matersci Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 το qooweatherII σας δουλεύει; εδώ σταμάτησε να ανανεώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν το χρησιμοποιώ αυτό Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 γύρισα στην 4.5 και δουλεύει κανονικά. Μάλλον κάτι άλλαξε στο openweathermap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ την 4.5 και δεν έχω πρόβλημα με τον συγχρονισμό. Την τελευταία έκδοση (5.0; ) την έβγαλα γιατί δεν μου έδειχνε σωστές προβλέψεις, απείχαν πολύ από την πραγματικότητα (δεν ξέρω από που παίρνει τα δεδομένα σε σχέση με την πολύ πιο αξιόπιστη 4.5). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Η 4.5 παίρνει από msn αλλά είχε ανακοινωθεί ότι θα σταματήσει να λειτουργεί σύντομα. Γιαυτό έβγαλε την 5 που τραβάει από openweathermap αλλά επειδή έχει την δωρεάν άδεια οι προγνώσεις έρχονται με καθυστέρηση. Θα κάτσω και εγώ με την 4.5 αφού δουλεύει και αν σταματήσει βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Οπότε, η έκδοση 4.5 είναι (προς το παρόν) μονόδρομος! :sick: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Όντως δοκίμασα κι εγώ, qooweather II 5.00, βγάζει σφάλμα... Επίσης, mangoWeather και παρεμφερή δεν δείχνουν να ανανεώνονται... Ποιες εφαρμογές καιρού έχουν μείνει τελικά; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Όντως δοκίμασα κι εγώ, qooweather II 5.00, βγάζει σφάλμα... Επίσης, mangoWeather και παρεμφερή δεν δείχνουν να ανανεώνονται... Ποιες εφαρμογές καιρού έχουν μείνει τελικά; Το Mangoweather τραβάει δεδομένα από openweathermap και αυτό, άρα κάτι άλλαξε στο site τους. Εγώ έχω μείνει με qooweatherII 4.5, accuweather & ForecaWeather. To τελευταίο είναι πολύ καλό, έχει και χάρτες κτλ, μόνο που δεν έχει widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Accuweather χρησιμοποιούσα, αλλά είχε σταματήσει κι εκείνο να λειτουργεί... Μετά τον καιρό του Symbian και το Weather HD ήταν το αγαπημένο μου... Τα άλλα δύο θα τα ψάξω. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Υπάρχουν δύο accuweather, το ένα λειτουργεί ακόμα και έχει και widget. Αλλά προσωπικά προτιμούσα το interface του παλιού, που σταμάτησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Υπάρχουν δύο accuweather, το ένα λειτουργεί ακόμα και έχει και widget. Αλλά προσωπικά προτιμούσα το interface του παλιού, που σταμάτησε... Σε μένα πάντως μόνο το qooweather II 4.5 (MSN) λειτουργεί... Το Foreca Weather 1.3.1 δεν ανοίγει καν στο 808 (μη συμβατή), ενώ καμιά έκδοση AccuWeather δεν λαμβάνει τροφοδοσία... Αυτή με το widget δεν ξέρω μήπως λειτουργεί μόνο με GPS... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 foreca weather 2.00 έχω στο 808. Το accuweather 1.1.608 που έχει και widget λειτουργεί κανονικά, είτε με gps είτε επιλέγοντας πόλη/περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 foreca weather 2.00 έχω στο 808. Το accuweather 1.1.608 που έχει και widget λειτουργεί κανονικά, είτε με gps είτε επιλέγοντας πόλη/περιοχή. Βρήκα μια τροποποιημένη έκδοση AccuWeather 1.1.608 και λειτουργεί. Η απλή που είχα δεν λειτουργούσε... Επίσης, το απλό myWeather με τροφοδοσία από World Weather Online, λειτουργεί κανονικά. Το Gismeteo, δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί ακόμη. Δεν μπορώ να προσθέσω άλλες πόλεις, αλλά αυτά που έχω ήδη μέσα δείχνουν την σημερινή πρόγνωση... Είναι από τις πιο ακριβείς εφαρμογές που ξέρω και έχει και widget, όπως το qooWeather. Το ForecaWeather 2, δεν το βρήκα, δεν το έχει το AppList, δεν ξέρω μήπως το έχει το Opera, αλλά για την ώρα είμαι καλυμμένος. :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Βρήκα μια τροποποιημένη έκδοση AccuWeather 1.1.608 και λειτουργεί. Η απλή που είχα δεν λειτουργούσε... Επίσης, το απλό myWeather με τροφοδοσία από World Weather Online, λειτουργεί κανονικά. Το Gismeteo, δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί ακόμη. Δεν μπορώ να προσθέσω άλλες πόλεις, αλλά αυτά που έχω ήδη μέσα δείχνουν την σημερινή πρόγνωση... Είναι από τις πιο ακριβείς εφαρμογές που ξέρω και έχει και widget, όπως το qooWeather. Το ForecaWeather 2, δεν το βρήκα, δεν το έχει το AppList, δεν ξέρω μήπως το έχει το Opera, αλλά για την ώρα είμαι καλυμμένος. :) Μάλλον το Gismeteo εχει πρόβλημα, διότι ούτε στα WP λειτουργεί κανονικά και το αφαίρεσα! Στο Ν8 δεν το έβαλα ποτέ όμως. Είχα μονο το accuweather! Υπάρχει κι άλλη εφαρμογή accuweather για το Symbian δηλαδή; Που τη βρίσκεις; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μάλλον το Gismeteo εχει πρόβλημα, διότι ούτε στα WP λειτουργεί κανονικά και το αφαίρεσα! Στο Ν8 δεν το έβαλα ποτέ όμως. Είχα μονο το accuweather! Υπάρχει κι άλλη εφαρμογή accuweather για το Symbian δηλαδή; Που τη βρίσκεις; Αυτό έχω και δουλεύει ακόμα, έχει και widget. https://dl.dropboxusercontent.com/u/46321333/s3/symbianapps/apps/Widgets/AccuWeather-WRT-1.1.608.wgz Ήταν δωρεάν αλλά δεν έχει μπει στο applist. Πάντως προτιμούσα την προηγούμενη έκδοση που δεν δουλεύει πλέον. Ήταν κανονική εφαρμογή, πολύ πιο γρήγορη καλ μόνο που δεν είχε widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το Gismeteo τώρα μου λειτουργεί κανονικά. Είναι η πληρέστερη εφαρμογή καιρού με widget που μας έχει μείνει, μαζί με την προηγούμενη έκδοση qooweatherII. Στην αρχή απλά ήθελε επανεκκίνηση για να αρχίσει την τροφοδοσία. Κι εγώ την ίδια έκδοση AccuWeather βρήκα, αλλά modded από το ημερήσιο φόρουμ. Υστερεί σημαντικά σε σχέση με την 1η Accuweather και με τις δύο πρώτες που ανέφερα, αλλά την κρατάμε σαν τελευταία εναλλακτική. Επίσης το απλό myWeather με πρόγνωση 5 ημερών λειτουργεί, αλλά δεν έχει widget. Το ForecaWeather δεν το έχω βρει κάπου, αλλά η πηγή είναι η ίδια υποθέτω με το qooWeatherII 4.5 (Foreca). Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το Gismeteo τώρα μου λειτουργεί κανονικά. Είναι η πληρέστερη εφαρμογή καιρού με widget που μας έχει μείνει, μαζί με την προηγούμενη έκδοση qooweatherII. Στην αρχή απλά ήθελε επανεκκίνηση για να αρχίσει την τροφοδοσία. Κι εγώ την ίδια έκδοση AccuWeather βρήκα, αλλά modded από το ημερήσιο φόρουμ. Υστερεί σημαντικά σε σχέση με την 1η Accuweather και με τις δύο πρώτες που ανέφερα, αλλά την κρατάμε σαν τελευταία εναλλακτική. Επίσης το απλό myWeather με πρόγνωση 5 ημερών λειτουργεί, αλλά δεν έχει widget. Το ForecaWeather δεν το έχω βρει κάπου, αλλά η πηγή είναι η ίδια υποθέτω με το qooWeatherII 4.5 (Foreca). ορίστε: https://dl.dropboxusercontent.com/u/46321333/s3/symbianapps/apps/Widgets/ForecaWeather-S60-FREE_v_2_0_1.sisx το forecaweather είναι πολύ καλύτερο από το qooweather σαν εφαρμογή, πολύ περισσότερες πληροφορίες. Απλά δεν έχει widget... To modded accuweather τι διαφορές έχει; δεν βρήκα κάποιο thread στο ημερίσιο Το myweather δεν το έχω δοκιμάσει, θα κοιτάξω να το βρω. ποια έκδοση έχεις και δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ευχαριστώ και για το forecaweather! Ας το κρατήσουμε κι αυτό, αν κλείσει η MS την τροφοδοσία του qooweather, να παίρνουμε απευθείας από Foreca. Εδώ είναι το myWeather https://onedrive.live.com/redir?resid=C1652C11B48654FC!15229&authkey=!AE1vNOdBMXWeDbA&ithint=file%2csis κι εδώ το modded Accuweather https://onedrive.live.com/redir?resid=C1652C11B48654FC!15228&authkey=!ADaufq3ts-t6wdc&ithint=file%2cwgz Από Symbian Developers το είχα κατεβάσει τελικά... Δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά, βάλανε την αίσθηση θερμοκρασίας και κάποιες μεταφράσεις... Changes are: Complete translation of weather conditions for foreign languages (English is preserved) Re-arrange texts in mini-view Add Real Feel temperature in Home Screen Add Max and Min temperatures for today further Real Feel temperatures for both Μπορείς να κάνεις και την δική σου μετάφραση λέει "Complete translated language are: Spanish, Portuguese, Italian, German and French. Other languages could be translated easily by editing the "localizedTextStrings.js" file corresponding to each language." Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλημερα, μετα απο χρονια εχω παλι στα χερια μου το Χ7 το οποιο λογο σπασμενης οθονης το ειχα παροπλισει, τωρα (ναναι καλα ο φιλος NAGATA) ειναι παλι οκ και του δινω την θεση του κινητου για το δευτερο νουμερακι μου. επειδη οπως καταλαβαινεται εχω να ασχοληθω 3-4 χρονια με την πλατφορμα θα ηταν ιδιαιτερα χρησιμο αν μπορουσαν καποιοι να με ενημερωσουν (και με ΡΜ ακομα) για το τι πρεπει να προσεξω ή τι ειναι must .... επισης θελω να αλλαξω ρομ και να βαλω μια custom (ειδα την delight ή καπως ετσι αλλα με μπερδεψε εκει που ελεγε για τα αρχεια για την γλωσσα). Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλημερα, μετα απο χρονια εχω παλι στα χερια μου το Χ7 το οποιο λογο σπασμενης οθονης το ειχα παροπλισει, τωρα (ναναι καλα ο φιλος NAGATA) ειναι παλι οκ και του δινω την θεση του κινητου για το δευτερο νουμερακι μου. επειδη οπως καταλαβαινεται εχω να ασχοληθω 3-4 χρονια με την πλατφορμα θα ηταν ιδιαιτερα χρησιμο αν μπορουσαν καποιοι να με ενημερωσουν (και με ΡΜ ακομα) για το τι πρεπει να προσεξω ή τι ειναι must .... επισης θελω να αλλαξω ρομ και να βαλω μια custom (ειδα την delight ή καπως ετσι αλλα με μπερδεψε εκει που ελεγε για τα αρχεια για την γλωσσα). Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη. Απάντησα και χθες, αλλά μάλλον αποσυνδέθηκε πριν αποθηκευτεί το μήνυμα... Τέλος πάντων. Για το Χ7 κι εγώ μόνο το Delight γνωρίζω με ελληνικά. Αποσυμπιέζεις τα αρχεία των ελληνικών και απλά τα προσθέτεις στον φάκελο του Delight πριν ξεκινήσεις φλασάρισμα. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Delight, οπότε αν κολλήσεις κάπου, να δούμε την διαδικασία εξ αρχής... Must είναι σίγουρα το ενεργό κατάστημα της AppList με ενημερώσεις εφαρμογών ή ακόμη και νέες εφαρμογές κατά καιρούς. Μετά ανάλογα το τι χρειάζεσαι, για τα περισσότερα υπάρχουν εφαρμογές. Εξαίρεση π.χ. το Skype που δεν επιτρέπει η Microsoft να συνδεθεί κανένα Symbian... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Απάντησα και χθες, αλλά μάλλον αποσυνδέθηκε πριν αποθηκευτεί το μήνυμα... Τέλος πάντων. Για το Χ7 κι εγώ μόνο το Delight γνωρίζω με ελληνικά. Αποσυμπιέζεις τα αρχεία των ελληνικών και απλά τα προσθέτεις στον φάκελο του Delight πριν ξεκινήσεις φλασάρισμα. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Delight, οπότε αν κολλήσεις κάπου, να δούμε την διαδικασία εξ αρχής... Must είναι σίγουρα το ενεργό κατάστημα της AppList με ενημερώσεις εφαρμογών ή ακόμη και νέες εφαρμογές κατά καιρούς. Μετά ανάλογα το τι χρειάζεσαι, για τα περισσότερα υπάρχουν εφαρμογές. Εξαίρεση π.χ. το Skype που δεν επιτρέπει η Microsoft να συνδεθεί κανένα Symbian... Ευχαριστω για την απαντηση, για τις εφαρμογες δεν εχω ιδιαιτερο θεμα αφου οπως ειπα ειναι δευτερο κινητο με δευτερο νουμερο ;), εβαλα και το AppList και με καλυψε αρκετα. οσο για την ρομ, αφου κατεβασα τα αρχεια καταλαβα τι επρεπε να κανω αλλα με το που ξεκιναει το φλασαρισμα μου βγαζει μπλε οθονη (μαλλον λογο WN10, εκτος και αν εχει καποιο μυστικο)... Θα δοκιμασω σημερα να κανω την αλλαγη ρομ με WIN7, απλα θα ηθελα να ξερω αν αξιζει τον κοπο, θα δω βελτιωση ή απλα θα ειναι σαν την "μαμα" ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έχει βελτίωση. Καταρχήν είναι hacked άρα θα μπορείς να βάζεις και ανυπόγραφες εφαρμογές από το applist κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Όλες οι προσαρμοσμένες εκδόσεις είναι πιο ελαφριές και γρήγορες από την αντίστοιχη της Nokia. Η PureSlim για 808 και Ν8 είναι η πιο ελαφριά που έχω δει. Μπορείς να βάλεις εκατοντάδες εφαρμογές και να τρέχει πάλι σφαίρα. Το Delight στην απόδοση είναι ενδιάμεσο, αλλά έχει πολλά εφέ, διάφανα widgets, πολύχρωμους φακέλους κλπ. Εμφανισιακά είναι σαν να κάνεις lifting στην συσκευή! Και φυσικά μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με patches, ανυπόγραφες εφαρμογές κλπ που δεν γίνεται αν δεν χακάρεις την συσκευή (στις προσαρμοσμένες είναι όλα έτοιμα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα). Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Χαιρετώ και από MyPhone! Mivas, πάρε pm στο άλλο! Σου έχω περάσει ένα καλό πακέτο! :) ;) Φιλικά, Κώστας Φίλε Κώστα, σε ευχαριστώ πολύ για τους χάρτες και τις οδηγίες, αλλά δυστυχώς υπήρξε πρόβλημα... :( Προσπάθησα να τα εγκαταστήσω με διαφορετικούς τρόπους, αλλά δεν πέτυχε... Την πρώτη φορά δεν δέχτηκε τον κωδικό, την άλλη δεν άνοιγε καν η εφαρμογή μετά το πέρασμα των κωδικών... Οπότε ξανάμεινα πάλι με HERE Maps μόνο... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έχει βελτίωση. Καταρχήν είναι hacked άρα θα μπορείς να βάζεις και ανυπόγραφες εφαρμογές από το applist κτλ Όλες οι προσαρμοσμένες εκδόσεις είναι πιο ελαφριές και γρήγορες από την αντίστοιχη της Nokia. Η PureSlim για 808 και Ν8 είναι η πιο ελαφριά που έχω δει. Μπορείς να βάλεις εκατοντάδες εφαρμογές και να τρέχει πάλι σφαίρα. Το Delight στην απόδοση είναι ενδιάμεσο, αλλά έχει πολλά εφέ, διάφανα widgets, πολύχρωμους φακέλους κλπ. Εμφανισιακά είναι σαν να κάνεις lifting στην συσκευή! Και φυσικά μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με patches, ανυπόγραφες εφαρμογές κλπ που δεν γίνεται αν δεν χακάρεις την συσκευή (στις προσαρμοσμένες είναι όλα έτοιμα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα). Την πέρασα λοιπόν την ρομ και όλα είναι οκ, όντως είναι πιο γρήγορη και πιο όμορφη ;) Έχω ένα θέμα όμως με εφαρμογέςόπως αυτήν για τον καιρό που δεν μπορεί να δώσει δεδομένα και του fb ή αλλιώςόπως το λέει κοινωνικά δίκτυα που δεν συνδέετε, επίσης θα ήθελα μια εφαρμογή αν υπάρχει να συγχρονισω το gmail ... επαφές ημερολόγιο και mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts