matersci Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) Εδώ λειτουργεί κανονικά από χθες [ATTACH]63843[/ATTACH] Edited September 5, 2015 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σε μένα το cuteradio εξακολουθεί να μην συνδέεται αλλά μικρό το κακό μιας και έχω βάλει χειροκίνητα τους σταθμούς που με ενδιαφέρουν στο nokia internet radio Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ti error σου βγάζει; το site δουλεύει πλέον https://cuteradio.herokuapp.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Όταν κλικάρω οποιονδήποτε σταθμό στο cuteradio μου γράφει: Η σύνδ. απέτυχε Πρόσβαση αδύνατη Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Αυτό μοιάζει με σφάλμα του symbian όχι του cuteradio. Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, εφαρμογές -> βίντεο τι έχεις για σημείο πρόσβασης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Όντως αυτό ήταν το πρόβλημα! ;) Δεν είχε σωστή ρύθμιση στο βίντεο. Δεν θα το σκεφτόμουν όμως ποτέ να κοιτάξω τη ρύθμιση βίντεο για πρόβλημα με το ράδιο. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 O media player τρέχει πάντα και στο cuteradio απλά στο παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Δοκιμάζοντας το Belle Cleaner, για εκκαθάριση δεδομένων, διαγράφτηκαν και δεδομένα που δεν έπρεπε! Για παράδειγμα, πολλές εφαρμογές όπως το πακέτο χαρτών, ο καθρέφτης κλπ έχασαν τα ελληνικά και εμφανίζονται πλέον στα αγγλικά! Επίσης, το CameraPro, τα σκορ και τα δεδομένα από κάποια παιχνίδια όπως το 2048 και ακόμη μετράω απώλειες! Για καθαρισμό προτείνω το πολύ ασφαλέστερο Mobile Cleaner, αλλά το θέμα είναι τι κάνω με τις απώλειες. Για τον καθρέφτη, το απεγκατέστησα και το επανεγκατέστησα οπότε εμφανίζεται στα ελληνικά. Με το πακέτο χαρτών που δεν μπορεί να διαγραφεί τι κάνω; Καμιά ιδέα; :worry: Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Έκανα hard reset μήπως λυθεί ένα θέμα που έχω με την κάμερα αλλά δυστυχώς είναι πρόβλημα hardware και είμαι για νέα κάμερα. Έχω κολλήσει σε κάτι φαινομενικά απλό... πριν το reset είχα μια εικόνα την οποία εμφάνιζε σε όλες τις κλήσεις. Πως γίνεται να την βάλω και πάλι σε όλες δίχως να χρειαστεί να την προσθέσω σε κάθε μια επαφή χωριστά; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) και εγώ την είχα πατήσει με το καθάρισμα της belle και μου είχε κάνει κατάστημα και χάρτες στα αγγλικά. Δεν είχα βρει λύση και το άφησα έτσι, μέχρι που φλάσαρα ξανά αλλά για άλλους λόγους. Για την εικόνα κλήσης: ρυθμίσεις θέματα εικόνα κλήσης ορίζεται από χρήστη Edited September 10, 2015 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 και εγώ την είχα πατήσει με το καθάρισμα της belle και μου είχε κάνει κατάστημα και χάρτες στα αγγλικά. Δεν είχα βρει λύση και το άφησα έτσι, μέχρι που φλάσαρα ξανά αλλά για άλλους λόγους. Με τόση παραμετροποίηση και τόσες εφαρμογές, θα χρειαστεί μια εβδομάδα για να το ξανασετάρω (θα χαθούν κι οι σταθμοί του Nokia Internet Radio), οπότε φλασάρισμα απορρίπτεται ως λύση. Δεν ξέρω μήπως υπάρχει πουθενά η εφαρμογή του χάρτη σε offline sis η τελευταία έκδοση, ώστε να το εγκαταστήσω πάνω στην τωρινή μήπως εμφανιστούν πάλι τα ελληνικά... Επίσης και η οδήγηση και η φόρτωση χαρτών στα αγγλικά, αλλά με ενδιαφέρουν οι χάρτες κυρίως... Το Nokia City Lens νομίζω ήταν ήδη στα αγγλικά οπότε δεν άλλαξε κάτι... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Ένα βασικό πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα πριν το hard reset ήταν το Melon Safe Deposit Box v1.5.50. Μετά την εγκατάσταση ζητά πρόσβαση στο ίντερνετ για ενεργοποίηση. Ανοίγω το wifi και μένει επ αόριστον στο "requesting licence file"... Το Melon Safe Deposit Box v1.5.50 χρησιμεύει για το κλείδωμα αρχείων με κωδικοποίηση και όχι απλά απόκρυψη. Έχουμε κάτι άλλο αντίστοιχο; Ιδέα: Μήπως κάποιος το έχει ήδη εγκατεστημένο το Melon Safe Deposit Box v1.5.50 να μου στείλει αυτό το licence file; Edited September 13, 2015 by giorgosnp Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Την τελευταία έκδοση Files Plus 1.3.4 μπορείτε να την εγκαταστήσετε από την AppList? Πατάω ενημέρωση και μου βγάζει σφάλμα ότι δεν μπορεί να περάσει ανυπόγραφες εφαρμογές... Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο θέμα και δεν άλλαξα τίποτε στο RomPatcher... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 θέλει απεγκατάσταση η παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 θέλει απεγκατάσταση η παλιά Έχεις δίκιο. Έτσι μόνο δέχεται την καινούργια. :thanks: Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Γιατί σε μένα στην AppList δεν εμφανίζει το Files Plus 1.3.4 αλλά το 1.3.2; Έχει να κάνει με το ότι έχω το Ν8; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 πήγαινε στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε την τελευταία επιλογή, προβολή ανυπόγραφων εκδόσεων. Εκτός αν δεν έχεις χακαρισμένη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Σωστός! Μήπως μπορούμε να κατεβάσουμε και το (ανυπόγραφο) αρχείο εγκατάστασης sis ως καβάτζα για μελλοντική χρήση; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 γιατί υπάρχει περίπτωση να μην βάλεις custom rom; Το έχω εγώ αν το θες, έτσι και αλλιώς δωρεάν είναι η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Το ρωτάω επειδή έχω τα αρχεία εγκατάστασης όλων των εφαρμογών που χρησιμοποιώ. Έχεις δίκιο όμως ότι δεν είναι απαραίτητο μιας και το βρίσκουμε δωρεάν στο AppList. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Όταν εγκαθιστώ κάτι από το applist μετά βρίσκω το sis στο c/data Επειδή δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα υπάρχει το applist για καλό και για κακό το κρατάω και εγώ ένα backup. Έχω οτιδήποτε έχω εγκατεστημένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Και πάλι ολόσωστος! Σπεύδω εις το C/Data ;) Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_12ldb Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Χαιρετώ και από MyPhone! Mivas, πάρε pm στο άλλο! Σου έχω περάσει ένα καλό πακέτο! :) ;) Φιλικά, Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 δουλεύει ακόμα αυτό; έχω να το δουλέψω από εποχή N82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_12ldb Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Όχι μόνο δουλεύει, αλλά παίρνει και τους τελευταίους χάρτες! :) Σκέψου ότι εγώ θα το δουλέψω με τους TopoDrive Hellas το ΣΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts