xtakias_660 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Τι εκανες πες μου και εμενα δε βγαζω ακρη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 μπορει καποιος που εχει δοκιμασει την belle να μ πει αμα δουλευει οκ το office και το adobe?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Παιδια εκανα μια βλακεια κ διεγραψα το εικονιδειο με τους χαρτες απο το μενου!!Πως το βαζω παλι;ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παιδια εκανα μια βλακεια κ διεγραψα το εικονιδειο με τους χαρτες απο το μενου!!Πως το βαζω παλι;ευχαριστω με επαναγκατασταση του προγραμματος απο το ovi store? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Τι εκανες πες μου και εμενα δε βγαζω ακρη... Έκανα εγκατάσταση τις καινούργιες Qt αλλά μάλλον τζάμπα το έκανα. Πρόσεξε μήπως δε βλέπουν ιντερνετ τα αρχεία όταν κάνεις εγκατάσταση. Το σφάλμα λήψης αυτό δηλώνει. Αφαίρεσα το wlan και έκανα εγκατάσταση μέσω 3g. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μια καλη εφαρμογη music player εχει να προτεινει καποιος??? Τη χρειαζομαι αμεσα καθως στις προπονησεις με το ποδηλατο βαζω μουσικη κ θελω να φτιαξω playlists,κατι που με τον music player του κινητου ειναι δυσκολο, γιατι δε δειχνει τα τραγουδια σε φακελους οπως ταχω βαλει αλλα ολα χυμα...οσα εριξον εχω σου διαβααζουν φακελους,οπως ειναι δηλαδη περασμενα κ ετσι μπορει να δημιουργησεις playlist καθε φακελο.. οι εφαρμογες που βρηκα ειναι απειρες κ δεν γινεται ναρχισω να δοκιμαζω στην τυχη..εχουμε καμια καλη προταση? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μια καλη εφαρμογη music player εχει να προτεινει καποιος??? Τη χρειαζομαι αμεσα καθως στις προπονησεις με το ποδηλατο βαζω μουσικη κ θελω να φτιαξω playlists,κατι που με τον music player του κινητου ειναι δυσκολο, γιατι δε δειχνει τα τραγουδια σε φακελους οπως ταχω βαλει αλλα ολα χυμα...οσα εριξον εχω σου διαβααζουν φακελους,οπως ειναι δηλαδη περασμενα κ ετσι μπορει να δημιουργησεις playlist καθε φακελο.. οι εφαρμογες που βρηκα ειναι απειρες κ δεν γινεται ναρχισω να δοκιμαζω στην τυχη..εχουμε καμια καλη προταση? 360ting είναι μεταφρασμένη κινέζικη εφαρμογη, ισως η καλύτερη που υπάρχει και TTpod, πάλι μεταφρασμένη κινέζικη αλλά με μεγάλη παραμετροποιηση σε skins,equalizers,κλπ και όλα παίζουν και απο φακέλους το μόνο που χρειάζετε είναι να έχεις hacked το κινητό σου 1 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtakias_660 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Έκανα εγκατάσταση τις καινούργιες Qt αλλά μάλλον τζάμπα το έκανα. Πρόσεξε μήπως δε βλέπουν ιντερνετ τα αρχεία όταν κάνεις εγκατάσταση. Το σφάλμα λήψης αυτό δηλώνει. Αφαίρεσα το wlan και έκανα εγκατάσταση μέσω 3g. Καλη σκεψη θα το δοκιμασω και θα σου πω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 παιδια το κινητο πεταει με αννα του λαγκοσκον. τελειο. μια ερωτηση. θπαρχει καποια εφαρμογη, που να της οριζω εγωποιες εφαρμογες ξεκινανε αυτοματα με την εναρξη του κινητου? (προφανως χρησιμευει σε αυτες που δεν εχουν επιλογη οτοσταρτ). και επισης να κανει καποιες εφαρμογες να μην ξεκινανε? στο νοκια ν82 ειχα το power boot. τωρα στο σιμπιαν 3 δεν εχω ιδεα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 360ting είναι μεταφρασμένη κινέζικη εφαρμογη, ισως η καλύτερη που υπάρχει και TTpod, πάλι μεταφρασμένη κινέζικη αλλά με μεγάλη παραμετροποιηση σε skins,equalizers,κλπ και όλα παίζουν και απο φακέλους το μόνο που χρειάζετε είναι να έχεις hacked το κινητό σου το θεμα ειναι οτι δεν το εχω,κ δεν ξερω πως να το κανω,ουτε ασχολουμαι τοσο πολυ..δεν υπαρχει καμια απο το ovi store που απλα να την κατεβασω? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 το θεμα ειναι οτι δεν το εχω,κ δεν ξερω πως να το κανω,ουτε ασχολουμαι τοσο πολυ..δεν υπαρχει καμια απο το ovi store που απλα να την κατεβασω? ΑLΟΝ mp3 player. Εχω τα τραγούδια σε φακέλους και με το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιλέγω τον φάκελο που θέλω και με βολεύει αφάνταστα στο ποδήλατο ή στο τρέξιμο και δεν χρειάζεται να έχεις χακαρει το τηλέφωνο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 ΑLΟΝ mp3 player. Εχω τα τραγούδια σε φακέλους και με το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιλέγω τον φάκελο που θέλω και με βολεύει αφάνταστα στο ποδήλατο ή στο τρέξιμο και δεν χρειάζεται να έχεις χακαρει το τηλέφωνο. με 20 ευρω?????????νομιζω οτι δε θα εδινα για αυτο το πραγμα,προτιμω να κουβαλαω μαζι κ το παλιο κινητο που το κανει μια χαρα.. δε νομιζω οτι ζηταω κατι φοβερο για να πληρωσω τοσα λεφτα..οκ θελω να τα δωσω για το spb shell 3D που ειναι λιγοτερα κ το κανει το κινητο απιστευτα διαφορετικο,αλλα για μια Playlist 20? το fmobi version 1.4 Petroos για μενα το λες?τι σχεση εχει? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Όπως είπε και ο @Petroos New Version Of fMobi (1.4) App Gets Split Screen Support, UI Enhancements And Bug Fixes http://www.symbian-freak.com/news/011/09/latest_version_of_fmobi_app_now_available_from_ovi_store.htm Πλέον το fmobi δεν εινε δωρεαν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 οχι niko δεν το ελεγα για σενα.αν το ελεγα για σενα θα εκανα παραθεση στο μηνυμα σου.andrea εγω το κατεβασα δωρεαν απο το γνωστο το μερος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 παιδια εχω ενα θεμα με το photobook 2.01. θλω να ανοιγει και να δειχνει συγκεκριμενο φακελο οπωσδηποτε. οτι και να εχω κανει στις ρυθμισεις δε γινεται. παρολο που εχω τικαρισμενο το rewmember last visited folder,δε ξεκιναει απο εκει την επομενη φορα. ξερει κανενας καμια λυση? μηπως κανω κατι αλλο λαθος? μηπως να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Όπως είπε και ο @Petroos New Version Of fMobi (1.4) App Gets Split Screen Support, UI Enhancements And Bug Fixes http://www.symbian-freak.com/news/011/09/latest_version_of_fmobi_app_now_available_from_ovi_store.htm Πάει πια το τσάμπα.... € 2.46 (incl. taxes) Εγώ πάλι έχω αρχίσει και την Gravity - http://store.ovi.com/content/6855?clickSource=search&pos=1 Βέβαια και αυτή δεν είναι τσάμπα, αλλά ψάχνοντας στα κατάλληλα μαγαζάκια..... :cool: :cool: :cool: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 παιδια χρειαζομαι επειγοντως τη βοηθεια σας παω να τρελαθω εχω μεγαλο θεμα με την χωρητικοτητα των μειλ παραλιγο να παθω εγκεφαλικο. χτες ειχα εγκαταστησει απειρες εφαρμογες στο ν8 με φερμγουεαρ απο την αρχη του λαγκοσκον. ελευθερη μνημη 118. παω σημερα βαζω κατι μεγαλα παιχνιδια ολα ομως στη ε. και τι να δω ελευθερη μνημη © 28 μεγκαμπαιτ. εβγαλα τα μεγαλα παιχνιδια καλου κακου αλλα τιποτα. και τοτε μου ηρθε η εμπνευση. εβαλα το απογευμα να φτιαξω παλι τα ιμειλ μου. μονο το ενα πηγα να βαλω, και αυτο δεν πολυκατεβηκε (εμεινε στη μεση). με το που το διεγραψα αμεσως μηγα παλι στα 118. παλι καλα. ομως ρε παιδια τα ιμειλ μου τα θελω. δε γινεται να κατεβαζει μονο τις κεφαλιδες και οχι τα ατατσμεντς? ή να τα αποθηκευει αλλου? εναλλακτικα αλλο προγραμμα ιμειλ εχουμε? που να μην ειναι ομως κλαουντ, απλα να κατεβαζει στην ε τα μειλ.... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 εγω χρησιμοποιω mobile documents... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 το οποιο ειναι κλαουντ. τα ειχαμε ξαναπει αν θυμαμαι καλα. και επισης ολα μου τα εμιαλ ειναι της χοτμειλ. να ειχα γκουγκλ μειλ να πω οκ αλλα δε θελω κλαουντ. δεν υπαρχει κατι αλλο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 δε γινεται να κατεβαζει μονο τις κεφαλιδες και οχι τα ατατσμεντς? ή να τα αποθηκευει αλλου? εναλλακτικα αλλο προγραμμα ιμειλ εχουμε? που να μην ειναι ομως κλαουντ, απλα να κατεβαζει στην ε τα μειλ.... ευχαριστω Γίνεται αυτό που θες. Πατάς μέσα από την εφαρμογή ρυθμίσεις, μπαίνεις στον λογαριασμό του ιμειλ που σε ενδιαφέρει, μετά πατάς αυτόματη ανάκτηση και στο μέγεθος λήψης ιμειλ επιλέγεις μόνο κεφαλίδες. 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Γίνεται αυτό που θες. Πατάς μέσα από την εφαρμογή ρυθμίσεις, μπαίνεις στον λογαριασμό του ιμειλ που σε ενδιαφέρει, μετά πατάς αυτόματη ανάκτηση και στο μέγεθος λήψης ιμειλ επιλέγεις μόνο κεφαλίδες.eκανα τα πειραματα μου και με εσωσες. και μαλιστα αν θελω να κατεβασω το ατατσμεντ με ρωταει και που να το αποθηκευσω. ουφ ξενοιασα. νασαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 eκανα τα πειραματα μου και με εσωσες. και μαλιστα αν θελω να κατεβασω το ατατσμεντ με ρωταει και που να το αποθηκευσω. ουφ ξενοιασα. νασαι καλα θα κρατησεις αυτο? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Επιτέλους!!!! SPB Shell 3D :D :D :D :w00t::dance: [ATTACH]21693[/ATTACH][ATTACH]21698[/ATTACH][ATTACH]21699[/ATTACH] υπαρχει στο ovistore αυτη η εφαρμογη ?? ή θα πρεπει να την παρω απο το site τους?κ αν ναι,πως μου ερχεται?μου δινουν καποιο λινκ με την πληρωμη ή κατι αλλο? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Δεν δουλεύει το YourTube Pro v1.0.3 Δεν αναπαράγει τα βίντεο και όταν πατάω download μου βγάζει μήνυμα "No video formats are aveilable for download" Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 (edited) θα κρατησεις αυτο?ναι τελικα φιλε δεν εχει νοημα να ψαχτω τελικα. σε ευχαριστω για ολα. παντως ειναι κριμα που για σιμπιαν 3 μονο 2 ιμειλ clients υπαρχουν tvra με την αννα, μηπως εχει τσεκαρει κανενας αν τα blacklist προγραμματα διορθωθηκαν και στην απορριψη κλησης κτλ, δεν ακουγονται καθολου?(πριν ακουγοταν η κληση για μισο δευτερολεπτο. επισης αν ξερετε τωρα κανα νεο προγραμμα για ξυπνητηρι που να σε αφηνει επιτοπου, οταν ορισεις ξυπνητηρι, να επεξεργαστεις τη μερα που θες να χτυπησει οπως στα σιμπιαν 9.2? ευχαριστω (ενα προγραμμα το κανει αποτι ειχα δει, νομιζω το μπεστ αλαρμς, αλλα αυτο ειχε ενα μπαγκ και χτυπαγε ο ηχος του ξυπνητηριου μονο απ οτο ακουστικο μπλουτουθ και οχι και απο το ηχειο) Edited September 14, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts