Mivas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ειδού situations! Άμα σου πω ότι δεν το γνώριζα καν!!! Είναι δηλαδη για να προγραμματίζεις ρυθμίσεις στο κινητό με δυο λόγια, αντί να αλλάζεις τα προφίλ... Ακόμα και εγκατελειμένο το Symbian, συνεχίζω να το ανακαλύπτω και να με εκπλήσσει!!! Ευχαριστώ για τον σύνδεσμο. Θα το δοκιμάσω. Υ.Γ. Έχει κάποιο θέμα με την λειτουργία του τελικά? Παίζει να βρήκε τρόπο η M$ να το χτύπησε κι αυτό? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 @Moralas, το screenlock fx σε 808 το δοκίμασες; Σε 'μένα δεν δουλεύει. Την πρώτη φορά που θα κλειδώσω το τηλέφωνο το δείχνει, μετά τίποτα. Δεν ξέρω αν φταίει που στις ρυθμίσεις έχω ενεργοποιημένη προστασία οθόνης (Anna clock) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Υ.Γ. Έχει κάποιο θέμα με την λειτουργία του τελικά? Παίζει να βρήκε τρόπο η M$ να το χτύπησε κι αυτό? Απλά προσπαθώ να βρω τρόπο ενεργοποίησης της εκάστοτε περίπτωσης πιο έυκολα. Πχ αν είχε κάποιο widget θα ήταν τέλειο. Αλλά ίσως αν ρυθμίσεις σωστές επιλογές να μη χρειάζεται. Πχ έχω ότι μόλις συνδέεται στο Bt του ραδιοκασετόφωνου του αυτοκινήτου να βάζει αυτόματως ρυθμίσεις για έξω (γιατί θα βγω), δηλαδή κλείσε wifi, άνοιξε data και 3g κτλ. Όταν συνδεθεί στο ασύρματο του σπιτιού μου, κλείσε data και 3g κοκ. Έχει επίσης ανίχνευση τοποθεσίας, πχ ορίζεις έναν κύκλο στο χάρτη που είναι το σπίτι σου και όσο είσαι εκεί, βάζει τις ρυθμίσεις που θες, αν βγεις αλλάζει. Πολύ καλό αλλά σίγουρα ενεργοβόρο και δε το προτίμησα. Θέματα - προφύλαξη οθόνης, επέλεξε το μεγάλο ρολόι. Κάνεις εγκατάσταση, κάνεις επανεκκίνηση και ανάλογα αν έχεις επιλέξει autostart ή όχι, το ξεκινάς. Εμφανίζεται το "κυρίως" πρόγραμμα όταν πατάς το μεσαίο κουμπί του 808, οι ρυθμίσεις του ανοίγουν αν κρατήσεις πατημένο το γρανάζι κάτω κάτω. Αντικαθιστά το μεγάλο ρολόι με δικό του screensaver πολύ όμορφο. Γενικά είναι σβέλτο αν βγάλεις τα περιττά εφέ κτλ. Πχ έχω στο screen-ON effect: OFF, ενώ στο screen-OFF effect: pixelize. Edited December 3, 2014 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δε μου δουλεύει. Εμφανίζεται το screensaver αλλά η κυρίως οθόνη εμφανίζεται μία στις δέκα. Τις περισσότερες φορές απλά εμφανίζεται το screensaver και το μεσαίο κουμπί δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να το ξεκλειδώσω από το πλάι. Όταν εμφανιστεί η κυρίως οθόνη δεν είναι λειτουργική. Πατάω το γρανάζι και δεν γίνεται τίποτα, το κρατάω πατημένο και κλείνει το πρόγραμμα. Ποια έκδοση έχεις; την 2.05(0) έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δε μου δουλεύει. Εμφανίζεται το screensaver αλλά η κυρίως οθόνη εμφανίζεται μία στις δέκα. Τις περισσότερες φορές απλά εμφανίζεται το screensaver και το μεσαίο κουμπί δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να το ξεκλειδώσω από το πλάι. Όταν εμφανιστεί η κυρίως οθόνη δεν είναι λειτουργική. Πατάω το γρανάζι και δεν γίνεται τίποτα, το κρατάω πατημένο και κλείνει το πρόγραμμα. Ποια έκδοση έχεις; την 2.05(0) έβαλα. Mobineon ScreenLock FX v2.05(0) Περίεργο που δε σου δουλέυει... Μήπως έχεις και άλλες τέτοιου είδους? Παρόλο που τις έχεις κλειστές μπορεί να δημιουργούν θέμα. Σε εμένα πάντως κανένα πρόβλημα. Τη δοκίμασε κανείς άλλος? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Έχω εγκατεστημένα sleeping screen, anna clock και mykeylock. Το τελευταίο παίζει να δημιουργούσε πρόβλημα οπότε το έβγαλα από το auto start και έκανα reboot. Τα ίδια... Μοιάζει ωραίο όμως Και μιας και το έφερε η κουβέντα, το MyKeyLock είναι με διαφορά ότι καλύτερο σε key lock έχω βρει. Άπειρες επιλογές και θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Έχω εγκατεστημένα sleeping screen, anna clock και mykeylock. Το τελευταίο παίζει να δημιουργούσε πρόβλημα οπότε το έβγαλα από το auto start και έκανα reboot. Τα ίδια... Μοιάζει ωραίο όμως Και μιας και το έφερε η κουβέντα, το MyKeyLock είναι με διαφορά ότι καλύτερο σε key lock έχω βρει. Άπειρες επιλογές και θέματα. Ωραίο είναι και σχετικά αλαγκάριστο αν το ρυθμίσεις όπως είπα. Αυτό είναι το θέμα μου με όλα αυτά τα προγράμματα βασικά. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Για κλείδωμα/ξεκλείδωμα το καλύτερο και με διαφορά είναι το DzLock 2.05(0) το οποίο χρησιμοποιεί το proximity sensor. Τα screensaver δεν κάνουν τίποτα άλλο από το αργοτρώνε την μπαταρία. Είχα παλιότερα το sleeping screen αλλά μόνο για διακοσμητικούς λόγους ήταν εκεί ουσιαστικά. Την δουλειά του sleeping screen, ειδοποίηση sms/κλήσεων την κάνει πολύ καλά και το φωτάκι του κουμπιού του Ν8 Edited December 3, 2014 by giorgosnp Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Και το MyKeyLock χρησιμοποιεί το proximity sensor και άλλα πολλά. Έχει άπειρες επιλογές ακόμα και στην δωρεάν έκδοση του. Για τα screensavers συμφωνώ, δεν τα πολυχρησιμοποιώ. Από τη στιγμή που δεν έχω βρει κάποιο να εμφανίζει ειδοποιήσεις για το wa ακόμα και να έχω screensaver από το LEDακι θα παίρνω ειδοποιήσεις. Πάντως με τις amoled η κατανάλωση μπαταρίας του sleeping screen είναι αμελητέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Στο Ν8 είναι αργό, αλλά και το camerapro δεν πάει πίσω. Στο 808 είναι μια χαρά αλλά δεν βλέπεις τι βγάζεις :p Επανέρχομαι στο παλαιότερο θέμα με ShutterPro. Το δοκίμασα στο Νοκια 701, που έχει ίδια ταχύτητα επεξεργαστη και μνήμη RAM με το 808. Δουλεύει αψογα, γρήγορα και βλέπεις τι βγάζεις! Δυστυχώς δεν έχεις την κάμερα του 808 ή του Ν8, παρά μόνο μια 8άρα κάμερα σταθερής εστίασης EDoF... Κρίμα που δεν βλέπεις τίποτα στην οθόνη του 808. Εκεί μετράει πολύ. Όσοι έχουν πάντως τα τελευταία Belle πλην του 808, το συνιστώ, καθώς θα είναι συμβατό και γρήγορο! Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Και το MyKeyLock χρησιμοποιεί το proximity sensor και άλλα πολλά. Έχει άπειρες επιλογές ακόμα και στην δωρεάν έκδοση του. Για τα screensavers συμφωνώ, δεν τα πολυχρησιμοποιώ. Από τη στιγμή που δεν έχω βρει κάποιο να εμφανίζει ειδοποιήσεις για το wa ακόμα και να έχω screensaver από το LEDακι θα παίρνω ειδοποιήσεις. Πάντως με τις amoled η κατανάλωση μπαταρίας του sleeping screen είναι αμελητέα Μιας και λέτε για αισθητήρα εγγύτητας και κινήσεις, θα πρότεινα το Double Waves του γνωστού MrAlshahawy, το CutePhone, Slide to Unlock (Διπλό χτύπημα για ξεκλείδωμα) και GotoMenu με gestures. Δυστυχώς ο αισθητήρας εγγύτητας σε αυτές τις εφαρμογές, όπως και οι λοιπές κινήσεις, δεν είναι τόσο ευαίσθητες (σε εμένα τουλάχιστον), οπότε θέλει εξάσκηση... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Στο screenlock fx έχει επίσης πολλές επιλογές... Χθες κουνιόταν το κινητό πάνω στο τραπέζι και κλέιδωνε και ξεκλείδωνε μόνο του και νόμιζα κάτι χάλασε...:wacko: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 gestures υποστηρίζει και το belle extra buttons (η πιο must εφαρμογή για symbian, όποιος δεν την ξέρει να την βάλει άμεσα). Ποτέ δεν μου άρεσαν τα gestures όμως, έπαιζες ένα fruit ninja και το τηλέφωνο έκανε τα δικά του. Το Double Waves το είχα δοκιμάσει αλλά δεν μπορούσα να το πετύχω πάντα και το παράτησα. Τώρα έχω βάλει το mykeylock και το έχω ρυθμίσει να (ξε)κλειδώνει όταν περνάω το δάκτυλο μου δύο φορές πάνω από το proximity sensor. Αυτό σε συνδυασμό με το belle extra buttons και το extra κουμπί κλειδώματος κάτω κάτω και δεν χρησιμοποιώ ποτέ το πλαϊνό κουμπί. Γενικά με τα hardware keys δε τα πάω καλά, δεν χρησιμοποιώ σχεδόν κανένα. Έχω βρει για όλα εναλλακτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Στο screenlock fx έχει επίσης πολλές επιλογές... Χθες κουνιόταν το κινητό πάνω στο τραπέζι και κλέιδωνε και ξεκλείδωνε μόνο του και νόμιζα κάτι χάλασε...:wacko: :lol: Εντάξει με έπεισες! Θα το εγκαταστήσω να δω τι κόλπα έχει! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- gestures υποστηρίζει και το belle extra buttons (η πιο must εφαρμογή για symbian, όποιος δεν την ξέρει να την βάλει άμεσα). Ποτέ δεν μου άρεσαν τα gestures όμως, έπαιζες ένα fruit ninja και το τηλέφωνο έκανε τα δικά του. Το Double Waves το είχα δοκιμάσει αλλά δεν μπορούσα να το πετύχω πάντα και το παράτησα. Τώρα έχω βάλει το mykeylock και το έχω ρυθμίσει να (ξε)κλειδώνει όταν περνάω το δάκτυλο μου δύο φορές πάνω από το proximity sensor. Αυτό σε συνδυασμό με το belle extra buttons και το extra κουμπί κλειδώματος κάτω κάτω και δεν χρησιμοποιώ ποτέ το πλαϊνό κουμπί. Γενικά με τα hardware keys δε τα πάω καλά, δεν χρησιμοποιώ σχεδόν κανένα. Έχω βρει για όλα εναλλακτική Το είχα δοκιμάσει και το belle extra buttons, αλλά μου φάνηκε υπερβολικό η αλήθεια είναι και το έβγαλα. Μου αρέσει απλό και ελαφρύ το symbian, με ελάχιστες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο και να εξοικονομεί και μπαταρία... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 αν μπορει καποιος ας ριξει μια ματια εδω να με βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 :lol: Εντάξει με έπεισες! Θα το εγκαταστήσω να δω τι κόλπα έχει! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το είχα δοκιμάσει και το belle extra buttons, αλλά μου φάνηκε υπερβολικό η αλήθεια είναι και το έβγαλα. Μου αρέσει απλό και ελαφρύ το symbian, με ελάχιστες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο και να εξοικονομεί και μπαταρία... Βαρύ το belle extra buttons? Καμία σχέση, πιο ελαφρύ και από το ίδιο το λειτουργικό είναι, και καθόλου ενεργοβόρο. Ότι καλύτερο πραγματικά. Είναι σαν να έχει εξελίξει κάποιος το λειτουργικό. Και απόλυτα παραμετροποιήσιμο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Όχι βαρύ, αλλά πολλά πράγματα... Έχω δοκιμάσει και άλλα, που βγαίνουν από τα πλάγια, μενού με εφαρμογές κλπ. Εκείνα ναι, ψιλοκολλάνε, το extra buttons, είναι όντως το πιο ελαφρύ. Θα μου άρεσαν πάντως εφέ τύπου SPB 3D να ήταν ήδη μέσα στο Symbian με 3D εφέ, καρουσέλ, διαφάνειες, πανοραμικό φόντο για πολλές οθόνες (Το pano wallpaper είναι μέχρι 4) κλπ... Το Symbian είχε δυνατότητες εξέλιξης, αλλά είπαμε... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Πάντως εγώ όσα screensaver - locker και να βάλω είναι για λίγο για αλλαγή. Πάντα γυρνάω στο anna+. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Το andromenu (ή κάπως έτσι) μάλλον είναι αυτό που λες ότι βγαίνει από τα πλάγια. Το είχα δοκιμάσει αλλά δε με βόλεψε ποτέ. Το belle extra buttons πραγματικά μεταμορφώνει το κινητό. Δεν είναι μόνο τα έξτρα κουμπιά κάτω κάτω, είναι και τα 4 κρυφά κουμπιά που ορίζεις στο πάνω μέρος της οθόνης και τρέχουν πάντα πάνω από τις εφαρμογές, τα shortcuts για πολλές και διάφορες λειτουργίες που αλλιώς πρέπει να ψάχνεις στο μενού κ.α. Πχ εγώ το έχω έτσι [ATTACH]53591[/ATTACH] [ATTACH]53590[/ATTACH] το αριστερό κουμπί πατημένο με πάει στη home screen (ή ανοίγει το μενού αν είμαι ήδη εκεί) και το δεξί ανοίξει τον task manager. Συν το μεσαίο κουμπί που φαίνεται μόνο όταν είμαι στη home screen, που κλειδώνει την οθόνη και πατημένο κάνει επανεκκίνηση. Και φυσικά τα screenshots τα έβγαλα κρατώντας πατημένο το πάνω-δεξιά μέρος της οθόνης, στο ρολόι ;) Πραγματικά αν δεν υπήρχε αυτό δεν ξέρω αν θα ήμουν ακόμα σε symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 materci βάλε σε swipe gesture κάτω κάτω από αριστερά προς δεξιά να σε πηγαίνει στον task manager. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Το έχω βάλει στο γκρι κουμπί στο status panel Έτσι τα έχω: [b]one tap [/b] [b] long tap[/b] Γκρι: task manager τίποτα κόκκινο: on/offline network 2g/3g πράσινο: battery info power saving on/off μπλε : τίποτα schreenshot Τα gestures δεν σου ενεργοποιούνται άκυρες ώρες; πχ όταν κάνω swipe στο photobrowser θα μου ανοίγει ο task manager Edited December 4, 2014 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Το andromenu (ή κάπως έτσι) μάλλον είναι αυτό που λες ότι βγαίνει από τα πλάγια. Το είχα δοκιμάσει αλλά δε με βόλεψε ποτέ. Το belle extra buttons πραγματικά μεταμορφώνει το κινητό. Δεν είναι μόνο τα έξτρα κουμπιά κάτω κάτω, είναι και τα 4 κρυφά κουμπιά που ορίζεις στο πάνω μέρος της οθόνης και τρέχουν πάντα πάνω από τις εφαρμογές, τα shortcuts για πολλές και διάφορες λειτουργίες που αλλιώς πρέπει να ψάχνεις στο μενού κ.α. Πχ εγώ το έχω έτσι [ATTACH]53591[/ATTACH] [ATTACH]53590[/ATTACH] το αριστερό κουμπί πατημένο με πάει στη home screen (ή ανοίγει το μενού αν είμαι ήδη εκεί) και το δεξί ανοίξει τον task manager. Συν το μεσαίο κουμπί που φαίνεται μόνο όταν είμαι στη home screen, που κλειδώνει την οθόνη και πατημένο κάνει επανεκκίνηση. Και φυσικά τα screenshots τα έβγαλα κρατώντας πατημένο το πάνω-δεξιά μέρος της οθόνης, στο ρολόι ;) Πραγματικά αν δεν υπήρχε αυτό δεν ξέρω αν θα ήμουν ακόμα σε symbian. Εγω γιατι δεν μπορω να το κανω ετσι; Το αριστερό ειναι ολο ασπρόμαυρο μονο και το δεξι εγχρωμο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Τα gestures δεν σου ενεργοποιούνται άκυρες ώρες; πχ όταν κάνω swipe στο photobrowser θα μου ανοίγει ο task manager Βάλτον στην exception list. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Εγω γιατι δεν μπορω να το κανω ετσι; Το αριστερό ειναι ολο ασπρόμαυρο μονο και το δεξι εγχρωμο! τα ασπρόμαυρα είναι οι συντομεύσεις του ίδιο του belle extra buttons ενώ τα εγχρωμα είναι συντομεύσεις σε εφαρμογές του τηλεφώνου και ακολουθούν το εικονίδιο της εφαρμογής. Βάλτον στην exception list. Θα του δώσω μία ευκαιρία ακόμη αν και τώρα πάει αυτόματα το χέρι πάνω αριστερά όταν θέλω task manager :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Το andromenu (ή κάπως έτσι) μάλλον είναι αυτό που λες ότι βγαίνει από τα πλάγια. Το είχα δοκιμάσει αλλά δε με βόλεψε ποτέ. Παίζει να το είχα δοκιμάσει κι αυτό, αλλά δεν εννοούσα το συγκεκριμένο. Κάποια άλλα έλεγα, νομίζω Access Apps και Quick Apps. Το πρώτο το έχω ακόμη τον εγκαταστάτη. Τελικά με πείσατε να βάλω μερικά κολπάκια ξανά! Με την Pureslim, τα αντέχει καλύτερα από πρώτα, οπότε έβαλα ταυτόχρονα το Access Apps και το Belle Extra Buttons (Εμφανισιακά το πρώτο είναι πιο όμορφο, αλλά το δεύτερο έχει περισσότερες "κρυφές" συντομεύσεις...). Δοκίμασα και το Extra Buttons Taskbar του ίδιου προγραμματιστή αλλά δεν έλεγε και πολλά... Απλά το κινητό έμοιαζε με υπολογιστή Windows7 με το κουμπί έναρξης. Πρακτικά όμως δεν με βόλεψε... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts