 αλλά και πάλι ΧΩΡΙΣ την δυνατότητα κλήσεων :(

Την πέρασα και μου δημιούργησε lag όταν γράφω τα μηνύματα. Αναβάθμιση χωρίς λόγω και αιτία. Επίσης από το nokia store εξαφανίστηκε εντελώς το βιμπερ.

Edited by impreza_sti
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε πόσο % μπαταρία μας μένει στο Ν8;

Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε πόσο % μπαταρία μας μένει στο Ν8;

Απάντηση: Battery Info, από το Nokia Store. Έχει και widget. Όταν το είχα κατεβάσει ήταν επί πληρωμή, στα 1.23€.

Huawei Nova 5T

Αυτά τα widgets (battery info, qoobattery κτλ) τα χρησιμοποίησα καιρό αλλά τελικά είδα ότι καταναλώνουν και τα ίδια αρκετή μπαταρία. Έτσι πλέον χρησιμοποιώ το belle extra button που έχει και ποσοστό μπαταρίας αλλά πόσα mAh παραμένουν. Απλά πατάω πάνω στην ένδειξη μπαταρίας στο N8

Αυτά τα widgets (battery info, qoobattery κτλ) τα χρησιμοποίησα καιρό αλλά τελικά είδα ότι καταναλώνουν και τα ίδια αρκετή μπαταρία. Έτσι πλέον χρησιμοποιώ το belle extra button που έχει και ποσοστό μπαταρίας αλλά πόσα mAh παραμένουν. Απλά πατάω πάνω στην ένδειξη μπαταρίας στο N8

Αυτό δεν το 'ξερα... :worry: Και δουλεύει και σε μη hackαρισμένες συσκευές;

Huawei Nova 5T

Έχω χακαρισμένη συσκευή και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά δε βλέπω λόγω να μη δουλεύει. Το symbian δεν είναι android για να χρειάζεται χακάρισμα για τέτοιες λειτουργίες.

Γενικά το belle extra buttons είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή για symbian. Λύνει πραγματικά τα χέρια και έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από andromenu κτλ

Και εγώ συνιστώ και χρησιμοποιώ belle extra buttons. Φοβερές δυνατότητες και δεν είναι βαρύ. Στην ουσία σου δίνει δυνατότητα να λειτουργείς ακόμα και με μία αρχική οθόνη. Άσχετα που έχω δύο για εφέ.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned