Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κρυπτογραφηση της κάρτας μνήμης εννοείτε την επιλογή «ορισμός κωδικού πρόσβασης»? αυτό υπάρχει σ όλα τα symbian χρόνια τώρα

Βάζω κωδικό πρόσβασης όπως λες άλλα και μπαίνω κανονικά στην κάρτα μνήμης χωρίς να τον ζητάει καθόλου, και τα αρχεία βλέπω κανονικά και να τα σβηνω μπορώ. Σαν να μην τον εχω βάλει καθόλου. Είναι λογικό η κάνω κάτι λάθος;

Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00

Παιδια τελικα η εφαρμογη JOIKUSPOT PREMIUM δουλευει με wind ξερει κανεις σιγουρα??

Περιμενω για να παω να την αγορασω απο το ovi!!!;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Παιδια τελικα η εφαρμογη JOIKUSPOT PREMIUM δουλευει με wind ξερει κανεις σιγουρα??

Δοκίμασέ την από κανα "μαγαζάκι" για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη και αν σου κάνει αγόρασε την άμα θες.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

σε μένα η light που χω χρησιμοποήσει δουλεύει κανονικότατα μ όλα τα πακέτα δεδομένων,αν έχεις πρόβλημα μάλλον θα ναι πρόβλημα με τις ρυθμίσεις πακέτων δεδομένων στ κινητο σου.μπορεις να συνδεθεις με τον browser πχ με τα πακέτα δεδομένων?

εχει κανεις αλλος προβλημα με την συνομλια?

Εδω και λιγες μερες οταν την ανοιγω κανει αναζητηση για ενημερωσεις και μετα βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια. Την ξαναεγκατεστησα αλλα τα ιδια

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε μένα η light που χω χρησιμοποήσει δουλεύει κανονικότατα μ όλα τα πακέτα δεδομένων,αν έχεις πρόβλημα μάλλον θα ναι πρόβλημα με τις ρυθμίσεις πακέτων δεδομένων στ κινητο σου.μπορεις να συνδεθεις με τον browser πχ με τα πακέτα δεδομένων?

Με βοηθησε ενα μελος απο το φορουμ και τελικα μου δουλεψε!!!Επειδη εχω belle στο κινητο

αν εχω και το wifi ανοιχτο εκτος απο την συνδεση δεδομενων και το 3g τοτε δουλευει!!! ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Με βοηθησε ενα μελος απο το φορουμ και τελικα μου δουλεψε!!!Επειδη εχω belle στο κινητο

αν εχω και το wifi ανοιχτο εκτος απο την συνδεση δεδομενων και το 3g τοτε δουλευει!!! ;)

Μα αν έχεις το wifi κλειστό πως είναι δυνατόν να δουλέψει...?

Μα αν έχεις το wifi κλειστό πως είναι δυνατόν να δουλέψει...?

Αφού μπαίνει με Σύνδεση Δεδομένων

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Μπαίνει με σύνδεση δεδομένων αλλά με την άλλη συσκευή πως θα συνδεθεί αν δεν έχεις το Wi-Fi ανοικτό?

τα ανοίγεις και τα 2 . Με την σύνδεση δεδομένων λαμβάνει δεδομένα και με το wi fi σου τα μεταδίδει.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Και δουλέυει μια χαρά μόλις τώρα που το δοκίμασα και μπήκα από το Ν8 της αδερφής μου κανονικά στον browser του. Αν θέλω να του βάλω όμως κωδικό, πως γίνεται? Ή δε γίνεται?

Και δουλέυει μια χαρά μόλις τώρα που το δοκίμασα και μπήκα από το Ν8 της αδερφής μου κανονικά στον browser του. Αν θέλω να του βάλω όμως κωδικό, πως γίνεται? Ή δε γίνεται?

για να βάλεις κωδικό αγοράζεις το full version και όχι το light που μας έχει free στο nokia store ;) .. ...

Edited by impreza_sti

Oneplus 5 - 128GB

Μα το έχω αγοράσει..

τι να σου πω, εγώ το free έχω, περιμένω να χακέψω την συσκευή μου όταν βγεί η επίσημη belle για να περάσω το άλλο. Δεν μπορεί να μην είναι μέσα στις επιλογές, ψάξε λίγο καλύτερα :)

Oneplus 5 - 128GB

Ανοίγεις το JoikuSpot, πας στα settings και βάζεις τιμές στις ακόλουθες παραμέτρους:

encryption, encryption key type, encryption key length και encryption key

Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά και σε Anna και σε Belle. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τώρα βρήκα τις ρυθμίσεις, όλα οκ!

Τι κανει αυτο το προγραμμα βρε παιδια;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει:

Ενώ όλες οι εφαρμογές συνδέονται κανονικά με πακέτα δεδομένων της Vodafone (όταν δεν υπάρχει wifi), μια εφαρμογή δεν συνδέεται, παρά μόνο με wifi.

Η ίδια εφαρμογή σε άλλη συσκευή που δεν έχει wifi, συνδέεται κανονικά με το πακέτο δεδομένων, με τις ίδιες ρυθμίσεις και χρησιμοποιώντας την ίδια sim.

Τί μπορεί να φταίει;

βγαλτην και ξαναβαλτημηπως και ξεμπλοκαρει. ισως να μην εχει κατσει καλα στο λογισμικο. δυστυχως το symbian δεν ειναι και το πιο φιλο λογισμικο

Καλημερα παιδια! :) γνωριζετε καμια εφαρμογη που να μπορω να κατεβαζω απευθειας mp3 στο κινητο? οπως ειναι το youtube to mp3 converter πχ αλλα χωρις την μεσολαβηση υπολογιστη...sorry αν εχει ερωτηθει/απαντηθει ξανα!!!

δεν νομιζω να υπαρχειγια symbian φιλε μου

Καλα Χριστουγενα σε ολους.

Ειχα ρωτησει και παλαιοτερα, εχω μερικα ασυρματα δικτυα με κωδικο αποθηκευμενα

στο κινητο , αλλα δεν θυμαμαι τον κωδικο που εβαλα.

Υπαρχει καποιο προγραμμα η καποιος τροπος για να βρω τους κωδικους που εβαλα, γιατι τους χρειαζομαι ?

οχι φιλε μου δεν υπαρχει,δυστυχως πρεπει να τα θυμηθεις!:)

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

βγαλτην και ξαναβαλτημηπως και ξεμπλοκαρει. ισως να μην εχει κατσει καλα στο λογισμικο. δυστυχως το symbian δεν ειναι και το πιο φιλο λογισμικο

Το έχω κάνει ήδη, αλλά όπως ανέφερα και πριν, σε άλλη Symbian συσκευή λειτουργεί κανονικά...

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι κανει αυτο το προγραμμα βρε παιδια;

Μοιράζεις το 3G Internet του κινητού σου σε άλλες συσκευές μέσω του WiFi, π.χ. tablet, κινητό, laptop κλπ. Η άλλη συσκευή θα βλέπει το Ν8 σαν WiFi hotspot. Η διαδικασία ονομάζεται internet tethering. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλημερα παιδια! :) γνωριζετε καμια εφαρμογη που να μπορω να κατεβαζω απευθειας mp3 στο κινητο? οπως ειναι το youtube to mp3 converter πχ αλλα χωρις την μεσολαβηση υπολογιστη...sorry αν εχει ερωτηθει/απαντηθει ξανα!!!

Καλησπέρα.

Υπάρχει και την λένε "Youtube Downloader".

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

δεν νομιζω να υπαρχειγια symbian φιλε μου

καλημερα. φυσικα και υπαρχει. το PepMp3Downloader v1.0.wgz :) screenshot απο το Ν8 μου με belle.

Edited by nektaria

Καλησπέρα.

Υπάρχει και την λένε "Youtube Downloader".

Youtube Downloader Pro by KM software

καλημερα. φυσικα και υπαρχει. το PepMp3Downloader v1.0.wgz :) screenshot απο το Ν8 μου με belle.

Καλημέρα Νεκταρία, και αυτό <KM Software Youtube Downloader Pro v1.00(5)> είναι πολύ καλό γιατι κατεβάζει και βίντεο.

(στην 1.00(4) οταν κατέβαζες mp3 έκλεινε η εφαρμογή αλλα σ' αυτήν όλα οκ)

Επίσης υπάρχει και το beemp3.com ;) Edited by gerstavros2

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned