Samoderzhets Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Κρυπτογραφηση της κάρτας μνήμης εννοείτε την επιλογή «ορισμός κωδικού πρόσβασης»? αυτό υπάρχει σ όλα τα symbian χρόνια τώρα Βάζω κωδικό πρόσβασης όπως λες άλλα και μπαίνω κανονικά στην κάρτα μνήμης χωρίς να τον ζητάει καθόλου, και τα αρχεία βλέπω κανονικά και να τα σβηνω μπορώ. Σαν να μην τον εχω βάλει καθόλου. Είναι λογικό η κάνω κάτι λάθος; 1 Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδια τελικα η εφαρμογη JOIKUSPOT PREMIUM δουλευει με wind ξερει κανεις σιγουρα?? Περιμενω για να παω να την αγορασω απο το ovi!!!;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδια τελικα η εφαρμογη JOIKUSPOT PREMIUM δουλευει με wind ξερει κανεις σιγουρα?? Περιμενω για να παω να την αγορασω απο το ovi!!!;);) Δοκίμασέ την από κανα "μαγαζάκι" για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη και αν σου κάνει αγόρασε την άμα θες. 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδια τελικα η εφαρμογη JOIKUSPOT PREMIUM δουλευει με wind ξερει κανεις σιγουρα?? Περιμενω για να παω να την αγορασω απο το ovi!!!;);) σε μένα η light που χω χρησιμοποήσει δουλεύει κανονικότατα μ όλα τα πακέτα δεδομένων,αν έχεις πρόβλημα μάλλον θα ναι πρόβλημα με τις ρυθμίσεις πακέτων δεδομένων στ κινητο σου.μπορεις να συνδεθεις με τον browser πχ με τα πακέτα δεδομένων? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 εχει κανεις αλλος προβλημα με την συνομλια? Εδω και λιγες μερες οταν την ανοιγω κανει αναζητηση για ενημερωσεις και μετα βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια. Την ξαναεγκατεστησα αλλα τα ιδια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 σε μένα η light που χω χρησιμοποήσει δουλεύει κανονικότατα μ όλα τα πακέτα δεδομένων,αν έχεις πρόβλημα μάλλον θα ναι πρόβλημα με τις ρυθμίσεις πακέτων δεδομένων στ κινητο σου.μπορεις να συνδεθεις με τον browser πχ με τα πακέτα δεδομένων? Με βοηθησε ενα μελος απο το φορουμ και τελικα μου δουλεψε!!!Επειδη εχω belle στο κινητο αν εχω και το wifi ανοιχτο εκτος απο την συνδεση δεδομενων και το 3g τοτε δουλευει!!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Με βοηθησε ενα μελος απο το φορουμ και τελικα μου δουλεψε!!!Επειδη εχω belle στο κινητο αν εχω και το wifi ανοιχτο εκτος απο την συνδεση δεδομενων και το 3g τοτε δουλευει!!! ;) Μα αν έχεις το wifi κλειστό πως είναι δυνατόν να δουλέψει...? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Μα αν έχεις το wifi κλειστό πως είναι δυνατόν να δουλέψει...? Αφού μπαίνει με Σύνδεση Δεδομένων Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Αφού μπαίνει με Σύνδεση Δεδομένων Μπαίνει με σύνδεση δεδομένων αλλά με την άλλη συσκευή πως θα συνδεθεί αν δεν έχεις το Wi-Fi ανοικτό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Αφού μπαίνει με Σύνδεση Δεδομένων τα ανοίγεις και τα 2 . Με την σύνδεση δεδομένων λαμβάνει δεδομένα και με το wi fi σου τα μεταδίδει. 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Και δουλέυει μια χαρά μόλις τώρα που το δοκίμασα και μπήκα από το Ν8 της αδερφής μου κανονικά στον browser του. Αν θέλω να του βάλω όμως κωδικό, πως γίνεται? Ή δε γίνεται? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Και δουλέυει μια χαρά μόλις τώρα που το δοκίμασα και μπήκα από το Ν8 της αδερφής μου κανονικά στον browser του. Αν θέλω να του βάλω όμως κωδικό, πως γίνεται? Ή δε γίνεται? για να βάλεις κωδικό αγοράζεις το full version και όχι το light που μας έχει free στο nokia store ;) .. ... Edited August 6, 2013 by impreza_sti 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Μα το έχω αγοράσει.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Μα το έχω αγοράσει.. τι να σου πω, εγώ το free έχω, περιμένω να χακέψω την συσκευή μου όταν βγεί η επίσημη belle για να περάσω το άλλο. Δεν μπορεί να μην είναι μέσα στις επιλογές, ψάξε λίγο καλύτερα :) 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ανοίγεις το JoikuSpot, πας στα settings και βάζεις τιμές στις ακόλουθες παραμέτρους: encryption, encryption key type, encryption key length και encryption key Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά και σε Anna και σε Belle. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Τώρα βρήκα τις ρυθμίσεις, όλα οκ! Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Τώρα βρήκα τις ρυθμίσεις, όλα οκ! Τι κανει αυτο το προγραμμα βρε παιδια; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει: Ενώ όλες οι εφαρμογές συνδέονται κανονικά με πακέτα δεδομένων της Vodafone (όταν δεν υπάρχει wifi), μια εφαρμογή δεν συνδέεται, παρά μόνο με wifi. Η ίδια εφαρμογή σε άλλη συσκευή που δεν έχει wifi, συνδέεται κανονικά με το πακέτο δεδομένων, με τις ίδιες ρυθμίσεις και χρησιμοποιώντας την ίδια sim. Τί μπορεί να φταίει; βγαλτην και ξαναβαλτημηπως και ξεμπλοκαρει. ισως να μην εχει κατσει καλα στο λογισμικο. δυστυχως το symbian δεν ειναι και το πιο φιλο λογισμικο Καλημερα παιδια! :) γνωριζετε καμια εφαρμογη που να μπορω να κατεβαζω απευθειας mp3 στο κινητο? οπως ειναι το youtube to mp3 converter πχ αλλα χωρις την μεσολαβηση υπολογιστη...sorry αν εχει ερωτηθει/απαντηθει ξανα!!! δεν νομιζω να υπαρχειγια symbian φιλε μου Καλα Χριστουγενα σε ολους. Ειχα ρωτησει και παλαιοτερα, εχω μερικα ασυρματα δικτυα με κωδικο αποθηκευμενα στο κινητο , αλλα δεν θυμαμαι τον κωδικο που εβαλα. Υπαρχει καποιο προγραμμα η καποιος τροπος για να βρω τους κωδικους που εβαλα, γιατι τους χρειαζομαι ? οχι φιλε μου δεν υπαρχει,δυστυχως πρεπει να τα θυμηθεις!:) Edited January 19, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 βγαλτην και ξαναβαλτημηπως και ξεμπλοκαρει. ισως να μην εχει κατσει καλα στο λογισμικο. δυστυχως το symbian δεν ειναι και το πιο φιλο λογισμικο Το έχω κάνει ήδη, αλλά όπως ανέφερα και πριν, σε άλλη Symbian συσκευή λειτουργεί κανονικά... 1 Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Τι κανει αυτο το προγραμμα βρε παιδια; Μοιράζεις το 3G Internet του κινητού σου σε άλλες συσκευές μέσω του WiFi, π.χ. tablet, κινητό, laptop κλπ. Η άλλη συσκευή θα βλέπει το Ν8 σαν WiFi hotspot. Η διαδικασία ονομάζεται internet tethering. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Καλημερα παιδια! :) γνωριζετε καμια εφαρμογη που να μπορω να κατεβαζω απευθειας mp3 στο κινητο? οπως ειναι το youtube to mp3 converter πχ αλλα χωρις την μεσολαβηση υπολογιστη...sorry αν εχει ερωτηθει/απαντηθει ξανα!!! Καλησπέρα. Υπάρχει και την λένε "Youtube Downloader". Edited January 19, 2012 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Καλημερα παιδια! :) γνωριζετε καμια εφαρμογη που να μπορω να κατεβαζω απευθειας mp3 στο κινητο? οπως ειναι το youtube to mp3 converter πχ αλλα χωρις την μεσολαβηση υπολογιστη...sorry αν εχει ερωτηθει/απαντηθει ξανα!!! δεν νομιζω να υπαρχειγια symbian φιλε μου καλημερα. φυσικα και υπαρχει. το PepMp3Downloader v1.0.wgz :) screenshot απο το Ν8 μου με belle. Edited January 19, 2012 by nektaria 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Καλησπέρα. Υπάρχει και την λένε "Youtube Downloader". Youtube Downloader Pro by KM software Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 καλημερα. φυσικα και υπαρχει. το PepMp3Downloader v1.0.wgz :) screenshot απο το Ν8 μου με belle. Καλημέρα Νεκταρία, και αυτό <KM Software Youtube Downloader Pro v1.00(5)> είναι πολύ καλό γιατι κατεβάζει και βίντεο. (στην 1.00(4) οταν κατέβαζες mp3 έκλεινε η εφαρμογή αλλα σ' αυτήν όλα οκ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Επίσης υπάρχει και το beemp3.com ;) Edited January 19, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts